There's a new life out there for me

ojojoj, nu var det si sådär hundrasju år sen jag skrev sist, men det har helt enkelt inte funnits tid till det.. Jag funderar på att läga ner skrivandet helt och hållet, skolan kommer ju ta mycket tid från och med nu, samtidigt som jag kommer bo på ett tåg och spela i Vendelsös härliga damlag tre-fyra gånger i veckan. Det tar sin tid, och jag kommer att få sila mycket och det som tvingas gå bort kommer att få väldigt lite uppärksamhet framöver. Men vill man någonstans så kommer man ju oundvikligen till en punkt där man måste börja prioritera på allvar. Jag är där nu, och jag har gjort mitt val. Det blir skola och innebandy med hela mitt hjärta och hela min själ så långt det behövs. Det kommer finnas väldigt lite tid över i mina veckor, men jag lever och mår bra, så ni inte tror att jag gått och dött eller så (;

Hur som helst, mobilen kommer vara det lättaste sättet att nå mig nu, så det är där jag kommer finnas, inte här. Kommer säkert skriva lite då och då, för min egen skull och för att inte släppa aktiviteten helt. Men som synes kommer det också perioder då det inte kommer så mycket som en viskning från mig..
   Men som sagt, gamla och nya vänner, hör gärna av er på min mobil - stor sak, liten sak, ingen anledning alls - alltid lika trevligt.. :) 

070 427 55 54, Puss! ♥

RSS 2.0