zzzz..

Jag är trööööööött.. GODNATT! ♥





Immobilized by the thought of you
Paralyzed by the sight of you
Hypnotized by the words you say
Not true but I believe 'em anyway

Läsårets första läxa avklarad!

Fan vad stolt jag känner mig, haha. Religionsuppgiften kan nu skönt nog bockas av från min att-göra-lista (eller ah, den hade stått med där och jag hade kunnat bocka av den ifall jag hade haft en). Lade verkligen ner tid på den, för att jag verkligen skulle bli nöjd. Och det blev jag, så nu kan jag gå och lägga mig och vara nöjd med gott samvete ^^

Imorgon är det skola, sen är det häng med två sköna personer. Hur morgondagen ser ut i övrigt är fortfarande ovisst, våra planer ändras hela tiden, haha.. Men det spelar ingen roll, jag vet att det hur som helst kommer bli kanonbra! Det skadar inte att vara lite spontan emellanåt, eller hur? ;)

Godnatt alla fina, i'll see you!



If there's no one beside you,
When your soul embarks;
Then I'll follow you into the dark

Och så var det torsdag igen..

Kors! Dagarna går fort nu för tiden, är det någon mer än jag som känner det? Det känns knappt som om man hinner med längre, börjar väl bli gammal..

Idag började vi kl 12:15, så inatt tog jag chansen att äntligen få sova ut. Det var bland det bästa jag gjort denna vecka, halleluja säger jag bara! Brukar inte tycka sådär jättemycket om torsdagar annars, men när man får chansen att vakna av sig själv på morgonen, äta en god frukost med lite sällskap (i detta fall en mycket uppskattad syster), då går det faktiskt inte att låta bli att le lite grann. Fint, jag har haft turen på min sida en period nu, det gillar vi!
Nu sitter jag här och skriver, på begäran av en riktig häst. Just det, jag pratar om dig, Pålle! Din häst, haha.. ♥
Ska snart sätta igång med pluggandet. Det börjar nu vet ni, aotch aotch aotch.. Skulle hellre varit på träning nu, men det går inte pga halsen. Så kan det gå, hoppas det går över snart bara.



Tap on my window, knock on my door
I want to make you feel beautiful
I know I tend to get so insecure
It doesn't matter anymore


blaha

Ojojoj, nu sprang tiden iväg för mig igen. Har inte haft tid att blogga, plus att jag har haft lite dålig tillgång till dator, men det är en annan historia.

Det har hänt ganska mycket här nu, träningarna har dragit igång på allvar som sagt, vi har lirat cup (som vi för övrigt slutade trea i), jag har jobbat lite smått och skolan har börjat igen. Så nu gott folk är det slut på mina lata dagar. Eller ja, det kommer inte bli lika många nu framöver iallafall.. 
   Har sovit lite dåligt i några nätter nu, så tror jag ska dra mig mot sängen nu och försöka få lite sömn för ovanlighetens skull. Lär inte bli några problem ikväll dock, trött och glad som jag är just nu, haha. Sleep tight! ♥




I give you my destiny
I'm giving you all of me
I want your symphony


Lat-söndag..

Godkväll, guud vad jag är trött alltså! Blev som sagt sent i fredags och upp relativt tidigt i lördags, sen blev det sent igår kväll igen. Somnade väl någon gång runt 3.. Så idag blev det inte mycket gjort, hade tänkt träna, men eftersom jag är så trött och vi har träning osv 5 gånger denna vecka så kände jag att det inte gör något om man avstår idag ^^ haha, jag är lat.

Jag har ingenting att berätta, ingenting speciellt att säga över huvudtaget, förutom att nu blir det Die Hard 4.0 och sen sooova. Imorgon ska jag för första gången upptäcka bro, exciting! ;p Därefter är det möte och träning. Skriver jag imorgon så blir det någon gång när jag kommer hem från innebandyhallen. Men nu ska jag inte missa mer av filmen, för den här gillar jag faktiskt! Peace out!



The paper cuts, the cheating lovers
The coffees never strong enough
I know you think it's more than just bad luck


nothing gold can stay

förlåt.. 

Trött uppdate, varsågoda

Tjooo.. Idag är man allt bra trött alltså. Var på mp igår med Linnea och Malin. Väl där träffade vi måånga fler, så trots lite folk och lite halvtaskigt drag blev det ändå ganska bra tillslut. En jävla fart var det iallafall hela tiden, kalas!
Kom väl hem strax efter 06:00 i morse, men somnade inte förrän runt 07:00. Bestämde mig för att göra Linnea sällskap via mobilen på sin resa hem. Vaknade igen kl. 11:00 efter en halvtaskig sömn, jippie.. Har varit galet seg hela dagen. Blandade känslor. Bad.

Ikväll har jag varit hemma, spelat insikt med Carro, Ted och pappa. Kom tvåa så nu börjar jag bli galet smart. Akta er för mig i frågesporter från 93-94! Nu kanske jag ska ut på en unpleasant promenad, beror på.

Puss och adjö!



Let me be the one you call
If you jump i'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone

Godmorgon!

Jag hade verkliga problem att somna igår (i morse?). Jag var trött, men ändå pigg. Konstigt, har inte haft så där på länge, kanske hade lite mycket att tänka på, vem vet. Somnade gjorde jag iallafall, strax efter kl 6. Majs! Men än så länge är jag inte trött, vi får väl se om si sådär 5-10 minuter om mitt tillståld ändras..

Ikväll är det dags för träning igen, ska bli skönt att komma igång på allvar igen. Var ute och fysade lite igår, löpning och bålträning i huvudsak. Det kändes bra hela passet, och idag känner jag mig pigg i kroppen. Så ja!



Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Im way to tired to fall asleep..

Du kan få mig hur lätt som helst. något så simpelt som att du håller mig hårt, blås på det onda, ta bort allt svårt..

Måndag

tjoooo!
Haft en bra dag? det hoppas jag att ni har, för det har jag haft. Blev väckt av att telefonen ringde, not a very pleasant surprise alla gånger, men i luren var Mange. Han ringde och sa att träningarna drar igång nu igen, majs! Så ikväll var första innebandyträningen för säsongen, och det var väldigt efterlängtat. Ringrostig är man ju, men hoppas att det blir bättre och mer vant igen snabbt.

När jag vaknat till lite kommer min kära syster in, och frågar om jag vill åka och shoppa lite med henne, och vem säger nej till det? så det var bara att göra sig i ordning, packa in sig i bilen och sen bar det av till Liljeholmen centrum. Hittade ett par jeans och ett linne, sen tog det stopp. Smart som jag är hade jag glömt kortet hemma, så hade inte råd med mer än så. Men jag är nöjd iallafall!

Ikväll efter träningen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, och pratat lite med jossan.. Om 35 minuter är det sex and the city, excellent!



Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Hej! Kommer ni ihåg mig?

Det var jag som brukade skriva här på bloggen förut, jennifer ni vet. Jag tog lite sommarlov från både skola och blogg, inte bra. haha..

Vet inte varför jag inte har skrivit. Kanske inte har orkat, inte haft något jättespännande att skriva, eller haft lust. Lite av varje tror jag nog, när jag tänker efter. Men hur som helst så har jag det nu.
För cirka 1½-2 timmar sen kom jag hem från Östersund och STORSJÖYRAN. Oförglömligt säger jag bara, på många olika sätt.. De artister vi såg var Johnossi, Oskar Linnros, Kent, The Ark, Teddybears, Lasse Winnerbäck, Shout out louds och Hoffmaestro m.m. Magiskt!

 





Even though I know it can't be us I'm not sad.
'Cause you're simply the best thing I never had


RSS 2.0