mitt största frågetecken

what's happening with me?

suuuuug

den här dagen var lååång, och den avslutades inte på det bästa sättet heller. Tänker inte gå in på några detaljer mer än att det gick dåligt på breddlägret och att kvällen slutade med en liten osämja. Men men, sånt händer väl antar jag. Nu funderar jag på att gå och lägga mig, jag är trött men orkar inte sova än. Så mycket som snurrar i mitt huvud för tillfället.
Datorn gör ingenting bättre, varken med tröttheten eller humöret, men tänkte bara uppdatera mig nu när jag ändå inte har något bättre för mig. Puss&kräm, godnatt på er och sov så gott


my baby is back!

Hallåhallå!
Idag har varit en underbar dag, och idag är första gången jag sitter vid min baby för första gången på drygt 7 veckor: min dator är äntligen tillbaka efter andra lagningen! Hoppas det inte är något skit kvar nu, då orkar jag inte mer ..
   Dagen började redan klockan halv tio för mig. Ledig från skolan och solen sken, kunde det bli bättre än så? faktiskt så kunde det det. Det visade sig att Patrik också var hemma från skolan idag, och han var inte sen med att komma över. väldigt trevligt måste jag säga :) Klockan elva gick han och jag ner till ica och mötte fia, och sen handlade vi frukt och glass till våran härliga fruktsallad. Den satt riktigt fint, visst fia? haha..
   Hur som helst, det blev lite kubbspel, mycket sola och trevligt umgänge idag. Sen var Patrik tvungen att dra till golfbanan, så klockan halv fem drog jag och fia in till stan och kollade runt lite. Hon köpte även studentpresent till hennes bröder. En varsin kebab med bröd hann vi också med innan vi drog hem, det var bra jobbat av oss! ;p

Nu är det väl dags för mig att börja dra mig mot sängen, ska vara i Åkersberga imorgon klockan halv tio på breddläger med stadslaget. ska bli skoj.. Hur som helst, sov gott och ha det så bra! <3



En hälsning till Järfällas bästa tjejer. Tack för tiden med er, den har varit super, helt obeskrivligt. Jag har valt att dra på mig en annan dress med en annan logga på tröjan nästa säsong, men det förändrar ingenting egentligen. Jag håller fortfarande lika mycket på er och önskar er all lycka till. Och jag kommer definitivt följa er från läktarplats. Tiden med er har varit den bästa i mitt liv, det känns tungt att lämna er men det är något jag tyvärr måste göra. Mitt hjärta finns i Järfälla IBK. Mycket kärlek till er tjejer.



En för alla, alla för en.. <3

Hooome

Blev hemma från skolan idag, så idag ska jag bara sitta och skriva på mitt geografiarbete så det blir klart idag. Inte kul, men måste göras och jag kommer vara så stolt över mig själv när jag är klar! :)
   Gör just nu Fia sällskap via mobil när hon är påväg till skolan, haha sucker. Ska väl försöka jobba lite Nk också sen om jag har tid och ork för det. Ska snart gå ner och äta en liten vegetarisk paj. Men just nu, tillbaka till studierna! Puss på er

härliga tider!

Hejsan hejsan!
Idag har varit en så otroligt skön dag! Ställde klockan på halv 10 och gick upp och åt en god och nyttig frukost ute i värmen, det var ju så fantastiskt fint väder idag igen. Sånt blir man glad av, härliga tider! Började klockan halv 1 så hade mycket tid att sitta ute och njuta i värmen i morse, vilket var tanken med att gå upp så "tidigt". Blir väl samma visa imorgon också, om det blir fint väder då med som det ska bli enligt SMHI.
   Hur som helst, fick skjuts till skolan av Caroline, och jag var/ÄR ju måttligt avis på henne just nu, haha säger inte varför.. ^^  Hur som helst, kom fram till skolan och hade geografi i datasalen som första lektion. Inte så där jättemycket fokus på den lektionen, eller vad säger du Fia? 
Sedan var det ut i värmen och ha gympa, vi spelade brännboll. Perfekt i den här värmen, då man inte behöver anstränga sig speciellt mycket och bli svettig, haha. Det var väldigt skönt, och efter brännbollen gick jag och Fia till jakan och köpte slush - mums! Sedan snabbt tillbaka och ha datakunskap med Bigge-Mange, och sen äntligen var det dags att gå hem. Orkade inte gå hem så gick till jakan och tog bussen, haha nyttigt..

Nu ska jag typ plugga järnet, geografi-inlämning på torsdag och man har ju knappt hunnit börja, wiho..
Puss på er, hörs senare eller imorgon!

besviken men ändå så stolt

Haloj! På begäran blir det ett litet inlägg innan det är dags för sängen.

Helgen gick inte riktigt som vi hoppades, vi vann och spelade med glädje och kämparglöd mot de bästa lagen, men torskade mot dem som inte ens kunde spela innebandy .. -.- Vi får väl ta med oss och vara stolta över att vi spöade guldpristagarna Pixbo med 4-2 iallafall, bra av oss.

Och tack för en otroligt underbar helg tjejer, det kommer jag bära med mig lääänge, kommer sakna det!

Järfällas tjejer är de bästa
, big love.. <3


Med ett leende på läpparna och helgen i minnet säger vi godnatt!

långledigt!

tjoo!
Nu sitter jag på min sista lektion för dagen och veckan - datakunskap. Fick nys veta att det blev MVG på provet, och då blir det ju troligtvis MVG på hela kursen också, woho! 
Om en timme ska jag möta upp Hippo i jakan, för att åke hem till mig, äta middag, byta om och sen åka till hässelby och spela träningsmatch med Vendelsö. Ska bli så kul! Sen ska vi hem till mig igen och sova, åker på cup i Falun imorgon klockan halv sju på morgonen, FY FAN!
Men fan vad roligt vi ska ha där uppe alltså, kan hända att detta blir det sista man gör med Järfälla.. =/

Nog för nu, ska visa mig duktig och säkra mitt mvg (haha). Blir nog inget mer inlägg i och med att datorn inte är klar på lagningen än (sega jävlar -.-) och eftersom vi åker tidigt imorgon bitti. Men ha det bäst och heja på oss i helgen! Puss<3

extra cred till mig!

Nu har jag varit galet duktig och bara streckpluggat i flera timmar, heja jennifer! Jag har inte heller ätit något på hela kvällen, det brukar förekomma väldigt ofta (alldeles för ofta!) och jag försöker bli av med den vanan och det suget. Ett steg på vägen, feels great!
Nu längtar jag så mycket till min härliga säng, att bara få gosa ner mig och njuta av sovmorgonen imorgon. Puss på er och sov så gott <3


.. Jobbigt beslut, Är jag Blå eller är jag Röd?

måndag 11maj

Hejsan hejsan!
Måndag igen då, och början på nya veckan. Det kommer nog bli lite mindre nöjen och en hel del plugg den här veckan. Tre prov på onsdag (varav två är nationella) och ett på fredagen, lovely..
   Idag har man väl inte gjort så mycket, bara varit i skolan, sedan hem och tagit det lugnt för att sen hjälpa mamma med maten och plugga järnet! Det går väl sådär, galet svårt att få in all fakta till geografiprovet på onsdag, om det inte släpper snart så är jag körd.
   Har inte hittat något sommarjobb ännu heller, ska ringa och skicka mail till några platser imorgon dock och hoppas på lite tur. Håll tummen!

Nog för nu, dags att återgå till studierna, uppdaterar eventuellt senare ikväll igen. Puss!

Uppdatering

Nu var det länge sen jag skrev igen, men datorn är ju inne på lagning för andra gången och har varit det i hela 5 veckor (!!) Saknar den så mycket.. och eftersom servern i skolan kraschade i onsdags så har man inte kunnat skriva där heller, skit grejer!
Men men, ska försöka skriva lite mer iallafall, när tillfälle ges.

nu är det dags för mig att tänka på refrängen, som man brukar säga. Man ska ju orka upp imorgon tyvärr, så godnatt allihopa! Puss

RSS 2.0