Godnatt

Usch usch usch, det känns inte bra att få ont i huvudet och känna sig trött/hängig dagen innan stadslagsuttagningen.. Jävligt orolig inför imorgon, men får gå och lägga mig tidigt ikväll, sova ut ordentligt och hoppas att det känns bättre imorgon. Håller tummarna för att sara känner sig piggare och kan vara med och fightas om en plats imorgon också.
   Begravning för gammelfarmor imorgon också, tråkigt men skönt att slippa skolan en dag.


Vill att du ska må bättre, du vet att jag finns här om du behöver mig. Tveka aldrig på det. Låten är till dig, du vet vem du är.. <3

Keep smiling, keep shining, knowing you can
always count on me, for sure
That's what friends are for..



Cashflow feels great

Sådär ja, nu var man hemma igen. Dagen blev inte så seg som det brukar vara på onsdagar. Missade spanskan så hade bara svenska och naturkunskap, som marcus med sina sms hjälpte mig igenom ;p Efter skolan gick jag med Fia till jakan så hon kunde köpa block, och samtidigt passade jag på att gå och ta ut min lön, så nu känns det bra. Jag håller ju på att spara och lägga undan pengar till sommarlovet så jag kommer iväg någonstans, så det var härligt att få lägga ner lite mer i gömman! Snart redo för sommaren '09, haha ^^

Har inte tid att sitta här om jag inte vill ha ig imorgon på provet så det är nog lika bra att jag tar migi kragen och jobbar igenom samhällskunskapen nu. Vi får se om jag skriver mer senare, ska ju som sagt till Frida med laget. Puss!

godmorgon!

Inte ofta jag hinner skriva på morgonen fan, tror faktiskt aldrig att det har hänt förut haha ^^ Gud vad det är skönt när man har mycket tid på sig på morgonen. Jag är snart helt klar och börjar inte förrän kvart över 11. Tror till och med att jag ska ta något litet att äta till lunch innan jag går till skolan, så jag inte blir hungrig under 1timme och 40 minuters svenskalektionen idag (jippi..).
Känner mig duktig som gick upp klockan 8 fastän jag börjar så sent, men hade planerat att jag skulle hinna duscha och plugga på morgonen också. Så nu sitter jag här, ska väl gå och sminka mig om en liten stund så jag blir helt klar och slipper stressa sen.
Slutar sent idag, och efter skolan ska jag gå och hämta ut min lön tror jag, och sen plugga till sh-provet imorn. Kan ingenting så ska bli väldigt intressat att se hur det kommer gå -.- Ikväll är det mys med laget hos Frida, det ska bli kul :) Nog för nu, skriver mer när jag kommer hem. Puss!

When it's real, I keep it alive

Och så kom det efterlängtade mailet från stadslaget. Var väldigt nervös när jag skulle öppna det, men till min stora lättnad gjorde det mig inte besviken. Jag klarade mig vidare till nästa steg, som är redan på fredag, så nu gäller det att hitta formen och spela bra då.
Det här är något jag verkligen vill och brinner för och jag tänker göra mitt allra bästa hela vägen. Ska jag åka ut ska det vara på rätt sätt, att någon varit bättre än mig och förtjänar den platsen mer än jag gör. Men får jag bestämma så finns det ingen som förtjänar platsen mer än mig, jag vill det här så mycket och inget ska få stoppa mig.
Jag har gjort det förut, jag kan göra det igen..

nervositet, fyfan.. -.-

Ojojoj, så mycket bus vi har gjort i helgen. Vet inte om det är så bra att skriva allt här på bloggen, eftersom folk som inte bör veta kan få reda på grejer då och det vore ju inte det bästa för mig haha..  Men jag kan ju säga att det var sjukt jävla roligt iallfall! Tack vare vårt lilla äventyr blev det dock inte mycket sova, en timme igår morse, men det var det definitivt värt :) Sov mer i natt - 13 timmar - och det var heaven kan jag lova!

Nu sitter jag här och är så nervös. Stadslagsuttagning om fyra timmar (!) Hoppas det går bra nu bara.. -Önska mig lycka till!!
   Kommer inte skriva mer idag. Jag vet, det blir ganska lite skrivande från min sida just nu, men det ska jag ändra på, snart.. Hur som helst, måste ut och röra på mig nu, kan fan inte sitta stilla.. Hoppas eran helg var kul, ha det bäst!

RSS 2.0