sunny day!

Ojojoj, blev inte jättemycket sömn här inte. Tror ni jag hade dåligt med ångest när jag kollade på klockan och den visade 04:37 eller? fy fan.. och så skulle man upp halv elva senast egenligen, men det sket sig ju. Kom upp runt elva, sedan råkade jag väcka Ted. Vi åkte till matchen strax innan tolv, så missade en bit, men det gjorde inte så mycket. När vi kom stod det 1-0, och det blev tillslut 8-2 till Järfälla. Så mycket missade vi. Fast jag tror att de väntade tills vi kom, så snällt! :)

Nu är det handboll, så varför sitter jag här? Javenne..




One night of magic rush
The start - a simple touch.
One night to push and scream
And then relief.

John Blund och jag

Godnatt..

Have you ever wished for an endless night?

Funderar på att sova snart, ska upp och titta på innebandymatch imorgon, så vill vara lite fräsch. Efter det ska jag försöka ta tag i lite matte igen, så snälla ni, håll en tumme var för att jag verkligen gör det!

Vill sova, vill inte sova.. Beslutsångest? Nja, egentligen har jag velat sova sedan kl. åtta ikväll, men jag känner samtidigt inte för att sluta ögonen och falla in i en dömvärld. Inte än. Vill hänga kvar i den verkliga drömmen som jag lever i en stund till.

Ligger dessutom och lyssnar på Pink's lugna låtar samtidigt. Jag älskar kombinationen ikväll, hennes underbara röst skulle jag göra mycket för att äga..



It's only half past the point of oblivion
The hourglass on the table
The walk before the run
The breath before the kiss and the fear before the flames
Have you ever felt this way?


I feel great

När jag ser mig själv, ser jag dig bredvid mig. Det är världens finaste känsla.





♥ ♥ ♥ ♥


LÖRDAG!

.. och jag är dödstrött! Om exakt en timme sitter jag trots det på bussen till jakan och mp. Lär inte bli kvar så jättelänge dock, men måste dit för att träffa folk + träffa Frida och Hanna som precis kommit hem från deras äventyr. Trevligt!

Kanske ska gå och göra mig lite i ordning, ligger i "pyjamas" och pratar i mobilen.. Nä, nu är det på med smilet; Suit up nu Jennifer!


Dags för middag..

Jag vet, kanske inte den bästa middagen när man ska åka och träna, men jag är inte hungrig och verkligen inte sugen på spaghetti, pasta, nudlar, potatis, ris och allt vad det nu är. Vad har hänt med mig?
Nåja, lite hemmagjorda köttbullar, en apelsin, ett kokt ägg och en finn crisp samt ett glas vatten till blev det iallafall. Tror jag kommer stå mig på det, ingen fara på taket.

Skulle ha tagit 16:55-bussen härifrån, men för en stund sen ringde Carro och sa att hon kunde skjutsa mig till stn till kvart över-tåget.  Bjussigt!

Nu väntar middagen, hörs sen. Puss!

veckans perfekta dag

Idag har jag bara fått göra det jag gillar bäst: spelat innebandy, varit med trevligt folk och bara tagit det lugnt. Vi hade skol-dm idag, samling 8:15 i sporthallen, men trots den tidiga morgonen är jag ändå nöjd, eftersom jag fick vakna på bästa möjliga sätt.
   Själva dm:et gick väl sådär tyvärr, vi kom tvåa i gruppen med en vinst och en förlust. Känns lite surt nu i efterhand dock, för jag tror faktiskt att vi skulle ha kunnat vinna gruppen om vi bara hade spelat lika bra i båda matcherna. Vi hade trots allt ett helt okej bra lag. Men men, så kan det gå ^^ Slutade iallafall efter vi hade spelat klart, så det var skönt. Åkte hem och åt lite nyttig lunch, och sedan har jag bara slappat i soffan. Tror till och med att jag höll på att somna ett tag, men fick ett sms innan jag hade hunnit sjunka in i djup sömn. Det var lite skönt ändå, gillar inte att sova på dagen.

Om två timmar är jag påväg till träning, ännu mer innebandy! Sedan är det hem, ducha, och därefter får vi se vad som händer. Igår fick jag reda på att jag är helt ledig imorgon, så ikväll blir det lite fränt sällskap igen eftersom man inte har någon tidig tid att passa imorgon. I.love.it.




Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin',
You're fuckin' perfect to me


ibland är man stolt över att vara svensk

Vi står upp för svenska handbollsherrarna, vilken match de gör. Sju år sedan sist, nu var det banne mig dags att slå Kroatierna!



Helgens

Oj, vart tog tiden vägen? Mycket har hänt sen i torsdags kväll vill jag lova:

- I fredags hade jag en lektion, psykologi från 9:50-11:00. Därefter drog jag och Fia till Kista, käkade lite lunch och hon shoppade lite. Sen åkte vi hem, jag mötte upp limp och vi drog hem till mig en stund. På kvällen var det träning i Skärholmen, kom väl hem därifrån runt 22 någongång, så när jag hade duschat och allt la jag mig och kollade på en film och åt lite godis innan jag var tvungen att sova.

- I lördags jobbade jag, så gick upp 05:15. Bra gjort tycker jag, eftersom det innebar att jag hann med lite kaffe innan jag tog bussen till jakan kl 6. Det var lite kaosigt på jobbet, så jobbade över till strax efter 16. Därefter: hem till handbollen! Bra match, tror jag.. x)

- Idag var det match, Djurgårdens IF IBF - IKSU. Jag tror nästan att det var den mest underhållande match jag någonsin sett, vilket drag det var! I första perioden tog vi ledningen med 2-0, men tappade efter andra till 3-5. I andra periodpausen höll Krono ett av sina inspirerande tal, och jag tror verkligen att alla tog till sig av vad han sa och blev peppade. Det såg så ut iallafall, för vi kom tillbaka och vände matchen till 8-7. Bra gjort, skön vinst!

Om en timme är det köttbullar, tror ni jag är sugen. De står i en kastrull på spisen, och jag får verkligen hålla hårt i mig själv för att jag inte ska gå och tjyväta några. Gör jag det lär jag ju dö, jag tror mamma vaktar dem. Den kvinnan känner mig..


Godnatt bloggen

Nä, nu är det för sent för te, så struntar i carrofikat. Trist! Dock ska vi upp samtidigt imorgon, så då lär det bli lite frukostfika med te, smoothies osv. Mumma-kardemumma :)

Dags för mig att sova snart tror jag. Lite scrubs hinner jag dock med innan, fick lite ont i magen och bröstet nu också så kommer ändå inte kunna somna. Sympati-ont, fasiken..  Jag hoppas att allt blir bättre, det gör jag verkligen.

Imorgon är det fredag, så sov gott och vakna glada. Godnatt!



I tried to carry you
And make you whole
But it was never enough
I must go

Who's gonna save you
When I'm gone?
Who'll watch over you
When I'm gone?

Om Carro visste vad som väntade på henne här hemma..

så skulle hon legat i 100 km/h i alla kurvor hem. Lataste människan på jorden tar bilen ner till Viksjö centrum. Det är alltså längre sträcka med bil än vad det är att gå, what's the deal yo?


Vikingar av stål

24-21, så jävla bra!!  

Etta i gruppen, och i nästa match möter Sverige Serbien i Malmö Arena på lördag. Kunde inte fått en bättre utgångspunkt i slutspelet, galet viktigt med gruppseger om vi skulle ha någon chans.
   Nu ska jag fira genom att koka lite te och överraska Caroline med lite fika-time när hon kommer hem från Niklas. Hoppas hon blir glad 0:)

Puss!



Från norr och till söder, systrar och bröder
Vi styr våra vägar dit kronorna glöder
Och vi ska dansa tills solen går upp
Våra fanor ska vaja i topp


Jag hoppas att ni kollar..?

Oerhört spännande match måste jag säga. Trots att det varit en hel del onödigt slarv från Sveriges sida så får de ändå gå till periodvila med 14-12. Tappa inte det här nu grabbsss! Andra perren, nu kör vi!



Ett extra plus till Niklas Ekberg. Gifta oss? hihihihi...




It's the way you look at me,
The sight of you knock me off of my feet
I want to kiss and tell,
And get to know you well
Let me introduce my heart to you

Handball

Handboll guys, ni åker vi!


Högdalen-Järfälla spelas samtidigt, håller en tumme för er med. Himmel och plättar, tre inlägg och knappt något innehåll i något av det. Ska försöka bättra mig, men vad ska jag göra liksom? Allt med mig är så ointressant just nu ju. Sanningen är hård, det fick jag veta idag. Liansson var på hugget idag må jag lova, fasen vilka kängor jag fick emellanåt, haha..
   Nä, nu börjar det. Vi får se Arrhenius som offensiv linjespelare ikväll också. Vinnande koncept? Det återstår att se! Dalibor Doder fixar 1-0 till Sverige, nu ska jag springa och kolla. Peace

 


Supersugen

Sitter just nu och smider önskeplaner. Säger inte vad, men jag kan ge er en ledtråd..





30 minuter kvar..

.. sen är det take-off. Sverige-Polen, kan nog bli en spännande match om de svenska gossarna kan få till spelet ikväll. Vi får hoppas att Doder och Källman visar vägen!





















Hjahja

Jag har fått en klipptid bokad nu, så ligger och kollar efter lite tips på vilka frisyrer man kan ha 2011. Detta är vad några av världens främsta salonger rekommenderar:






Vad säger ni, något att satsa på eller? Jag tror att jag borde köra på frisyrförslag nummer ett, är nästan helt säker på att det skulle passa mig alldeles utmärkt :) Eller varför inte:


 


Mmh, tufft val.. får nog fundera en stund ^^


Godnatt datorn

Nu lägger jag bort datorn, börjar bli trött. Om 15 minuter börjar Scrubs, orkar jag? Vi får väl se. Godnatt!



You move in closer
I feel you breathe
It's like the world just disappears
When you're around me

Samtidigt som idrottsgalan..



Sverige - Sydkorea
   30 - 24        


Årets idrottare med funktionshinder

"Jag är inte handikappad, jag är hjulbent". WORD!


Anders Olsson.


20

Nu är det dags, och det lär bli idottsgalan i första hand. Är det segt får jag väl zappa vidare. Kanske ska värma upp tummen lite?



Kommer ni ihåg tummen? ;)


Eye of the..

Skön måndag, för en gång skull! Gjorde i princip ingenting i skolan, förutom svenska provet på realism och naturalism. Det gick bra, blev grundlurad av läraren dock! Hade "pluggat extra mycket" på strindberg, eftersom provet hette realism, naturalism + strindberg, och så kom det inte en enda fråga på honom. Haha, fast jag blev inte ens arg, provet överlag gick helt okej ändå. Tyckte det var ganska slugt gjort av henne, nu har hon präntat in lite allmänbildning i oss ^^

Inställd träning ikväll, det är därför jag sitter här nu. Har precis käkat etiopisk kyckling till middag (yummie!), och nu tänkte jag väl plugga lite innan handbollen och idrottsgalan. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska se än, så blir troligtvis en hel del zappande på kära televisionen.



Rock me baby
Det känns som i en gammal film

Vi bakar!


Kära torsdag.

Jahaja, torsdag igen då.. I normala fall brukar jag avsky torsdagar, ibland till och med lite mer än jag avskyr söndagar. Torsdagar en sån där onödig kläm-in-dag, liksom en avgränsning mellan den normala veckan och helgen, och torsdagar har för mig alltid sett likadan ut: utan sovmorgon, smockad med tråkiga lektioner och senaste träningstiden på hela veckan. Sammanfattningsvis: man måste gå upp tidigt som sjutton på morgonen, pina sig igenom veckans tråkigaste skoldag, och man går och lägger sig sent så man får inte sova överdrivet mycket natten till fredag. Ni förstår va? Torsdagar, vilken ohärlig dag.  
   Men idag har jag haft lite tur. Halv dag i skolan, så sitter just nu hemma och ska snart börja plugga lite. Fick dessutom äta världens godaste nudelsoppa till lunch, som inte har  gått att hitta i affärerna på typ ett halvår eller så, hur fantastiskt är inte det?!

Spikmatta, plugg och kanske en kakbit. Sen är det träning, puss.



Just kiss me baby
And tell me twice
That you're the one for me


Godnatt!

Nu väntar sängen, och med lite tur sover jag aningen längre än mina tre timmar föregående natt. Skoja bara, kommer slockna innan huvudet ens nått kudden (;

GODMORGON VÄRLDEN!

Aaaaah, första dagen i skolan.. Känns det inte härligt med tidiga, mörka, hala och kalla morgnar, att först inte orka upp för att sedan tvingas springa till bussen, komma till skolan och börja hårdplugga direkt? Kors, kan inte riktigt förstå hur jag klarade mig i tre hela veckor utan det här... Have a great day!
Att jag skulle vara bitter, vad får ni det ifrån?

02:44, kill me.

Jag kan inte somna. Jag kan inte somna. Jag kan inte somna. Jag kan inte somna.
Jag klarar inte av att sova!!!


Ska upp om fyra timmar, hur lyckat är det här?! Att det ska vara så svårt att vända tillbaka dygnet efter lovet.. Dock kanske det är lite annat som spökar också i och för sig; typ törstig, typ ryggvärk, typ min hjärna som inte kan sluta arbeta, typ liknande faktorer. Fast bara typ. 

Aja, ska försöka somna igen, hoppas bara inte "somliga" läser detta. Då får jag väl stryk för att jag är uppe så sent en vanlig skoldag.. Men till mitt försvar så är jag inte uppe och vaken av egen vilja! Ojojoj, det blir på med valpögonen om jag ska överleva det, det märker ju jag..


Käre gode Gud,
LÅT MIG SOVA NU!

.. tack på förhand.

Sentimental smörja.

La en hand för ögonen, blundade och tog ett kliv över kanten, rakt ut i det okända.
Hade aldrig sett det så, men du har ju så rätt i det du säger. Crazy..

Ett liv fullt av rutiner, fattigt på impulsivitet och med en löjlig rädsla för risker tog utan förvarning en markant vändning.
Vart kom impulsiviteten ifrån?
Ett mysterium i mängden av andra obesvarade frågor, men vadå? I don't give a damn.
Jag behöver inga fler svar, och jag behöver inte veta allt.
Jag har redan allt jag vill ha, jag vet redan allt jag vill veta och jag är redan där jag vill vara.
Låter det simpelt? Det är det. Nästan för enkelt. Drömmer jag? I så fall; väck mig inte.



"En båt som aldrig vågar slita sig loss från sina förtöjningar
kommer aldrig att råka ut för några skador,
men det är inte det som är meningen med båtar.
På samma sätt kan en människa undvika att bli skadad
om hon aldrig vågar sig ut i okända trakter av sitt liv
- men det är inte det människor är till för.
Vi är till för att uppleva den utveckling som bara kan ske
när vi besöker okända platser på vår resa genom livet."


okej, okej! Jag ska gå och knoppa!

Kom ju på att det var årets första inlägg. Fränt ju, 2011 hallå! Har fått en kanonstart på året, och hade det bästa jullovet också för den delen. Vad jag har gjort? Hehe, ja ni.. Inget av det jag skulle göra iallafall, enbart massa snack alltihopa! museum, lyxbrunch, promenixer, natturnering.. ingenting av det man planerade hände. Lelle kom med den klyftiga idéen att vi får göra en lista till sportlovet, och bocka av våra aktiviteter så vi får något gjort. Thumbs up, och lycka till till oss!

NU ska jag sova.. snart.. om en liten stund.. så ah ni.. puss då!


long time no see

Tog en ofrivillig bloggpaus, men jag har varit lite upptagen med annat. Kärlekens tunga, kärlekens tunga.. Hahah ^^
   Skolan börjar imorgon, Finansiering&Kalkylering kl 08:20. Paiiiiin! Vad gör jag uppe? Inte en jävla aning. Min bättre hälft har uppmanat mig att inte gå och sova för sent. Ska jag lyda? Jag vågar nog inte annat, galningen känner mig för bra.. :) 

Nä för tusan, nu får det vara nog. Dags att sova lite så man inte dör imorgon bitti.. Sov gott, jag hoppas att vi hörs. Peace out.



Oh my God,
I went gold when I saw your smiling face

RSS 2.0