Heart or brain?

I don't know what to fucking do, should I stay or should I go? Take a shot or leave it to just be? 

"Bringbingbingbingbing.."



det finns inget jag inte klarar av!

haha, selfconfidence, idag är det på topp..
   Jag vaknade redan halv 11 idag, låg och drog mig till klockan var 11 och morfar hade gått (han och pappas prat från undervåningen som väckte mig), så det inte skulle vara så mycket i köket när jag skulle laga frukost. Jag kokade ägg och gjorde en smörgås och gick och satte mig i soffan och tittade på TV. Eftersom jag inte hade några planer alls för dagen så tog jag det så lugnt jag bara kunde, mycket skönt att inte ha något planerat, men jag har varit ganska ambitiös ändå faktiskt. Började med att gå in i duschen, tog en varm&skön långdusch, sen har hunnit med att damma, damsuga och städa undan ALLT i rummet - så nu är det renare än renast! - hjälpt mamma att baka, och sen har jag lagat mat. Gjorde wook, supergod belv den! Självklart hjälpte mamma mig, eftersom jag inte hade nåt recept att följa på hur mycket kryddor osv man skulle ha i, men iallafall ^^

Nu ska jag kolla på Saw IV här i min lilla skrubb, haha.. kanske skriver senare, puss

Adorable

Var bara tvungen att dela med mig av den här otroligt fina låten. Tröttnar aldrig på den..
Det här blir sista inlägget för ikväll, tänkte att jag skulle se en film nu och sedan dra mig mot sängen. Kommer behöva mycket äta-träna-sova nu så jag är i form och redo för uttagningen. Det kommer troligtvis bli tuffare än förra året, när det är två årskullar (f91&92) som slåss om platser i stadslaget. 
Så nu säger jag godnatt, sov gott och dröm sött.. ♥ 



äntligen..

kom det efterlängtade mailet från stadslaget. Uttagning nästa söndag, 1 februari. Jag känner redan nu hur nervös och taggad jag börjar bli, haha som ett barn dagen innan julafton.. ^^
Nu gäller det bara att träna ordentligt och sen göra bra ifrån sig när det väl gäller och hoppas det går bra. want this so bad!

hur som helst, vi lämnar det tills det börjar närma sig. Idag började min dag på värsta tänkbara sätt. Låg och drog mig i sängen till klockan 8 ungefär, gick upp och gjorde te och käka, sen hände något med mina ögon. Såg liksom stjärnor och suddigt, och det blev värre och värre. När jag skulle måla på mascaran såg jag knappt vart jag skulle måla, då fick jag lite panik kan jag säga. Min värsta mardröm är att bli blind eller få nåt fel på ögonen överhuvudtaget.
   När jag gick av bussen på jakan stn och skulle möta Fia så hade det även börjat göra ont, då vart jag skraj faktiskt och på spanskan var det smärta kan jag lova! Sen blev jag illamående osv, ska inte gå in på detajler men det blev bättre, och nu känner jag knappt av något alls, så det är väl normalt igen om en stund. Men lite skrämmande var det, hoppas det inte händer igen..

Jaja, nu kom Fia in på msn så nu ska vi plugga. See yah!

live and let live

hej alla, fyfan vilken träningsvärk jag har på vissa ställen! Speciellt ryggen efter den otroligt trevliga överraskningen vi fick igår när vi kom till träningen, inställda på att spela innebandy, och ser mattias komma in i hallen. Så det fanns inget annat att göra än att snöra på sig springskorna och köra fys istället. Men jag ska inte klaga, precis vad jag behövde och det var ändå ganska skönt..
   Nu har jag precis duchat efter dagens träning. Det gick väl inte sådär jättebra, hoppas det går bättre på söndag när vi möter Täby FC hemma!
Twinsen drog till Falun idag för att gå på begravning och hälsa på Görans sjukhusliggande pappa, så imorgon blir det bara jag och Fia. Vi får se hur vi förgyller varandras dagar, det blir nog ännu en skön dag i raden av många sköna dagar, haha.. Vi som trodde att vi skulle ta död på varandra när vi började i samma klass och grejer, haha och i början gjorde vi ju det eller vad säger du? x) Dock inte längre, i'm loving having you around dear cousin 0:)<3

Nog för nu, har grejer att fixa innan jag ska försöka lägga mig tidigare än jag brukar (vi får väl se hur det går, brukar ju inte funka för mig. Fråga Felan, haha!) puss&kraaam

Patrik, om du ser det här: Ring mig!

Vila i frid

Idag avled min gammelfarmor. Sorgligt, men det var nog ändå det bästa för henne. Hon har iallafall fått vara med om mycket under sina 99 år och har haft ett bra liv. Många fina stunder har man fått delat med henne under livets gång, och speciellt vissa stunder kommer jag minnas och bära med mig så länge jag lever. Låten tillägnas dig gammelfarmor, jag tänker på dig. Hoppas du har det bra, vart du än är.
 Vila i frid, vi ses i Nangiala.. ♥





heja ubg!

det visade sig att Löfströms bara vann med 3-1 mot ubg, så vi kom sist. De måste ha slappnat av eller spelat lite sämre då eftersom de ledde med 2-0 efter 20sekunder.. iallfall, bra jobbat av Ubg tycker jag!
   Jag har väl inte gjort så mycket sedan sist jag skrev, borde pluggat men jag kände för att ta ledigt ikväll och bara ta det lugnt. Vet inte om jag hade råd med det egentligen, men det spelar ingen roll, får isånnafall ta igen det imorgon.
Fia, du kan nog lista ut vad det är jag sitter och tittar på, och jag säger som jag har sagt förut: Du MÅSTE se det snart!! Galet roligt, iallafall om man har min humor (=den bästa humorn såklart), och det vet jag att du har 0:)
   Som jag sa i mitt tal i förra veckan, att "vissa känner sig nakna och till och med handikappade utan sin mobil". Tja, jag är en av dom, känner att jag måste ladda på den snart.. Så jobbigt att inte kunna svara på alla sms som kommer, och kusinen kommer ju lacka snart om jag måste låna hennes mobil varje dag - kanske mitt i en av våra squashmatcher, vem vet?

Nu vart det mycket strunt på en gång, see you tomorrow! <3

20 januari 2009

tjenixen people, idag skrivs historia: Amerikas första svarta president ska flytta in i Vita Huset och svära eden idag. Det är väl ganska stort va? 

till lite viktigare saker nu då, (skämt å sido, haha) idag var det skol-dm, och det gick väl inte så där fasligt bra kan man väl säga. Vi spelade lika mot UBG, 2-2, fast jag nog tycker att vi skulle ha vunnit den matchen garanterat. Hanna räddade verkligen laget, hon var ju helt sjukt bra i mål måste jag säga! kul att se henne spela igen, länge sen.. (; 
   Vi fick ingen vila mellan första och andra matchen, då vi mötte Löfströms med alla deras proffslirare, det var ju skoj.. Blev 6-1 i den matchen, torsk men vi stod väl upp ganska bra med tanke på vilka spelare de har. Jag antar (och hoppas!) att vi kom 2:a i gruppen, fast vi åkte ur turneringen dådå vilket var lite synd.
   Nog för nu, ska ner och dricka min smoothie nu. Peace out!

19/1-09, RIP


Vila i frid älskade Hasko, du förtjänade faktiskt ett bättre slut än vad du fick.. <3

sveriges ovettigaste inlägg

tjoooosan!
sitter i datasalen nu, eftersom jag har 3½ timmes håltimme nu, kul! hade hellre slutat några timmar tidigare.. -.-
jag har egentligen inget vettigt att skriva faktiskt, så kan väl avsluta med att citera min kära vän sara från i fredags (a)

(Jennifer) -Sara måste du också gå på toa?
"-Jag vet inte om jag är kissnödig eller om jag håller på att kissa på mig" 

Hahahah, idiot! pussss

Så kan det gå

.. när man fastnar framför datorn. Satt och tittade på Welcome to New York och Happy family, och fy sjutton vad det är bra alltså! Det går inte att slita sig, vilket inte är så bra alltid iochförsig. Hade ju som sagt tänkt att jag skulle sova tidigt ikväll, men som ni ser blev det inte riktigt som jag hade hoppats. Det blev lite senare än jag hade planerat att mysa in mig bland alla kuddar, med mitt mysiga täcke i min underbart sköna säng. Bara tanken får mig att vilja kasta mig in i drömlandet på en gång, så det blev ett kortis inlägg nu helt enkelt.

Ska springa in och lägga mig nu, men Puss och godnatt allihopa, see you tomorrow i hope! ^^<3


Väldigt roliga måste jag säga.
Det är verkligen sevärt Fia, haha!

löööördag..

.. och jag är så himla trött! somnade inte förrän ungefär 6 imorse och skulle vara i Täby klockan halv 2 idag för att sitta sargvakt till herrarna, jippi liksom. Herrarna förlorade med 8-4 mot Täby, tappade som sjutton i slutet tråkigt nog, men det var inte så farligt att sitta sargvakt faktiskt. Hade inte mycket alls att göra, väldigt skönt. 

Nu sitter jag här vid datan och orkar verkligen inte göra något. Funderar på att gå och lägga mig om någon timme eller så, 9 timmars sömn på 2 dygn är inge bra alls.. Och imorgon ska jag plugga en stund på dagen, då gäller det att vara någorunda pigg iallafall. 
Ska nog för ovanlighetens skulle titta lite på Cybill eller Welcome to New York, haha awesome..
Jaja hur som helst, ska gå på toa nu (intressant va - höhö) och sen är det tillbaka till att bara sitta och glo på skärmen utan att röra en fena. Ibland måste man ju få vara riktigt lat (; Puss!

I'm back bitches!

På begäran är jag nu tillbaka med bloggandet igen, saknat mig allihopa? (a)
Det har gått ungefär 2 veckor nu sedan mitt sista inlägg, men jag har helt enkelt inte orkat ta mig tid t ill att blogga. Det har varit mycket skola nu ett tag, och sen har jag helt enkelt varit för lat, haha.. Nej men nu är det skärpning, I'm back! 

Har precis slutat sista lektionen, datakunskap. Jävligt skön dag måste jag säga, hade seminarium på naturkunskapen och det bättre än jag trodde faktiskt så där är jag nöjd. Jag redovisade om Uranus och det flöt på bra.. Satt hela kvällen igår från klockan 17:00 - 02:00 ungefär. Den ni, fyfan vad jobbigt det var!
Hur som helst, efter naturkunskapen hade vi egentligen spanska, men den sket vi i, jag orkade inte gå på den, så istället gick vi och åt lunch vid halv 11, och sen datakunskap i 30 minuter eftersom man blev klar med uppgiften. ^^ 
Nu ska jag och Fia bara vänta på att twinsen ska sluta (om ca 30 minuter) och sen ska vi åka till Vallentuna i lite ärenden. Vilket äventyr vi ska ut på va? Eller ah,vilket äventyr  de ska ut på, jag ska sova på bussarna dit och eventuellt hem, hahaha!
 
För mycket på en gång är aldrig bra, så jag låter er smälta min come back nu ett tag och skriver igen imorgon. Tror inte jag kommer hinna med att skriva mer idag, har massor att göra :) Hur som helst, nog för nu. Puss och kramus från Uranus!

RSS 2.0