Godnatt!

Fy fasiken vad trött jag är, jag fattar det inte själv. Så ska snart köra ut Isabelle och pappa ifrån mitt rum så man får sova lite!
Träningen ikväll var jättelugn. Vi var totalt tio spelare - två målvakter och åtta utespelare. Hade lite teori och sen så körde egentligen bara pp/bp, straff-stafetter och volleyskott. Annars var det inte så mycket mer än det. Skönt faktiskt, med tanke på att vi var så få. 

Imorgon blir det att gå upp med tuppen, eller åtminstone halv tio. Halv elva drar jag och tvillingarna iväg till Pålle och fixar studentskivebiljetter och sen är det marsch iväg till innebandyhallen och kollar på kvartsfinalerna + spelar. Järfälla IBK - Täby IS IBF. Let's roll!

Ögonen sviker, och jag längtar in i drömarnas land, så nu är det fan nog. Godnatt! 




So, sing me a song,
I know all the words too,
And I'll sing along,
Could you be my savior?

 

Spanska lektion...

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!


Idag var inte min dag..

Började halvtaskigt och slutade ganska illa! Vaknade ganska "sent", hittade inte min sjal, hann inte äta frukost, fick ta ett äpple på vägen bara. Sen hittade jag inte min skor (SKOR Hallå, hur kan ett par sånna försvinna?!), och kom sent iväg. 
- Positiv händelse nr.1: Anders kom och hämtade mig.
I skolan var det pissäcklig mat, så fick ingen lunch. Var därför smått hungrig eftersom det inte blev någon frukost heller. Var lite trött på allt under dagen, ingenting gick som det skulle. 
- Positiv händelse nr 2. Får skjuts hem, och väl hemma är Carro också där och vill spela wii. Gör mig på bättre humör.
Halvstressar iväg till träningen, inte alls sugen + att armbågen värker. Och där går allt åt helvete. Vi behöver inte gå in på detaljer, men fy f*n, frustration! som grädde på moset börjar det rinna ut lite var ur såret på armbågen också. Great..

Och nu sitter jag här, pigg óch med stel rygg. Även detta är fel, eftersom jag egentligen måste sova nu. Ska upp tidigt imorgon, och måste ha sömn. Men vad ska man göra, det är helt enkelt inte min dag.. Hoppas på att imorgon blir bättre, håller ni en tumme för mig??




I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

GODNATT!

..♥..


Anständig tid..?

Nåja, 9 timmars sömn blir det iallafall i natt. Hade tänkt lägga mig lite tidigare än det här, som jag sa i förra inlägget, men ni vet ju hur det kan gå med mig och datorer ibland. Kalkon..

Yes my friends, nu är det däremot godnatt som gäller. Nu åker datorn ut härifrån!



Sussa sött, det ska iallafall vi (jag&Björne ovan) göra! Svanken är to-die-for, jag får jobba lite på den tror jag ..

Hur tänker folk???

Ja det är ett mysterium för mig, ibland kan jag verkligen inte förstå. Att vi skulle skicka ut lilla Anna Bergendahl i Eurovision är ett slöseri enligt mig. Alltså förlåt, men jag kan verkligen inte se det bra i henne eller i låten. Jag hade hellre sett Salem al Fakir eller Erik Saade. Vem som helst som har lite pondus och energi.. Åtminstone något att tillföra och som får folk att beröras. Jag blev allt annat än berörd av Anna och hennes låt. Sorry, men det hänger löst för mig.

Passade på att göra några få övningar med pilatesbollen och ta en sväng om med pappa ikväll. Brottningsmatchen vi hade resulterade i ett djupt brännmärke på den friska armbågen, så nu sitter jag här med zero välmående armbågar. Super!
Vi gav upp brottningen, tror att det var lika bra så det inte blev allt för mycket tävling, och började boxas lite istället. Slug som jag är så började jag växla mellan southpaw och northpaw när jag kom i underläge. Det hjälpte lite, han blev ställd när jag växlade till south. Slugt.. (; Dessvärre hjälps det inte mycket i slutändan, det blir ändå jag som får tacka för mig. Vet inte hur länge han skulle kunna hålla på annars, haha..

Snart kommer jag börja göra mig klar för nattkorgen, match imorgon mot Bollstanäs. Dom ska det bli skönt att trycka dit.. Samling 11:45 i Smedgärdshallen, majs. Det gäller att vara pigg och fräsch, så ska lägga mig på spikmattan nu och varva ner samt försöka mjuka till ryggen lite. Hörs imorgon, I guess. LOVE!



There’s some twists and turns I’ve gotta clear
But when I’m done the end will soon appear
I can leave my troubles behind


Fredagsmys

Hemma igen från träningen. Det gick sådär, men jag börjar fan bli nervös alltså. Nästa vecka ska en av oss fyra målvakter troligtvis lämna truppen, hua..
Fick träffa Pippi igen, wiiihoo! Så kul att träffa henne, har ju saknat filuren väldigt mycket. Stackarn var sjuk idag, så hon fick sitta på läktaren och titta på. men tur att du var där, annars hade jag väl fått krupp, haha! Pratade med henne i mobilen under dagen också, ett antal gånger! Undrar hur många gånger det bröts! ^^ Du är bäst ♥

Sitter i soffan nu, har käkat lite.. Men nu väntar duschen!



Handle bars, and then I let go, let go for anyone
Take me in, and throw out my heart and get a new one

ist es zeit für Freitag mys!

Hallå hallå! Nu var det äntligen fredag igen, som jag har längtat efter lite ledighet!
Idag var en bra dag, historieprov på morgonen och efter det en jättelugn svenskalektion, där vi bara pratade i princip. Åkte hem sen och åt lite lunch, pizza. mums.. ^^ Nu sitter jag och sällskapar mig med Califen, hon håller väl på med något roligt skolarbete. Själv DJ:ar, och jag gör det med stil.

Köket luktar kladdakaka. Peace out!

Gör era val efter vad som är kul i livet, inte efter rädsla över att göra bort sig

Oj oj OJ vad tiden har flytit på här, och utan ett enda inlägg! Vad hände? Det som ju bara kändes som några få dagar.. Men men, som jag har sagt för många gånger förut: Jag ska försöka skärpa mig!

Idag vart det ingen skola för mig, ändrade mig på vägen och åkte hem och satte mig hos fia istället. Tröstade, kramade och försökte vara ett bra sällskap i tyngre tider. Trots att jag vet att man inte är speciellt pratglad i sådana lägen så kan det ändå vara skönt att ha någon att bara luta sig mot, och ändå slippa prata. Det är bättre att ha någon där än att bara vara ensam, liksom..
7 timmar satt jag där innan det var dags att åka hem. Tanken var att jag och mami skulle ut och övningsköra samt åka till Kista, men de planerna fick strykas i brist på tid. Det får bli en annan gång, helt enkelt.

Ska gå och packa och byta om till träningskläder nu, så man har det gjort och kan slappa efter middagen istället. Clever huh? PUSS!

Slapp-måndag!

Halloj allesammans. Idag har det varit en fruktansvärt lugn dag för mig. Den började kl 11 ungefär, men eftersom inga planer stod på menyn så valde jag att ligga kvar och dra mig med Mtv i bakgrunden. Gick tillslut upp, gjorde frukost, satt och läste skvallerblaska, la mig framför tv:n, gick upp och kollade runt lite på internet och gick tillslut ner till soffan igen. Kändes verkligen som att jag behövde en sån här riktig slappardag, har varit så mycket i flera veckor nu. Så det var riktigt skönt, verkligen! Slappade dock inte 100% ut, om ni trodde det. Åkte ner och hade fysträning också, så lite fläsk har fått dallrat idag igen..! 
   Jag har inte sådär fasligt mycket planerat under veckan heller, det som är bestämt är väl träning onsdag, torsdag, träning fredag, match och utgång lördag. Så imorgon, vad händer då? Får se om jag drar till kista eller vällingby en sväng och shoppar lite. Kan ju vara skönt..

Ska nog gå och lägga mig faktiskt, har ingen superbra anledning till att vara uppe. Det är ganska skönt att gå och lägga sig "tidigt", så man kan komma upp lite tidigare också. Godnatt puss!



Your smile is like candy
So sweet and sincere
Your style is so sexy
I love when you're near

RSS 2.0