Mina ögon orkar inte hänga med längre,

så nu är det nog faktiskt dags att sova. Börjar 9:50 imorgon, så ska bli gött med lite sovmorgon iallafall. Nästan 9 timmars sömn är ju faktiskt inte fy skam heller, ska bli riktigt skönt. Så ja ni, sov så gott när det är dags för er också.. peace out!


Jag låter bilden tala
för sig själv.. Natti!


friday i'm in love

Äntligen är det torsdagkväll igen, vet ni vad det betyder? Att snart är det freeeedag! Awesome!
Imorgon hade jag tänkt att jag skulle åka och sola en snabbis efter skolan, det var ett tag sen, men får se om jag hinner det. Har sedan tidigare planer på att hänga lite med Linnea, så jag får nog lov att prioritera lite ifall tiden nu inte skulle räcka till. Allt hänger på dig nu Bengt, gör mig glad!

Nej men annars då? Min hals spökar fortfarande, och är även lite allmänt förkyld. Jag hoppas att det inte blir värre än såhär, det vore verkligen inte lägligt.. Håller dock på att försöka kurera mig för fullt: te, halstabletter osv.. Får se om det gör någon skillnad!

Det är lite knas med kommunikationen runt mig just nu, orkar inte förklara varför.. men hur som helst, om Du försökt nå mig; skriv på facebook! Det är nog det lättaste sättet att få tag på mig för tillfället. Sorry!






It's not who you are underneath,
it's what you do that defines you

TV

TV4, Berg flyttar in. Haha, hon är väl för gullig, tycker ni inte? ^^

halsbyte någon?

Onsdag, ska egentligen vara på träning nu. men vad händer? Jo, man förkyler ner sig, toppen.. Halsont och lite allmänt förkyld, sweet! eller?
Hur som helst, det är bara tt gilla läget och göra annat nödvändigt så länge, tills man får börja köra som vanligt igen..

Jag vet inte vad jag ska säga faktiskt, jag mår bra. Väldigt bra, men mer än så vill jag väl inte dela med mig av. Haha, puss!


The way you take my hand it's just so sweet
And that crooked smile of yours
It knocks me off my feet


fabolus friday

Hejsan svejsan!
Idag var en bra dag, som faktiskt började redan kl. 06.00 imorse. Varför? Jo, på grund av att min kära syster skulle åka till Bromma till kl. 07.00, eftersom sportkedjan XXL öppnade idag. Vi båda började kl 10, så vi tänkte att vi hinner väl det där på tre timmar. Men icke, vi kom dit cirka 07.15, och åkte därifrån 11.15. Vi var inne i affären i cirka 30 minuter. Haha, lite ovärt! Men vi hade roligt iallafall ^^
   Jag åkte hur som helst till skolan för att gå på andra lektionen, och den hade vi i cirka 15 minuter, sen var det bara att åka hem igen. Hade inget för mig, så bakade en liten kladdkaka, smaskens! Därefter satte jag mig och pluggade, skrev klart mitt reportage i svB. Den blev rätt så bra, hoppas läraren tycker det med bara..

Kl 17 åkte jag ut och övningskörde med morfar i cirka en timme, sen var det bara hem, städa och käka och sen kom malle hit. Vi kollade på idol, såklart, och sedan kom även Sara förbi. Det var verkligen trevligt, var ett tag sen vi umgicks så här, eller vad säger ni tjejorna? ^^

Nu är jag iallafall själv igen, ska väl göra mig klar för sängen och lägga mig och läsa. Har ju som sagt varit en rätt så lång dag, och kan behöva några timmars sömn också, så man är på tå imorgon när det är seriepremiär och grejer! Det är en match som jag faktiskt ska stå. Det ska bli jävligt spännande! Ni kan väl hålla en tumme för mig, snälla?

Ha så fruktansvärt kul ikväll, och sov gott när det är dags för det sen också. Puss!



She tells stories like a painter, yeah
With colorful words that I don't always understand
But it always sounds like somewhere better than here
Yeah, everywhere is better with her

mmh..

hej hej hej, nu har jag varit ute och övningskört. Körde med mamma för en gångs skull, och det gick bara fint. Körde i cirka två timmar, så det var roligt!

Nu är det till att vänta på maten, och vad gör man medans? Jo exakt, pluggar.. -.- Det är precis det jag kommer syssla med hela kvällen. Plugg plugg plugg.. Men nu är det hårdkörning, tänker inte sluta förrän jag känner mig klar, eller åtminstone någorlunda färdig så man slipper stressa ihjäl sig sen! Men som jag brukar säga: jag jobbar bäst under press ;)

Nu behöver Caroline tillbaka sin dator, och jag tänker lyda henne. Peil. Puss. Hej.



When my patience's wearin' thin
When I'm ready to give in
Will you pick me up again
- Then I guess you can hang with me

The girl who can be moved

Nej ni, nu är det banne mig dags att börja röra mig. Ska bara hitta ett par byxor som duger. Svårt det där vet ni.. 
Nej som sagt, nu är det dags. Jag får väl se vad resten av dagen har att erbjuda mig, hoppas det blir någorlunda bra iallafall! Puss och hej


Världens största buss åkte precis förbi utanför mitt fönster, på min lilla gata. Wtf?

hjäääääärta..

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever
When every moment spent with you is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever..

onsdag

Hej!
Jag sitter fortfarande hemma, hur skönt är inte det? Ska dra mig till skolan snart, har lektion kl 11:50.. 
Pippo kängar mig i arslet om jag inte skriver, så jag får allt passa mig nu och bli lite bättre på det här (;

Idag är det ytterligare en dag i skolan (jiippi), sen är det hem, fixa i ordning för träning och åka iväg till söder. Förhoppningsvis kommer mamma och hämtar mig sen, så jag får köra och komma hem på ett mycket behagligt sätt ^^ Sen är det bara hem och plugga, får se hur mycket sömn jag får i natt.. Lovely as hell.

Ska fixa mig lite mer nu, trots att det inte alls är bråttom. Solen skiner ute idag, kanse kan komma att bli en bra dag för vissa av oss? TTYL!



If you wanna know
Here it goes
Gonna tell you this
The part of me that'll show if you're close
Gonna let you see everything
But remember that you asked for it
I'll try to do my best to impress


Jag är inte bitter

Jag har lovat pippan att slänga iväg ett inlägg innan jag lägger mig för kvällen, och jag försöker alltid hålla det jag lovar. Jag är sån. Så nu kör jag.

Idag hade jag som ni kanske redan vet om ingen träning. Tisdagar är min spontana dag - my ass! Idag har det mesta kretsat kring skolan. Plugg plugg plugg.. Jag blir så trött!
Var lite trött och bitter idag, hade lite ont här och var också, men ikväll fick jag svaret på varför. Grattis till mig! 
När jag var som tjurigast kom stjärtis till min räddning, sket i tåget hem och var min alldeles egna lilla sällskapsdjur en stund. Fint av dig, det gjorde mig på mycket bättre humör! ♥

Får se hur mycket tid jag kommer hinna lägga på bloggen denna vecka (som om jag gjort ett vidare bra jobb so far liksom, men ändå), det ser ganska fullt ut. Plugget, läxor, träningar och matcher kommer ta upp den största delen av min tid. Sedan ska jag ju också träffa bästus en stund på fredag dag, det ser jag verkligen fram emot! Efter det är det hem och, ja, göra min grej. Myxigt.

Mycket onödigt snack, jag tror det är dags att tagga tillbaka till skolans förbannade värld nu. Jag har ju bara gått i skolan i sju timmar idag, och det är ju tydligen inte tillräckligt.. -.- Men hoppas ni andra har tid att gosa in er bland lakanen, se lite tv, kanske till och med har turen att mysa tillsammans med någon ni tycker om. Vad vet jag, får ju inte njuta av något av det. Jag är ju fast bland travar med böcker.. Peace out!


Sov gott små troll


Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

zZzZ


GODNATT ÄNGLAR ♥


..

Länge sen igen, haha.. Så kan det gå ^^

Idag hade jag sista innebandypasset för hela veckan vilket för en gångs skull betyder fri helg! WOHO! Känns verkligen välbehövt. Så imorgon börjar allt, och det kommer bli awesome  ^^ Ska träffa pippo imorgon, fika, kolla idol och tjilla tillsammans. Lördag är det till att träffa massa folk: P, M, S, L och sen utgång, taggat!! SÖndag är det gtroligtvis tjilldag (haha) och sen ska man ju också rösta ju. Fan vad man börjar bli gammal nu, snart får man ju göra allt. Coolt ^^

Har inget att säga mer, förutom att Hoffmaestro var suveräna i fredags, skitkul att se!



Så najs att vara en av dem som var där!



And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you


Godnatt bloggen!

Börjar kl 08:20 imorgon, ska åka hemifrån 07:55 om bussen tänker dyka upp denna vecka.. Kommer troligtvis inte skriva någonting imorgon, kommer ha massor att göra hela dagen och kvällen, men vi får se, man kan aldrig vara säker på någonting har jag märkt under mina 18 levnadsår.

Slut diskuterat, puss och godnatt!



We don't need nobody to tell us how to feel
we're the only ones

Fredskårens bästa


I love you man, you're awesome!


cheap monday..

Godkväll.
Usch, idag var det måndag, och fy vad drygt det har varit. Har v erkligen fått kämpa mig igenom dagen.. Men men, tänker inte sitta här och klaga, så ska inte gå in på detaljer, men så ligger det till iallafall. Nu vet ni iallafall, och det är huvudsaken! ^^

Jag ska dock inte vara orättvis, jag har haft en positiv händelse idag, och det är att jag nu har installetat kanal 10, så nu är jag 100% redo att se fotbollsmatchen (Sverige-San Marino) imorgon. Awesome!

Ska försöka plugga lite nu, så..



Do, do, do, what you wanna do
Don't think twice, do, what you have to do
Do, do, do, do, let your heart decide
What you have to do, that's all there is to find


Jag kommer aldrig någonsin tröttna






















allt går i ultrarapid!

Oj, fasen vad fort denna dag och helg har gått! Helt sjukt alltså, det var inte förrän typ kl. 16 jag fick klart för mig att det faktiskt var söndag idag, och det var när pappa berättade det för mig. Haha, bra koll där..
    Somnade innan kl tolv igår kväll, underbart var det! Fick vakna av mig själv i morse också, strax efter kl tio, alldeles lagom. Gick upp efter ett tag, åt frukost, duschade och åkte sen till kungsängen för att se sista gruppspelsmatchen i DM för Järfälla. De mötte tullinge, och även denna match gick som smort. 5-3 blev det, och alla spelade bra. Kul tjejer! Isa vaktade kassen idag också, så jag satt som stolt storasyster på läktaren ^^
    Efter matchen åkte vi hem, tjillade i någon timma eller så. Sen var det min tur att sätta mig bakom ratten och åka in mot Kungsholmen och undersökning hos naprapaten. Kaos i trafiken - kul att köra!

Nu ska jag kolla på 2 1/2 men.. Peace out!



I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long


efterlängtade sömn!

Godnatt bloggen!

Och ni andra också.. ♥


Länge sen jag skrev nu..

.. men har varken haft tid eller ork till det. Hoppas iallafall att ni haft en bra vecka, min har varit hyfsat bra måste jag säga. Har väl inte gjort så där jättemycket, mest bara gått i skolan, pluggat, tränat och träffat lite mysigt folk.

Igår var det pizza och f-bollskväll i bro. Gillar det starkt! Var dock inte lika lycklig i morse, då jag vaknade av alarmet 06:30.. Fyyyyy f*n, en lördagmorgon liksom?! Men men, vad gör man inte för lite innebandy, haha.. ^^
Har tillbringat en stor del av dagen i Kungsängen för att titta på dam DM, Järfällas matcher främst. Det är så roligt att se dem spela, nostalgisk känsla.. Hur som helst så har det har gått bra för dem, två vinster av två möjliga, och sista matchen liras imorgon kl 13.. Det här tar ni tjejer!

Nu är det spikmattan, sängen och kanske även lite plugg om jag orkar. Vi får se, vi får se.. Puss!


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven

Det som brukade vara vår sång, jag tänker bara på dig när jag hör den.
Do you remember who we used to be? If you search deep inside of you, I think you will.. I do.

RSS 2.0