Kvällen på Pure

Sådär ja, nu kom man precis hem från skivan på Pure, och fy faaaaaan vad roligt jag hade!!  Träffa massa gamla goda ansikten, det var väldigt roligt. Dock slutade kvällen med ett spärrat bankomatkort, vilket var ett stort, fett minus, men annars vill jag ta mig tusen ge kvällen en åtta! Asfett, mer sånt här tack! :)
   Carro käkar vaniljfil och Nea skär sig på osthyveln, det är fnissigt värre, hur bra kan kvällen bli egentligen?

Puss på er!


Hej Linnea,

Hur mår du? Jag mår bra.
Imorgon ska du äta våfflor till frukost, mums. Jag åt våfflor till frukost i lördags, det var också gott.
Anyway, call me (SAJK, jag har ingen mobil)!!

Hejdå! :) ♥


Kvällens

Ligger just nu och kollar på film, Rumor has it. Den är väl okej än så länge, har väl kanske 40 minuter kvar ungefär. Sedan ska jag direkt somna, börjar 8:20 imorgon med FiKa. Vem kom på det där med tidiga morgnar? Skulle vilja ta ett snack med honom..

Jaja, tillbaka till filmen nu. Puss och godnatt!

Ps. Falun slog ut AIK i kvarten efter ett rysligt straffavgörande. Senastion.



All I can say, long as I have a voice
I'll thank God above that I was your first choice

If I should die before I wake
I'll go into the night whispering your name
If lying in your arms is the last thing that I do
At least I know that I'll be loved by you

WHAT A DAY...

Yes ni hörde. Dagen har varit både fin, solig och skön samtidigt som den har varit otroligt jobbig(!) med en touch av otur. Jag råkade bl.a. av misstag låsa mitt sim-kort, så allt jag skulle göra idag blev helt tvärt om, riktigt bad måste jag säga.. Det tåls även att  tillägga att mobilen faktiskt låg i min ficka när detta lilla missöde inträffade, så det var inte 100% mitt fel att det blev som det blev.
Jag känner mig ordentligt naken utan den..

Har inte skrivit på ett tag nu, har dels inte haft tid och dels inte haft ork. I fredags var jag i skolan och åkte sedan för tredje och sista veckan i rad på kvartsfinalmatch i V-ås. Det gick superbra; vi mosade Rönnby med 10-4, och tog oss således vidare till semi. Första semifinalen spelades redan igår, ingen ro och ingen rast här inte. Vi fick iallafall Mora, och vi fortsätter att trumma på som den maskin vi är! Igår vann vi första mötet med 5-4, så 1-0 i matcher känns oerhört bra inför kommande helg, då vi spelar hemma på fredag kväll och borta på söndag.
Bortamatchen är för övrigt tv-sänd Fia, så kl 18:00 förväntar jag mig lite stöd från hemmaplan! :)

Imorgon folks så är det återigen dags för skiva, och denna gång på Pure. Jag hoppas på en lyckad tillställning, och jag tror faktiskt att det kan komma att bli bra. Hoppas att min magkänsla inte sviker mig bara.



Put the H with the A with the TE,
give it power, you could destroy me
Put the L, with the O with the VE,
Give that power and you don't have to say anything


....

It's time to lose your mind and let the crazy out
This place about to-
Tonight we're taking names 'cause we don't mess around

This place about to blow



!!!!!!

VÄLKOMMEN HEM POLSKI!!

Sitter hemma hos Sara och Malin. Högtalarna spyr ut Lady Gaga's born this way, och vi släcker törsten med lite Sparkling Wild Raspberry. Studentskiva på Rose väntar på oss, och vi taggar till tusen. Vad gör vi? Nu kör vi!
   Polski har kommit hem igen också, bara det är värt att firas! Du pratar bra svenska :)


Byyyyeee!!

 

2011-03-någonting...

Nu: Kolla mail och uppdatera bloggen med ett meningslöst inlägg
Snart: Redovisning och beskattning
Sen: Sova!
Ni hörde, godnatt pals!
PS. Kick some ass på intervjun S&M!

2011-03-10

Fyrtiofem minuter kvar, sen åker jag och tränar för första gången på en vecka. Ska bli skönt att få komma igång igen, dock är jag inte fullt så motiverad. Men men, det förändras nog när jag väl är påväg eller börjar träna. Hoppas hoppas!

Idag var en oerhört lugn dag; engelska och läsning som sagt 08:20, Internationell ekonomi 11:00, och sen religion 13:45. Så min dag har varit slappa slappa slappa egentligen, då de två sista lektionerna bara bestod av sitta och lyssna. Skönt! Imorgon är det föreläsningar, så de blir det samma sak. Därefter är det direkt till jakan för att ta tåget till Söder. Har kvartsfinal 1 imorgon i Västerås, så åker bussen från stan kl. 15:00. Ska bli kul faktiskt, och förhoppningsvis blir det en bra match. Vi har haft lite problem med Rönnby tidigare under säsongen, men allt kan hända.

Ska bli underbart med helg, och det verkar som att det kan komma att bli en riktigt trevlig helg för mig. Det pirrar lite i magen när jag tänker på den, hoppas att jag inte har för höga förväntningar nu bara, men det tror jag inte. Som jag har längtat dock, abstinens?!

Näej, ska jag gå och göra mig klar kanske? Ska åka om 30 minuter, så kan nog vara vettigt. Puss!



.

Bara så ni vet så ångrade jag mig angående filmen. Jag ska göra en annan sak istället, en hemlig sak.


i'll just close my eyes and whisper, baby blind love is true

Min dag var awesome! Hur var eran? :)

Är tillbaka i sängen igen, där jag startade dagen i morse (nähä?!) och tänkte nog att jag skulle sätta på en liten film innan det är dags för mig att sova. Börjar 8:20 imorgon, och vi ska ha tystläsningsstund med Gunnar den lektionen. Ska nog ta med mig en liten termos med något gott i som man kan mysa ikapp med boken med. Hm, kan man verkligen säga så? Aja, hoppas ni fattar vad jag menar iallafall, och vilken känsla jag försöker förmedla.

Godnatt nu, mitt herrskap.



tonight, I won't be alone, but you know that don't mean I'm not lonely
I've got nothing to prove
for it's you that I'd die to defend.


Jag saknar ord för det du gör.

onsdag

asså shiiiiit... jag är så ensam!

Sitter i skolan och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Fia gick för en stund sen, men eftersom det fanns lediga datorer i biblo (ny favourite place) så gör det inget att jag är själv. Ganska skönt att bara sitta här och tjilla faktiskt. I min egen lilla värld :)
   Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på, minglar mest runt på internet, samtidigt som jag försöker tänka på saker jag behöver ha med mig när jag åker härifrån m.m. Misslyckat om jag skulle råka glömma något ju!
   Skulle egentligen ha gått till kyrkan ikväll med Fia, men nu funkar inte det riktigt. Synd dääär, får väl göra det en annan gång istället. Nästa veckan kanske? Vi får se!

Nog för nu va? Peace!




Well, You're the cutest thing
That I ever did see
I really love your peaches
Wanna shake your tree


2011-03-08

Ligger under täcket, framför TV:n och väntar på scrubs. Njuter lite av att bara vara. Egentligen borde jag göra annat, typ läsa min engelska bok - Lord of the flies, som ska vara utläst om två veckor.. men men, jag har nog tid en annan dag, det kommer lösa sig (al usual).

*

I morgon blir en lugn dag; har en lektion kl 9:50 - psykologi (äntligen!) - och sedan ska jag skolluncha och plugga med Fia. Därefter ska jag åka iväg och leka lite, hehehe..

Anyway, nu är det snart dags för J.D att smälta mitt hjärta igen, så säger väl godnatt och sov gott nu. Kanske hörs imorgon, den som lever får se..



I’ll take you somewhere you never knew you’d been
I’ll give you something you never knew you’d feel
The only thing is everything is really tonight


*

För första gången på nära håll
stod vi som frusna mot varandra
Och mina händer rörde aldrig din hud
men jag vet att du kände

Som en elektrisk chock genom skelettet
Lätta fingrar genom tyget på de kläder du valde
för någon annans skull

Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är

Min älskare

+
=


omg.. ♥


Derby på blodigt allvar

Nu har vi precis fastställt kvällens planer, och det blir en oerhört viktig och prestigefylld badmintonmatch mellan Kidzen och T.V.O (Team Very Old). Det här kommer bli en lätt match för oss unga och pigga, som Fia tidigare fastställde så har ju hon och jag trots allt vunnit VM på skolidrotten. Så Caroline, Ted, håll er på er sida om nätet, för nu kommer det vina badmintonfjärdar om öronen på er! 
  (Lär väl bli så att de som skryter får äta upp sina ord big time på banan, det återstår att se..)

Hurtigt av oss är det iallafall, vi satt och valde mellan bio, bowling, badminton eller annat latmask-häng. Kommer säkert sätta oss och hänga i bastu efter, jag hoppas och längtar!!




Lagbild!


RSS 2.0