25/12 2010 II

Sängen kallar, det är en dag imorgon också. Så godnatt och sov gott. Puss!

Det är inte alla som får krypa ner i sängen
och somna med ett leende på läpparna
och känslan av att man är lyckligast i världen.
Jag har anledning till att skratta mig lycklig.


25/12 2010

Det var ju meningen att vi skulle till Mp igår, och fira juldagen. Det skulle bli så jävla stort och allt skulle vara så perfekt och kanonkul så man inte skulle kunnat fatta det själv. Riktigt så blev det inte. Det blev istället att stå ute i kylan och köa i en oändlighet i snöyran. Kallt? Så in åt h*lvete.
Efter 1 timme och 20 minuters köande gav vi upp, vi kände att det inte var värt det längre, och bestämde oss för att gå ur kön och dra hem till värmen istället. Jag kan dock inte säga att jag är ledsen eller jättebesviken över att det blev som det blev. Det finns en mening med allt.



Hos dig är jag stark,
hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt,
här vågar jag stanna kvar



Årets höjdpunkt


JULAFTON!

GOD JUL!

Kom precis hem från jakan efter att ha inhandlat fde sista två julklapparna. Eftersläntarna, hoppas att de uppskattas. peppar peppar ta i trä!

Om 1 timme och 30 minuter är det Kalle, vad ska man göra nu då?! Caroline jobbar, Isabelle var också ute och fixade. Hoppas någon av dem kommer hem snart, så man kan leka lite med någon i sin egen ålder (;

Ha en riktigt mysig julafton nu, puss!



I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just wanna see my baby
Standing right outside my door

Julavslutning

Godmorgon,
Sitter i aulan nu, tittar på den "fantastiska julshowen"! Gunnar stjäl showen, som vanligt.. Ser fram emot att  få lämna skolans område, för sista gången på år 2010. Det är inte lång tid kvar nu, 30 minuter - en timme kanske. Can you believe it? Haha, jag är så taggad på mitt jullov så det är inte klokt.
   Efter skolan ska jag och Fia iväg och julshoppa. Har en hel lista med saker som måste införskaffas, kul! Har dock lite panik, måste hitta en julklapp - fort som ögat! Har inga bra idéer på vad man kan köpa, och inget verkar duga. Skärpning nu, börjar bli bråttom på riktigt!

Hör vi senare? Det återstår att se. Puss!


Nattlig update, fruktansvärt nördigt

Just nu ligger jag och sover, och det finns nog bara en person som kan gissa helt rätt på vad jag (förhoppningsvis) ligger och drömmer om just nu.. Jag saknar dig, det mesta blir så mycket bättre när du är med.


Iallafall, tillbaka till där jag är nu: zzZzZzzZZZzZzZzZZZzzz...

Godnatt

Jag ska upp sju imorgon har jag bestämt. Vi får se om det går bra, troligtvis inte ^^

Anyhow, dags för mig att göra mig klar och krypa ner i sängen nu. Kommer dock inte somna på tidigast en timme, men jag kommer iallafall att vara redo!

Puss och godnatt!


allt var en fet lögn

Klatchig rubrik va? ^^

Jag ber om ursäkt, men jag ljög i mitt förra inlägg. Jag gick inte till skolan idag, mådde inte alls bra igår kväll så bestämde mig för att vara hemma, ett val som visade sig vara helt rätt. Har mått bättre idag och blivit kvitt febern, så imorgon däremot bill det att åka till skolan. Ni vet vad det är för dag imorgon va? Dagen då jag slutar skolan för året! Magiskt! Ni fattar inte hur mycket och länge jag har längtat, nu äntligen får man lite ro!

Var hemma hela dagen som ni förstår, men jag låg inte still och drack te som andra normala sjuka. Jag fattar inte vad det är för fel på mig ibland, men 9 av 10 gånger då jag är sjuk och hemma får jag helt plötsligt för mig att städa. Rättning: STORstäda. Idag hann jag med att rensa undan, placera om, damma, dammsuga, tvätta (woho!) och skura mitt golv. Freshyfreshy. Oerhört skönt att ha det gjort, definitivt värt allt slit. Passar dessutom bra nu när det är julafton om några få dagar :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Är lite trött efter dagen, men samtidigt rastlös i och med att man har varit igång hela dagen. Jobbigt läge, vad ska man hitta på?! Vill ringa Fio, men vet inte om hon vill prata med mig..? :( haha



I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

late update

Godkväll på er. Ungefär samtidigt som detta postas ligger jag förhoppningsvis och sover. Ska ju som sagt vara i skolan 8:20 imorgon, så det gäller att få lite sömn nu så man orkar upp kl 06:30. Tror jag kan behöva det, måste erkänna att det har varit lite för dåligt med sömntimmar den senaste tiden.. Ni får förlåta mig för att jag tjatar, men jag tänker troligtvis fortsätta med det fram till onsdag: Jag längar efter mitt jullov!



Kiss me and smile for me,
let me know you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go

tre ½ timmar senare..

Kom nästan precis ut efter en lång, rykande varm dusch. Nu är jag i princip tillbaka där jag var för 1½ timme sen; nerbäddad i min säng. Försöker lindra ryggvärken med spikmattan. Skänt och avslappnande är det, hoppas bara inte förkylningen blir värre av detta. Man ska ju inte massera osv när man är förkyld, då blodet börjar rusa lite fortare och allt vad det nu är, så hoppas verkligen inte att det här är inräknat. Aja, det återstår att se..

Ska nog försöka sova lite tidigare ikväll, börjar 8:20 imorgon. Woho! -.- Det går bra nu, haha! Skönt att det snart är jullov, jag längar så mycket efter allt jag kommer kunna göra då..






















Att må dåligt måste vara det jobbigaste som finns..

Borde inte klaga så mycket egentligen eftersom jag inte är dödsjuk. Det kunde ha varit mycket värre, men va fan; ryggen sjukvärker, halsen ömmar, jag har fått hosta, näsan är täppt, jag har stundtals ont i huvudet och jag är trött. Jag ger mig själv tillåtelse att vara smått irriterad. Ska gå och ta två alvedon och bädda ner mig nu..
Smell u later!

söndag del II

Happ, nu sitter man här igen, proppmätt och hyfsat belåten. Fia kom som sagt över, mötte henne på ica och sedan kom pappa och hämtade oss. När vi kom hem tjillade vi ett tag, fixade grönsaker och gjorde dipp, sedan bänkade vi oss framför tvn och handbolls finalen + channel one cup. Det gick ju inte riktigt som man hoppades i någon av sveriges matcher, men vem har tid att vara bitter? Oerhört mäktigt att stå i EM-final, tror de allra flesta är nöjda med bara det. Lilla Sverige näst bäst i Europa, tänka sig va ^^

Nu ska jag kila iväg igen. Carro behöver massage. Förstår egentligen varför hon envisas med det varje gång, hon är ju så fruktansvärt kittlig :o Kommer bara hinna trycka tre gånger innan hon vrider sig av skratt och ger upp. Smart brud, haha..




You appear just like a dream to me
Just like a kaleidoscope colors that cover me
All I need every breath that I breathe
Don't you know you're beautiful?


sverige

Om 15 minuter ska jag möta Fia på ica. Vi ska köpa lite gott till vår grönsaksdipp. Sen är det hanbolls finalen, go sverige! Känns som om det kan bli en bra dag, nu när vi fick guld i den mixade skidskyttestafetten. Sweet! 

Kanske är dags att göra sig klar kanske? Ja det tror jag. Puss


hemma igen..

bra kväll, najs slut. Kom precis hem och ska väl snart gå och försöka sova. Får se vad jag gör tills dess. godnatt iallafall, puss


Flashiga som vi är..

..så får vi skjuts till dörren (så nu behöver vi inte stressa för en gång skull!). Vi är hyfsat taggade må jag lova, och JA Fia, jag ska ha klackskor.. -.-

September fyller rummet med asfet musik, kusinparet är på G och Mp väntar. Hur bra kan det bli? Juste, drickan är slut, så hade vi haft den hade det varit bättre än bäst (haha..).

tror vi får höras imorgon va? Dags att dra. Peace! ♥

MP

Taggaaaaaa folket, nu drar Jen och Fio till Mp om ett tag. Vad gör vi? Nu kör vi!




I miss u..

It's not hard to grow when you know that you just don't know

De säger att man inte bör göra sina läxor i sängen, eftersom sängen inte ska förknippas med något annat än avslappning. Därför känns det inte riktigt bra att jag har gjort raka motsatsen i cirka 4-5 timmar nu. Dock har jag inte bara pluggat in information (finansiering och kalkylering), utan jag har även läst engelskaromanen. Det kanske kan räknas som lite avslappning, eller? Hope not!

Sitter och pluggar, ska snart hoppa in i duschen för att fräscha upp mig och bli lite pigg. Därefter blir det troligtvis lite kaffe och en frukt, så man orkar ett tag till. Vill känna mig någorlunda säker till FiKa-provet innan jag sover. Måste åtminstone lära in formlerna och resultatdiagrammen, sen kan jag eventuellt sova. Har prov kl. 08:00, så måste åka hemifrån halv. Hur ska detta gå undrar ni nu. Tja, det återstår att se imorgon, eller hur?
(det kommer gå fint :))

För tio minuter sa Carro att hon bara skulle borsta tänderna och sedan komma och hämta datorn. Nu är frågan:
har hon av någon händelse gått vilse på vägen, eller har hon hittat en spegel som hon posar ihärdigt i?
jag lovar att komma med ett svar när jag själv får veta, så håll er uppdaterade!

Puss och godnatt.

måndag, randig dag.

Måndag idag, fint. Bara en skolvecka kvar på det här året, efter nästa onsdag kommer vi aldrig mer tillbaka till skolan och säger att det är 2010. Magisk känsla.

Idag var en fin dag, en glad dag, en bra dag. Fia och jag hade ett litet chat där vi satt längst in i biblo på våra sköna, röda fåtöljer. Sedan kom vi in på ett visst litet ämne. Mina tankar kopplades vidare och vandrade bort, jag räknade dagarna, och jag log för mig själv. Fattar inte att jag kommit så här långt på så kort tid. Jag har blivit totalt omvandlad. Det är en skön känsla, samtidigt som den stundtals även kan vara skrämmande. Skrämmande underbar. För första gången på länge känner jag att här vill jag stanna. Nu har allt hunnit smältas, så nu ska jag bara flyta på vågen och njuta av att jag har det bäst. Samtidigt som jag njuter är jag fullt medveten om vad jag spelar för och vad jag måste satsa. Men jag har bestämt mig, jag vet vad jag vill. Och jag lovar dig, jag går all-in på allt.

Idag hade jag på mig mina "clownbyxor", som Fia så finkänsligt kallar dem (de svarta med vita tråd-ränder), och en blå-randig tröja till. Sen blev det kallt, och Fia lånade mig hennes kofta. En svart med vita ränder. Med den på var jag 98% randig. Fett fräscht! Försökte tona ned det en aning genom att bära pärmen framför mig, men det misslyckades. Jag blev upptäckt och kunde inte hejda kommentarerna. Mission failed. Ingen större fara skedd dock, jag lyckades ta mig ut ur byggnaden levande. Likt en massiv ninja. That's how I roll!


pressure!

Haha, jag har ingen tidsuppfattning för fem öre märker jag! Skit samma, det är lov (och så var det inte det)

Kvällens mission: laga mat åt 4 kritiska "kids". Håll en tumme för att jag lyckas - trots att jag inte alls gör något avancerat, men det är ju mig vi snackar om.. Går maten hem så får ni från och med ikväll kalla mig för kocken.

Puss!

lördag

Godmorgon. Jag är lite trött, men det gör ingenting. Somnade strax efter tolv igår, så har fortfarande fått ganska bra med sömntimmar. Skönt! Om 30 minuter ska jag dra hemifrån, så det blir inget långt inlägg.

Det tog ett tag, men jag visste att du skulle komma tillbaka. Jag är så glad för din skull.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.



fredag

HallåÅåÅååah.. What's up?
Äntligen fredag, som jag har längtat ändå. Har inte jättemycket planerat, så kommer inte behöva knöla med tiden så mycket som jag får göra ibland. Också skönt!

Idag hade jag bara en lektion, filo mellan 9:50-10:50. Därefter drog jag och Fia till Skärholmen och julshoppade. Det gick sådär, fixade iallafall tre julklappar. Det är bara du kvar nu Carro, spänningen stiger! ;)

Detta tar på mina krafter, så ska vi säga godnatt? Det tycker jag, kanske kommer en uppdatering imorgon, we'll see..



Are you from another world
I never seen someone who looks like you
Beautiful stranger how do you do?

Jag gör verkligen allt jag kan för att slippa gå härifrån,

så nu blev det bråttom istället. Way to go jennifer! Jaja, ska lyfta datorn nu och snabbt packa ihop allt och ruscha ut till bussen. FuckFuckFuck...


I'm flying without wings

Ojoj, var det verkligen 5 dagar sen jag skrev? Jisses, tiden bara springer iväg, gör den inte? Jag har liksom inte ens hunnit inse att det var så länge sen jag satt här och skrev, DÅ har det gått fort. För fort? Nää, ju snabbare det blir jullov desto bättre säger jag!

Idag var en skön dag; en lektion som vi bara satt och snackade på, skjuts hem och sedan har jag varit hemma, ätit god mat (ytterfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås), läst lite bok och lyssnat på musik. Bara tjillat helt enkelt. Känner mig helt slut, men måste ändå släpa mig ut i kylan (fuck, vill inte!) och åka på träning. Ska dessutom vara där 30 minuter tidigare och stanna kvar cirka 30 minuter extra, så det blir ett långt pass ikväll. Får väl se när jag kommer hem, om jag hinner ut på den prel-bokade promenaden som det var snack om att ta ikväll. We'll se, we'll se..

Måste nog gå och göra mig redo nu, ska åka om 30 minuter. Någon som vill ta min plats? Själv vill jag bara bädda ner mig och soooooova gott och länge!!



So, impossible as they may seem
You've got to fight for every dream
Cause who's to know which one you let go
Would have made you complete


RSS 2.0