Nyårsafton!

ett snabbt inlägg nu bara, har egentligen inte tid att sitta här. Ska snart åka och kolla om det finns någon skoaffär som är öppen och om jag isånnafall kan hitta några skor till ikväll. Om inte så får jag väl nöja mig med mina helt enkelt. Vad är planerna för kvällen då? :) 
Jag ska på nyårsfest med Angelica, vi får väl se hur lyckat det blir. Skulle det inte vara kul efter ett tag så får vi väl dra vidare, men det tror jag inte kommer behövas. Blir nog kul, ser fram emot det!

Det här blir med all säkerhet sista inlägget på år 2008, så jag får väl ta och önska alla gott nytt år, och så hörs vi igen 2009! :)♥


flashbacks





mymymy monday..

nu har jag sagt det, var bara tvungen att önska alla god jul det första jag gjorde.. ^^
   Den här veckan har än så länge varit världsklass! i måndags träffade jag josefine i stan för att vi skulle julhandla lite, fast det gick väl sådär eller vad säger du? haha
Runt klockan 3 kom patrik in til lstan och gjorde oss sällskap, fast vi (jag!) vart trött på att bara gå runt och inte hitta något så vi (jag igen) bestämde att vi skulle dra oss mot jakan istället och fixa julklapparna lite snabbt där istället. Det funkade faktiskt bra, jag hittade grejer!
   Runt 5-6 tog vi bussen till ICA och köpte chokladglass och en chokladkaka var, sen drog jag och jossan hem till mig och kollade på sköna Cybill. Hann inte se så mycket, eftersom vi skulle äta efter en stund.
Efter maten öppnade vi glassen och smällde i oss den på en halvtimme framför mamma mia, gosh va bra den är och GOSH vad mätt jag blev!
   Efter filmen pallade vi inte resa på oss, så satte på Hitta nemo, haha så söt film asså. Tröttnar aldrig på den.. ^^
Pappa kom och satte sig och "kollade" på Nemo med oss, men han somnade väl efter typ 5-10 minuter, så efter filmen lämnade vi honom där och gick upp och tittade lite mer på cybill.
Klockan blev mycket och Jossan missade sista bussen (haha!) så det slutade med att vi gick och la oss runt 2 eller nåt, sådär lagom pigg på att gå upp och jobba dagen efter, fast det gick bra ändå visade det sig, vilket var ganska mycket tur.. 
Men kul hade vi, eller vad säger du Hippohäst? :)<3

GOD JUL!



Söndag 21dec 2008

Hellu!
Måste faktiskt börja med att beröma mig själv lite, jag har fan varit jätteduktig och städat mitt rum hela kvällen. Duktigt jennifer! 
Vi vann matchen mot Huddinge idag också, 8-1 blev det och alla spelade jättebra. Jag trodde att jag skulle få hålla nollan - för en gångs skull (haha) - men så blev det ju inte. Dom gjorde målet i 3:e perioden, det va lite surt. typiskt såhär innan jul och allt, men men.. ^^

Imorgon ska jag åka och julhandla äntligen. åker iväg med hippohästen någonstans, vet inte riktigt vart än, det får vi se imorgon :) när vi har handlat klart - eller tröttnat - så bär det av hem till viksjö och kolla på film och käka glass&choklad. mums haha! 
Nog för nu, jag har ont i ryggen efter allt städande så tänkte gå och lägga mig i min säng och kolla på film eller nåt innan jag somnar. Sov gott allihopa!



  en liten hälsning till min kära kusin, i miss you fia!

"Det är alldeles för mycket sport inom idrotten"

.. sa Percy Nilsson, och ibland håller jag faktiskt med honom - även om det är en ganska jättedum kommentar. Det kan faktiskt bli för mycket av det goda ibland, men imorgon är det sista matchen år 2008 och jag hoppas verkligen att vi åker hem med tre poäng. Det måste vi ju göra hallå!
   Vad har hänt idag då? Jo, jag har väl bara varit hemma och tagit det lugnt typ. Kollat på lite filmer och spelat lite ps2 haha. Ingen feber idag inte och huvudvärken börjar gå ner så det är skönt, då kan man börja tagga inför matchen imorgon..

Börjar känna lite stress nu faktiskt, har inte ens varit ute och tittat efter julklappar än - så typiskt mig att vara ute i sista sekunden! Jag kommer ha en del att göra nu i dagarna innan jul: match imorgon som sagt, måndag julhandla och träffa hippohästen (släkt med hippogriffen i harry Potter btw), sen tisdag är det väl antagligen til latt jobba och fixa det sista innan julafton på onsdag! (a) Jag älskar julen, det är så mysigt - och alla paket som man blir så glad av, haha ^^
 Jag väntar med spänning på julklappen från Mexico/New York fia! ^^

Aja, nu ska jag nog fortsätta kolla på min film, men skriver antingen senare eller imorgon. Puss&kram så länge!


 


 


första dagen på jullovet!

.. och jag har blivit sjuk -.- gick hem från skolan och kände mig något hängig så jag tog tempen när jag kom hem, och det visade sig att jag har 38,5 graders feber. Kul liksom! Det är väl bara till att svälja två alvedon, på med dubbla klädesplagg och lägga sig i sängen nu då..
Inte exakt hur jag hade planerat den här första-dagen-på-jullovet-dagen/kvällen, men vad ska man göra. Har jag tur så slipper jag släpa mig till jobbet idag iallfall, that would be a relief..

Börja varje dag med ett leende så har du det överstökat

happ, då var den här dagen slut då. Drog och jobbade efter skolan i 3½ timme ungefär, och sen var det bara hem och äta middag och plugga lite. Senare runt halv 10 drog jag ut och gav Philip den stora äran att träffas och prata lite. Länge sen, men det var väldigt kul att träffas igen :)
   Nu sitter jag här och väntar på att min jävla film ska bli klar någongång så man kan lägga sig i sängen och titta en stund, för att sen somna. Sovmorgon imorgon också, så skönt! Och nu är det bara tre dagar kvar till jullovet, någon som längtar lika mycket som jag? haha
   Nog för nu, men tveksamt om jag skriver något imorgon. Fystester ute på Bosön - woho.. (?) Aja, ska bli intressant att se resultatet, tror inte det kommer vara någon skillnad för min del dock.

Ha det bäst allihopa och sov gott! ♥

stress i onödan

faaan så stressar man till skolan för att hinna till matten, men vad hör man? Jo matten är inställd så nu måste jag och Sara sitta här i 1timme och 15 minuter i onödan -.- typiskt vilken otur man kan ha tt man inte fick veta det tidigare..

Skulle bara klaga av mig lite, nu ska väl Sara dra med mig och plugga någon skitsak, haha ^^ puss!

Godmorgon!

.. eller kanske inte, men för mig heter det fortfarande "godmorgon". Fick en ordentlig sovmorgon idag eftersom våran lärare fortfarande är borta, och vi skulle haft henne de två första lektionerna, så istället börjar man 12:40. Inte helt fel :)
har bara två lektioner kvar idag, matte och sen idrott. Slutar klockan 15:15, och då är det bara att göra sig klar för att gå till jobbet. hade tänkt att jag skulle plugga till sv-provet imorgon, men så blev det ju inte. Aja, när man ändå är ute och åker senare så kanske man kan kolla på lite julklappar på en gång, vi får se.. 
   Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu eftersom jag ändå satt här, skulle se när bussarna, gick men de gick inte som jag ville så det blir till att gå till skolan. Vilken hurtbulle jag är!

Hur som helst, ha det bäst!


måndag, bite me..

Usch, jag hatar verkligen måndagar. Det har varit ganska segt idag, segare än vanligt. Skulle haft seminarium idag, men läraren var inte där så jag och Sara slapp och hade istället en liten håltimme. Ganska skönt för jag var/är helt slut. Knappt så man orkar hålla ögonen uppe ju, inte bra. men sara gjorde sitt bästa för att hjälpa mig, och hon lyckades ju eftersom jag sitter här, haha ^^
   Det blev ett snabbt inlägg idag, ska ner och äta nu och sen plugga/åka på träning. Vi ska ut och springa, jag längtar inte men vet att jag behöver det!

<3



Är det någon som vet vart man kan ladda ner amerikanska tv-serier (gärna kompletta säsonger) så säg till, jag blir snart desperat!

move/bedtime

We're running with the shadows of the night
So baby take my hand, you'll be all right ..



Sista inlägget för inatt, nu ska jag titta på en film och sen somna, fan va skönt det ska bli. Jag längtar redan, haha.. ^^ Kommer behöva sömnen, ska träna imorgon på förmiddagen och sen plugga hela dagen. Kanske att jag t o m åker iväg och jobbar några timmar också. Låter väl kul va, avundsjuk? 
Aja, filmen väntar, men ha det så bra allihopa!


Ransom my heart, but baby don't look back
'Cause we got nobody else..

randomobjekt

Blev tillsagd att skriva ett inlägg, och jag tänkte att jag skulle lägga in en lite filmsnutt också. bara för din skull, haha ^^
   Erkänn nu, är det inte så här du gör när du är ensam hemma? Det gör iallafall jag..

 



this aint gonna stop me anymore

Nu är jag tillbaka igen, och jag varken har eller kommer säga ett ljud om det jag fick reda på för en vecka sen. Men du ska veta att jag inte gör det för din skull, det är för min och alla andra i din omgivnings skull. Nu tänker jag göra allt för att lägga det här bakom mig, försöka glömma vad du gjort och leva vidare. Du kommer finnas kvar i mitt liv, men jag kommer nog aldrig kunna se på dig på samma sätt igen.. 

Nu sitter jag i datasalen, ska ha datakunskap. Efter skolan hinner jag bara äta för att sen dra mig mot jobbet, jobba till klockan 7ungefär och sen dra och käka osv. med kära kusin, som åker till mexico imorgon. Buhu, i'm gonna miss you! :'(
   Jag hinner inte skriva mer nu, men det kommer bli fler inlägg framöver, precis som förut. I'm back on track!

6/12 - dagen jag dog..

Det jag fick reda på nyss vände hela min värld upp och ner. Jag blev helt tom, vet varken ut eller in. Trodde aldrig att det skulle hända mig, så snälla du - säg att det inte är sant?!

   Jag tar en paus från bloggen, orkar inte med den här skiten, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan inte prata med någon om detta, och att skriva på bloggen samtidigt som jag har detta på hjärnan - och inte avslöja något går helt enkelt inte. Så vi får se när jag kommer tillbaka, jag har ingen aning och just nu bryr jag mig inte heller. Just nu har jag bara en enda sak på hjärnan. Fan alltså, jag önskar att jag inte hade fått reda på något..

Den här skiten är för mycket för mig. Den 6:e december 2008 - dagen jag dog..

Till Angelica vill jag säga..

.. tack för en riktigt bra fest! Det var skitroligt att vara med och fira din (+Jockes och Irmas) fördelsedag. En mysig början med tjejerna till en riktigt händelserik kväll med massa trevligt folk. Det vart ju riktigt bra det där, så stort tack för en störtskön fredagkväll! :)


bläck behöver en penna för att funka.. (a)

fredag

Godmorgon!
Nu sitter jag i datasalen och har spanska. Första och sista lektionen, så jävla skönt! ^^
Efter skolan ska jag och Fia luncha, dra till jakan och titta efter något till Felan, sen vänta på Sara och Malin och sen dra till simhallen och simma. 

Nu hinner jag inte skriva mer, Stan är inte så glad och jag vill inte få skäll, haha ;p 

puss  

<3


Du är bäst. Tack för att du finns ♥

pepp!

Hejsan!
Hade träning ikväll, och det gick faktiskt ganska bra måste jag ändå säga. Det var roligare än vanligt (vilket säger en hel del) och jag har blivit fett taggad på stadslaget. Hoppas jag tar en plats där i år igen, det vore hur stort som helst!
   Idag har det väl inte hänt så mycket, vi fick tillbaka våra samhällskusnkaps prov och på mitt stod det VG. Jag är väl nöjd med det ändå, med tanke på hur sent vi fick reda på det och hur stressig det blev att plugga till det..
   Imorgon är det buffertdag, vilket innebär att vi slutar runt halv 11-11. Om jag inte jobbar imorgon så ska jag väl dra och simma, köpa något till Felan och sen runt sex dra mig ner till henne på middag - eftersom att hon fyllt år. Kommer nog bli mys :)

Jaja, har inte så mycket mer att skriva nu. Men vi hörs allihopa, ha det så skönt så länge. Ciao!

Hurra för mig!

Jag har nog aldrig jobbat så här länge för att få till en uppgift riktigt bra. Jobbade med engelskan hela kvällen igår och nu har jag jobbat med den i 1,5h - och äntligen är den klar. Jag tror den blev bra, jag är iallafall nöjd.
   Happ, nu har jag bara 2 timmar kvar att ta det så lungt jag kan, halv 8 börjar fysen. Visst är det härligt med fritid, varför kan inte jag få ha lite fritid ibland?!
   Nu ska jag gå och läsa lite geografi. Samhällskunskapen och naturkunskapen gjorde jag innan skolan idag så den slipper jag, och svenskan och matten får jag väl börja med imorgon - efter träningen. Shit alltså, vad mycket det blev i skolan nu igen. Jaja, snart lov, och gud vad jag längtar!

Blir nog inget mer inlägg idag, så jag passar väl på att säga godnatt redan nu? ^^

..Peace out!

Sista inlägget..

Nu har jag varit hur duktig som helst, satt och pluggade helahela kvällen! Jag känner mig stolt, men nu är det dock dags för mig att gå och lägga mig. Sov gott allihopa! :)


over and out..


Träningsfreaket påväg tillbaka

Puh, jag säger bara det, kommer bli jääävligt tufft några veckor framöver. Det kommer i princip bli till att träna varje dag nu framöver. Som vissa kanske vet så tränar innebandylaget måndag, onsdag och torsdag tillsammans, varav varannan onsdag är fys. Nu när vi fick det där träningsschemat kommer det bli till att träna innebandy 2 eller 3 gånger i veckan och fys 2 eller 3 gånger i veckan - beroende om det är innebandy-onsdag eller fys-onsdag. Sen har vi ju gympan i skolan också och matcher på helgerna.
Och jag som hade tänkt leka lite hurtig och gå ut och springa 45 minuter och göra resten av "pass 2", så kommer man till gympan och får veta att läraren har ändrat till styrkebana. Kul, typiskt min otur haha ^^

Nu sitter jag iallafall här och ska försöka bocka av så många läxor som möjligt tänkte jag. Får se hur mycket jag hinner med, har en del annat att fixa också. Stress stress stress, hela tiden..
Jaja, ska väl återgå till skolarbetet nu, puss&kram!

datasalen

Tjosan, sitter här i datasalen och har snart matte. Jag orkar inte egentligen, men har "ma-prov" på måndag, inför matteprovet på torsdag. Låter bra va?
   Ingen träning ikväll, men får se om jag ändå måste dra ut och springa i 45 minuter. Träningsschemat ni vet, det suger..
Sitter och mailar med Fia på webmailen, haha tönt som sitter bredvid mig och skriver ett mail till mig just precis nu ^^

Aja, nog för nu. Ska väl dra mig mot skåpet om en stund också, så man inte kommer försent, haha..
Puss och kram!

RSS 2.0