Love story



Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes

Romeo, save me, they're trying to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story, baby, just say yes

första riktiga sommarlovsdagen

Hellu, äntligen hemma igen efter träning med laget. eller ah, hemma hos fia ^^ det gick faktiskt ganska bra idag, skön och rolig träning. Väldigt härligt, så ska det fortsätta.
   Idag ringde väckarklockan-fia och såg till så jag kom upp vid halv elva tror jag klockan var (?). Sedan möttes vi upp i jakan och åkte tillsammans till outlet för att byta en tröja till henne. Passade även på att kolla runt lite på rean innan det var dags att åka hem och käka, packa och ge sig av till handen för träning då då.

Har varit en väldigt lugn och småhärlig dag idag. Vädret sviker, men jag är glad ändå. jag saknar dock ett sms från patrik. Om du ser det här, hör av dig :) <3

myssöndag

Var har solen tagit vägen?!
Det är så trist väder att man inte har mågon lust att göra något, vill inte ens gå utanför dörren.. Men men, har haft en mysig dag ändå, var hemma och tog det lugnt till cirka 16, då jag åkte på middag till farmor och farfar. Farbror fyllde 45 idag (grattis!) så fia och c:o var också där. det var väldigt trevligt. Nu är jag dock hemma igen, och sitter och lyssnar på lite lugn och härlig musik och sjunger lite, haha vackert.. frågan är vad som händer ikväll, det var inte planerat att man skulle vara hemma så tidigt. Kanske blir att bara vara hemma och ta det lugnt, det är ju skänt det också ibland. Speciellt i sånt här väder.. 

...

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Vad är det jag känner när jag tänker på dig?

SOOOOOMMARLOV!

Nu blir det långt mellan gångerna igen, men va fan, jag ska bättra mig (förhoppningsvis!). Kom precis ut ur duchen, och ska snart dra mig mot sängen. Sommarlov imorgon, finally! Som jag har väntat, och imorgon får ingenting gå fel.. Håller tummen för dig victor! :) 
   Imorgon börjar skolan klockan åtta, det blir segt att ta sig upp där vid halv sju, men desto skönare att gå ut som en fri donna vid tio tiden. Då är det raka vägen till jakan och köpa min älskade bikini som jag har längtat så otroligt mycket efter sedan jag lämnade den vid ungefär sex ikväll, haha ^^ Men imorgon blir den min, och det ser jag fram emot, längtar till beachen!
Sedan ska jag och fia även till rusta och köpa lite billigt och gott, och om vi hinner drar vi eventuellt och tittar på Patrik när han tränar. Vi får se hur det blir..

Nog för nu, dags att göra lite nytta - sleep! Natti natti änglar :)

back in the days!






no stress

tjosan, trött som ett as. Nu känner man verkligen att all stress börjar rinna av en, om mindre än två veckor är det sommarlov, och det ska bli så otroligt underbart! Jag är faktiskt väldigt spänd och nervös för carolines skull, som springer ut ur skolan och blir stor på riktigt på fredag. Herregud vad tiden går fort!
  
Just nu sitter jag bara här vid datan, lyssnar på musik och och gör absolut ingen nytta alls. Ska snart gå och städa rummet lite och sen sova (!). haha, jag är en liten fjolla, jag vet, men jag älskar ju att sova och är sjukt trött redan nu. Fick inte sova mina timmar i natt, självaste typiskt alltså..

Som ni märker har jag inget vettigt att skriva, så jag ska göra lite nytta istället. Ciao!


En blick från dig och jag blir svag..

RSS 2.0