GODNATT!

Hemma igen och har hunnit fått i mig lite efter-träning-näring också. Nu ska jag gå och duscha och därefter blir det intensiv-plugg i svenska. Jag vägrar somna efter kl 00:00 ikväll, känner att jag kommer behöva mina timmar!

Kan även passa på att tillägga att jag inte har några pengar på mobilen längre, ska fixa det inom kort. Men tills dess är det bara ni som kan nå mig, så nu har jag sagt det så slipper ni undra och bitcha över att jag inte svarar på sms! ^^ Hoppas ni haft en bra kväll och vecka, imorgon är det dags för fredagsmys. PUSS!




Carro och Jag efter en liten tur i snön. Kan dock inte riktigt minnas om
det var igår eller i förrgår..? Hur som helst, det är inget fel med
orelevanta bilder.



I know what nobody knows
Where it comes and where it goes
I know it's everybody's sin
You got to lose to know how to win

Ut i yrvädret igen, tur att det inte är så farligt kallt

Nu är det dax att byta om och börja gå mot bussen. Den ska gå 17:25, tror ni den är i tid? Man får väl hoppas, annars kanske jag har tur att Sergel-bussen kommer iallafall. Aja, nog nu.


I'm driving home for Christmas
Oh I can't wait to see those faces

Pust! Imorgon är det äntligen fredag..

God eftermiddag. Egentligen vill jag inget annat än att gå och lägga mig nu, men det får bli om några timmar, kanske 6-7 eller så. Ska alldeles snart äta lite middag. Som sällskap har jag lite julmusik, äntligen får man poppa lite, nu när inte Carro är hemma och stoppar mig ;) 
   Om en timme åker jag på träning, sen är det hem och sova direkt. Eller nej, just det, plugg var det ja.. Stånk och stön! Skönt att man går på helg snart iallafall, behövs verkligen. Inte för att det kommer bli så mycket vila; upp tidigt lördag och örebro och bortamatch hela dagen, sedan match även på söndag. Vila få man göra om några veckor, JULLOV DU ÄR SÅ EFTERLÄNGTAD!

Idag ska jag variera mig lite, inga köttbullar och makaroner. Annat kuldinariskt är på gång just nu faktiskt.



Hehehe, ni känner mig.. (;

Vi får se om vi hörs igen senare, annars ligger jag och snarkar på annat håll. Puss!

Är ni förvånade?


Efter lite intensivt pluggande..

.. så var det dags att börja med mat. Har träning ikväll, så ska åka hemifrån kl. 16:55. Frågan är bara vad man ska äta, jag är inte hungrig och vet inte vad jag är sugen på. Tufft liv man har ibland!



Jag vet vem jag är
när jag är hos dig.

Och så kom kylan, på riktigt..

Guuud hörrni vad kallt det börjar bli nu! Speciellt när det blåser och yr snö runt huvudet på en. Bläää! Kan det inte bara ligga stilla på marken istället? Då är det fint och mysigt.




Vill koka te, och kura ihop mig i en fåtölj med en filt virrad runt kroppen och bara njuta (kanske även lite sällskap, vore inte helt fel).. Tråkigt nog har vi inget gott te, eller inget jag är sugen på, och jag har heller inte tid att njuta och ha det skönt. Har för mycket att plugga.. Så varför sitter jag här? Jo för att jag håller på med skolarbeten på datorn också, så passade på att skriva ett "litet" inlägg när jag ändå håller på.

Dags att kila, fortsätter jag så här kan jag ju hälsa hem till bra betyg på proven. Någon som tar på sig att njuta lite extra för mig? Vore väldigt tacksam.. Puss och kram



I found your fingerprints
On a glass of wine
Do you know you're leaving them
All over this heart of mine too?

Stockholm tillhör oss.

Sådär ja. Hemma igen från matchen, och det gick bra. Vi vann med 12-1 och jag blev matchens lirare i mitt lag. Viktigt som fan! Cred till HSK som aldrig gav upp, det var match matchen igenom, om man säger så. Kul var det!

Nu är det Cougartown på min TV, sedan är det Scrubs och nattkorg. Har en lektion imorgon, 9:50. Wo.....ho..
Anyway, inget gnäll nu, inte efter en bra dag som denna. Fem plus vill jag ge den här dagen, så här kommer de:

+++++

Peace Out!


Eyo jag rimmar på från undergroundnivå
jag siktar mot toppen så långt jag kan nå
Och jag kommer in, rullar hårt
i stockholmsterräng, det är titeln jag vill åt

Aha, och nu då..?

Väskan är packad, kläderna är på, och Sara kommer om tio minuter. Sitter här och är helt klar. Vad ska man göra nu då? Jobbigt att vara i tid ;) 



  VS.  



You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Tisdag igen, en dag närmare fredag

Jag orkade inte/hade ingen tid över till att skriva igår. Hade nog ändå inget att skriva, så ingen större förlust där.

Idag finns det kanske inte heller sådär överdrivet mycket att säga heller; har varit i skolan, och nu sitter jag här, hemma in tha kitchen och ska börja göra middag. Har DM-match mot mina goda vänner och största konkurrenter ikväll - Sara och Malins Hässelby, hihi :) Kan nog bli en spännande match. Resultatet kommer senare ikväll, heja på DIF!

Idag har för övrigt varit en väldigt bra dag, en glad och hyfsat lyckosam dag. Det gillar jag starkt :)
Puss!


Oh, I've found, that I'm bound
To wander down that one way road.
And I realise all about your lies
But I'm no wiser than the fool I was before

Snabb update, sen Beck!

Tjolahopp-tjolahej!
Järfälla lyckades ta hem matchen mot Kungsängen, 4-2 blev det tillslut. Kul för dem!
Nu är det Beck, tittar ni? Jag själv ska snart gå och placera gumpen i soffan för att kolla, varva ner lite innan det blir dags att gå och sova. Skola imorgon för oss dödliga, och det gäller att komma upp ordentligt (och INTE springa till bussen 30 minuter för tidigt!), så man kan hålla Emma sällskap på bussen, hihi (;

Tror nog inte att det blir någe mer bloggande ikväll, men jag har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig. Vad som helst kan hända, så lika bra att ha det osagt. Men either way, nog för nu. So long! ♥



Maybe I know somewhere
deep in my soul
that love never lasts.
And we've got to find other ways
to make it alone.
Keep a straight face.
And I've always lived like this
keeping a comfortable distance.
And up until now I had sworn to myself
that I'm content with loneliness.
Because none of it was ever worth the risk.

..Well, you are the only exception.

21 november, fasen vad tiden går fort..

Det blev en bra kväll igår, eller iallafall om man frågar mig. Jag, Fia och Malin åkte in till stan, och vi tänkte att vårt första stopp skulle bli Soft Kök&Bar, bara för att ha någonstans att börja, men sedan kom vi aldrig därifrån. "Snowboardeliten" joinade oss efter ett tag, och sen anslöt sig även Linnea till vår tappra skara på 6 personas. Vi tog sista tåget hem, trots protester från fröken Fia "Miss Drunk" Söderlund, haha..

Nu ska jag fixa till mig lite, duschade mig ren för en stund sen, sedan är det dags att åka och kolla på match: Järfälla-Kungsängen. Go Fälla!
Därefter blir det hem, käka middag, titta på tv med Califen & kompani, och sen sooooova sött ^^





I was dreaming 'bout times, times that are gone
Times when I lived alone in my own land called ochrasy
That place was everything to me
The world I made it up you see
It's all there in my fantasy
And I believe it

lööööördag ftw!

Det har gått ett tag sen sist, eller iallafall några dagar. Jag som tyckte att jag höll på att bli bra på det här, haha..

Ikväll mina damer och herrar ska jag, Fio och Malle vara super spontanious; vi ska mötas upp, och sen får vi helt enkelt se vart ikvällen för oss. Vilket håll? När kommer vi hem? Ingen aning! spännande va? :) Haha okej, jag kanske överdriver en gnutta, men whatever, det är ju lördagkväll. För i helvete, tjoho!!

Ska kanske gå och göra mig klar nu, så här kan man ju inte åka heller..  

Jaja, ha en trevlig lördagsevening -  herråherrå!


nattkorg!

Godnatt folket, har svenska nationella del B imorgon. Ska vara i skolan kl 8:15, så blir upp med tuppen imorgon. Alltid lika kul! Slutar dock direkt efter, skrivtiden är 5 timmar har jag för mig, men kommer troligtvis inte sitta hela. Så kommer nog sluta hyfsat tidigt imorgon, skönt det iallafall!
Eftersom det blir så tidigt upp imorgon så funderar jag på att försöka hamna i säng och sova snart. Kan behövas lite sömn!

Godnatt ruttkullar, poke!


A photo-opportunity

pastasallad till middag, kunde det  vara mer klockrent en dag som denna? Ibland är det riktigt gott med kall mat.

Mamma är inne i duschen, hon smög in där minuten innan jag skulle gå in, så nu fick jag för andra gången idag vänta på min tur. Men det gör ingenting, jag har det varmt och gott här. James blunt sjunger för mig att jag är vacker. Ska jag tro på honom? Njaa, vet inte alltså.. Leo är här och gosar mer mig också, och det är ju alltid mysigt. Kramar. Har numera blivit lite utav min grej. Haha nej herregud, kan ingen komma hit och ge mig en riktig kram istället?




Jag och Leo. Hey, what did you expect him to be?





STOR KRAM PÅ ER!


bankmän och plättar

And oh my love there is only so many dances we can take across the night.
So while is just me and you
I thought I might say to you
You put the beautiful in life..


Lalala! Skön dag idag, för att vara tisdag. Eller okej, tisdagar i allmänhet brukar vara väldigt sköna, veckans spontana dag eftersom det inte finns några träningstider att passa. Men denna var oerhört lugn. Hade ingen skola idag, men ställde klockan på 9:00 och gick upp och åt frukost med Caroline, för att sedan göra sällskap med henne till Jakobsberg. Hon skulle till skolan och jag skulle till banken.
Banken håller på att göra om massa saker, så jag accepterar att väntetiderna blir längre och jag hade räknat med att det skulle ta tid där, men herregud alltså, jag var där i 1 ½ timme! 55 minuters väntetid och typ 35 minuter med bankkvinnan. Pust och stånk, men skönt att få det gjort iallafall. Det var verkligen värt tiden. Linnea kom dig när hon slutat också, så jag hade sällskap lite mer än hälften av tiden, så ska inte klaga :)
   När jag äntligen uträttat mitt lilla ärende på banken så tog vi första bästa buss hem till mig, slängde oss i soffan och satte på en skön disneyfilm. Efter ett tag blev vi hungriga båda två, så då började vi med vår andra aktivitet för dagen; laga plättar! Muuuums.. goda blev dom vill jag lova, satt där de skulle. Visste ni att det går mycket snabbare att göra plättar? Nu vet iallafall jag det, så plättar ligger högre upp på pluslistan än pannkakor numera, hihi..

Nu är det dinner, talk to you later!

Inspirerad av mig själv?

Hehehe, läste min blogg för nov. 2009, alltså förra årets, och jag kunde inte låta bli att le lite. Stora problem man hade då, verkligen.. ^^ oavsett storlek tog jag dem med en klackspark och försökte göra saken bättre hela tiden. Där blev jag faktiskt lite imponerad, om man får säga så. Jag skrev vad jag hade på hjärtat, men lite med glimten i ögat. Kanske ska försöka efterapa mig själv lite mer, ser mycket roligare ut så ju. Vilken inspirationskälla, tack ska du gamla Jennifer!





If you're not in, you can't win..


Gaaaaah!

Asså fy faaaaan vad irriterad jag är, vilka clowner.. Ska aldrig mer använda kortet till inträdesbetalningar! -.-


fridag!

Herre gud, äntligen är det fredag igen. Jag förstår egentligen inte varför, men jag är verkligen helt slut. Mina ögon bränner, och jag orkar inte göra annat än bara vara och finnas. haha, trött människa!
det har iallafall varit en väldigt bra dag; var 30 minuter i skolan, gick sen till jakan och kollade på skor med Caroline, därefter åkte vi hem och lämnade av lite saker för att direkt åka till komet och sola. Väldigt avslappnande, satt fint en dag som denna! När jag precis ska åka därifrån ringer nea, så vi möts hemma hos mig och bara tjillar. Asfett vill jag lova! Hon drog för cirka en timme sen, så nu ska jag försöka skriva in min religionsläxa på datorn. Utan att somna!



Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta

Nervo!

Tja. Rubriken ja.. Nationellt prov imorgon, del A, vilket innebär muntligt anförande och ni kan ju bara gissa vem som är först ut.. Okej, lite skönt att ha det gjort och bara kunna slappna av medan alla andra håller på att bajsa ner sig av nervositet, men ändå läskigt värre. Läskigt värre att vara den som lägger ribban och att inte ha någon att gå efter! Tänk om jag har gjort fel? Tänk om jag inte kan det imorgon när det väl är dags? Tänk om jag får dåligt betyg? Tänk om, tänk om, tänk om!

Borde nog gå och sova egentligen, sov inte speciellt mycket i natt och börjar kl. 8:20 imorgon. Hårda bud.. -.- Well well, gnäll gör ingen glad, så vi sätter en punkt här nu och så önskar jag er en trevlig kväll och ett sov så sött när det är time för sånt. Nattinatti!



Lightning strike
Inside, my chest to keep me up at night
Dream of ways
To make you understand my pain


*******

Du är vår lilla prinsessa, som vi bryr oss väldigt mycket om.
Händer det dig någonting vet jag inte vad jag gör.
Tänk på det, och tänk på oss.
Let us know if something's wrong. Maybe we can fix it together.


Varsågoda, ett hopkok av känslor.

Long time, hehe..

I torsdags fyllde kussen 18 (ha den äran) och i fredags var det dags för henne att ta det stora steget med oss ut i stockholms nattliv. Finally!! Vart bra tycker jag, mycket känslor och en väldigt trevlig kväll. Trots den stora splittringen (hälften amba - hälften nype) så vart kvällen lyckad, om man frågar mig. Vi var dock ett manskap på 4 man (kvinnor) som var otroligt trötta, men vi höll ut till en godkänd tid på 2:15, haha..

Det där med mycket känslor har flera olika vinklar. En, jag träffade en efterlängtad Pippo. Vi har så kul ihop alltså, fattar inte hur två personer kan klicka så rätt!

Sen finns det ytterligare en vinkel, en lite djupare en.. och att uttrycka känslor är verkligen inte min hemmaplan. Men efter helgen känner jag att jag ändå måste skriva av mig. Trots att vi redan är mycket goda vänner så kommer vi sakta men säkert närmare varandra hela tiden, det är iallafall så jag upplever det. Du är en av dem som jag verkligen från djupet av mitt hjärta litar på, och som jag bara skulle förråda i en mardröm. Du är en fantastiskt bra vän, och jag kan verkligen vara lycklig som har dig i mitt liv. Jag säger det inte särskilt ofta i ord, om det ens har kommit ut på det sättet, men jag hoppas iallafall att jag visar det på andra vis. Ditt riktiga namn har bara använts  ett fåtal gånger. Och ärligt talat så vet jag inte vad du tycker om det, men ibland känns det bara rätt att använda det. Niklas, du är guld värd. En ljuspunkt i mitt liv.
Tiden läker alla sår, det har du säkert hört miljoner gånger förut. Kanske är en helt absurd sak att säga, men lite sanning ligger det i det. Sår lämnar ärr, och trots att det kommer att lämna ett avtryck på dig som du bär med dig hela livet så kommer det iallafall bli bättre. Förhoppningsvis svider det inte lika brutalt när det väl kommer, det där ärret..
När shit happens, när du får sår, då ska jag sitta där bredvid dig. Försöka blåsa på det onda och ta bort allt svårt. Du är en otrolig vän, och jag vill vara på samma sätt mot dig. Massa kärlek!


RSS 2.0