Kvällens sista

Det blev inga nya skor idag heller. Jag gick mest bara runt och tittade, orkade inte prova eller fråga efter rätt stolekar m.m.
Just nu sitter jag och kollar på idol men ska plugga om en stund, suck ..
Men men, lika bra att få det gjort. Det var väl allt från mig för den här gången, sov gott sen allihopa! ♥

Dag 2, somliga går med trasiga skor

Hejsan!
Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, fast vi fick sluta något tidigare idag så det var ju härligt. Är ju inte heller så trött som jag brukar vara, eftersom att vi började kl 12 idag, skönt skönt. 
   I morse hade jag inte en av mina bästa dagar idag precis, kom till skolan med ofixat hår och bara mascara. Jag kom lite tidigare idag för att jag och Sara skulle hinna gå igenom lite grejer innan vi börja, men jag blev lite fundersam när halva klassen också va där mer än en timme innan vi började. Men jag tänkte inte mer på det, tills först Jessica och sen Salla kommer och säger att vi har klassfoto nu på morgonen. Gissa vem som fick panik då, det var ju inte riktigt såhär jag hade tänkt att jag skulle se ut på klassfotot, haha. Sen klockan 11 går jag och Sara till aulan för att ta den där bliden, men till våran lycka så bytte de till torsdag istället eftersom att mer än halva klassen fattades. Där kan vi snacka tur ^^
   Idag hade jag planerat att bara vara hemma och plugga på min lediga dag (som det finns väldigt få av nu för tiden), men så blev det ju inte. Om 30 min. rullar bilen till Vällingby, lillasyster ska träna och jag&papi ska titta på lite målvakts utrustning till mig, och ett par nya skor(!). Jag går fortfarande runt i mina trasiga adidas-skor, och känner mig inte fullt så glamourös. Men men, förhoppningsvis kommer jag hem i ett par nya gympa-plucks. Efter Vällingby får vi väl se vad som händer resten av kvällen, blir väl antagligen plugga och idol eller något liknande.

Nu däremot måste jag gå och fixa fram allt jag ska ha med mig.

Take care ♥

Försök nummer 2 & dag 1

Ja då har jag bestämt mig för att göra ett nytt försök med bloggen, det lyckades ju inte speciellt bra förra gången. Men jag tänkte att jag kunde börja med att berätta om min dag.
 Idag var vi på exkursion med skolan, kort sagt så gick jag, Fia, Sara och Salla en bana mitt  i skogen och letade efter olika svampar och växter. Låter inte sådär jätteroligt precis, och det hade vi ju inte väntat oss heller, men vi hade faktiskt hur kul som helst! Och på ett satt var det också ganska uppfriskande att få vara ute när det var så fint väder istället för att sitta inne i skolbänken hela dagen.
   När vi hade kommit i mål och fått slutat så åkte jag med hem till Fia. Man kan väl inte säga att vi gjorde så mycket, vi rastade hunden och sen låg vi mest inne på hennes rum och fläskade framför tv:n och datan med lite kakor ^^

Anyway, nu måste jag gå och göra mig i ordning inför träningen som börjar om 30 min. Ha en trevlig kväll, puss! ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0