lördagsmys

Tjenixen! Vaknade runt 11:00 idag, var dock ganska trött eftersom det vart så sent i går. Kom inte i säng förrän 05:30 eller så. My gode, länge sen man var uppe så sent/tidigt. Dock lär det inte vara sista gången  från och med nu, haha..

Trots att jag vaknade så tidigt låg jag kvar i sängen till ungefär 13:30. Det var ju sport på tv, och jag ville faktiskt inte missa det.  Men what to do.. (; Fick se Curlingfinalen som jag ju missade i natt, och det var ju kul. Mycket spännande, eller det hade varit det om jag inte redan visste om resultatet. Men det var ju iallafall en riktig fröjd för ögat!
   Malin kom förbi en sväng också och hämtade hennes och saras grejer som de hade lämnat kvar hos mig, dvs. nästan en hel garderob. Okej, en mindre överdrift, men det kändes så.Nästan. Efter det var jag bara med mig själv, tittade på lite serier och en film. Skönt!
Slapp ligga med hangover, och det är jag tacksam över (till skillnad från en viss annan person, haha!).

detta blir mitt sista inlägg för idag, matchsamling 13:15 imorgon så ska sova lite tidigare ikväll så jag har gott om tid på mig att piggna till imorgon. Har även stadslagsträning imorgon, 18:00 i Sköndal (?) så kan bli lite tight mellan matchen och träningen, men det får gå. Nog för nu iallafall, ha det bra så hörs vi!

sista ordet!

Innan jag går och lägger mig så vill jag bara säga grattis till curling-damerna! Så underbart med ett guld där - och en försvarad titel! Jag visste att det skulle hända, och äntligen fick laget njuta av ännu ett OS-guld.Så j*vla välförtjänt!! Ibland är man stolt över att vara svensk..






Let your spirit fly,
we can touch the sky
I will surrender to your love


JAG ÄR SÅ NÖJD! NATTI!

Hallå hallå hallå!
Kom alldeles precis hem från utekvällen och Nype. helt fantastiskt ställe. Jag kan bara beskriva den här kvällen med ett ord: PERFEKT!
Mycket grymma stunder, mycket otippade möten med gamla bekanta, mycket dans och mycket mycket nöje må jag lova. Ted såg dessutom till så att jag hade mig alldeles egna paparazzi som tog kort på mig vart jag än var. hah!
Och ett STORT plus är att min sjukt coola kväll var HELT gratis! Slapp betala inträde bara för att jag fyllde år, behövde inte betala en enda drink eller dylikt, och allt var bara perfekt. Jag åkte med 500 kr och kom hem med 500 kr. Fyfan vad nöjd jag är med kvällen, stort tack till alla som var med!!
Det roligaste är nog att Frida kan vänta sig en liten överraskning nästa gång vi ses... hahaha! x)

Klockan börjar närma sig halv fem, och om jag ska ha någon chans till sömn så bör jag gå och bädda ner mig nu. Sov gott, eller godmorgon, ni väljer själva. Puss och kräm!




birthday girl!

Wiho, idag är jag 18 äntligen! :) Har fått lite paket nu på morgonen, mer kommer ikväll efter Vendelsömatchen. Blir stressigt efter skolan, slutar 15:15 (tror jag?) och ska åka mot Haninge 16:00. Blir hem och packa, byta om och sen ta med sig matlåda i bilen antar jag, om det inte finns mycket tid över till krubb.

Nu ska jag gå och göra mig redo för skolan, och kommer troligtvis inte hinna skriva på dagen, så vi får se om jag uppdaterar mer ikväll eller om det blir imorgon. Morgondagens kväll ser jag fram emot, börjar med förkrök hos mig och sen drar flocken in till stan och festar på Nype. Majs!

Hörs senare finingar, puss!



Slovakien slog ut Sverige i OS, stor besvikelse.


Trötter säger:

Hallå hallå, nu är man äntligen hemma igen. Riktigt skönt, då jag ganska länge har känt mig lagom trött och bara längtat efter att få krypa ner i sängen. Nu är det nära, men innan det blir det en varm och skön dusch. Välförtjänt.

Träningen ikväll gick faktiskt bra, jag är för första gången på myyycket länge nöjd med min prestation. Jag höjde mig typ 3 snäpp från förra veckan, så nu känner jag mig inte så pressad över att prestera bra. Nu kan jag istället känna att jag bara behöver gå in och göra min grej, så ska det här nog gå vägen. Vi får hoppas att jag har rätt, annars har jag iallafall haft väldigt kul på vägen. Jennifer+innebandy=sant. Så skönt att viljan och spelglädjen är tillbaks igen, vart lite rädd att den skulle försvinna helt och aldrig komma tillbaka mer. Men nu är det tillbaks iallafall, och det är jag glad för. Tack Järfälla IBK, tack Stockholms stadslag!

Min fredag har varit väldigt bra, förutom en liten detalj, nämligen att Kling åkte ur Let's dance. Blev minsann lite ledsen, eftersom jag tycker så mycket om både henne och Daniel, men men, sånt händer. Nu väntar iallafall en härlig dusch, sen som sagt är det nattkorg ganska omedelbart. Ha det gött!



Ren och skär lycka i mina ögon..


Sådär ja, nu var det dags..

att börja göra sig i ordning för att åka. Ska tvätta bort sminket, byta om till träningskläder, fixa håret, packa trunken och sen vänta in pappa. Ska väl kanske ta en frukt och dricka lite vatten och så innan också, så man får i sig lite energi och kan prestera. Förra veckan gick det inte bra alls, så får försöka ta igen det denna vecka istället!

Blir sista inlägget för nu, får se om det kommer ett till sen när jag kommer hem, dvs. runt 23:00 ungefär. Carro ska i och för sig bort ikväll, så jag kan troligtvis bjuda på en uppdatering även senare ikväll. Sounds great huh? Då hörs vi senare finingar :)


















Guld

"Have you ever tried sleeping with a broken heart,
then you can try sleeping in my bed".

Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, own me, nobody ever shut it down like you

You are the clown, you made my body feel heaven bound

Why don't you hold me, need me
I thought you told me you'd never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I knew right where I fit in
Take me, make me, you know that I'll always be in love with you
Right till the end

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you

Anybody could've told you right from the start it's ‘bout to fall apart
So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love
And I could find a way to make it, don't hold on too tight
I'll make it without you tonight

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you

Snart är det träning

Hejsan svejsan!
nu var det bara 3 timmar och 45 minuter kvar till samling i Botkyrkahallen. Själva träningen börjar 20:30, men vi ska ut och springa innan träningen ikväll (yesyesyes!)  så istället för 15 minuter innan blir det 30 minuter. Hoppas bara att vädret håller sig, så det inte blir storm. Illa isånnafall, det är inte det härligaste att jogga i..

Snart middag, vi får väl se vad det blir. Först frågade mamma mig om jag skulle ha mat, och det skulle jag. men sen sa hon att pappa skulle ha mat, så det kanske inte räcker till mig. Wtf? Argumentet var att han ska ju åka med mig till Botkyrka så han måste käka innan. Men jag då, det är ju jag som ska träna? :O Jaja, vi får väl se..
Något som är positivt är iallafall att mina planer för helgen plötsligt klarnade, nästan helt. Eller jo, de klarnade, helt. Bra va? Fullspäckat schema den här helgen också, majs..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det räcker väl så här, så länge. Eller hur? Vi hörs, puss!


Ps. Vem tar på sig rollen som ängeln som rapporetar om vem som åker ur Let's dance ikväll? (a) Ds.

Fredag!

Gud så skönt med helg! Dock har jag lite att ta tag i.. Sen är det ju stadslagsträning ikväll: samling 20:00 i Botkyrka. Frän tid! Men det ska bli kul, träffa Pippan och så. Hoppas bara att det går bra, håll en tumme!

Vet faktiskt inte riktigt hur mina planer för helgen ser ut, har lite olika alternativ, lite grejer som måste göras på ett eller annat sätt och även lite skolarbeten. Det löser sig nog, men det blir nog kanoners hur som helst!




J'veux ton amour, et je veux ta revanche

Ingen skola imorgon heller

Mamma tyckte inte att min idé om att gå till skolan imorgon var så bra, så jag blir hemma imorgon också. Blää.. Ska man se det positiva i det hela så är det väl att jag hinner se alla Sveriges matcher som visas ikväll:

23:00
- Curling, Sverige-Tyskland (herrar) 
23:30 - Ishockey, Kanada-Sverige (damer)
00:00 - forts. curling, Sverige-Tyskland
00:30 - Ishockey, Sverige-Tyskland (herrar)
och ifall jag orkar,
04:00 - Curling, Sverige-Storbritannien (damer)

Det kommer bli en bra natt, vi får se hur länge jag orkar hålla mig vaken bara. Höll nyss på att somna i Carros säng nämligen, haha. Bra där!
Får väl gå ner och hämta ett glas (eller en flaska) läsk så jag blir lite piggare. För man blir väl piggare av Pepsi, eller..? Iallafall, sov ni vettiga människor. Blir mitt sista för kvällen då jag stänger av datorn nu för att inte missa något på TV. Jag tror att ni förstår.. (;

Sov gott allihopa, OS here I come!


update

Hej igen, 4½ timme senare och jag har inte gjort något av större intresse. Typ duschat kallt för att svalka mig, bäddat ner mig i sängen under täcket för att värma mig, tittat på OS-reprisen från natten och läst lite i engelskaboken. Verkligt intressant skit va? 
Men jag orkar inte göra så mycket mer faktiskt, så det får vara som det är. Hoppas dock på att febern försvinner snart, så mamma tillåter mig att gå till skolan imorgon. Kan ni fatta att jag just sa det där? Men jag har upptäckt det nu, jag går mycket hellre i skolan än att bara ligga hemma. Skolan är inte så tråkig trots allt.

Middag om cirka en timme, så håller på att jobba upp aptiten och hungerskänslan lite. strimlad lövbiff m. sås och pommes, smaskens! Hoppas att jag kan få i mig mat då, har lite ont i magen just nu..




This freefall's got me so
kiss me all night,
don't ever let me go
I'll never be the same
if we ever meet again


Förkylning 2, jennifer 0..

Fasen, nu var man där igen! Sitter hemma med feber och brinnande kropp, vad f*n ska jag ta mig till?! Från mitt lilla klagande i gårdagens inlägg har det inte blivit nå bättre med hälsan, tvärt om. Det slog till igen, men förkylningen förstärkte som sagt med feber. Har fortfarande problem med andningen, så funderar på om det verkligen var den där semalns fel..? Troligtvis inte, men det går väl över snart. Förkyld, huvudvärk, feber och andningsproblems - great, ingen träning för mig ikväll inte.. -.-

Jag vet inte hur intresserade ni är, men jag måste bara få säga att jag hade en riktigt tuff natt också. Ska inte dra upp hela historien, för den är hyfsat lång, men jag vaknade iallafall fleera gånger, och varja gång hade det hänt någonting konstigt: allt från att ha gått i sömnen till ha vält sänglampan. Jag var extremt förvirrad varje gång jag vaknade upp. Psykos? I need a shrink..!

Sitter och svettas här (fresh), så ska väl gå och göra något åt det antar jag.. Hörs senare!


Eftersom jag har varit så snål med inläggen på senaste tiden

så ska jag vara riktigt generös och ge er två inom loppet av en timme. Blir dock inget långt, eftersom jag bara skriver för att säga godnatt, men iallafall.. ^^

Håll en tumme var för att jag ska klara av provet imorgon, I'm sooo not ready..


Tänkte att jag skulle bjuda er på en semla också, nu när jag
har varit borta så länge och det är semeldag och allt,
 och liksom försöka smälta era hjärtan. Funkar det? :)
 



Glöm inte att sova gott ikväll, och försök slita er från OS anständig tid. puss!


FETTIS-DAGEN! 0:)

Nu tyckte jag att det var dags att skriva lite igen, trots att jag inte har mycket att dela med mig av. Det har väl kanske gått 1 vecka utan ett ljud från mig, måste vara rekord..

Uscha, jag har riktigt mycket ångest: prov imorgon och jag är inte redo, jag har ätit semla (såklart!) och har tack vare den blivit så mätt i maggen så att jag knappt kan andas (jag skämtar inte), trots all c-vitamin jag stoppar i mig så har jag ändå åter igen blivit täppt i näsan och fått huvudvärk. Varför? Gah..
Jaja, ska väl gå och begrava mig i nkB-boken nu, ifall ingen känner sig frestad att slå ihjäl mig först?



If you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted -
One moment.
Would you capture it or just let it slip?

Nu måste jag skärpa till mig igen

Känner att det går ganska långt mellan inläggen igen, ajajaj! Ännu värre med tanke på att jag faktiskt bara har varit hemma i två dagar också. Riktigt fattigt, nej nu är det fan dags för ändring - igen..!

Tänkte att jag skulle försöka lägga mig tidigt ikväll, eftersom jag tänker gå till skolan imorgon. Kan vara bra att vara pigg så man kan hänga med efter att ha varit borta. Har varit riktigt dålig på att plugga också, inge bra.. Men det är lugnt, det tar jag igen snabbt iallafall.



Kan ni tänka er hur glad jag blev när denna damp ner i min brevlåda idag? Hittade det bruna kuvertet med mitt namn på, och fattade på en halv tiondels sekund vad det var. Ni skulle bara veta hur glad jag blev - äntligen!!


Iallafall, det här blir första och sista inlägget för kvällen - och dagen. Ska bättra mig med inläggen här, kanske blir lättare att hålla nu när mina dagar kommer börja rulla på som vanligt igen, vem vet.. Jaja, Puss och god natt på er, sov så gott när det blir dags för det. Ciao for now!


Jag kommer inte ligga sömnlös inatt,

..det är en sak som är säker.  Jag är så himla trött, och har bara två alvedon kvar som jag måste spara till imorgon, så kommer inte orka vara uppe och pina mig själv nå mer. Nu säger jag alltså godnatt kära vänner. Sov gott, vakna pigga och så hörs vi väl imorgon antar jag. Puss och kraaam!  



GAAAH, mitt huvud sprängs!!!

Vaknade för en liten stund sen, då hade jag visst råkat somna (!). Wtf? Det har inte hänt på flera flera år, normalt KAN jag inte ens sova på dagarna..!

Glömde bort lunchen, så ska gå ner nu istället och ta mig en apelsin eller annan vitaminrik frukt så man slipper detta. Ska jag ta alvedon eller en hammare för att dämpa huvudvärken?




Orkar inte sitta hemma meeer...


då var det måndag igen

.. och jag ligger hemma och mår dåligt. Kul..

Matchen igår då, tyvärr förlust med 6-5, men fasiken vad nära vi var. Stark upphämtning av oss, från att ligga under med 5-0 till att göra 5-4. Sen får de tyvärr in 6-4, men vi är snabba och gör 6-5. Dock har vi en jäkla orättvis otur, så det går inte hem hela vägen. Men iallafall skönt, med tanke på att de kom med sina damer. Bra jobbat tjejer, vi kan vara nöjda med 2:a och 3:e perioden. Det var riktigt kul att se! Även Hanna gjorde en kanonmatch, och räddade kvar laget i matchen flera flera gånger. Nä, det var kul att se att viljan aldrig dog, grym insats tjejer!

Funderar på om jag ska försöka ta mig upp och försöka pula i mig något att käka. Kan vara ganska bra, eller?


I used to wish, I used to dream
but now I'm living my heart
where there's fantacy

skrota söndagar

det blev för sent igår, så jag skriver nu. Egentligen är ju det här för tidigt, men vad gör man inte liksom...
Ska ut och övningsköra med morfar en stund, en kortrunda denna hemska söndag eftersom det är matchsamling klockan 13:15. Får se hur långt man hinner på den tiden..
Jag känner mig lite bitter och irriterad i magen. Tycker inte om söndagar, blää! Önskar nästan att man kunde hoppa över söndagar, inte för att vara elak, men aah. Så är det bara, söndagar suger..

Täby FC idag. Det ska bli en kul match. Förhoppningsvis går vi hem med tre pinnar också!! Heja på oss..!



Dålig uppdatering..

Jag vet, men har inte hunnit faktiskt. Men jag kan börja med att säga att gårdagen gick bättre än jag hade förväntat mig, med tanke på hur jag har spelat på senaste tiden. Så det var riktigt skönt! Får besked i början av nästa vecka, heja på mig!

Idag skulle jag plugga och träna, men fio kommer som vanligt och sabbar mina ambitiösa planer.. Istället för att göra det jag tänkt göra så åkte jag med henne till veddesta, köpte hårfärg och sedan åkte hem till mig och färgade. Hon blev inte nöjd den här gången heller, dock tycker jag att det blev en mycket härligare färg än den mörka hon hade innan.

Nu sitter jag här, med melodifestivalen i bakgrunden och ska snart dra till J. Får se om det blir fortsättningen av Drag me to hell? haha (;

Hörs senare, eller imorgon. Puss..!


nervigt och pirrigt..!

Om 1½ timme så är det stadslagsuttagning. Snälla snälla, håll en tumme var för mig!!

Ledighet

Hallååå..!
En väldigt slapp och avkopplande dag blev det denna onsdag. Studiedag i skolan, så F**k that shit, haha.. Sitter just nu hemma hos M&S, alla fyra är här men just nu är det bara jag, fio och malin som umgås. Den 4:e lurven sitter med näsan i alla böcker hon kan hitta. GET A LIFE SARA, lek med oss! (a) haha..!

Vi sitter och spelar Sverigespelet, och Malin har världens flyt. Jag tror att hon snodde lite från mig, det går segt för Storuman-bon må jag säga. Yeah yeah, min tur vänder snart. Vi har en liten paus nu så de små skulle få i sig lite föda innan jag spelar palterna av dem. Jag själv är inte så hungrig, så jag stod över..

Träning om några timmar, dock blir det ingen målvaktsträning som det från början var sagt. Han som skulle hålla i det var sjuk, så det blir nästa vecka istället. Ser verkligen fram emot det, jag behöver någon som kan hjälpa mig rätta till alla mina fel..

Uppdatering om vem som står som vinnare i det sdödsallvarliga partiet Sverigespelet kommer senare. Håll ut!


Haleluja!

Tjenis! Nu är det tisdag, vilket betyder träningsledig kväll, och faktiskt ledighet imorgon. SÅ skönt! Kom hem för ett tag sen efter en liten biltur med Fio och Andy. En av oss i bilen behövdes muntras upp, så vi svängde förbi McDonalds och Max och köpte glass. HAHA! Anders åt upp alla fem, no lie!!

Iallafall, nu sitter jag här och försöker massera mina ömma axlar, arma mig. Men det går la sådär måste jag säga, buhuu..!
Ska snart sluta gnälla och ta och plugga lite. Efter det - när pappa kommer hem - ska jag övningsköra och så, sen blir det väl kanske att åka hem till F och leka lite. PH ikväll också, missa inte!!

Grattis till världens bästa Mary som vann priset för årets homo/bi på Gaygalan igår också!



















You're gonna find someone new
I really hope you do..


RSS 2.0