Ett smakprov i black 'n white










fortsättning följer...


Måndag

Puh, jag är helt slut, men kan inte riktigt förstå varför. För en kort stund sen hade jag en snabb tanke på att man skulle gå och lägga sig i ett bad, men sen kom jag ju på att jag dessvärre inte har ett badkar. Skulle göra mycket för ett just nu.. Jävligt dålig hy har jag däremot, finns det ingen nytta man kan dra av det?




And tonight I'm telling you
everything I'm never ever
gonna regret this
never ever....


Hej!

Idag är det officiellt, vi har sportlov. Nu ska jag få köttbullar och makaroner. Hejdå!



*Not till fia: Ring mig sen!


Mitt i rusningen

Hinner inte dra värsta storyn just nu, ska med bussen om tjugo minuter och är inte direkt redo för det för tillfället ^^

Det var ett tag sen jag skrev, men just nu vill jag bara säga tack till alla er som var med och förgyllde min födelsedag, ni gjorde kvällen legendarisk! Så tack så oerhört mycket för det. Vill även passa på att tacka tjejen med kosing, som till och med har råd med att kasta drinkar på folk. Utan dig hade kvällen inte blivit lika unik :)

Det där med bilder är jag ingen hejare på, men vi får se om jag lyckas kasta upp några någon dag snart. Nog för nu iallafall, så peace!



Att älskas utav dig är det vackraste för mig

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Godnatt

Gårdagen var mysig, och hann faktiskt med en hel del trots friheten och ledigheten jag hade; plugg, städa, stan, hem, äta tacos(!), plugg, lite mys framför TV:n och sen sova. Like it mucho!

Idag var en sådärlig, relativt halvtaskig dag. Tappade viktiga poäng som vi egentligen skulle ha tagit. Men men, bara att ladda om, imorgon bär det av mot Mora. Åker hemifrån 06:30.. Not cool!!! Matchen börjar 15:00, så kommer nog hem rätt sent imorgon. Säger godnatt nu, så man orkar upp sådär omänskligt tidigt. Sa jag att det även är söndag imorgon? kunde nästan inte blivit bättre va..


jaja.. GODNATT, partypleasers!


torsdag kväll, scrubs & major sovmorgon!

Ni hörde, nu har jag det gött! På TV:n går alltid lika underhållande Scrubs, det är torsdag kväll (dvs. fredag imorgon äntligen!) och jag har världens sovmorgon imorgon (inga lektioner). Wonderful!
Ska skicka in min religionsuppgift nu lite snabbt, skönt att kunna lägga den åt sidan. Dock kan jag faktiskt avslöja att det var en ganska rolig inlämningsuppgift, men sprid inte det vidare är ni snälla.

                                                                              ***
Det är väldigt mycket Oasis i mitt huvud just nu, har haft samma låt på hjärnan i ta mig tusan en hel vecka! Dags att byta snart tror jag..                                            
                                                                              
                                                                              ***

Jag har inget mer att skriva, så säger godnatt nu. Chefen uppmanade mig att inte gå och lägga mig försent, och jag är faktistk på såpass bra humör just nu att jag faktiskt tänker lyda. Direkt efter How I met your mother är det natti natti! Eller okej, jag kanske, kanske kan få titta på 2 1/2 men också, men sen är det stopp.

Anyway, Godnatt änglar!



There is one thing I could never give you
My heart will never be your home

So what's the matter with you?
Sing me something new... don't you know
That cold and wind and rain don't know
They only seem to come and go away

Ensam.

Sitter i skolan, har varit här i drygt en kvart. Sara och Malin är hemma, Fia är hemma, Nea är på lektion, jag är såå ensam!!
haha.. Skämt å sido, jag börjar faktiskt inte förrän om två timmar, så man kan ju undra varför jag är här. Sitter just nu i biblo, tänkte passa på att plugga lite medan jag har tid och slipper bli störd av Fio-forell(!).

Talk to you later, puss!

<3

Fan asså, tiden bara springer iväg för mig, och jag glömmer helt bort att blogga. Ibland är det till och med som att bloggen inte excisterar (!), vilken fart och fläckt det verkar vara i mitt liv just nu, kan man tycka..
   Helgen har iallafall varit fantastisk, eller tja, största delen iallafall. Fredag-lördag; helt underbart! söndagen hade väl inte lika mycket att hänga i julgranen, men allt med dagen var inte pest trots allt, och det är väl tur i sig.

Alla vet vad det är för dag idag, men är det någon som firar? Det gamla dinosarurie-paret Caroline "Mammut" Öhlin och Ted "Papput" Edin firar troget såklart, men tror inte att jag har hört någon annan som firar på något speciellt sätt, haha.. Jag själv ska troligtvis slå läger med Mr. Lonely-heart snart, det ska bli trevligt. Har inte träffats på ett tag, så vi har lite att ta igen!

Har pluggat psykologi ikväll, men det är svårt att koncentrera sig på sitt ämne. Det står så mycket intressant i den där förbannade boken, så jag kommer av mig hela tiden. Gaaah! Än så länge är det ingen större fara dock, har kommit igång bra med arbetet, så det ska nog inte bli några problem. Har en idé om hur jag vill skriva uppsatsen, så det känns toppenbra!

Vi får se om vi hörs igen lite senare, ha en fortsatt glad alla stjärtansdag!












SNÖKAOS

Godmorgon, underbar start på denna fredag, inte sant? Enligt SL är alla bussar inställda, extratågen inställda och 25 minuters förseningar på Bålstatågen. Lär vara tomt i skolan idag, haha..
   Blev väckt av mamma runt kl 7 i morse, så jag har snart varit upp i en timme och redan hunnit ringt och väckt små vänner. Samtal nummer två, till Linnea var det mest förvirrade och underhållande, hahaha.. grattis tjejen! Pris väntar ^^

Det verkar iallafall som att jag har lyckats lösa mitt problem med att komma till skolan. Får hämtning av mina twins, galet skönt att slippa gå i det här p*ssvädret!

Nu, frühstück. Peace Out!



All that I'm after
Is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you

imorgon är det fredag

Yes yes yes, imorgon är det äntligen fredag igen! Jag lever verkligen för helgerna nu för tiden, synd bara att helgerna springer iväg lika snabbt som de kommer.. Fast jag ska inte klaga, jag och Fia har det så bra i skolan! Idag till exempel så hade vi engelskaprov kl 8:20, sedan matte och internationell ekonomi innan vi äntligen fick gå och äta lite härlig skolmat. Efter maten var det dags för favoritämne nummer två; religion. Idag började vi med ett grupparbete som ska pågå under 4 veckor. Det handlar om kristendomen, vi ska besöka ett samfund, intervjua en aktiv kristen och göra lite andra skriftliga och muntliga redovisningar. Så jag och Fia hämtade Nya Testamentet, kröp ihop i myshörnan i biblo och sen läste jag högt ur Korinthierbrevet, Matteusevengeliet osv. Sedan passade jag även på att sjunga lite för henne. Jag fick vibbarna av att hon uppskattade det väldigt mycket, så imorgon blir det ytterligare lite mer sång på håltimmen, medan vi arbetar med vårt projektarbete. Kul! :)



Maybe I just want to fly
I want to live, I don't want to die
Maybe I just want to breathe
Maybe I just don't believe,
Maybe you're the same as me
We see things they'll never see, you and I
We're gonna live forever


easyliving

Nu - Jims värld
Snart - Middag, favoriträtt
Sen - DM-final, DIF - Täby

Stressfaktorn och vardasstressen  är näst intill outhärdligt, eller vad säger ni? ^^

Idag

Tisdag. Hemma och gör ingenting. Ska sätta igång och plugga redovisning om en liten liten stund. Har egentligen engelskalektion klockan 14:10, men jag kommer inte hinna  gå på den. Ska åka till matchsamlingen med 16:29-tåget, så skulle bara hunnit vara hemma i cirka 5 minuter innan jag hade behövt vända tillbaka till busshållsplatsen igen. Segt.

Ingenting verkar gå min väg just nu heller, det suger lite..
Jaja, suck it up heter det. Det finns inte mycket jag kan göra åt det just nu. Eller i alla fall inte mycket jag orkar göra, det blir för mycket på en gång.
Att öppna sig gör en sårbar, jag vill vara en cool robot.




Virtuous sensibility
Escape velocity
Nothing can compare
To when you roll the dice
And you swear your love's for me

Du är fantastisk, varje dag med dig vid min sida värdesätter jag högt.

Morgonmys

Godmorgon sömntutor! Hoppas ni har det jävligt mysigt under era täcken. Nu drar jag till jobbet, inget går upp mot en tidig lördagmorgon (hoppas jag inte behöver jobba över så mycket idag^^)..

Nu känner jag kaffelukten, dags att unna sig något fantastiskt. Puss!

RSS 2.0