Busy friday!

Godmorgon.
Det vart noll inlägg till er igår efter träningen, hade mycket annat för mig så orkade inte slita mig för att sätta mig och blogga. Men iallafall, idag är en ny dag, och en mycket fullspäckad sådan. Från och med nu och 3½ timme framåt ska jag plugga och försöka få ihop en helt ny Historie uppsats, måste återigen börja om på noll eftersom jag inte får det jag hjälpte en annan person skriva trots att jag frågat efter det i tre dagar. Taskigt..

Efter det ska jag till skolan och skriva prov, siktar på G eftersom jag måste lägga min tid på andra ämnen. Ligger så bra till så jag känner att jag kan offra detta prov. Vad kan det göra för skada liksom? har hela nästa år på mig att förbättra mig om det skulle vara så.
   Jag vet inte riktigt när provet är slut, det märker vi. Har dock hört att det är massor att skriva så det kan ta lång tid, blää orkar inte! I mån av tid måste jag hem och plugga igen efter provet, för att sedan kl. 18:00 infinna mig på Hemköp i Jakobsberg för att inventera med laget. Det kommer väl ta 3-4 timmar, beroende på hur många vi är som kommer och hur flitiga vi är. Efter det ska jag träffa min patrik, äntligen, och vi får se om jag måste vara en tråkpelle och plugga ytterligare en stund under tiden han är med. Det beror på hur bra det går under dagen, om jag hinner med allt som ska göras. 

Well well, time to get to busy.



Du är så totalcool


Bästa bästa vän


Drar på träning nu, kommer hem någongång mellan 19:30-20:00, om inget händer, höhö. Vi får väl se om jag langar iväg ett eller kanske två inlägg till idag, den som lever får se!


Jag har ingen motivatioooon..

Faan, någon som vet hur jag ska göra för att komma igång med jobbet?! Eller någon som kan tvinga ner min näsas i boken kanske? Det skulle nog göra mig gott att plugga lite, men jag orkar inte, vill inte, känner inte fört'. Då är det riktigt svårt alltså, ni har säkert varit där någongång..



I can't wait til tomorrow
This feeling has swallowed me whole

Tacos, hamburgare, pizza, kebab..

..Jag är hungrig!!


Ska släpa med Fia till matsalen nu och äta lite skolmat. Mmmmm..


tors

Halloj!
Torsdag igen och Info&Layout igen. Första riktiga lektionen för dagen, då vi hade nationellt prov i EnB på morgonen. Vi skulle skriva en jobbansökan och typ skriva ett personligt brev. Jag tror det gick ganska bra faktiskt, kändes helt okej.

Idag händer inte så mycket för min del. Slutar tidigt idag, allra senast kl 13, och då ska man väl hem och plugga, och senare ska jag åka och spela med HSK. Tror att träningen började 17:30 eller nåt, så det blir inte så sent hem. Skönt, då fick jag lite extra tid ikväll! Dock blir det ännu mer plugg då, men så kan det bli ibland.




I love you I love you
I love you I love you


förvirring är gåtan. Gåtan är mitt andra namn

Dags att packa i ordning träningsgrejerna och börja byta om, så man har det gjort. Ska även käka något litet också. Kommer inte hem nå mer ikväll, ska till Fia och hundarna (Äntligen! Miss you guys) och sover där. Imorgon blir morgonen inte nådig. Börjar 8:20, och ska hinna fixa mig + att fia och jag ska ut på prommis med dogsen också i typ 40 min-1 timme. Najs, det blir typ upp kl. 6! Har inte gått upp så tidigt sen påsklovet och SM. Tur det alltså, skulle aldrig orka upp så tidigt oftare.. Blää!


..Jag har en konstig känsla i magen. Nu menar jag inte "i-behov-av-toa-konstig-i-magen", utan en annan känsla. En obekväm och mycket ovanlig känsla. Svårt att förklara, men jag tycker inte om den.



You see, I always was your girl,
Always will be you and me against the world.


Det blir bättre och bättre

se där, har redan bloggat två dagar i sträck, cred till mig! ;)

Idag hade vi ingen idrott, så vi fick flytta den sena företagsekonomilektionen till gympatimmen, skönt!! Så stället för att sluta halv 5 fick vi sluta 14:10. Såå skönt! Nu tänkte jag försöka pluggal ite om jag orkar, och klarar av att tänka. Har haft lite svårt med det på sista tiden.


Slutligen vill jag bara säga: 


Hjärtliga gratulationer till dig Ted!


Jag har vunnit pris!!

.. för att vara "världens sämsta bloggerska" som Ted så fint uttryckte sig.

"Okej jennifer. Någon måste ju säga till dig och de får väl bli jag då.
 Du är världens sämsta bloggerska. Jag trodde inte man kunde vara
 värre än din syster men du har bevisat motsatsen! Loser."


Hör ni det? jag är bäst :)

Idag var en grymt skön tisdag. Började 9:40 med naturkunskap, som gick ganska snabbt. Sedan gick jag, fia och sara till Sibylla och käkade lunch. Jag fick tre stämplar i mitt stammis-häfte, haha! Vi satte oss ute i solen och käkade, och när vi var klara satte vi oss på en bänk vid skolan och återupptog vårt aktiva solande. Skönt!
Därefter väntade företagsekonomin, en lektion som gick ut på att sitta och lyssna på Peter ett tag, sen göra fem uppgifter och sedan gå och tjilla igen. Woho! Efter det: spanska och filmtittande hela lektionen. Jag ♥ Stan.
Vi skulle egentligen haft aktiekunskap efter spanskan och sluta om 5 minuter, men vi slapp, så jag och tvillingarna tog en skön promenix hem. Så grymt skönt att få komma hem tidigare, skulle vara hemma cirka 17:20 annars liksom, och direkt fått åka hem och packa/äta innan HSK-träningen ikväll. Skönt med lite extra tid..

Nu däremot ska jag byta om, packa och sätta på TV:n. Får se om jag skriver ikväll igen, för att försöka bli mer aktiv. Wish me luck!



Cause it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you


Jag vet du kände likadant


Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år


Skiva och skola

Halloj! Var på studentskiva på Garbo igår och började kl 08:20 idag. Allt som allt fick jag tre timmars sömn inatt/imorse. Men det är väl sånt man får ta, totally worth it. Det vart en oerhört lyckad kväll iallafall med många härliga personer. Längtar redan till nästa skiva, haha!

Har inte skrivit så mycket på senaste tiden, jag vet, men det har bara blivit så. Tror jag har lite bloggtorka + att jag inte haft någon vidare lust. Vi får se hur det kommer gå i framtiden, hoppas på en förbättring dock.

Info&Layout nu, ska väl engagera mig lite i ämnet nu. Puss och kram!

Nu Åker Jag!

Äntligen dags att åka och spela SM. Ska bara slänga i mig lunch lite snabbt, sen är det bara att bära ut väskorna i bilen och åka till kansliet i Solna. Bussen till Nyköping går 14:00, fy fan vad jag har längtat alltså.. Mitt livs sista distriktslags-SM, nu är det bara att köra. Med det grymma laget vi har kommer vi gå långt, riktigt långt. Känner det på mig..
Vi har en match ikväll, 19:30, två imorgon och minst en lördag. Sedan börjar slutspelet, lördag-söndag.

Heja på Stockholm!

Klappat och klart!

Och så var det äntligen bestämt! Den 14 juni åker jag och tjejorna till Spanien i 2 veckor. Så jävla najs, fy fan vad skönt det ska bli!


Dalin-parodi

Hahaha alltså jag dör, vad söt han är! Klockrent! x)



RSS 2.0