Tjillar galet

Hallå!
Sitter och tar det sjukt lungt här vid datan idag, kollar just nu på en film - The Wicker Man. Har inte kommit speciellt långt in i handligen, men den verkar bra.
Sara åkte hem för kanske en kvart sen, vi satt och försökte oss på geografiuppgiften - det gick ju åt helvete. Är det någon som kan något om hur landskapen förändras under de där 2858km längst med floden Donau så snälla berätta! Omöjligt ju..
   Jaja, nog för nu, tänkte mest bara att jag skulle uppdatera bloggen lite. Men nu var det dags att fortsätta kolla på filmen, så man inte sabbar stämningen totalt haha..

Hörs igen senare, puuuuss!

The Perfect Match

  


Lycka i dess renaste form

Den mycket efterlängtade torsdagen kom äntligen, och allt blev precis så bra som man tänkt. Drog mig in till Sumpan runt klockan 4 och mötte upp the number one player. Vi drog direkt till Donken och käka en riktigt ljuvlig middag, för min del blev det en chicken mcnuggets meny, currysås och cola utan is. Lovely, höhö ^^ Därefter bytte vi om till våra overaller, och drog till träningen. 



Träningen var den bästa på otroligt länge, jag tror jag hade glömt hur kul innebandy kan vara. Det var lycka i dess renaste form att känna ditt stöd på planen igen. Jag säger bara det, Välkommen hem!
Med dig på planen, på samma sida och med samma märke på tröjan spelar jag som bäst. Jag hade nog glömt hur mycket jag saknade det faktiskt, tills idag. Idag började våran resa mot det gemensamma målet, det vi skakade hand på i Botkyrkahallen. Jag kommer ihåg allt, och jag ska aldrig glömma det heller. Innebandy betyder så fucking mycket för mig, men du gör den verkligen guld värt. Du är min klippa på planen, varje hinder tas med en klackspark och det tack vare dig. Nu kör vi bara, nu är det bara att gasa på och visa alla vad vi går för. Det är såhär innebandy ska spelas!

Döda mig långsamt..

Nu har jag kommit hem från fysträningen, och jag känner mig ju inte speciellt pigg kan jag säga. Kortfattat såg träningen ut såhär:

1. Uppvärming, jogga ute ca 15-20 minuter.
2. Byta om till inneskor osv, hopprep hundra hopp
3. "Hoppa bock" över en kompis, krypa under benen 2x15 med högt tempo 
4. Olika styrkestationer - bl.a "brutalbänken", benböj, grodhopp, armhävningar och hopprep igen. 4x45 sek
5. Nedjogg 12 minuter.
6. Äta banan/stretcha

Det tar kan jag ju säga, men man känner sig bra efter så jag antar att det är värt det, och det behöver vi verkligen!
   Imorgon då, nu kom ju äntligen den där torsdagen som man längtat efter. Jossan kommer och sopar golvet med hela laget och kommer skjuta sönder mig, haha looking forward to! ;) Men det ska bli kul, har saknat det sedan stadslagstiden.. Kommer väl dra in mot stan runt 2-3 kanske (?) och sen blir det väl att man käkar och byter om någonstans och drar sig mot Kallhäll och träningen.

Nog för nu, men kanske att man hinner med ett inlägg eller två imorgon innan det bär av mot stan. Pusshej! ♥

Invigning!

Efter den där riktigt goda frukosten är jag redo för (nästan) allt dagen har att erbjuda (dock inte fysen, inte än..). Nu ska jag göra mig klar och gå ut med jycken, sen åka och titta på något till papi. Och tänkte inviga mina nya skor idag också, nu när det inte regnar eller något - Jippi!

Tänkte jag kunde bjuda på en låt, den har varit på min hjärna hela morgonen, fråga mig inte varför, jag har verkligen ingen aning om varför! :o

Hur som helst, här kommer den: 2Face Idibia - African queen


en något snurrig morgon

God morgon!
Idag vaknade jag förvirrad som jag vet inte vad. Jag hade mobilen i handen, hade ett oläst och var helt säker på att jag hade smsat med någon under morgonen. Som tur var hade jag inte det, men jag hade läst sms för det var ett som jag inte hade sett tidigare som va öppnat. Haha, fett skumt.. ^^ 
   Idag var det onsdag då, och på schemat idag står plugga och fysträning som prio ett, kul.. -.- Menmen, det är väl bara att börja så fort som möjligt, men först behöver jag en stor frukost och en chailatte! Är inte speciellt hungrig just nu, eftersom klockan bara är 10 (vad gör jag uppe nu?), men det kommer väl snart skulle jag tro.
  
Juste, måste hinna med att handla något till papi idag också, fyller år på lördag och det är lika bra att få det gjort så snabbt jag kan så man slipper stressa sen på fredag eller nåt. Hörs senare!

mina knän kan ta sig..

Happ, dags att tänka på refrängen, som man brukar säga.. Jag orkar verkligen inte sitta vid datan längre, för trött, törstig och mina knän gör så fruktansvärt ont! Har gjort det hela dagen, och det har blivit värre nu under kvällen. Bara jag inte får mer problem med knäna än jag redan har.. -.-
   Hur som helst, måste gå och lägga mig i sängen istället, kan inte sitta som jag gör fan.. men sov gott allihopa, puss och godnatt! ♥


allt&ingenting..

So good to be seen, so good to be heard
Don't have to say a word
So long I was lost, so good to be found
I'm loving having you around



Looks like I'm screwed..

Fiskarna:
Den här veckan går det mesta din väg. Lyckan ler mot dig, allt är glädje och du vill kyssa alla du möter. Du gör det också. Men du nöjer dig inte med att kyssa, din sjuke fan. Du börjar kladda på lille Oscar som bara är fem år. Fem år! Hans pappa ser vad du håller på med och blir ursinnig. "Jag ville bara kyssa honom" säger du. Innan du vet ordet av är du häktad.

Mysdag i stan

Hejsan,
Idag var jag men Sara och Fia i stan och shoppa lite. Jag hitta ett par converse som jag fastna för - yes äntligen! Sen köpte jag en tröja från Gina tricot. Vi hann också med att ta en fika på Espresso House på stureplan, där hamnar man varje gång man är i stan. Me love :) 
Det var väldig mysig dag, så himla nöjd och det va skönt att komma ut lite trots vädret. Träffade Jossan också, det va roligt och man blev ju inte lite mer sugen på att få torsdag, hah.. x)

  
 - mina nya älsklingar, haha.. 

Jaja, jag kanske (troligtvis) skriver mera senare, puss så länge ♥ 


NÖRDSTÄMPELN!

Då var det dags att dela ut den första officiella nördstämpeln, och inte helt otippat går den till Angelica Andersson Sundman! Något kanske de flesta med en hjärna kunde räknat ut, men ändå haha (a)
 
Felan sitter på flygplatsen och ska flyga upp till Umeå om cirka en timme. Hur ska hon få tiden att gå? Jo, precis som hon brukar göra: hon bänkar sig framför en dator. Hon köpte en timme vid en data på Brommaflygplats och sätter sig och spelar spel bland alla hundratals människor hon har runt sig. Det skönaste med den här storyn är att det är ljud på datorn, så man hör ju något cp-skadat spelsound från hennes håll. haha Felan, största nörden, men vem kan motstå den här underbart söta minen? ^^ 


Haha, love you :) <3

Ge mig torsdag!

Nu är jag så jävla taggad på torsdag, och innebandyträning.
Det ska bli så jälva kul att få spela med dig igen, det var ju fan 100 år sen.
Jag hoppas du stannar kvar, jag har aldrig spelat så bra som jag spelar med dig.
Vi förstår varandra och lirar så jävla bra ihop.
Dream team är tillbaka ffs, och tillsammans ska vi klättra mot vårat gemensamma mål,
och jag svär på allt, vi ska ta oss dit.
Bättre back får man verkligen leta efter
Du är min klippa på planen, tack för allt Melander!


50 kr rikare

sådär, nu har man gjort lite nytta och fått komma ut. Värdigt skönt måste jag säga, kanske tar en promenad senare om man får tid, + att jag får 50 kr av mamma när hon kommer hem som tack för hjälpen, haha tjill..

Jag tänkte att jag skriver upp en lista på vilka som är skyldiga mig pengar, när jag ändå kommer ihåg det och så jag inte glömmer:

Mamma, 50kr
Sofie&karin, 150 kr
Murpan, 50 kr
Angelica, 40 kr (/50kr?)

Behöver pengarna nu eftersom att det är lov och det är mycket jag behöver köpa. Ska försöka håva in allt under lovet.
   Fick ett ryck och var tungen att skriva upp det, men nu ska jag ner och fortsätta vänta på mamma och fortsätta kolla lite på OC medans. puss&kram!

så skönt med lov..

.. då man kan göra (nästan) precis vad man vill. Jag vaknade för en stund sen och har mest spenderat morgonen med att äta en ordentlig frukost framför OC säsong två. Nu ska jag klä på mig och gå ut med jycken, jippi.. Aja behöver komma ut lite, ska vänta på att mamma kommer hem också så man kanske kan flirta till sig lite pengar till kläder/skor som jag vill ha. By the way, mami kom hem med ett par MCboots till mig i fredags, så jävla lycklig tack mami <3

Nog för nu, skriver mer senare ♥

 

innebandyledigt

Pjuh, nu har jag spelat innebandy färdigt på ett tag - ska inte spela förrän på torsdag eftersom vi fick ledigt från morgondagens träning, sen har vi fys på onsdag (längtar inte..). Vi har spelat innebandy 6 dagar denna vecka: 4 matcher och 3 träningar, så det ska faktiskt bli ganska skönt att få vila lite tills på torsdag och då jävlar ska jag äntligen få spela med den bästa backen jag någonsin spelat med igen. Hundra år sen sist, så det ska verkligen bli jätteroligt! :)
   Nu sitter jag här, håller egentligen på att städa och grejer men kunde inte riktigt låta bli att skriva lite, haha..


 

Jag bjuder på några haleluja moments .. <3


Godnatt!

Dags att gå och sova, ska vara i Huddinge kvart i 12 imorgon så måste vara pigg och taggad till matchen ^^  Men sov gott allihopa, puss & kram!

FAN FAN FAN!

Asså jag måste bara få veta hur svenska folket egentligen tänker när de röstar ut IDOL's skönaste personlighet. Loulou är ju fan så mycket bättre än Sepideh! -.-
   Jag blir så jävla arg asså.. Jag vet jag vet, palla ta det så himla seriöst men va fan kom igen nu, hur många tycker egentligen att Sepideh ska få vara kvar i IDOL istället för Loulou? 
   Jag har bara en sak att säga: Katastrof...

SM-match: Täby IS

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. Jobbade från kvart över 2 till kvart i 6, sen var det snabba ryck hem och packa, beställa en pastasallad och åka till Huddinge. Vi mötte Täby IS och förlorade snöpligt med 3-1. Vi hade matchen i första, då spelade vi faktiskt förvånadsvärt bra med tanke på våra förutsättningar för denna turnering, då vi ställer upp med ett lag som till stor del består av 94:or. Men de kämpar på bra, synd bara att vi tappade allt i andra..
   Imorgon spelas första matchen klockan 1, andra klockan 6. Jag hoppas verkligen att vi kan ta tag i vårat spel igen och vinna båda så vi går vidare, vi förtjänar det.

Hur som helst, ska gå och göra annat nu. Sweet dreams, jag skriver nog inget under dagen i morgon, får se annars blir det rapportering imorgon kväll. Puss och kram! ♥  

LOV

Tjenixen!
Idag har jag inte haft några lektioner, så nu sitter jag här hemma och ska snart skicka min svenskanovell till min lärare. Det var en väldigt skön dag så här innan lovet, men bättre hade det varit om vi hade fått reda på att vi inte skulle ha någon lektion, så vi åkte dit till klockan 10, och när läraren inte kom så satte vi oss och prata, gick vi och käka och väntade på nästa lektion som skulle börja 11:15. Klockan blir 20 över och vi står där, fem pers och börjar fundera om vi verkligen skulle ha någon datakunskap. Hur som helst så drog alla hem eftersom att det troligtvis inte skulle bli något, så som sagt, nu sitter jag här.
Fast måste skynda mig nu att skicka iväg den här skiten, kanske ska åka och jobba senare och jag måste ha hunnit bli klar innan jag åker. SM ikväll ju så efter jobbet (om jag ska) så är det försent. 

Ni lär väl få lite rapporter om första kvalmatchen senare ikväll, men ha en skön fredag så länge! ♥  


En helt okej dag, helt enkelt

Hallå!
Igår hann jag tyvärr inte vara inne på bloggen någonting, jag slutade sent och sen var det bara hem och hjälpa till med maten och åka på träning. Entrecôte och potatisgratäng blev det, mums!
   Idag fick vi reda på resultatet på engelskaprovet vi hade i förra veckan, och som jag trodde så gick det bra för mig. Jag hade den högsta poängen i klassen så jag är nöjd, well done! Idag fick vi också sluta tidigt, klockan 11 när vi egentligen slutar halv 4, så otroligt skönt! Vi hade ingen samhällskunskap för våran lärare var hos läkaren, och sen sa våran underbart snälla lärare i geografi att vi kunde få gå hem och göra uppgiften, som vi egentligen skulle göra på lektionen, hemma istället. Men trots det så stannade jag, fia och Sara kvar en stund och började på uppiften i biblioteket, och jag väntade på att min kära syster skulle sluta.
   När hon äntligen hade slutat åkte hon och jag ock tog en mysig fika och sen åkte vi vidare till skopunkten och media markt som öppnade idag. Carro köpte en hårfön och en vattenkokare för 88kr - sammanlagt! Ett riktigt bra köp helt enkelt, bravo Carro.. ^^
    Nu sitter jag här, ska renskriva min novell tänkte jag, och sen om en timme är det dags för träning igen - sista innan f16 SM. jag är väldigt spänd inför det måste jag säga, ska bli kul att spela match igen (:

Nu är det dock dags för mig att börja göra lite nytta, men jag kanske skriver mer senare efter träningen, PUSS!

kvällens sista, så..


Skavsår och hockeyproffs

Hallå allihopa!
Idag är mitt humör så mycket bättre än igår, himla skönt, orkar inte med dåliga dagar..
   Idag hände väl inte så mycket, började klockan 12, hade mentorstid och matte, sen var det dags för oss att snöra på oss skridskorna och visa våra mycket väl dolda talanger: Dom otoligt snygga stunt-tricken när vi ramlar och bryter svanskotorna, haha! Men va grymt kul vi hade asså, när vi "åkte" runt där på isen med en varsin klubba och passade runt en puck. Tillslut gick det ju faktiskt ganska bra, tills dom typ 10-åriga hockeykillarna klev på isen och åkte runt oss i 110km/h. Då kände man sig inte lika high längre.. Men roligt var det, och mitt lag vann på hockeybocky, eller hur det nu stavas.
   Efter skolan drog jag, Fia och Sara till j. centrum en stund, Fia köpte ett linne och strumpbyxor och jag kostade på mig en loka. (a) Eftersom att jag inte har något busskort så var det bara att gå hem från jakan, jobbigt men nyttigt och jag känner att det är något jag behöver. Jag går väldigt ofta nu, till och från skolan minst två gånger i veckan så jag börjar känna mig lite hurtig och stolt över mig själv. Det negativa är att jag inte har speciellt bra promenix-skor, så jag har skavsår lite här och var på fötterna, men jag antar att det är sånt man får tåla, haha.

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, tänkte gå och plugga lite matte och sen försöka komma i säng lite tidigare ikväll. Börjar klockan 11.15 i morgon, så det skulle vara skönt att få sova ut..

Puss&kram på er ♥

i alla lägen finns jag där för dig

Igår var jag väldigt irriterad p.g.a ett stort bråk så jag orkade helt enkelt inte skriva något om min dag. Som ni kanske såg var min måndag inte en höjdare, men en positiv grej var att jag klarade geologi-provet med stor marginal, och att min lärare Cattis frågade mig om hon fick kopiera upp en av mina naturkunskapsuppgifter och visa för klassen eftersom den var så "klockren", för att citera henne. Det känns bra iallafall.. 

 

 
Vi betedde oss båda väldigt omoget, och jag vill bara säga att det känns skönt att vi verkar ha dragit ett stort streck över det som hände. Nu är det bara att strunta i det negativa som har hänt och blicka framåt på tiden vi har kvar tillsammans, dvs a lifetime girl! Det spelar ingen roll hur osams vi är, när det är svårt finns jag fortfarande kvar vid din sida och där stannar jag i alla lägen, det kan jag lova.
Du vet ju att jag älskar dig, no matter what..

Dryga måndag!

Min måndag var hemsk. Inga kommentarer.

sista inlägget för denna vecka

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha suttit i ishallen och frysit som en idiot. Vi gav upp kampen mot kylan i andra halvlek, men fick nyss höra att matchen slutade 9-3 till Djurgården. Jävligt bra killar måste jag säga, men det var lite för lite fight i matchen, haha..
   Ikväll ska jag fan gå och lägga mig tidigt, så man slipper vara död i morgon som man alltid är på måndagar och på samhällskunskapen. Imorgon kommer jag förhoppningsvis hem med två nya klädersplagg, och i sånna fall lägger jag in bilder så alla får se (a) 

sov gott allihopa! ♥

kortis

hallå, det blir ett snabbt litet inlägg nu. Jag kom ut ur duschen för en stund sen, och nu ska jag fortsätta göra mig klar och sen åka och kolla på hockey i jakan: JHC-DIF. Det var länge sen man var på hockey, och det ska faktiskt bli kul trots att man vet vilka som kommer att vinna, haha..
   Jaja, nu är det dags att fixa i ordning resten och sen kanske ta något att äta. Kanske går in och rapporterar matchen till er ointresserade senare ikväll, annars skriver jag mer i morgon.

Puss&Kram ♥


Everything I do


Skövde here I come!

Halloj!
Nu har det varit lite dålig uppdatering, fy på mig. Men jag hoppas att ni har haft en skön helg, det har jag haft och så här har den sett ut:

I fredags slutade vi halv 11, så jag och kusin drog till Täby direkt efter skolan för att shoppa lite. Trots allt vi hitta kom vi båda hem utan påsar. Tråkigt, jag ångrar mig i alla fall, fast får se till att åka och köpa det nu i veckan istället..
   Hur som helst, klockan 4 fick vi sällskap av Fias pojke Adam och hans kompis Alexander. Först skulle dom till donken och käka, och efter det begav vi oss in till stan en sväng. Där blev vi inte kvar länge heller så vi tog tåget mot Kallhäll ganska direkt och drig hem till Fia och kolla skräckfilm och idol. Eller ah, jag Adam och Willborg satt och kolla skräckfilm, Fia satt i köket och åt glass och riskakor. haha!
   Sen var det idol, och jag måste säga att jag bara dör för Kevins röst! Han och Anna är ju helt otroliga, jag hoppas att man får se dom två i finalen..

I lördags åkte jag, mamma och pappa till Assist i Älvsjö och köpte en ny målvaktshjälm till mig. Jag är väldigt nöjd med valet, den är både den snyggaste hjälmen och den absolut skönaste jag har provat. I morgon får vi se om det också är den bästa, ska ju äntligen träna.
   När jag kom hem drog jag och Mysan på herrlags-matchen. Dom mötte Mullsjö och vann med 6-4, bra jobbat grabbar! Inte nog med att de vann, i Mullsjö fanns det en helt sjukt snygg kille, så jag flyttar ner till Skövde nu allihopa!

Idag har det inte hänt så mycket intressant att skriva om, jag sitter och pluggar lite svenska nu bara. Måste fortsätta med det nu så jag blir klar någongång, men skriver mera senare.
 
pussar!


Kvällens sista

Hej allihopa, nu kommer kvällens inlägg. Jag har precis målat naglarna, som jag har tänk göra den senaste veckan, haha.. Kände att har har ju lite tid nu när jag ändå inte tränar, + att jag inte orkar göra någonting annat just nu.
   I morgon gott folk bär det av till Täby, jag och Fia ska dra iväg på en shopping runda och ville inte åka till samma ställen hela tiden så vi tänkte att vi skulle prova något nytt. Det blir nog mys, och till min stora glädje har min nya höstjacka kommit hem nu, så himla glad över det!

Men men, nu ska jag slita mig från datorn och gå och fixa i ordning lite till i morgon och så. Ha en fortsatt skön torsdagkväll allihopa! :)

P&K, J ♥

Härliga, härliga torsdag..

Tror aldrig någonsin att jag har sagt det förut, men där kom det. Jag som annars brukar vara lite off på torsdagar har riktigt njutit av den här dagen (så här långt) och jag är extra glad för att så många antog min utmaning. Många skratt för mig när jag läste igenom era listor, haha! :)
   Hade en lektion idag, som sagt, och den lektionen hade vi engelskaprov. Det kändes faktiskt väldigt bra, kände att jag hade koll på det allra mesta och jag skrev på allt utom en liten, jätteirriterande översättning som jag fick totalt hjärnsläpp på. Jaja, inte mycket att göra åt, men trots det känns det ändå bra såhär efter.
   Efter provet drog jag med Fia och Sara till jakan för att titta runt lite. Vi stannade inte länge för att alla blev jättehungriga och Fia var tvungen att åka hem och gå ut med jycken, men jag hittade i alla fall tre t-shirts som jag vill (måste!) köpa, skit fina, och sen hittade jag en superfin höstjacka som mamma ska åka ner och hämta ut senare idag. Längtar.. (a)
   Nu sitter jag här, har precis diskat och dammsugit huset, som tack för att hon köper jackan och en bussremsa till mig som jag ska ha imorn, när jag och Fia åker till Täby för att shoppa, jippi!

Nu har jag inte tid att sitta här längre, ska gå och fixa naglarna. Vi hörs igen senare, puss&kram!  ♥


Utmaning!

Känn er utmanade!

Jag kommer skriva ner en lista med lite hemskheter som många inte vet om mig. Anta utmaningen genom att skriva en lista på samma sätt om dig själv (i fältet där man kommenterar). Vågar du?!

1. Jag har en tendens till att under vissa perioder snarka när jag sover, vilket många (Fia) tycker är störande. Förståeligt. 
2. När jag är själv hemma, eller tror att ingen hör, så sjunger jag så högt (och ibland även så falskt) som jag bara kan och sen skrattar för att jag tycker att jag är så förskräckligt rolig.
3. Jag biter på naglarna när jag är nervös, dålig vana..
4. Jag är egentligen inte så kvinnlig som jag försöker vara i offentligeheten: jag är en jävel på att rapa och jag grisar och spiller ganska mycket när jag äter.
5. Som liten var jag hemligt kär i Barbies pojkvän Ken (haha!)

Den som läser igenom listan jag kommer skriva ner nu och inte antar denna utmaning måste bjuda mig på en coca-cola!! (a)


4 underbara dagar framför mig

Hejsan hoppsan!
Jag kom nyss hem från en liten promenad hem från skolan. Det är faktiskt väldigt skönt att gå till och hem från skolan, man känner sig ju riktigt duktig! (a) Det blev dock ett litet stopp på ICA på hemvägen, men jag blev så sjukt sugen på sura nappar så vad gör man inte? Haha..
   Dagen har varit ganska lugn, började kvart över 11 med spanska, sedan svenska och engelska. På engelskan hade vi första delen av provet, läs- och hör-förståelse delen. Jag tror nog att det gick ganska bra, det kändes som det i alla fall. 
   Det blir ingen träning för mig ikväll heller, pappa tyckte att det känns lite dumt att träna och slita upp det igen, så vilar ikväll också så får vi se om han låter mig träna i morgon istället. Vi slutar mellan halv 10-10 i morgon också, så blir det ingen träning har jag hur mycket tid som helst till att åka någonstans och shoppa eller något med dig Fisen! ^^
   Det ska bli så skönt, har absolut ingenting planerat nu i helgen, sen har jag som sagt bara en lektion i morgon och en på fredag. Jag känner verkligen hur friheten kommer!

Nog för nu, skriver mer senare. Peace out.

Varför ska allt kosta?!

Asså det är så mycket jag vill ha och behöver nu till hösten, men varför ska allt kosta för? Det är så tråkigt när man inte kan köpa allt utan måste välja ut något, så kommer man säkert ångra sig sen.. Gah!

Jag känner mig väldigt sugen på att slå till med att köpa en pälsjacka, det är så snyggt och så ser det så mysigt ut så här i höstkylan. 
 

   Sen har jag lääänge tänkt skaffa mig ett par converse, men jag kommer aldrig till skott och jag blir så irriterad på mig själv när jag bara går och suktar efter dom istället för att bara skaffa ett par egna!


   Jag behöver också ett par nya skor till vintern, men jag vet inte om det är uggs eller kängor jag är mest sugen på. Uggs har jag haft förut och jag verkligen älskade mina då, men det skulle ju vara kul att "prova på" ett par kängor, som är så snyggt.
    

   Är i behov av några nya t-shirts och en halsduk också, hur ska jag få råd med allt egentligen..?

  


Hemma

Nu är jag hemma, efter en promenad från skolan med Sara och hennes ena hund. Träffade hennes "nya" hund för första gången nu också, och jag kan ju säga att jag dog för henne! Så otroligt söt, lilla plutten.. :) 
   Ska väl sätta mig och plugga det sista till engelskaprovet i morgon, men tror inte jag orkar det riktigt än. Kanske ska lägga mig och se en film eller något först, hihi.

Ciao ♥


monster tisdag!

Godmorgon,
Började klockan 10 idag med naturkunskap, ganska drygt men jag överlever. Fick veta att våra två sista lektioner är inställda idag, så vi slutar kl halv 1 istället för kvart över 3, jippi! 
   Just nu sitter jag i datasalen med Fia och Sara, ska snart gå och äta lite kassler och potatisgratäng. Senare idag får vi se vad som händer, slutar ju så tidigt + att det inte är någon träning ikväll. 

Ha en skön skoldag, pusss ♥

Heja mig (och heja patrik)!

Nu sitter jag här igen, blir nog sista inlägget för kvällen. Jag känner mig så duktig, sedan jag gick ifrån datorn har jag pluggat på engelska glosorna till på onsdag och städat rummet, så det är jättefint igen. Heja jennifer! 
   Det är också kul att Patrik har börjat läsa min blogg nu, det behövs verkligen, haha. ^^
   Fick höra idag att vi inte har någon idrott imorn, vilket betyder att jag slipper simma runt där med lite halv-skadat ben. Så himla skönt, ibland har man tur..
Och juste, man får gärna komma med förslag om hur jag kan göra bloggdesignen snyggare ;)

Aja, har inte mycket mer att säga nu så godnatt allihopa! ♥


Några bilder som kort "beskriver" min dag, haha

Ny design!

Hej!
Visste inte riktigt vad jag skulle göra, ville ha något "höstigt" samtidigt som jag ville ha lite stilrent, så det här är den nya designen, för tillfället i alla fall. Ser det bra ut eller?
   Dagen kan väl förkortas med ett väl valt ord.. Hemsk! Vi hade geologiprov idag, och Cattis sa att man bör skriva något på varje för att ens få G, jag tror jag missa 3-4 uppgifter.. -.- Vi får väl se om en vecka om jag klarade mig eller inte, om inte så blir det mitt livs första IG. Tråkigt i så fall..
   Efter skolan gick jag med Fia till jakan och tog en mjukglass, titta runt lite smått och mötte upp Carro så man fick skjuts hem, himla skönt :) Sen har jag väl mest suttit här, blir ingen träning för mig ikväll så blir väl att städa/plugga lite..

Kanske att jag skriver lite senare, annars får ni ha en skön måndagkväll! ♥

Skadad..

Idag var det match mot Täby IS och deras elitseriespelare, jippi.. Ingen hade några större förväntningar på oss, men jag tyckte att vi ändå kämpa på bra. Synd bara att siffrorna rann iväg, det slutade 7-2 till TIS, inte alls rättvist faktiskt.
   Någon träning för mig blir det nog inte på några dagar heller, jag sträckte ljumsken/baklåret i första matchen på lördagen och att jag stod idag gjorde ju inte saken bättre, tvärt om.. Vi får se om jag kan simma med klassen på tisdag, hoppas det för pallar inte sitta på sidan och tråka medan de andra simmar, jag vill loksom få det gjort. Och sen så orkar jag inte gå runt och ha ont!
   Kommer nog inte få sova speciellt mycket i natt heller, trots att jag verkligen behöver det efter den här helgen. Jag har precis suttit och skrivit kortfattat om allt som kommer på Geologiprovet imorn - BLÄ! Kommer ju inte kunna någonting..

Men nu måste jag gå tillbaka till pluggandet, men sov gott ni som kan. Godnatt ♥


Lördag..

Den här lördagen kunde inte bli sämre. Jag gick upp klockan kvart i 8 och åkte till Täby för att spela SM. vi kom till hallen ungefär 9, vi skulle möta Täby FC. Matchen började skitbra, dock inte för min del, jag kände mig kass. Men jag stod i mål och tror inte att jag ens rörde bollen de första fem minuterna. Tjejerna spelade runt bra och det tog inte låg tid innan det blev 1-0 till oss, men sen vände det.. Vi ska väl inte gå in på några detaljer, men matchen slutade iaf 4-1 till Täby, surt.. -.-
   Match nummer två spelades mot Högdalen, men jag stod inte den utan det gjorde My, och jag säger bara ett ord: katastrof!
Ingenting gick, vi tappade vårat spel totalt och riktigt onödiga mål ramlade in bakåt. Matchen slutade 4-3 till Högdalen. Imorgon är det Täby is med sina elitserie-spelare, good luck till oss. Hoppas vi hittar tillbaka till vårat spel igen och iallafall minst ger dem ett bra motstånd.
   Trots allt tråkigt så finns det väl alltid en ljuspunkt, och ljuspunkten för den här dagen var iallafall att 91:ornas stadslagstränare var och tittade på mig idag, jag visste inte om det men coachen kom och berättade för mig att han hade pratat med Leffe (lagledaren), så chansen finns att jag kommer få spela med f91-stadslaget. Kanske att jag t.o.m. får spela ganska mycket om jag visar framfötterna och gör det bra. Super roligt, verkligen en möjlighet för mig!

Nu har jag precis kommit hem, ska hoppa in i duschen nu och sen måste jag plugga svenska och geografi, snark! 

Jag tror till 100% på horoskop

Fiskarna:
Du heter plötsligt Lars, och vet inte hur du ska förhålla dig till ditt nya namn. På jobbet skrattar de åt dig och kallar dig Lasse. Det gör dig ledsen, men också arg. De har ingen respekt för dig. Mot slutet av veckan går du lös på din arbetsplats med en Glock 57 som du köpt utanför stan. Kanske i Tumba, den skitstan. Vem fan bor i Tumba?

ljuvliga fredag!

Tjosan,
jag hann aldrig skriva något igår, kom hem från skolan och lagade mat sen direkt till träningen, efter orkade jag inte.. Men hur som helst, dagen som varit då. Idag hade jag två lektioner, slutade halv 11 - såå skönt!
Jag hängde med Fia hem, planen var att vi skulle plugga till geografiprovet på måndag, men det gick väl sådär eller hur Fia..? Runt 1 kom tvillingarna Bengtssons också, så käkade vi lite glass och försökte jobba lite, men vi klarade inte mer än ett par sidor, haha. Vi käkade väl lite glass, låg i soffan och snacka osv..
   Nu har jag precis kommit hem, tänkte sätta mig och ta det lugnt framför en film eller något tills det är middag, sen ska jag väl packa grejer till imorn och så, det är SM imorn nämligen. Önska oss lycka till! :)
 
Menmen, nu blir det film, ha det så bra! ♥


4 dagar på 14 rader

Hejsanhejsan,
nu var det ett tag sen igen, har haft för mycket med skolan och innebandyn + att internet har laggat till och från.
   Just nu har jag lunchrast, sitter i datasalen med Fia :) Samhällskunskapen börjar snart, kul ..
Under de här 3-4 dagarna som jag inte har skrivit så har jag väl mest tränat och pluggat, låter roligt va? Jag känner verkligen att mitt social-liv börjar försvinna, jag hinner helt enkelt ionte med allt jag vill göra just nu. Men i tisdags var jag fasktiskt på bio med pappa, farmor, farfar, storasyster och hennes pojkvän Ted. Vi såg den andra Arn-filmen. Jag tycker den va rätt bra faktiskt, lite dåligt slut som tydligen inte alls stämmer överens med böckerna men annars så var det helt okej. Det var totalt 8 personer som skulle se filmen, så himla skönt när man kunde lägga upp fötterna osv utan att störa andra.
   Två filmer som jag verkligen rekomenderar folk till att se är The hottie and the nottie och A walk to remember - hur bra som helst! The hottie and the nottie är väldigt underhållande och A walk to remember är skiiit gullig verkligen. Se dom!
  Aja, tror det är dags för mig att börja röra på mig nu, men det kanske blir ett inlägg till idag annars kommer det mer imorn.

Puss ♥

(Låååånga) Dag 5

Idag var jag uppe tidigt gott folk, blev väckt halv 9 och satt i Viksjö sporthall kl halv 10 (!). Lillasyster Isabelle skulle vara måvakt på sin match så hon fick låna mina målvaktskläder. Hon var väldigt duktig, höll nollan och räddade laget. Matchen slutade 2-0 :)
   Några timmar senare var det dags för mig att ha match. Mamma och pappa skulle tvätta mina kläder när Isa och jag kom hem, så mamma slängde in dom i tvätten. Sen när de var klara så la hon ut dom så pappa skulle stoppa in dom i torktumlaren, men pappa fattade inte det så han la in de blöta målvaktskläderna i tvättmaskinen igen och satte på, haha..
   Hur som helst, matchen slutade 3-2 till Hammarby och jag blev matchens lirare i vårat lag. Nu ska jag precis gå in i duschen, Carro kom nyss ut så ska duscha och sen gå och lägga mig direkt, håller på att avlida.

Hoppas helgen varit bra, smell you later! ^^ ♥
  

Dag 4, riktigt min dag

Idag känner jag mig bäst i världen: jag har fan stor-städat/rensat mitt rum idag. Jag hatar att städa, så det är inte ofta jag storstädar, men idag tog jag mig tid att damma,rensa hyllor, dammsuga, byta lakan, tvätta, sortera kläder, prylar osv.. Trots att ungefär halva rummet rök så är jag ändå så himla nöjd med mig själv. Fast såklart, utan att mamma hade sagt till mig och hjälp mig med hälften av arbetet så hade jag inte ens tänkt tanken, så tack för hjälpen mamma!
   Mitt på dagen tog jag en paus från allt och åkte med mamma och pappa och handlade och köpte ny tv. Jag kände att jag behövde komma ut lite så jag passade på att åka med dom så man fick lite sällskap. Det blev en ny och fin 37" platt-tv till vardagsrummet också (a)
   Nu ska jag faktiskt snart gå och sova, jag är så himla trött + att jag ska upp och titta på lill-syrrans match imorgon bitti också. Hon ska vara målvakt och fick låna mina kläder så jag tänkte åka med ner och titta för en gångs skull..

Sweet dreams ♥

Dag 3

Nu har jag tre dagar att berätta om, men ska göra det ganska kortfattat.

I onsdags gick jag i skolan till klockan halv 4 ungefär, sen letade jag upp storasyster min så vi kunde käka osv. Vi skulle nämligen åka till Bosön klockan 5 och vi hade ingen bil så vi fick helt enkelt stanna kvar i skolan tills Frida och Jessie kom och hämta oss. Vi hade det ändå väldigt trevligt, Carro jag och Emma gick och satte oss i Lärcentret och åt våran matsäck osv. Sen kom Frida och dom och hämtade oss, så åkte vi till Bosön och gjorde fystester, och jag LOVAR jag ska aldrig mer klaga på träningsvärk..

Yesterday then, då hände väl inte speciellt mycket att berätta om. Gick väl i skolan som man normalt gör på torsdagar och åkte sen på träning. Det vart en lugn träning, alla som var med på fystesten i onsdags hade sååå ont i kroppen asså. Efter träningen, när laget satt och stretcha för ovanlighetens skull, så kommer Mysans kommentar upp så man får ännu ondare i magen av allt garv än vad man redan hade:
- Och vi kvinnor klagar på att föda barn, men det här är fan mycket värre asså! 
Haha, sjuka människa..

Idag när Sara slutat skolan (haha) åkte jag och hon till jakan för att inte dö av tristess. Kände att jag ville komma ut och göra någonting, och jag behövde kolla på lite saker.
När hon och jag gått runt en stund kommer även den andra tvillingen. Vi gick runt lite, pratade och tittade på grejer, det var mysigt.
   Nu sitter jag bara här, har precis kollat färdigt på "What happens in Vegas" , döbra film! Kan verkligen rekomenderas, den är så sjukt rolig. Om en stund är det mat, nå kött och potatisgratäng så det ska bli gott.

Har väl inte så mycket mer att säga, ha en skön kväll! ♥  


Dagens Pucko

Nu var det ett tag sen jag skrev, har inte haft tid med det helt enkelt. Fast jag kan ju börja med att presentera er för dagens pucko iallafall - Mig själv!
Vi har en lektion på fredagar, veckans skönaste klockan 10 på morgonen. Det är fan nästan omöljigt att komma försent till, men jag har lyckats fantastiskt bra. Nu blir nog mamma glad iallafall.. not.


RSS 2.0