Jennifer säger:


Dags för mig att sova, hörs imorgon :) ♥


ingen är gladare än jag!

YESYESYES! Jag läste nyss på tv.nu att de kommer att börja sända Ugly Betty (resten av säsong tre, då de slutade sända efter avsnitt 17) igen, tror ni inte att jag hoppar av glädje nu? TACK, äntligen säger jag bara!



Serien kommer visas på tisdagar mellan 20:00-21:00.
På min ända lediga dag, vilken lycka för mig som
kommer sitta bänkad framför TV:n då!




I've made up my mind
Don't need to think it over
If I'm wrong I am right
Don't need to look no further
This ain't lust
I know this is love


Jag gillar Stan

Fick sluta 40 minuter tidigare idag, så skönt - ett stort plus till spanskaläraren Stan!
Så nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska börja plugga lite om en stund och sen ut och övningsköra, kulkul! :)







Why you staring
Do you still think that you know?
Looking for treasure
In the things that you threw
Like a magpie
I live for glitter, not you


sovmorgon!

Godmorgon, det blev en riktigt skön sovmorgon idag då vi inte hade någon engelskalektion nu på morgonen. Börjar kl 11:35 med mentorstid, lagom tycker jag (;

Ska snart gå och göra det sista, dvs. sätta på mig strumpor och skor, packa väskan och sedan gå till bussen. Möter upp fia på jakobsberg stn kvart-tjugo över, och så går vi tillsammans till skolan - precis som vanligt. Ingen träning ikväll, så tänkte parkera näsan i boken och försöka nå mvg-nivå till svenskaprovet på fredag. Antikens grekland, jippi! haha..
   Nog för nu, skriver igen när det händer något intressant, ha det bra tills tills vidare! 







Wild horses I wanna be like you


världens bästa farmor

sitter hemma hos farmor och farfar nu och firar världens bästa farmor på sin födelsedag.



Grattis farmor, älskar dig! :) ♥


För...lust -.-

Det blev ju inte riktigt som man tänkt sig. Började dagen med att försova mig - en timme och tjugo minuter! Ni kan ju tänka er vilken panik jag fick när pappa kom in klockan tio och jag skulle vara på tåget halv elva.. Snedsteg nummer två var carro som inte hade lämnat tillbaka mitt busskort som jag så ödmjukt lånade ut till henne - i fredags (!). Så pappa fick köra rally till barkarby stn, så fick jag köpa en remsa och åka på till handen och käka frulle på tåget, fast fick inte i mig speciellt inte. lagom mycket stressmage liksom.. Men jag hann iallafall, och jag köpte en macka i torvalla så jag kunde käka något på bussen till västerås.
Jag och Pontus parkerade oss längst bak i bussen och kollade på film på hans bärbara, tills batteriet dog haha..

Matchen slutade 6-1 till Rönnby, BLÄÄ!! Men jag blev matchens lirare, på min första match med Vendelsö-märket på bröstet. Feels good..




Imorgon ska man träffa den här filuren för första gången
på hela helgen, gooodie! har saknat dig lite (a)





You are so tempting my dear
You strip away my useless fears
No you don't care that I'm weird
And that's amazing


Godnatt!

Tänkte passa på att säga godnatt nu, efterson att jag tänker gå från datorn nu så jag inte sitter här för länge, som det brukar kunna bli när det gäller mig.

Satt och fixa över lite bilder fårn mobilen till datorn (äntligen!) och så hittade jag typ världens sötaste bild som jag bara vart tvungen att lägga upp, för jag saknar dig!



BFF ♥
"jou are min world and det will alltid be du and me"

 




All I want is the wind in my hair
To face the fear but not feel scared

klämdag

halloj! idag är dagen mellan matchdagarna, lördagen som hamnade lite i kläm. Idag har jag varit väldig amitiös, inte ofta på en lördag. Vaknade vid klockan elva ungefär, men gick inte upp förrän efter typ en halvtimme och käkade lite frulle med caroline. sedan började jag plugga lite engelska, läste hela kapitlet och sen gjorde jag lite fingergympa med mitt halvskadade finger. Det är bättre nu, tack och lov. Inte svullet längre och kan böja det idag. skönt inför matchen imorgon! 
   därefter var det dags att dra ut och övningsköra, första gången sen jag fick papprena. var ute på lite mindre trafikerade vägar, och det gick väl rätt bra, väldigt kul var det iallafall! 
Åkte förbi farmor och farfar en sväng sen också och plockade världens godaste vindruvor, sen hem och göra matteläxan. Hann precis bli klar till maten, och nu sitter jag här. ska snart gå ner och plundra godisskålen, men först lite mer fingergympa.
   det bär ju somsagt av till västerås imorgon, rönnby ungdom väntar som motstånd. Önska oss lycka till!


Imorgon, 15:00

  VS. 


 

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise


så jävla bra tjejer

Fy fasiken vad jag hatar Bollstanäs, ett grymt irriterande - på gränsen till patetiskt lag. Spelar fult, gör onödiga tacklingar och efterslängar, hugger med klubban, slänger sig och leker dramatiska när de får en tackling (eller helt enkelt bara ramlar in i någon), och bara är allmän bitchiga. Men alla såg ju vilka som var det bättre laget, eller hur? 6-4 till oss, en välförtjänt och skön vinst, som vi dessutom spelade oss till.
   Fick ett slag på mitt redan skadade finger, så nu sitter jag här - ihoptejpad, alvedonknaprande och med bedövningsplåster. Himla tur att det inte är några djupare skador som förstört så jag inte skulle kunnat spela söndagsmatchen, då hade de fått sett på fan..
Imorgon eftermiddag blir det fingergympa, så får vi se hur det känns sen.
   Snart dax för mig att sova, kommer ändå inte kunna göra något vettigt ikväll, så man kan ju lika gärna sova lite, det är ju alltid skönt. Puss och godnatt!






I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach

äntligen fredag!

Så skönt med lite ledigt igen, äntligen. i och för sig blir det inte sådär överdrivet mycket fritid för min del, match ikväll och på söndag, så har bara lördagen ledig. Men det värsta är, att jag kommer behöva plugga då, kul..
  Jaja, ska inte klaga, jag får ju spela innebandy iallafall och det är ju guld!
Om cirka 45 minuter kommer pappa hem och hämtar mig, sen ska vi åka och äta i haninge för att sen dra vidare till matchsamlingen. Borde egentligen inte sitta här  nu, så säger hejå innan jag fastnar för länge. Hejdå!


      VS.    


If this town
Is just an apple
Then let me take a bite


godnatt!

Jag förstår inte hur, men jag lyckas alltid på något sätt hamna här framför datorn, trots att jag inte ens ska vara här. Men hur som helst, väl här kunde jag ju skriva ett livet kortis-inlägg, eller hur?
   Kom hem från träning för 1½ timme sen, väldigt skönt med tidig träning ibland. Och imorgon börjar man tio och slutar elva, och sedan är det match! det kan nästan inte bli bättre.



Tell me to run and I'll race
If you want me to stop I'll freeze
And if you want me gone I'll leave
Just hold me closer baby
And make me crazy for you


i brist på något att göra

Datasalen och info och layout del två slutade nyss, så nu sitter man här igen och har inget bättre för sig, haha. ska väl gå och plugga engelska eller busa lite med fia om en stund, när nästa klass har lektion här inne. Tänkte bara skriva lite, eftersom jag inte hade något bättre för mig. Men nu ska fia få ett påhopp bakifrån :) Puss!






This love has dried up and stayed behind
And if I stay I'll be a lie then choke on words I'd always hide
Excuse me first love but we're through
I need to taste the kiss from someone new


spanska is .. shit

godmorgon! sitter nu i datasalen och ska ha info och layout med bigge-mange. Började 8:20 med spanska, usch och fy! men jag och fia överlevde iallafall, tur..
   Ingen rättskunskap idag, så har en skön håltimme efter denna lektion, det gillar vi. Ska träna idag också, så det blir bråttom hem och käka & byta om och ta tåget till handen. stress hit och stress dit, men det är värt det..
















med kvällens inlägg vill jag säga godnatt

Idag var en väldigt skön dag. Hade orientering idag, vilket betyder börja halv elva och sluta kvart i tolv (; hihi, vi var så grymma, det gick jättebra. Efter orienteringen drog jag och fia hem till henne och trycte i oss massa god mat. Sedan satte vi igång att plugga på en gång, och det måste jag säga gick gallant. vi var riktigt duktiga och blev nästan klar med svenskan, som bestod av att skriva ungefär en miljard svar påinstuderingsfrågor om antikens grekland - och hur kul låter det?
Men ska jag vara ärlig så var det ändå rätt kul när man hjälptes åt.. (a)

Ända tråkiga med dagen var att jag hade så fruktasvärt ont i huvudet hela eftermiddagen och kvällen, va fan var det om egentligen? :o
   vid sju ringde coach christer och frågade om jag ville spela match på fredag, vilket jag sa ja till. så nu blir det juniormatch på fredag mot bollstanäs. En ganska bra matchuppvärming inför söndag när jag står mot Rönnby i dam ettan.




You fill up my senses
Like a night in the forest
Like the mountains in springtime
Like a walk in the rain
Like a storm in the desert
Like a sleepy blue ocean
You fill up my senses
Come fill me again


Sleepover is the shit!

Hej! Nu sitter jag här proppis som en ko(!) efter den otroligt goda middagen här hemma hos farmor och farfar. Jag och Fia har orientering i granskog imorgon, så jag ska sova hos henne. Kulkul och massa mysis ikväll :) höhö..

Nu är det alldeles strax dags för efterrätt (a) Avis? Klart ni är..
Kan hända att jag skriver igen lite senare när jag har något mer intressant att skriva.. Pusss!


söndagsmys

Hejsan, idag har varit en väldigt trevlig söndag faktiskt, och jag brukar minsann avsky söndagar. 
  Började med att vakna runt kvart över elva och gick och ställde mig i duschen på en gång typ. När jag kommer ut har mamma varit en ängel och gjort en god frukost till mig, guld mamma! Satt och tittade lite på tv tills jag kände att det var dags att titta lite på matteläxan till imorgon. Så jag satte mig med den, och det gick ändå ganska bra, trots att det gick ganska långsamt. ^^
   Tog en break runt tre och satte mig framför tv:n och glodde på idol med carro&ted. Sedan var det bara att byta om och snygga till sig lite för att åka och titta på innebandymatcher: Teds i kallhäll och Järfälla IBK dam i Jakobsberg. Järfälla tjejerna vann med 7-0, och jag och Emelie hade a hell of a time på läktaren, haha!

Nu hade jag snart tänkt gå och lägga mig, för att vara lite småfresch en måndagmorgon och matte med Urban (♥). Måste bara ge Adele ett stort plus, hennes röst är guld och hennes låtar är otroligt härliga. Har verkligen förgyllt min söndagkväll.


Bild från Ugly Betty, kommer på svensk tv snart, och
 jag kan verkligen rekommendera er till att se det!





I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the earth for you to make you feel my love


Update

God kväll! Just nu sitter jag och fia och väntar på att twinsen ska bli klara hos brorsan så vi kan dra ut. Ha en bra lördag, puss!

hemma bra men borta bäst

hej allihopa, nu är jag hemma från min lilla resa igen, och jag kan ju säga att om några år vill jag åka tillbaks och stanna permanent. Jag älskar canarieöarna, och spanien över huvudtaget. trivs så bra med folket osv, för att inte nämna klimatet som passar mig alldeles utmärkt. Har levt drömmen i en vecka, men nu är jag tillbaka till verkligenheten igen - (för tillfället)..


Hade seriepremiär ikväll, fast satt på bänken och hejade eftersom att jag varit borta en vecka så vore det allt annat än normalt om jag hade fått stå. Hur som helst så mötte vi Råsunda och torskade med 6-2. Fast det gör inget, vi tar igen det senare i serien!


Nu tänker jag däremot återgå till sängen och titta på oc tills det är dags att sova. Puss och godnatt på er!



Gooodnight sweden!

Sista kvällen i sverige nu, imorgon klockan två ligger jag på stranden i Amadores, lovely! 0:)
Ska upp klockan halv fem imorgon, så det kan vara klokt av mig att unna mig själv min välbehövliga skönhetssömn innan det är dags att gå upp igen. 
Vill ni ha en liten gåva från resan så skicka ett sms och berätta hur gullig jag är, höhö.. ;p
So long sweden och godnatt gott folk! Ses om åtta dagar!



Fia, Pålle, Patrik, Sara, Malin, Jossan - sakna mig inte för mycket (; Ska tänka på er, ha det bra hemma. Puss!


med magen i halsgropen

ojojoj, fyfan vad underbart det är att vara svensk ibland. 2-1 mot Ungern med halvsekunden kvar av matchen, kan ni fatta att det just hände? Helt makalöst, en sån jävla lättnad. Tack zlatan, det var precis exakt det som behövdes! Men var du tvungen att vänta såå länge, haha.. ^^

 



Träningsmatch mot Farsta imorgon, önska oss lycka till! <3


När hungern slår till, tänker hon enbart med magen

trots mitt låååånga blogguppehåll har jag fortfarande kvar några trogna läsare, mycket bra av er, fortsätt så!
hemma från träningen idag, lite tråkigt men har massa plugg jag måste göra, så fanns inga andra alternativ. Fast just för tillfället låter jag bara kropp och själ vila lite från stressen och alla måsten, och bara tar det jättelugnt. Skönt, avkopplande, så typiskt mig.

Idag hade vi kortkort dag i skolan, vi skulle på museum så tog elva-tåget från jakobsberg till stan, och därifrån bussen mot kaknästornet. Väl framme vid polismuséet - som var första stopp - hade vi 20 minuter till godo innan samlingen klockan 12, så jag fia och sara gick och satte oss i gräset och startade lite lätt på matsäcken. Det var ju någon som var lite hungrig, trots den stadiga frukosten bara 2,5 timme tidigare.
   Jaja, på polismuseumet stannade vi inte speciellt länge, cirka en halvtimme. Det fanns ju inte speciellt mycket att se.. Där efter gick vi till tekniska, men mest bara för att vända igen kändes det som. Jag tror inte ens att vi stannade där i en halvtimme innan vi fick lova att gå hem. Jag, fia och sara bestämde oss för att stanna på vägen och sätta oss och luncha för samma person hade börjat känna sig lite hungrig igen. Så vi parkerade oss på junibacken och satt och mös med våra luncher. Där efter drog vi oss hemåt. Väldigt mysigt, men nästan lite onödig dag.


Jag undrar vad vi får till middag..


RSS 2.0