TRÖTT TJEEEEJ..

Hej. Bloggandet börjar redan ta sig igen. Det ni. Har varit upp sen kl 8 sharp och pluggat, pluggat, pluggat. Tog uppehåll i pluggandet för ungefär en och en halv timme sen, då kom min efterlysta inspirationskälla tillbaka. Kuuuul! Gick dock härifrån 40 minuter senare, skulle iväg på annat krams. Upptagen liten sak det där, men überfränt att få ses en liten stund iallafall. Det var ett tag sen sist ju. Visade min framtida jycke också. Äntligen ett djur som fick godkänt! Värt att firas.

Happ, vad fan ska man skriva egentligen? Har inget som jag vill dela med mig av. Väntar bara på lovet nu. Väntar, och väntar, och väntar...












This stress is wasting my emotions
that I would rather be with you
Don't let them closer to this secret
That I may love you

Holy macaroni!



Flipp

Tjat om en uppdatering, ja jag vet att det var länge sen nu, men här kommer en iallafall.
Sitter just nu och försöker lära in allt om romantiken, kanske skulle ha börjat skriva upp instuderingsfrågorna lite tidigare, men men.. hoppas att det går ändå.
Ska återgå till studierna nu gott folk, men jag ska försöka bättra mig på detta. Du behöver också bättra det Mr. häst! Ska vi ingå en pakt? Btw, tänker på dig, ring om du vill prata. Finns här för dig.. ♥



Det är inte ovanligt att jag får panik,
Det har hänt att jag bangat ur,
Men jag vill tro att det är annorlunda nu.
Jag tror att du litar på mig,
Och jag gör allt jag kan för att lita på mig själv.
Jag hoppas att du känner dig trygg här,
För det är den känslan jag önskar kunna ge dig.
Jag har varit rädd, gett upp alldeles för lätt.
Nu är det no more giving up!
För mycket står på spel,
Det finns ingen tid för rädsla.
Så ta min hand och led mig rätt,
Vår tid är nu.


PREMIÄR

Nu ni, om 20 minuter åker jag på träning, för första gången på en vecka. Ska bli så skönt att få röra på sig igen, och inte bara ligga och fetta på sig!

Var ledig idag som sagt, och har fått  för lite gjort. Säger inte att jag inte gjort något vettigt, men kanske aningen för lite. Får ta igen det efter träningen och Välkommen åter. Missa inte det ikväll, bästa haha!

Pöss

Godnatt!

Ojoj, verkar bli en dålig vana att bloga sent på kvällarna, inte helt okej det där alltså.. Men ikväll gör det faktiskt ingenting, trots att det bara är tisdag, för imorgon är alla lektioner inställda. Galet sköööönt, då får man äntligen sova ut! Funderar på att lägga mig och sova om bara en liten stund faktiskt, så jag får många timmar sömn men ändå inte sover för länge. Jag vet, jag vet, jag är smart.. ^^

Iallafall, har inget vettigt att säga. Tänkte bara skriva medan jag ändå satt här liksom, men nu är jag fruktansvärt trött och jag hör att sängen ropar mitt namn.. Btw, märkte ni hur jag högerställde texten på detta inlägg, bara för att retas med er lite? Snyggt tycker jag! ..;) 

Sleep tight! 


är jag trött eller är jag trött?

Jag är mer eller mindre död. Bara tanken av att jag börjar 8:20 imorgon ger mig rysningar. Fyfan vad slitigt! 
Jag har två kapitel kvar i engelskaboken som ska läsas ut till imorgon. Två kapitel bara, so close! Funderar på att ta det imorgon istället, innan lektionen eller något. Borde funka, kommer, kommer nog ändå inte lyckas läsa det nu utan att däcka. Ska upp om 5 ½ timme ungefär, så kansek är dags att sova lite trots allt..

Förbannat mycket svammel just nu, tycker ni inte? Blir väl så när hjärnan är borta sedan länge.. men ah, nu är det quiet-time och sooooova! Dilemma: Jag åt ingen middag så är "lite" hungrig. Ska jag äta först och sova sen eller ska jag somna hungrig? Förbannade i-landsproblem.. Puss och godnatt nu!


RSS 2.0