1:a advent

Nu börjar det närma sig jul, bara 4 veckor kvar ju! När man ser alla julstjärnor och ljusstakar i fönstrena så kommer julkänslan fram. Alltså jag älskar julen, men det skulle inte vara helt fel med lite snö också, eller vad tycker ni?

Idag hade vi som sagt match mot Råsunda, och vi vann med 7-1. Grattis till oss, tjejer ni va skitbra allihopa! :) Jag som målvakt hade knappt något alls att göra, det kom väl lite då och då, men alla verkade vara på tårna och hade kul så Råsunda hade ju knappt en chans. Kul, nu känns det som att vi är påväg uppåt..
   Vi fick dock inte vara glada speciellt länge. Efter matchen var det bara att ta en frukt, byta om och fylla på vattenflaskorna och gå ut och ha fys. Det var ju trevligt, verkligen. Haha nej då, faktiskt inte så farligt som jag trodde, men det sög ju lite i benen iallafall. fick med oss ett träningsschema hem också, så nu blir det till att träna 5 gånger/veckan + matcher. Härliga fritid, hejdå!



What hurts the most

Hur kan du säga att jag mår bra av det du just gjorde? Att jag borde må bra av att du vänder dig om och går, helt utan förvarning? Det är kanske dom tankarna du har, det vet jag inget om, men det är inte mina tankar.

När sånna här saker hände hade jag alltid dig som jag kunde gå till. men nu då, när det var du som stack? Alltså, jag är tom på ord. Fan också..  

när orden inte räcker till..

happ nu fick jag en order att blogga lite, så vad gör man inte? (a) haha
Den här lördagkvällen har varit segare än vanligt. Som ni såg i tidigare inlägget var jag på innebandymatchen och kollade på henke larsson. Jag förstår faktiskt inte hur han bär sig åt, det är inte så lätt att gå från en sport till en annan och lira i högsta divisionen. Märklig - men grym - människa..
   Hur har kvällen sett ut för er då? Jag har mest bara suttit vid datan och tagit det lugnt. Kommer nog lägga mig och se en film snart, för att sedan somna in så man är pigg till matchen imorgon. Vi spelar mot Råsunda, rookies för säsongen så vet inget om dom. Men det är bara att tagga och köra så vinner vi!



Kul att höra från dig igen, hoppas vi inte tappar det igen. Det får inte hända, tänker inte låta det hända igen. Jag har verkligen saknat dig.. ♥

Woho!

Lite måste man väl få skryta iallafall ^^


sista inlägget

Det här blir sista inlägget för idag, jag tänkte gå och lägga mig och se en film eller nåt innan jag knyter mig. Vad tror du det blir för film Sara? haha :) 

Något jag tycker är väldigt kul är att Robin satt säkert ikväll, han blir verkligen bättre och bättre. Sen är han ju så het också, haha..
Bra är att Alice är kvar också, hon är mycket bättre och Johan kan ju vara sjukt nöjd med att han ens kom med i programmet. Men fan va fjolligt det såg ut när dom där fjortistjejerna som sitter längst fram närmast scenen sitter och gråter och kramar varandra när Johan åkte. Shit alltså, lite överdrivet kanske.. Annorlunda om det hade varit Robin, haha x) nejdå, skoja bara (nästan)..
   Och som vanligt - grattis till Kevin. Han är så grym och jag lovar att springa en mil om han inte vinner idol! Kom ihåg att jag sa det nu, så säker är jag.. ^^

Aja, nu blir det till att se klart Fredag hela veckan och sen film och godnatt. Ha det så skönt allihopa, puss&kram!


smile bitch..

IDOL-vinnare 2008<3

ALLTSÅ, KEVIN ÄR SÅ SJUUUKT BRA!




Freeeedag!

halloj!
Har haft ett otroligt bra slut på denna skolvecka. Vaknade i tid (!), gick till skolan (!!) och slutade klockan halv 1. Efter skolan gick jag, Fia och favorit-twinsen och simmade. Fast, haha, det blev inte så mycket simma som vi hade tänkt. Jag tror vi spendera den mesta tiden i bastun, det va så jävla skönt att bara slappna av! (a) Fia och jag är ingen bra duo, nästa gång tar jag nog med mig simdynorna! Det räckte med att kasta en blick på satungen så höll man på att drunkna. Haha, du är inte riktigt klok du fia.. ^^

Nu sitter jag och kollar på IDOL, fick lite ryck och tog några fula bilder tidigare på kvällen. Enjoy!

 

Kvällens glädjespridare

hahaha, fyfan vilka jävla garv! Såg denna på Felans blogg och kunde fan inte låta bli att ha den jag med. Alltså lyssna på dom, vad är det där?! xD Och jag som tycker att mitt garv är fult..



You're so hot, teasing me..

Tjenixen, saknat mig? (a)
Tänkte att jag skulle försöka ta tag i bloggandet nu igen, det mesta i skolan är slut/tar slut denna vecka så kommer nog få lite mer tid till annat skoj. Äntligen!
   Idag gjorde jag allt utom det jag borde ha gjort, det absolut viktigaste. Jag och Fia drog oss till jakan, gick runt där och häckade och gick sedan in på hemköp och köpte två chokladtomtar (yes, äntligen tillbaka!). Efter det drog jag hem och mest bara var, duktiga mig ^^ Nej men jag käkade, bytte om och drog på träning. jag borde ha pluggat, har ju Sh-prov imorgon som kommer gå åt helvete, men aja.. 
   Nu är duschen ledig och då tänkte jag springa in och ta en skön dusch och sen sova (kanske snabbplugga lite..?)
Hur som helst, ha det så skönt så hörs vi, snart! 

Puss! <3



Sen vill jag bara tillägga: My Good, du är hethethet!

Henke Larsson som innebandyspelare?

Haha jo, tro det eller ej men det är sant. Larsson spelade nyss matchen mellan Helsingborg och Jönköping. Fan va fel det var att se honom springa runt med en klubba på en innebandyplan, men riktigt kul och han var ju fan helt okej. Förstår inte hur han bär sig åt, hyllad av ALLA som fotbollsproffs, sen helt plötsligt - och utan speciellt mycket träning med Helsingborg (3 träningar eller vad var det?) - går han in och spelar innebandy i högsta divisionen! Helt sjukt om man tänker efter.. Grym människa ^^






kvällen framför datan är slut för min del, så..


GODNATT FOLKET!
sov gott så hörs vi förhoppningsvis imorgon, ♥

Kampen jag håller på att förlora

Torsdag, dagen jag alltid tyckt sämst om och idag var verkligen inget undantag. Snarare tvärtom, morgonen började på sämsta tänkbara sätt. Vaknade 8.20, en halvtimme innan skolan och engelskalektionen börjar. Första reaktionen var "Helvete!", och jag la ner huvudet beredd på min första försening (på pappret asså, har kommit försent förut men läraren har inte tagit närvaro de lektionerna eller inte skrivit det bara). 5 sekunder senare slår det mig att jag faktiskt i de flesta fall alltid ger upp så fort det blir pressat elelr stressigt. Så jag ställer mig upp, kutar runt i huset och gör mig klar på3 röda, samtidigt som jag försöker få upp min djävulska sk. syster ur sängen.. -.- Men i tid kom jag, och det var verkligen på sekunden.
    Efter det har väl dagen flytit på bra, samhällskunskapen var inställt så geografin flyttades till samhälls-lektionen istället (som vanligtvis är våran näst sista lektion, geografin sista) så vi slutade klockan 2 istället för halv 4. Superskönt!
Då var det skönt att få ta sig hemåt och bara ta det lugnt innan träningen.


Jag försöker faktiskt att jobba på det du verkligen verkar ha problem med hos mig, men det är så jävla jobbigt när du inte ens försöker dra jämnt med mig. Jag vet inte ens vad jag har gjort dig, varför du behandlar mig som om jag vore orsaken till allt krig och svält på jorden. Som om jag vore en insekt du trampar på, eller bara viftar bort så fort jag kommer i närheten. Det är hemskt, fattar du inte? jag sover dåligt på nätterna och mår dåligt på dagarna, och konflikten mellan dig och mig är orsaken. Och jo, jag tänker faktiskt lägga skulden på dig, delvis. Jag vet att du tycker att allt är bara mitt fel, att jag aldrig gör något rätt osv. men om du vill veta så försöker jag faktiskt. Det borde du också göra! Får inte detta ett slut snart så kommer en av oss att knäckas rejält, och som det ser ut så kommer det tillslut vara jag som faller..   

Blod är tjockare än vatten

All these crazy years with you, and it's just the beginning..


Sovdags!

There are times when I look in your eyes
I see the love that we shared
I see the joy inside
But I didn't see the feelings you hide
And now you're saying goodbye
Cause your love has died
And all I can think about is you
The way say you love me too
And every time I close my eyes
I see your face,
My love can never be erased
And you can never be replaced, baby...

Hångel botar stress



så vad säger du, ska vi hångla? ;) haha..

Är det bara jag..

.. eller är det andra som också har det stressigt nu för tiden? Det är så mycket som ska göras: tidiga morgnar, skola, pluggas till 3 prov, sena kvällar, innebandyträningar osv. sen måste man ju hinna med lite nära och kära, och bara ta hand om sig själv också, viktigt hallå!
   Jaja, hann inte med så mycket samhällskunskap ikväll, käkade ganska sent och framför TV:n och What happens in Vegas, är det lätt att slita sig då eller? Alltså den filmen är så döbra, och Ashton Kutcher är ju sååå snygg! haha..(a)

Nej, om jag inte vill ha IG på torsdag så är det nog dags att röra på stjärten. Men ha det så bra allihopa, och sov gott! <3


Fick lite nostalgi, och längtan till sol och bad utomlands, så här kommer några semesterbilder från i påskas. ^^



Jag ser det snöar..

Gud vad glad jag blev när jag såg snön falla utanför fönstret, äntligen lite vinterkänsla! :) Dock lite för tidigt med snö, eftersom att den kommer hinna försvinna till julafton om mer än en månad och vi kommer ha ännu en jul utan snö. Trist tycker jag..
   Puh, alltså jag har så mycket att göra just nu så jag hinner knappt med att leva. Skolan och innebandyn tar upp all min tid just nu. Jag ska inte klaga, innebandy är ju det bästa jag vet, men lite fritid skulle ju inte sitta fel, eller vad säger du?
Har ett stort samhällsprov på torsdag också, jippi.. Jag måste verkligen se till att börja hårdplugga på det nu så jag kan det ordentligt på torsdag, man vill ju få bra betyg trots att vi har fått mycketmycket mindre tid att plugga än alla andra klasser. Det suger verkligen -.-

Har haft mobilen avstängd större delen av dagen, så jag inte skulle lägga min uppmärksamhet på den genom att sitta och smsa eller något annat skit som jag inte har tid med just nu, och jag kan ju säga att det är något jag borde göra oftare - och troligtvis även kommer göra oftare!
   Till kvällen bjuds jag på hemlagad pizza (som pappa är överlycklig över att få äta ikväll, haha) och plugg. Hade hoppats på att man skulle få lägga sig och koppla av i soffan så här på en söndagkväll, men det hinns inte tyvärr.

Aja, det var väl allt för nu. puss på er!
 

Dålig uppdatering, och så kommer det vara ett tag framöver..

.. för jag känner att jag inte riktigt hinner med bloggen nu. Har tre prov inom kort som jag måste få bra betyg på och + att det såklart är en del innebandy också, så jag känner att jag måste lägga tiden på skola och i.b istället. Kanske att det kommer ett inlägg lite då och då, bara för att inte sluta helt men ah, jag vet inte. Hur som helst så kan jag ju iallafall ta mig tid att berätta om min härliga helg.

I fredags hade jag och fia datakunskap sista timmen, så slutade runt 12 och åkte och hämtade Buster på hunddagis vid Barkarby Outlet. Efter det bar det av hem till fisen, vi fick skjuts dit av snälla Pia så vi slapp ta bussen med Buster som hade damp, haha.. Hos Fia låg vi framför datan en stund har jag för mig (?) och sen åkte vi till stan runt klockan 3 för att träffa Adam en stund. Vi mötte upp han på centralen och han och Fia bytte lite grejer, sen drog vi vidare och shoppa lite puder, hårspray och hårfärg. Innan vi drog hem tog vi en tripp in på Donken och käka, sen hem och färga håret på Fia. Och gosh, ni vill inte ens veta hur mycket jag garvade då asså.. Säger bara en sak: Fia du är sjuk! x)
   Det blev lite idol innan jag drog mig hemåt också. Hurra att Lars äntligen åkte ut!

I lördags var det match klockan 5 mot Älvsjö, och bara för att man skulle iväg senare på kvällen så skulle det såklart vara förseningar så matchen börja senare.. -.- Vi behöver väl inte kommentera så mycket om matchen heller, gick käpprätt åt helvete om man frågar mig, vet inte vad jag höll på med..
Resten av kvällen var lyckad iallafall, Fias födelsedagsfest. Massa roliga människor fick man träffa, kunde nästan inte bli bättre.. (a) Fast lite sömn skulle inte ha skadat, sov ingenting den natten och slog därmed mitt personliga rekord på att vara uppe länge. 33 timmar, woho grattis till mig!

Söndag, dagen efter. Ko-lugn för mig. Mådde prima och humöret var väl på rätt sida om linjen, destovärre för Fia. Man kan väl säga att söndagen inte va hennes favoritdag, man visst var det väl ändå värt det Fia? haha..
Drog till centrum med Fia och de underbara grabbarna från Vallentuna och käka en fet kebabtallrik, mums! Efter det var det bara hem och lägga sig på soffan, kolla på tv och tjilla galet resten av dagen!

Måndag&tisdag har det väl inte hänt något speciellt som har hänt, och det blev ett lååångt inlägg den här gången så pallar inte skriva mer heller. Som sagt kommer jag lägga skolan och innebandyn i första hand nu, så mindre skrivande för mig ett tag framöver..
  
Puss&kram så länge! ♥

dålig uppdatering

nu var det länge sen, jag vet men jag har haft väldigt dåligt med tid och ork faktiskt. Tänkte bara säga det, hinner inte berätta om mitt liv de här dagarna jag har varit borta för har lite att fixa. Jag ska verkligen försöka skriva imorgon, om jag hinner dåså mycker som jag har att göra.. lite jobbigt faktiskt att ha så mycket att tänkta på på samma gång, men jag har inget val än att jobba på med allt..

Hur som helst, tänkte bara uppdatera mig lite, känner mig dålig som inte skriver något alls på flera dagar, haha.
jaja, hörs imorgon hoppas jag, puss&kraaaam allihopa!

Måndaaaag

Hallu, idag va första dagen i skolan på en hel underbar vecka. Back to tidiga morgnar osv. lite jobbigt men det är väl lite skönt att få tillbaka dagsrutinerna igen ändå. Måste dock ändra på mina sovtider, det börjar bli jävligt tungt att gå upp på morgnarna nu asså..
   Hur som helst, just nu sitter jag och pluggar naturkunskap, skriver en sammanfattning om 4 olika texter - på totalt 21 sidor, jobbigt! Ska snart göra mig iordning och åka ner på träningen. Det ska bli skönt att få träna lite, men kommer vara jättetrött sen när jag kommer hem, så då är det bara att käka, duscha och gå och sova på en gång. 

Nog för nu, och för idag också faktiskt för nu måste jag göra mig klar, packa grejerna och fortsätta plugga en stund till. Ha det så bra allihopa, pussar!

Juste, glömde säga det, imorgon är det simning för min del, buhu.. Wish me luck!

japanskt och skräckfilm

hejsan, nu sitter jag här igen. Har inte fått speciellt mycket gjort under dagen, städat lite men dock inte pluggat som jag verkligen behövde göra. Jag tror iallafall att jag skiter i det och ev. kollar skräckfilmer med pappa om typ en timme eller något, när jag har fått ut dom på DVD. Jag håller på att bränna ut Darkness Falls och Stay Alive. Käkade nyss middag, något japanskt och jättegott. Måste däremot träna mig på att äta med pinnar, för det gick väl sådär haha. men ner kom maten och det kunde inte smakat bättre (:

Tänkte bara att jag skulle uppdatera bloggen lite, men nu tänker jag dra mig vidare och göra något annat. Kanske tar mig ett glas Coca-cola, som är så grymt gott och som jag verkligen var sugen på idag ^^ anyway, ha en skön sista-kväll-på-lovet. Tror inte att det kommer några fler inlägg ikväll, så jag säger väl Godnatt nu då: Godnatt! ♥

Sista dagen på lovet

bläää, vill inte tillbaka till skolan och tidiga morgnar, jobbiga läxor och stressiga dagar. Det har varit så skönt att bara ta det lugnt och inte känna någon stress eller panik över att något måste bli gjort snabbt. Längtar redan till jullovet, eller kanske t.o.m. till helgen, eller vad säger du Fia, hur blir det?

Idag har jag försökt städat lite, men det går väl sådär. Är lite seg idag känner jag, kan bero på att det är söndag? Hur som helst så ska jag snart göra klart geografin som jag och Sara har kämpat med. Det lär väl bli en diskussion med läraren imorgon ang. uppgiften..
   Nog för nu, ska väl fortsätta med det jag höll på med. Hörs senare, puss ..

Beslut kom ganska snabbt

.. och jag har bestämt mig för att det får bli film en annan gång. Nu väntar sängen och det ska bli så skönt att få bädda ner sig och förhoppningsvis sova ut riktigt ordentligt. Sov gott allihopa, och hoppas ni hade det bra på allahelgonafton eller va fan det nu heter, höhö.. ^^

Aja, pussss & godnatt! <3



impuls promenad i 4 minus

Hejhopp!
Idag fyllde min kära pappa 42, GRATTIS PAPPA! <3 Det firade vi genom att han såklart fick lite presenter och vi tog med honom och bowlade, sen käkade vi got mat och tårta - mums! 
   Kom nyss hem från en riktig impuls promenad med Felan. Hon smsa runt kvart över 11 och sa att jag skulle komma ut och gå lite med henne, vem kan säga nej? Så det var bara på med en t-shirt, två tjocktröjor och en fliecetröja, långkalsonger (haha!), jeans, dubbla strumpor, ett par stövlar, tjockjacka och vantar. Haha låter mycket, men vafan fyra fucking minusgrader, vad gör man inte? ^^

Nu sitter jag här, ska kanske kolla på en skräckfilm som jag nyss laddade ner, eller gå och sova. Får se hur det blir med det.. Måste upp och plugga lite imorgon också, så man vill ju vara lite pigg i alla fall. Sista dagen på lovet också, fan längtar redan till jullovet!

RSS 2.0