OFF TO SCHOOL

Om 20 minuter är det dags att dra sig ner mot twinsen för att åka till skolan för näst sista gången(!!) Magical. Ska iväg och äta lite studentlunch, sen får vi se hur jag gör. Kanske åker hem och fixa inför morgondagen, alternativt dra till kista och köpa det sista till imorgon, typ visselpipa och en ny BH. Sen är det träning för första gången på 4 veckor. shiiiiiiiittttt...


 Herrå.


EXCUSE ME WHILE I KISS THE SKY

Tja tja bloggen (Haha)! 
Nyduschad, fräsch, och lagom trött. Ska lägga mig i soffan på spikmattan om fem minuter, så awesome. Som grädde på det berömda moset är det dessutom fredag. Det är fredag, och jag är kär. Kär som tusan. Känslorna sprudlar; butterflies, pirr och sus, Hela paketet! Jag längtar, ja rent utsagt törstar efter din närhet. Mamma mia, min kära marabou digestive, vad jag älskar dig ikväll. Ska sluta längta och ta fram dig nu, puss min älskling!

Och just det, hejdå och trevlig kväll på er andra också.


Romans för timmen eller ej, jag ska föralltid
minnas våra underbara stunder.


Big day today folket

I can't believe it, efter idag får jag äntligen ro. No more schoolwork! Och shit vad bra det känns just nu, får se hur det känns på måndag..




You're the owner of my heart,
Always close though we're apart, you know
You're my heart, my soul, my reason
You're my world...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

hennes vision

Just nu är jag super fed up, så jag orkar inte skriva något av intresse (ovanligt, haha...). Så vad f*n gör jag då inne här? Inte en aning, kände väl för att skriva lite. Det var väl liksom inte igår jag skrev, eller var det det? Ingen koll för fem öre..

Kommer det någonsin bli onsdag nästa vecka eller?????
 Nu vill jag bara gå på den där jävla champagnefrukosten, ta det där studentfotot, säga hejdå och fuck you till Samgymnasiet (trots att jag kanske eventuellt kommer sakna det lite eller en del), stå på det där förbannade flaket och tjoa med klassen för sista gången, åka hem och ha mottagning för nära och kära, förkröka, sen gå på den där slutskivan som alla tror kommer suga sönder, supa och festa natten lång och låtsas som om dagen efter inte excisterar, fortsätta festa när klubben stängt, dra på efterfest, komma hem skadat sent på onsdagen/otillåtet tidigt på torsdag morgon, sova bort den säkert för soliga dagen, vakna upp för sent och vara trött, sliten, trashig, ofräsch, illamående, öm i fötterna, tovig i håret, odräglig och bakis as hell, sen bara ligga där i min säng i mitt mörka rum och försöka minnas vad f*n det var som hände igår kväll, svära på att aldrig mer dricka en droppe alkohol, försöka sätta mig upp men huvudet säger stopp, kolla bredvid mig, har jag fått sovsällskap ikväll?, kolla mobilen; vad är klockan? har jag fått några sms? missade samtal? är fia okej?, var är tvillingarna?, lever patrik?, kom pontus hem? vems t-shirt är d.....




Where do you go and what do you do?
When all you have left is hanging on you
Where do you go and what do you do?
When you lose everything you ever knew


00:09

Dags att sova snart, kommer nog bli en lång dag imorgon.. Har inget kul att säga, sååå jag skippar den fantastiskt intressanta biten. Godnatt gott folk, sov gott!


There's no taking back what we've got
Too strong, we've had each other's back for too long
There's no breaking up this time
And you know it's okay, I came to my senses
Letting go of my defenses
There's no way I'm giving up this time

plugg plugg plugg...

Sitter hos Loridani i Bro. Har varit vaken sedan 8:00 i morse, och pluggat sedan ungefär kl. 10:00. Jag är långt ifrån klar, *alle.. Tur man har trevligt sällskap så man inte klappar ihop helt.

Kan man ha en sämre dag..?!

Ibland vill man ju bara lägga sig under en sten och försvinna ett tag. Jag blir så trött..

En resa bakåt i tiden

Jag har inget att göra, så nu ska jag fixa mig, bädda ner mig i sängen, sätta på TV:n och en film som kommer att ta med mig på en nostalgi-resa. Jag ska backa bandet 3 veckor och 6 dagar, tillbaka till den 16 april. Till baka till Malmö och dagen då jag nådde mitt karriärsmål.




Min bröstkorg blir helt varm när jag ser dessa bilder.Den känslan kommer aldrig lämna mig.


Someone like you.. ♥


13 maj

Fredag. Semifinal i hockey VM. Sverige-Tjeckien 0-0 so far. Ensam hemma, lite hungrig. Har en saftig mango där nere, känns lovande. Har inget att skriva, så stannar här. Do you copy?
Over and out.




Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det..

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

RSS 2.0