Nu är det dags att dra

Jag tänker gå och "snöra på mig skorna" redan nu, står hellre och väntar på bussen ute vid hållplatsen än att ligga kvar här. Känns bättre. Det blir Kista istället; kolla kläder och växla pengar. Det ska jag nog kunna klara av. Puss på er

Welcome to happyland

Jag blir så fucking lack när inget går som det ska. När en person gör något snällt för mig och jag är snäll tillbaka blir någon annan utsatt. När jag ber om en tjänst och är så desperat att jag till och med är redo att betala ett högt pris för det, så blir man nekad och skickad att fråga någon annan eller lösa det själv, trots att man sitter så i skiten att man inte klarar det.
Jag vill bara krypa in under mitt täcke nu och försvinna in i en annan värld, kanske samma ställe som Alice hamnade på? Jag vet inte, men någonstans iallafall. Some place happy. Någonstans där Johnny Depp kan trösta mig i desperata tider!



En plats för mig..?


Fullspäckade dagar är min specialitet

Godmorgon.. Jag är trött, det är trist väder, tidsbrist och jag har inget busskort. Hurra!

Det är tänkt att jag och Fio ska åka till Nacka forum och shoppa småsaker och växla pengar till resan idag. Det kommer inte bli en lång stund eftersom vi sedan ska hem till farbror, så ministressad känner jag mig allt. Vi har inte heller några busskort, så måste försöka leta fram en remsa som jag kan åka på fram och tillbaka. Gah!
När vi har varit hos farbror och firat honom tillräckligt länge för att åka hem så kanske kanske jag får sovsällskap redan ikväll, vi får se vad klockan blir och vilket humör jag är på, om jag är tillräckligt pigg.

Anyway, ska gå och äta frukost och kolla med F hur vi ska göra idag, ciao på er




Nu börjar det bli nära..


Medan Carro gick på toa

för att borsta tänderna passar jag på att smita in och använda hennes dator för mitt sista inlägg för dagen. Och vad ligger upp när jag kollar? Jo, min blogg. Haha, love it califen :)

Imorgon har jag sommarlov, JIPPI! På dagen ska jag handla (nu ska jag verkligen det!) och sen på kvällen kanske jag ska vara med f, s&m? inget är bestämt, men man kan ju alltid hoppas.

Nu får det gå snabbt, hon är snart tillbaks. Så godnatt och sov gott så hörs vi imorgon. Puss!


klick!

Häj!
Påväg till skolan om tio minuter. Fia kom hit och överraskade mig för 1½ timme sen ungefär. Hon ville ha frukost.. -.- haha!

Ska försöka dra med Fia och tvinga henne att tvinga mig att köpa linnen, jag behöver!

Kiss and hug <3


SACS

Nu är det sex and the city och te, sen soooova.. Börjar kl. 13:40 imorgon, så ja, sovmorgon helt enkelt. Ska dock upp och se om det är fint väder imorgon så man kan sitta i solen under förmiddagen. Kan man lita på SMHI? Hoppas inte!

Puss och god natt på er, och på dig också älskling :) haha..


DIF

Har egentligen inte tid att skriva nu, men jag gör det ändå. 13:05 tar jag bussen mot jakan för att möta Fio. Vi drar till Kista idag for some shopping. Och idag ska jag fan använda mina kort!

Eftersom båda klubben och tidningen redan gått ut med det så kanske jag också ska göra det då. Det blir alltså Djurgården nästa säsong!

Talk to you later ;)

 


Jag vet att det står f-boll,
men det skiter jag i..


I'm free!

Yes yes yes, äntligen! De sista skolgrejerna för det här året är äntligen klart, nu är det bara att gå och vänta på att det ska bli fredag och sommarlov. Dock förstår jag inte vad vi ska göra i skolan så länge. Har ingenting att göra imorgon, så är ledig, sen på torsdag är det bara en engelska lektion, för att säga hej då till vår engelskalärare som går i pension. Och idag hade jag bara en lektion. Fattar ni vad onödigt, 2 tre "lektioner" på tre dagar.. Jaja, det är väl bara att göra dessa dagar så bra som möjligt och gå runt och njuta bara. 

Det är bara jag och pappa hemma på middag idag, så jag tar med mig gubbarna (pappa&per-åke) till Kinan och käkar. Sen blir det promenad med Patrik. Har två minuter på mig att duscha håret, så dags att lägga på en rem!
 

sleeepy...

Och så var man hemma igen, har fått mat i magen och ska snart dra fram de sista ämnena (feB och nkB) och sätta mig och plugga. Hade tydligen prov imorgon, kan vara bra att veta. Sista provet för denna termin, sen tar jag fan semester oavsett resultat!

Blev inget kontraktskrivande idag. Kontraktet var inte där, så det blev en pratstund med en av tränarna istället. Melle var där, och hon ska också börja. Så jävla fränt!

Somnar snart, så dags att ta tag i pluggandet medan man ännu är vaken. Det behövs! Hörs väl imorgon, kan man önska. Hej!



There is no song I could sing
And there is no combination of words I could say
But I will still tell you one thing,
We're better together


Nu har jag varit dålig på att skriva.. igen..

Sorry, men till mitt försvar får jag säga att jag har varit lite upptagen. Helgen har varit bra. Nej inte bra, den var grym. Hade en unbderbar helg, tack vare vissa fina ansikten! Har speciellt ett fint ansikte att tacka, så jag är typ världens lyckligaste just nu.

Idag är det skola, börjar om 1 timme och 2 minuter. Ska ta bussen om 25 minuter, så kan vara bra att få på sig ett par byxor tills dess..? Ska definitivt tänka på det!
Efter skolan, då är det dags för mig att åka och signa papper. Spännande va? haha nja, men det kommer bli jävligt kul, och skönt, när det är klart. Jag vet att Klubben redan gått ut med att jag ska spela där nästa säsong, men jag avslöjar allt senare ikväll för er som inte redan vet, när det verkligen är klart.. Will miss Järfälla iallafall, det är en sak som är säker.


Nu har jag inte något mer att dela med mig av, förutom att jag har hittat ett par potentiellta brallor att ha på mig idag. Puss och kram, I'll talk to you later!

t(h)uuuuursday


Godmorgon!
Det är så underbart att vakna upp så här; ingen skola, soligt och varmt väder, och ska in till stan med min egen lilla fruga. Life's a bitch, huh? haha..

Idag blir det som sagt stan, åker in med 11:58-tåget, sen får vi se hur länge vi är där. Tills vi känner oss nöjda, helt enkelt.
Sen ikväll ska jag ner på Järfällas möte, fixa med papper, och sen hem och käka middag och ta det lugnt. Ska hämta Isa-fia på Grönan vid 22-23 någongång också. Tur att man är ledig imorgon, så man får sova ut ordentligt inför morgondagens roligheter. Mer om det senare!



I hear you call my name,
and it feels like home

godnatt, sömntutor!

Jag antar att de flesta sover nu. Jag önskar att jag också fick sova, men har ytte-pytte kvar att skriva på min rapport, så måste se till att få det gjort innan jag kan krypa till korgs. Vill dock inte sova ensam..

Ska gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet nu, och efter det är det dags att skriva klart det sista, och sen sova. Bra med användbar information va?
Puss och godnatt!



You're the owner of my heart
Always close though we're apart,

Mitt liv is coming back to me!

Wihooooo, nästa säsong är klar, nu vet jag vart jag hamnar. Och det känns så jävla skönt! Avslöjar det senare, när det är klart med papper och så :)

Jag blir bara gladare och gladare, skolan tar slut ju längre dagarna går. Efter imorgon har jag bara 1 eller 2 prov kvar att göra, sen är man finito, och aldrig mera tvåan! Det har fan varit ett helvete, periodvis.. Men man får väl se tillbaka på de ljusa stunderna, eller hur är det? Sen på fredag har man massor att se fram emot också, Andys och Pålles student! Det blir först Anders utspring och mottagning, sedan direkt till Pålles. Sen är jag inte lika säker på vad som händer, men jag gissar på att det blir grillning med en hel massa människor. Skojjj!
Sen är det ju bara avslutningen, och sen SPANIEN MED BÄSTA TJEJERNA. Därefter sommarlov i Sverige. Hur bra kan det bli, lycka.. Dock inte ren lycka, det saknas något. En liten detalj.. Men fortfarande, världsklass (;

Pratade med världens bästa Pippo idag också, kul! Shit vad det är nära att bli som förr nu, fast bättre. Hahaha, jag vågar inte ens fantisera om det, är så spänd. Håller iallafall en tumme för det, allt jag kan! (a)

Dags att plugga, har två saker att göra ikväll, sen ska jag lägga mig ner och drömma. Drömma mig bort till den tryggaste platsen jag vet..



Although we've come to the end of the road
Still I can't let go,
It's unnatural, you belong to me,
and I belong to you..


RSS 2.0