Sweet dreams

Godkväll alla, haft en bra fredag?
Jag har precis kommit hem från tvillingarna, och jag hade väldigt trevligt ikväll, så tummen upp för det :) Ska snart gå och lägga mig, så jag orkar med morgondagen. Så här ser planeringen ut för imorgon:

09:30 - Vakna, packa och fixa mig
10:00 - Frukost
10:30 - Öningsköra med pappa
11:40 - Hem och ev. fixa det sista
12:00 - Åka till Huddinge
12:45 - Matchsamling
14:00 - Match nr. 1

Och så fortsätter det bara. Har två matcher i morgon och en på söndag. Helt okej tider också, så jag har ingenting att klaga på. Sista matchen i morgon är klockan 18:00, så jag hinner hem och kan varva ner och ta det lugnt, göra lite vad jag vill under resten av kvällen.
Nu däremot börjar ju klockan närma sig tolv lite smått. Måste se till att vara pigg imorgon, så nu säger jag godnatt. Önska oss lycka till imorgon!

Puss&kram

live from twinsens house

Nu kom vi precis hem till tvillingarna, och här var det barnkalas med halloween-utsmyckning och maskerade 12åringar. Läskigt, haha :) Målet med kvällen är att hinna se två filmer - Madhouse och 50 first dates. Vi får se hur tvillingarna klarar av skräckfilmen!

Har inget mer att skriva nu känner jag, så njut av fredagskvällen! puss

Världen har en ny Mona-Lisa

Sådär, då var middagen uppäten, planerna satta och jag har hunnit leka lite med carros webcam. Jag kan visa er några av bilderna jag lyckades åstadkomma. Ja är riktigt nöjd med resultatet (hahah..)

Nu sitter jag bara och väntar på att twinsen ska käka osv, så ska vi mötas på ICA. Datan dör, har inte laddaren i, så hejsvejs!







Japp, Mona-Lisa, släng dig i väggen!


@ home

hemma igen! drog ut och övningskörde i cirka 1 timme. Very funny!
Ikväll blir det att träffa twinsen, har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än, men det blir nog bra ändå :)
Nu blir det en "tidig middag", goodie! see you soon<3

friiiiday

Helluuu..

So far so good, vaknade utvilad vid halv 11 och låg kvar i sängen en stund. Efter ett tag kommer lillasyster in och lägger sig, kall som en isbit och snodde allt täcke. Haha, charm. (; När man äntligen gått upp fick man pannkakor av snälla mami, och det kunde inte ha smakat bättre. Och nu sitter jag här och chillar, lyssnar på musik och är inne på fejan. Ska snart gå och fixa mig föra tt sen möta upp twinsen. Trevligt trevligt :)

Hörs igen senare, puss!

Stort initiativtagande

Nu säger jag godnatt! Om några minuter börjar debatten, så ska väl se den i några minuter. När jag har ledsnat (vilket säkerligen inte kommer dröja alltför länge) så ska jag väl sätta på en film eller nåt, och vänta på att Sara ska höra av sig efter träningen.
Nej, nu sätter jag punkt här, så jag kommer bort från datorn någongång. Tummen upp för det! Godnatt, sov gott och dröm sött. Puss!


If love is a labor I'll slave till the end,
I won't cross these streets until you hold my hand


blondinfighten

Eftersom det inte blev någon träning för mig ikväll - :( - så fick man helt plötsligt mycket tid. Och självklart ska man ju utnyttja ledigheten på sämsta möjliga sätt - datorn.. Borde gå och göra något annat, något vettigare.

Ikväll på ettan ska ju Linda Rosing och Kissies eget lilla eko Paow m.fl. debattera med varandra om ett ämne som de båda känner till väldigt väl, kan ni gissa vilket? Precis, plastikkirurgi. Värt att se? Jag vet inte faktiskt, man kanske skulle sätta på ettan och se en snutt, bara för att se vad de har att säga..




I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees grow

chillkväll

Tjo tjo, nu sitter man hemma framför datan igen. Har ganska nyligen käkat middag, gott som satan :) Innan dess var jag med twinsen och träffade Nicklas och compani. Det var väldigt trevligt. Smetifrän härskapet en stund vid klockan 16:15 och åkte ut och övningskörde lite. Det gick väl rätt bra, känns som om det går bättre och bättre, och det är ju alltid kul!
Ingen träning idag heller, pga benet -.-' Börjar tröttna på min lilla "spel-ledighet" nu, vill ut på planen igen. Det är ju som sagt sm i helgen också, hade varit skönt med lite träning innan det..

Eftersom twinsen är och tränar och inte hinner komma hem i tid riktigt så blir det film, vatten och naturgodis ikväll. mums&mys! <3

Hej!

sådär, dags att dra. hejdå!


pluggdag..?

Goddagens!
Var uppe tidigt idag för att jag, sara och malin skulle plugga på morgonen. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss, alla försov sig så det blev vid halv elva istället, haha! Iallafall så hade vi lite mysigt, käkade gemensam frukost här och sen började plugga. Eller ah, vi försökte..

Nu ska jag gå och fixa mig lite, så ska vi tre dra och träffa nicklas och hans kompisar. Så skriver mer senare, när jag får tid igen. puss!

onsdagens

Ja Ted, jag vet att det är taskig uppdatering, men det kan bli så ibland. Nu ska jag iallafall försöka bättra mig, lite.

Jaha, va fan ska man komma på för bra att skriva nu då? Kan inte komma på ett smack, för mycket som ligger i vägen. Jävligt mycket i huvudet just nu, som jag inte kan ta upp här! Två bakslag på en och samma gång, som bygger torn med de andra bekymrena i högen. Det gör mig orolig, nervös och ledsen. Sitter helt hjälplös i en position jag inte klarar av.
Jag börjar inse mer och mer nu att ju mer jag lyckas desto mer måste jag offra. Det är ungefär det som håller på att hända nu, typ. Personer som jag tidigare har kunnat räkna med vid min sida flyter nu längre och längre in i det förflutna. Vi växer åt olika håll allihopa, men måste det ha någon betydelse?
Jag vill tillbaka, till det som var förr och leva i det förflutna med er igen.. 

Eller vill jag verkligen det? 

ÅRETS MISS!



Hahaha! Jag vill tycka så synd om honom, men alltså fy fabian, vilken riktig 
tabbe han gör där! Det är nästan så det skulle vara omöjligt ju..
Vad tänkte han med egentligen?


slappdag

Det tidigare inlägget var ganska bittert, men det kommer inte detta vara har jag bestämt mig för. Bra va?
Det känns liite bättre nu.. Iallafall, jag tänker inte mala på om det. Idag var jag som sagt hemma och pluggade och tittade på film, hade varken lust eller ork till någonting annat. Ville bara vara själv ändå. Var hemma till ungefär 16:00, då Caroline ringde och frågade om jag ville åka med henne till jakan en snabbis och titta på lite grejer. Jag sa självklart ja till min kära syster, så var bara att "snygga till sig" pyttelite (alltså byta kläder, orkade inte smink) och gå ut. Efter vi varit där åkte vi hem, jag mötte pappa och så övningskörde vi litegrann. Det gick ganska bra, känner att jag har utvecklats en del. Efter jag hade kört en stund åkte jag hem för att kolla klart på filmen - Systrar i jeans, andra sommaren. Suuupermysig film, verkligen. Och så blev jag så glad när jag såg America Ferrera i en film.

Dags för middag nu, så.. <3

...

Trots att jag var så trött igår så sov jag tyvärr ganska dåligt inatt, och vaknade tidigt. Trötter trötter, men vad ska man göra? Det finns orsaker till allt.
Idag är jag bara hemma och pluggar, orkar ingenting annat. Ingenting.



You made me cry, you told me lies
But I can't stand to say goodbye


zZzZzZzZz..?

sådär ja, nu var det bara 15 minuter kvar tills programmet börjar - och jag är fortfarande vaken. Vilket mirakel!
Börjar faktiskt bli fasligt trött, men vad ska man göra liksom? Jag som liksom har väntat i 7 månader på detta, då vore det lite galet att somna nu, när det bara är 15 minuter kvar haha..
Efter programmet däremot, då blir det nog läggdags ganska snabbt. Första "riktiga" lovdagen imorgon också, så ska bli fantastiskt underbart att verkligen få sova så länge jag behöver. ojojoj, vad mycket jag ska njuta av den här veckan.


Och Fia älskling, hoppas du har det super, och att du tar massa bilder till mig. Wisteria Lane hallå! Anyway, i miss you doll. Kom hem snart <3

livet utan fia, dag 4

goddagens, haft en hel del för mig idag, så har inte funnits någon tid eller ork att skriva förrän nu.
Började dagen klockan 07:00, liksom 07:00?! Orsak? Mitt stolpskott till pappa ställde inte om klockan igår, så han trodde den var 08:00. När jag förklarat för honom att han var en timme fel så skrattade han bara, och så sa han "men väck mig sen då" och så gick han in och la sig i sängen. Vilken stil va, haha dummer..
     Hade match med DJ-laget mot Huddinge IK, och det gick väl bra. Eller iallafall fram tills 10 minuter kvar av matchen, då Huddinge tog igen våran 6-2 ledning till 6-5. Då vart det något pirrigt och stressigt kan jag lova, men vi lyckades stå emot och även avsluta på ett bra sätt. 8-6 slutade matchen till oss, och jag fick göra säsongens första assist. Najs!
     Efter matchen drog jag och Ponuts hem till mig en stund, och åkte sen och tittade på Järfälla när de spelade matcher, först DJ-match mot Bajen och sen dam-match mot Tyresö eller nåt sånt. DJ matchen slutade 2-1 till Järfälla, och dam matchen kollade jag inte klart på, men när vi drog stod det 7-1, så de vann den matchen solklart. Kul!

Jag har väntat och väntat, i mer än ett halvår (!) på att TBBT ska sända resten av säsong två, och ikväll, äntligen, så börjar det igen. Love it, är överlycklig. Så när klockan står på 21:55 vet ni vart jag sitter bänkad!




The Big Bang Theory


livet utan fia, dag 3

happ, så vart det torsk idag med 12-4 mot Telge. Finns inte så mycket att säga om matchen, men en liten tröst är att jag iallafall blev matchens lirare idag igen. Har bliit det 3/3 möjliga gånger, det känns ganska bra iallafall. Synd bara att det inte går speciellt bra för oss :/ Kom igen nu tjejer, nu är det nya tag. vi måste lösa det här!

Sov som sagt hos Pontus igår, och det var väldigt skojigt. Man skulle på ett väldigt förenklat sätt kunna sammanfatta gårdagen såhär: middag, filmer, kuddkrig, brottning. Och självklart hade Pontus inte en chens mot mig, varje gång det blev en liten brottningsmatch så visade jag vart skåpet ska stå! Helt sant.. (; 
Jag hade iallafall väligt kul, tack för det Pontus :)<3

Sitter just nu och väntar på maten, och tittar på Elf. Någon mer än jag som bara vill springa till altaret med Will Ferrell? Alltså han är ju för söt i den filmen, så otroligt söt!


Efter en trevlig natt hos Pontus

godmorgon!
om 40 minuter är det samling inför match: Vendelö-Telge. Håll tummarna!
Jag skriver mer sen om gårdagen och matchen :)<3

boom boom pow

sådär, då var man nyduschad och fräsch. Tänkte snart börja packa lite innan det är dags att åka bort till Pontus och leka lite, men först måste jag börja kolla vad jag ska ha på mig idag. Kommer inte bli något "wow", det orkar jag verkligen inte, så det lutar åt den enkla vägen - ett par jeans och en snygg tröja, men vi får se.
Mår bättre nu iallafall, ha knaprat lite tabletter under dagen och druckit mycket te och vatten, så det är bara att hålla tummen för att man är sitt vanliga jag ikväll.

Ytterst tveksamt om jag skriver mer idag faktiskt, eftersom jag inte kommer vara hemma nåt. Det är isånnafall om jag dar iväg ett litet inlägg innan jag åker till haninge. Vi får se, vi får se..
I annat fall, ha en riktigt skön fredag! <3

hihi


livet utan fia, dag 2

Godmorgon, goddag, eller nåt.
Var vaken redan vid kl. 7 i morse, men hade fruktansvärt ont i huvudet och det bara snurrade, så jag klarade faktiskt inte av att gå till skolan idag! Mamma anmälde mig sjuk, så tog jag en tablett och la mig igen för att somna om. Jag lyckades efter en stund, lite för bra kanske eftersom jag inte vaknade igen förrän nu?
   Hur som helst, idag har jag planerat så här: äta frukost och dricka mycket, (te, vatten, juice), ta ny tablett och lägga mig ock plugga, packa och sen åka till Pontus. Låter ganska bra ändå va? 
Tycker dock lite synd om Sara fortfarande, efter som jag inte gick till skolan idag. Men jag ringer dig idag eller imorgon och berättat mina planer för veckan! :)

Nu har jag inte tid att sitta här, ska ner och käka och sen börja jobba, det är ju inte helg än! PUSS
  

del 4, Godnatt

efter mycket vila och 5 olika slags tabletter så mår jag fortfarande lika dåligt, vad är det som händer och hur kunde det komma så snabbt?
Tänkte iallafall att jag skulle sova nu, behöver all sömn jag kan få. Sista dagen innan lovet imorgon också, skönt och behövligt med ett höstlov! Dock har jag mycket på gång mest hela tiden, och jag har några bra planer för oss sara, I'll tell you tomorrow.. :)

Godnatt, sov gott, dröm sött. Puss!


del 3

Har legat i sängen ända sedan jag kom hem vid klockan 16:00, mår inge bra alls! Magen känns konstig, huvudet bultar och halsen börjar ömma. Fuck, inte nu, inte såhär nära helgen och lovet..

Finns det förresten något kul som händer under lovet, alltså något speciellt? Eller kanske någon skön film som har biopremiär? Man ska väl passa på och göra sånna saker nu när Fia inte är hemma, eftersom hon inte gillar att gå på bio så händer det aldrig något sånt. Men nu har man en bra chans, så är det någon som vet något? Säg till!
Iofs kanske man inte kommer ha sådär jättemycket tid under lovet, så mycket innebandy och andra planer. Men iallafall, någon dag kanske det passar.

Ska gå och svälja alvedoner nu, take care och hoppas ni mår bättre än jag!



















del 2

två inlägg på mindre än 30 minuter, I'm on fire!
Jag är så himla rastlös, förstår inte alltså. Men det är faktiskt ganska svårt att sitta i ett rum fullt med datorer och inte behöva använda dom. Bigge-Mange har genomgång, och det förvånar mig inte om hon kommer ha det heeela lektionen igenom. Lovely, now please kill me..

livet utan fia, dag 1

Usch usch usch, mitt humör var i botten i morse, bara för att inte fia är hemma längre. Jag skrattade inte ens åt milfen när jag gick förbi, illa! Jag längtar till den 4 november, FIA KOM HEM!


Har info&layout nu, ganska skönt iallafall med en mjukstart på dagen. Slutar 14:45, ingen träning för mig ikväll. Måste plugga, tråkigt men behövligt, väldigt behövligt.
Ska övningsköra med mamma idag igen tror jag, i sånna fall hämtar hon upp mig direkt efter skolan. Ska bli kul, det går bra nu, kompis det går bra nu..
 

träningsdax

Om 25 minuter är det dags för mig att åka på träning. Vi har skjutit samlingstiden 30 minuter framåt, vilket betyder att jag får lite mer tid på mig efter skolan nu - så skönt tycker jag!
Har snackat med Pontus, och ska möta upp honom på tåget (han kommer från kallhäll och min älskling!), så får sällskap ända härifrån, grrrrrreat!

Dags att byta om och packa, see yah! <3 

grrrrrrreat!

Hallojsan! Idag slutade vi som ni vet klockan 11 redan, så efer skolan tog jag, Sara och Fia en sista lunch innan min äääälskling åker. Hur ska jag överleva? Ta med mig!

Drog ut och övningskörde med mor efter skolan: körde lite backträning och annat smått och gott. Måste säga att det gick mycket bättre än vad jag hade trott, inte ett misstag! Det kan väl alla säga var mycket otippat, bra Jennifer! Gick så bra att mamma inte kan nöja sig med en gång, vi ska ut snart igen, när jag har hjälp henne göra pannbiffar (=smaka av köttfärsen, höhö!). Träningsdag idag för alla systrarna Öhlin, så blir middag på lite olika tider.
Jag ska åka senast 17:45, kanske att man t.o.m. får sällskap av Ponuts som just nu befinner sig i Järfälla. Kan även bli så att jag åker lite tidigare än kvart i sex bara för sällskapets skull, men vi får väl se hur det blir. 
Jag sitter iallafall här hemma nu och kan inte fatta varför jag helt plötsligt är så taggad på träning. Visst är det alltid kul med innebandy, men idag är det något extra, brukar inte vara så här grovt. Men men, feels great iallafall. Grrrrreat!




Fia åker imorgon och kommer hem om 13 dagar. Längtar redan!

tuesday, 3

Ugly Betty var lika bra som vanligt, nu är jag tråkigt nöjd såhär på tisdagskvällen. Nu tänkte jag att ja inte skulle sitta mer vid datan idag, utan jag ska lägga mig i min säng med en flaska vatten och läxböcker och plugga nu i någon timme, tills det är dags att sova. Börjar som sagt klockan tio imorgon, så tänkte försöka sova ut för en gångs skull.
Imorgon blir det sista lunchen (måltiden)  med Fia på nästan två veckor, kommer ju döööö av längtan!



Alla har väl hört diskussionen om ifall nya ICA-reklamen med praktikanten Jerry är kränkande? Jag har, men jag kan faktiskt inte se på vilket sätt den skulle vara kränkande. Fan kolla bara hur att totalt ställer övriga med sin "vad glor ni på, har ni aldrig sett en praktikant förut?"-kommentar. Nej, jag ser inget kränkande i reklamen, tvärt om den är ju alldeles lysande! Nej, jag tycker inte att man ska lägga så mycket krut på att diskutera ifall den är kränkane eller ej, se istället klippet här nedan, och njut. Cheers to Jerry!




tuesday, 2

Det blev ännu en övningskörningsrunda för mig, denna gång med Volvon. Det gick rätt bra tycker jag, känns som om man börjar komma en liten bit med körningen nu, wiho.

Sitter nere i köket med bärbara och ska laga lite mat snart. Det blir enkelt: pyttipanna med stekt ägg och rödbetor för de som vill. Faktiskt ganska gott idag, känns suget. Nu är det ju också bara 1½ timme kvar tills Ugly Betty börjar, längtar ihjäl mig! 

Frän musik och stekspaden i handen, nu kör vi!


tuesday, 1

hej hopp! Kom nyss hem efter skolan och övningskörningen med mamma. Skolan var helt okej, (INGEN SPANSKA!) och övningskörningen gick väl helt okej. Ska se om man kan lura ut pappa på en runda sen också, dock inte med clion den gången.
    Idag fick jag även veta att det inte bara är idrotten och matten som är inställda imorgon, utan även företagsekonomin (yesyesyes!) så har bara en lektion imorgon - naturkunskap B. Så jag börjar tio och slutar elva. En helt okej dag imorgon helt enkelt :)

Ska nog snart sätta igång med lite läxläsning, men var bara tvungen att komma in och skriva och lyssna på lite musik innan, jag lovade ju tre inlägg denna härliga tisdag, och det ska jag hålla!

Jag är lite inne på disney nu faktiskt, som ni kanske märkte från gårdagens sista. Haha, har ett sött litet klipp till, men det håller jag lite med tills senare. <3





They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will

GODNATT

Tyckte synd om dej Ted, så här får du ett litet inlägg till, bara för dig.

Enjoy!


dagens ynkliga

Hallå hallå!
Kom ganska precis hem från träningen och ska snart hoppa in i duschen (efter Carro som är där just nu). Träningen var rolig, fick mycket målvaktsträning och det kändes bra. Mer taggat från min sida så nu är det bara att pumpa på!

Har inte hänt så mycket mer idag än skola och innebandy, men det har varit en bra dag iallafall. Skolan var okej, fick veta att de har ställt in två lektioner på onsdag så jag slutar klockan 12:30 istället, yeah baby!


Ni får stå ut med endast ett inlägg idag, och dessutom en kort liten stackare. Jag är ett stolpskott, jaa, men jag kan lova åtminstone 2-3 inlägg imorgon. Träningsfri dag så ska plugga och övningsköra. Ugly Betty och Desperate Housewives finns minsann också med på planeringen! Nog för nu gummibollar, duschen och sängen väntar ivrigt på mitt sällskap. Hejsvejs!




Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard


min helg i få meningar

godkväll, har inte varit hemma så har inte kunnat blogga något. Men igår som sagt åkte jag och Fia och tittade på Pontus match i tullinge. De förlorade tyvärr men Pontus var grym! :) Efter matchen åkte vi hem till Pontus, köpte med oss pizza och kebab och kollade film, spelade fifa och lite sånt. Skoj skoj.
  Idag hade vi match mot Hammarby. Den slutade tyvärr 6-1 till Hammarby, men vi höll uppe humöret hela vägen idag och kämpade för varandra hela tiden. Underbart att se, vi går åt rätt håll!

Och nu sitter jag här igen. Den här söndagen och veckan börjar gå mot sitt slut. Det har varit en händelserik vecka, men den har varit bra, det tycker jag. Jag förstår itne hur jag kan gå runt och må så bra. Känner mig så lugn och harmoisk, trots att det har skett ett stort miljöbyte nu. Det kanske är det som är anledningen, jag vet inte. Och jag behöver faktiskt inte veta exakt heller. Jag lever, jag mår toppen och livet är underbart. Vad mer kan jag kräva? Vilken lycka!


Underbara fredag

Hejsan! Kom hem från en fullspäckad dag för snart en timme sedan. Dagen började klockan 08:40 med första och sista lektionen för dagen - naturkunskap. Hade ju labb idag som sagt, vilket alltid är mycket skönare än vanlig sitta-skriva-lyssna-lektion. Därefter gjorde jag, Sara och Fia svenskaläxan, och åkte sen hem till Fia för att hämta pengar, vända direkt och åka till stan och underbar mongolisk lunch buffé. Yummi, det satt riktigt fint. 
   Vid ungefär halv två kom Pontus in och gjorde oss sällskap, trevligt trevligt. Vi gick runt och tittade lite, och så droppade även Malin in efter ett tag. Strosade mest bara runt och hade det skönt, sen var det dags att ta tåget hem för att hämta innebandytrunken och sedan åka till Vendelsö och spela match. Fick till och med sällskap hela vägen hem och hela vägen till hallen av snälla Pontus (Fia och Malin åkte också med till Vendelsö och tittade på min match, gulltussar!). Matchen gick inge vidare, vi torskade. Resultatet kan vi ta en annan dag.. Men fick höra en ganska skön kommentar efter en sån förlust. Domaren hade sagt att "jag var den bästa målvakten han hade sett på väldigt länge". Det var ganska skönt att höra faktiskt, speciellt när jag kände som jag gjorde.

Åkte hem kommunalt efter matchen med Fia och Malin, men vi var tvungna att ta den "långa" vägen: buss till Gullmars, tunnelbana till centralen, tåg till jakobsberg och till sist käraste 551:an hem till mig. Väldigt trevlig resesällskap må jag säga :) 
När jag kom hem satte jag mig hungrig som ett djur och käkade lite god mat och pratade innebandy med pappa, den trevliga pricken. Var väldigt skönt att prata med honom ikväll faktiskt. Kul.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska åka från Jakobsberg med halv tolv tåget till Handen med Fia. Vi ska träffa Pontus och gå på DJ-matchen som spelas mot Råsunda, hoppas att det går bättre än idag! Heja viken.
Efter det bär det väl troligtvis av till Tullinge och titta på Pontus match, och sen får vi se vad resten av lördagen har att bjuda på.

Nu däremot är det godnatt. Godnatt! <3





Don't you know
That you're the one
I'd like to live my life through
I can't see anyone with me but you


Nattisinlägg!

Godkväll, lånar systers dator nu, hoppas hon inte slår ihjäl mig efter det här! Haha nejdå, hon är snäll (;

Hade träning ikväll, inte så jättegivande, då jag knappt var svettig alls när jag gick av planen, och då är jag ändå målvakt. (?)
Caroline hann för mig in i duschen, så har suttit och väntat på den nu en stund. Hör att hon kommer ut snart så duschen is mine om två röda! Måste se till att komma i säng också, ska ta 08:04 bussen till skolan imorgon, och jag är inte världsmästare på att gå upp snabbt på morgnarna, och speciellt inte tidiga morgnar. Har dessuton bara en lektion imorgon - naturkunskap labb - och då vill man inte vara sen. Slutar klockan 09:50, så efter skolan ska jag, sara och fia in till stan och äta lunchbuffé, mumma! Malin kommer in efter hon har slutat också, och så får vi kanske också sällskap av Pontus. Därefter är det match på kvällen, vi hoppas på bra spel och en vinst! Japp, det blir nog en bra dag imorgon :)

Ska inte mala på mer nu, då jag inte har något vettigt att skriva om.. Puss på er, sov gott och dröm sött. Det ska jag göra iallafall


Kortis!

Goddagens!
Sitter i datasalen nu, och har nyss haft info&layout prov - höger- och vänsterställda brev. Det var ganska lätt, så hoppas att det gick bra.

Ska gå till de andra nu, blev ett kortis inlägg med det gillar vi, eller hur Ted? :)

Puss!

DM-match, åttondel

Ikväll smäller det, åttondelsfinal i DM. Spelar mot Tullinge klockan 20:15 i Tullingehallen. Ska sitta på bänken dock, i träningsoverallen. Känner mig hängig osv så kom överrens med tränarn om att jag kommer dit och sitter på bänken, in case of!

Iallafall, håll tummarna för viken! Uppdaterar ikväll igen med ett resultat från matchen, förhoppningsvis ett positivt resultat. Önska oss lycka till, Puss!

 

 


   VS.    


Min nya drog

Jag börjar bli beroende av Ugly betty och Desperate Housewives, helt sjukt vad bra de programmen är! Och det bästa är ju att de sänds efter varandra på min lediga dag, wonderful!

Jag tänkte sova nu så tidigt som möjligt, så ska stänga av datorn helt nu och krypa ner i sängen på en gång. Läsa lite i boken vi läser på svenskan just nu: På västfrontet intet nytt. Den utspelar sig under första världskriget, faktiskt bra och väldigt intressant, än så länge.

Så hopp i säng, godnatt allihopa! :) ♥




My whole world is changing
I don't know where to turn
I can't leave you waiting
But I can't stay and watch this city burn

Kattparad!

mammas köttfärssås och spaghetti, en perfekt uppladdning inför läxläsningen som jag tänka börja med nu. Har precis föreslagit Pontus fotbollsvärldens snyggaste spelare som han kan fixa till sitt fotbollslag, se nedan hur duktig och engagerad jag har varit. Ett litet smakprov, enjoy :)



 



Dags för plugg, puss!


Jennifer ♥ Betty

Hola!
Idag är min lediga dag, sååå skönt! Så idag ska jag bara ta det lugnt och vara hemma, titta på tv, lyssna på musik och plugga. Gud det känns så länge sen sist bara för att man har så mycket för sig hela tiden annars.
Menmen iallafall, kom hem för cirka en halvtimme sen, har varit och köpt skor: två par stövlar som jag för tillfället är störtföälskad i. Längtar tills jag får använda dem :)

Sitter just nu och gör ingenting nyttigt: lyssnar på musik, MSN och fejan. Ska gå och plugga snart dock, maB och nkB till imorgon så måste se till att få det gjort i tid, för ikväll ska jag lägga mig tidigt! Eller inte för tidigt, efter Ugly Betty såklart. Betty är ett måste!


måndag morgnar är det värsta jag vet

Godmorgon. Orkade inte skriva igår, men var med jossan och skulle egentligen på två järfälla matcher, men båda blev inställda pga. fel i hallen (matherna var i olika hallar dessutom). Sicket oturslag va?

Åker bil till skolan idag, så behöver inte åka förrän om 25 minuter, najs! Ska ner och käka frulle nu, viktigaste målet på hela dagen (Lyssna nu Fia!).

Puss och hej!

Match och lagfest!

Wiho, vi vann med 4-2 idag, och gissa vem som blev matchens lirare? Haha jag, andra matchen i rad för mig, har stått två och blivit matchenslirare båda (; fast idag var jag inte värd att bli matchens lirare, absoult inte(!) (jo det var hon /pippi) men det var fint pris - ett nivea resekit - så jag är glad iallafall :)

Efter matchen duschade vi och gjorde oss fina, och sen gick vi till denise och lämnade lite grejer och gick sen till grillen i haninge c och käkade middag. Sedan var det bara att dra tillbaka till denises verkligen suuuuperfina lägenhet(!) och vänta in resten. När alla kommit var det dags för inkilning av oss nya, och det var jävligt kul kan jag lova. Först var det sång inför hela laget (jag och mia var bäst från botten, hahaha!) sen var det frågesport och äckelshotning, och sen var det spränga ballong-tävling. DEN däremot vann vi, haha grymma.
Men det var väääldigt kul iallafall :)

Nu är jag och pippi hemma hos mig, hon ska sova här faktiiiskt! :D men nu mina vänner tänker jag säga godnatt och hejdå. Godnatt och hejdå!




What do you feel when you see all the homeless on the street
Who do you pray for at night before you go to sleep
What do you feel when you look in the mirror
Are you proud?

godmorgon!

Idag blev det tidigt, vaknade första gången redan halv 9, men låg kvar i sängen och somnade om/halvsov till ungefär 9. Väldigt tidigt för att vara mig, men pigg är jag iallafall och nu har jag mycket tid till att tjilla innan jag åker till matchen. Samling halv två, så det blir väl till att ta halv ett tåget ifrån Jakobsberg.


Sitter och tittar på det där jävla Quizzo på kanal 5, ni vet där programmet man ska ringa in till och vinna x antal tusen kronor, och varje gång jag ser det eller något annat liknande program så kan jag inte låta bli att tycka att det är så fruktansvärt slöseri med tv-tid. varför kan de inte lägga in ett grymt tv-program på den där tiden som en "söt liten tjej" står i rutan och bara babblar massa strunt? Känns ju himla onödigt om man känner efter..

Nu är det nog snart dags för att gå och käka frulle. Matchstart 15:00, Håll tummarna och önska oss lycka till!


Everybody searching for a hero
People need someone to look up to
I never found anyone who fulfilled my needs
A lonely place to be, and so I learned to depend on me

läggdags

Godkväll! skickade nyss in min svenska-uppsats om lycka, med åtta minuter kvar av senaste inlämningsdagen. Mohaha, jag gillar att vara i tid.. (;

Match imorgon, äntligen, så skaväl snart dra mig mot sängen så jag får sova ut ordentligt. Vinst imorgon ju, för fan!



   VS.  



Imorgon efter matchen är det lagfest och inkilning, sen ska Jossan sova hos mig - wiho! :) Är lite nervös inför inkilningen dock, allt vi har fått veta är att vi ska vara i grupper om tre (i min grupp jag, mia och hastig) som ska lära sig varsin sång. Min grupp ska lära oss Idas sommarvisa.. Fyfaaan allstå, vägrar ställa mig och sjunga den inför allihopa, jag som itne ens sjunger för mina närmaste! :O
   Jaja, vi får väl se imorgon kväll vad som händer, hoppas bara de är snälla!

Nog för nu, dags att sova lite också. Ska åka cirka halv ett imorgon, så ska försöka vara upp vid tio så jag hinner käka ordentligt med frukost och gå en promenad innan jag åker. Puss på er och sov gott! <3

äntligen helg!! ..eller?

Hejsan!
Sitter i skolans bästa datasal med sprillans nya datorer, sköna och snabba som fan är dom. så najs! Har precis haft svenska, vilket vanligtvis är veckans sista lektion, men idag har de lagt in ett naturkunskapsprov klockan 14:40, så idag ska jag sitta i skolan till någonstans mellan 15:00-15:30 istället, kul va? Inte så jätte faktiskt..
   Har sällskap iallafall, Fia sitter här med mig så vi tänkte passa på att jobba med grupparbetet i engelska när vi ändå har tid till det. Friskt initiativtagande, javisst! Doxk saknar vi den sista gruppmedlemmen Sara, som har spanska den här tiden, men det får gå ändå.

Mamma kommer hem från sjukhuset idag också, wiho! Ska springa förbi och köpa en blomma till henne på hemvägen tror jag. Då blir hon nog glad :)
   Dags att sätta igång nu, så håll tummarna för att det går bra för mig på provet så skriver jag mer när jag kommer hem från skolan sen.  Puss!


Angels exist, but sometimes they don't have wings

Hemma från träningen. Det var en kul träning, ett annat lag som stod på banan idag. Tjejer med vilja och kämparglöd. Kul att se, nu tar vi Borlänge på lördag.

Ska alldeles snart gå och sova ikapp timmarna jag förlorade igår natt. Somnade ett och vaknade sex, inte okej. Sovmorgon imorgon dessutom, börjar tio så det ska bli skönt! 
Har inte så mycket mer att dela med mig av just nu vad jag vet, så säger godnatt nu. Godnatt!

 


Vad har jag gjort för att förtjäna någon som dig?
Det kvittar faktiskt, så länge jag har dig klarar jag allt. 
iloveyou, allt jag behöver säga.





When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you for a million years to make you feel my love


Hemma

Är hemma just nu, bussen går om cirka 35 minuter, så ska göra klart det sista och sen gå så jag inte missar den. Pappa plockar upp mig efter träningen idag, så jag kommer komma hem tidigare, skönt va? :)

Mamma skulle egentligen ha opererats imorgon, men hon ringde tidigare på dagen och sa att de hade ringt in henne idag, så nu ligger hon väl snart på operationsbordet, hon kommer hem imorgon igen. Hoppas det går bra mamma, i love you!

live från datasalen

Hej!
Har precis haft info & layout, slutar egentligen om 20 minuter, men blev klar så snabbt så har bara suttit och försökt fått tag på en dator med internet anslutning. Hittade en - tillslut! Det här datasalen är så sjukt dålig.. -.-

Har rättskunskap 12:05, och jag känner mig stolt som klarade av läxan igår. Fia och Sara hade problem med den och klarade inte av den, så känner mig duktig, haha.

Träning ikväll då då, så efter skolan är det bara hem och käka, byta om och packa lilla ryggsäcken och dra på träningen. Jag kommer få ont ikväll när killarna kommer neroch skjuter på oss. Ajaj, haha men kul iallafall.. ^^ 
Vi har tidig träning idag också, så det är skönt. kanske till och med får skjuts hem sen, det gillar vi!

Ska gå ut till tjejorna nu, och inte sitta här inne och larva mig framför datan. Skriver mer sen, Puss så länge!

 

Du gör mig hel


tröttheten sköljer over mig som en våg

Mjaaaou!
Nu kommer det inte dröja länge innan jag ligger slocknad i min säng. Spanska tidigt på morgonen imorn, någon som känner sig manad att göra mig en tjänst och döda mig?

Sen vill jag bara säga ursäkta mig, men jag orkade inte med att bli hack-kyckling idag. Varför skulle jag behöva lida av ditt dåliga humör? Jag tar åt mig, det gör ont när du gör så. Jag förstår dig, men försök att förstå mig också. Det känns inte speciellt bra att få skit och ett slag i ansiktet utan att ens förtjäna det minsta lilla. Inge bra alls faktiskt.. Jag ställer upp på dig, det vet du, men inte när du gör sådär. Då blir jag bara ledsen.. 



Kom precis hem från Huddinge efter att ha sett Järfälla spöa Huddinge med 4-1, riktigt bra match. Vart lite nervigt där ett tag när det stod 2-1, men det grejade Järfälla finfint. Innan dess satt jag och pluggade i x antal timmar, och måste tyvärr fortsatta med det en stund till innan jag (äntligen!) får gå och lägga mig. Missade tyvärr min egen träning idag, men vad ska jag göra liksom? Det gäller att prioritera rätt, och det gjorde jag! 
Men iallfall, träning imorgon igen, och då kommer det även ner en killfemma med Pontus i spetsen. Ska bli kul att se hur det kommer att urarta sig.

Dags att läsa på engelskan och sen sooooova, ända till klockan sex. Tack liksom, tack.. -.-' Hoppas du är snäll imorgon Stan, annars blir jag butter!

Puss på er, och Godnatt <3



Run away with my heart
Run away with my hope
Run away with my love

lyckopillret som förgyllde min dag

Alltså Ugly Betty är så himla bra, och speciellt när den fantastiskt grymma Baranski är med. Hon är så klockren alltså, en helt sjukt bra skådespelerska.. Tror fan att hon höjde tittarsiffrorna mycket (om inte i Sverige så i USA, där man verkligen vet hur fantastisk hon är).








Tänkte säga godnatt nu, eftersom det är tisdag och min lediga dag så passar jag på att lägga mig så tidigt jag bara kan. Ska plugga lite Naturkunskap B och sen sova sött. Har ni tur så skriver jag imorgon när jag vaknar, om inte så får ni vänta till ungefär 23:00, när jag kommer hem från innebandyn. Storasyster har match i huddinge imorgon så tänkte åka dit efter min träning och se om jag hinner kolla lite. Och så får jag ju åka bil hem sen också, vilket alltid är lika skönt! :)


Anyway, dags för mig att gå till läxboken/sängen. Love yah!





Just like a perfect work of art
Picasso on display
Girl you're my inspiration

You're my idol
Or the bible
And I must confess
Your love is the best
You're my idol
And only I know
How to worship you girl


äntliiiigen hemma!

företagsekonomi och spanska på samma dag, jag trodde inte att jag skulle överleva, men här sitter jag nu iallafall! Slutade lite innan 15:00 idag, skönt med relativt lugn dag, bara fyra lektioner. Efter skolan gick jag, Sara och Fia till Jakobsberg centrum och kollade runt litegrann. Sprang förbi biblioteket och lånade en bok till grupparbetet i historia också; om koreakriget. Sedan var det bara hem och äta, var utsvulten rent ut sagt, så det satt väldigt bra med lite mat i magen.

Ska försöka plugga lite nu, så jag kan avverka några av mina läxor: svenska uppsats, engelska - text, glosor+verb, Naturkunskap, matte, historia, engelska grupparbete, naturkunskaps prov. Låter kul va? Ser ut som om jag kommer ha lite att göra ett tag..
Innan jag pluggar ska jag dock övningsköra en stund, samt ta en halvtimmes lugn och ro, med lite musik, tv eller dylikt, så jag kommer ner i varv och kan koncentrera mig till hundra procent på pluggandet sen.

Befinner ni er just nu i Viksjö så råder jag er till att stanna inomhus, nu ska nämligen jag ut på vägarna. Hej!




tillsammans ska vi nu börja klättra

Så har man kommit hem från träningen, som var roligaste på länge. Hade samtal med Maddis och Camilla idag, i nästan 30 minuter pratade vi om problemen i laget och hur vi ska göra för att förändra och förbättra. Allt som ni sa stämde, och jag tror att alla tog åt sig på riktigt nu och vill få en ändring på det. Det verkade så på träningen iallfall, redan en förbättring, kul att se. Får vi ordning på detta nu och spelar som det grymma lag vi är så kommer vi piska Borlänge på lördag!


Måste gå och plugga (ännu mer!) nu innan det är dags att sova, försov mig i morse och det tänker jag inte göra imorgon. Så jag säger väl god natt, sov gott och dröm sött. Och sen måste jag bara tillägga:
- MISSA FÖR I HELVETE INTE UGLY BETTY IMORGON KLOCKAN 20:00!!

Puss! :)




Champions, we will be champions
White and blue
Just like the cloud in heaven
The magic five
We will be glorious, we'll be victorious

ett evigt jäktande

hejsan hejsan, det blir andra kortisinlägget för dagen, då jag bara har 50 minuter på mig innan jag måste åka till träningen. Kom precs hem från skolan - äntligen - och ska äta, packa och byta om, sedan åka till haninge för att träna. ha en skön måndag, skriver eventuellt igen ikväll. Puss!

blä för måndagar

Somnade ifrån klockan, så nu har jag typ en kvart på mig att bli klar. hejdå!

F*CK!!

skan-dal... Vi kunde ha förlorat på ett snyggt och värdigt sätt, men med tio minuter kvar rasar allt, från 5-1 till 10-1(!). Liksom hallå?!

Det var väldigt tråkigt att se, och imorgon på träningen blir det snack med captain och Maddis, och det blir inget roligt samtal. Antagligen om attityden, men samtalet är alldeles nödvändigt tyvärr..
   Kul för pippi iallafall, grattis till matchens lirare, det förtjänade du!








Attitude, 'tsa fuckin' attitude,
I can't believe what ya say to me,
You got some attitude

piggast är gladast

Godmorgon sömntutor!
Vaknade cirka halv nio av att bästis ringde och väckte mig, och så pratade vi i en halvtimme ungefär. Så nu är jag pigg som en lärka och har gott om tid på mig tills jag ska åka till Gullmarsplan och bli hämtad av bussen, som idag går till Sala. Så jätte cred till dig pippo! :)


Sitter och lyssnar på typiskt min musik igen, och jag älskar det. Det gör mig på bra humör, och ett bra humör kommer behövas för alla i laget idag och vi ska ha någon chans i försvarsspelet. Ett gott humör, mycket peppning och grym innebandy.


Heja Viken!




Everybody searching for a hero
People need someone to look up to
I never found anyone who fulfilled my needs
A lonely place to be, and so I learned to depend on me




Time to say..

Goodnight!

Match imorgon, så ska inte komma i säng alltför sent ikväll. Vilket betyder att jag inte kan sitta vid datan längre, då sitter jag hela natten! Ska istället gå och gör mig i ordning och lägga mig i sängen och titta på The O.C andra säsongen. Så braaa, love it!


Så godnatt allihopa, och håll tummarna, för imorgon blir det åka av kan jag lova då vi möter favoriterna..

 

 

   VS.  




I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true



Mr. Hunk

Jag har gjort en stor upptäckt! Satt och tittade på Teh Phantom of the Opera nyss, och så slog det mig. Visst är det väl Gerard Butler som spelar självaste fantomen! Och så snygg som han är i filmen också (iallafall västra sidan).. (; Jag blev lite kär i honom, haha.


Dags att ta en dusch, sätta på sig lite anständiga kläder, pyamas är inte längre ett alternativ, och sen gå på middag!



You've always known your heart was on its own
So laugh in your loneliness, child of the wilderness
Learn to be lonely, learn how to love life that is lived alone


karamelldrottningen

Det blev alternativ 1 och 4. Har pluggat lite matte, men nu är det dags för film och godis, mumma!




Fingers trace your every outline
Paint a picture with my hands
Back and forth we sway like branches in a storm
Change the weather still together when it ends


lördagsgodis

Godmorgon, eller nåt!

ledighet känns väldigt ovant för mig just nu, så vad ska man hitta på? Jag har några alternativ som det står mellan:
1, Antingen utnyttjar jag tiden väl och pluggar
2, Jag drar på mig träningskläderna och drar ut på ett pass, dock lugnt så man inte är seg till matchen imorgon
3, Jag drar och kollar i lite affärer och ser om jag hittar något nytt att trycka in i min smockade garderob
4, Eller så är jag bara hemma och njuuuuter

Vi får väl se vad det blir, kanske till och med blir två eller tre av alternativen för att fylla ut min lediga lördag. En sak är säker iallfall, idag blir det ansikts mask, fot- och nagelvård. Härligt härligt!

Gårdagen var också väldigt lyckad, väldigt kul att få umgås med tjejerna, känns som om det var väldigt länge sen! Men trevligt hade vi iallfall, så hoppas det inte dröje allför länge innan vi gör något liknande igen :)




So you think you know all of me
But I won't back down until I make you see
There's more to me than meets the eye


ledighet!

äntligen fredag! och nu sitter jag hemma hos fia med tvillingarna och ska ha en liten mysig  tjejkväll med film, godis trevligt sällskap och bara ta det lugnt. härligt härligt :)
    Idag har det inte hänt så mycket, skola, svenskaprov - som jag tror gick ganska bra, och sen bara varit med fia och nu twinsen också då då.

Det blev ett kortisinlägg idag, men det tror jag att ni står ut med (; Ha det så skönt ikväll allihopa!



I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.




Jag saknar dig..

Updatering

Ett liten glapp nu, men har inte haft tid att skriva faktiskt, jag är en upptagen människa..

Tänkte iallfall bara uppdatera och säga godnatt. Nu har jag suttit och pluggat sen jag kom hem, vid klockan tio cirka, så Sara och Fia kan vänta sig en trevlig överraskning imorgon haha.. (;
Förresten, ni har väl inte missat att 'Rosa veckan' började idag va? I år ska jag stödja bröstcancerfonden, gör det ni med!


GODNATT!

 

Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins


RSS 2.0