slutspurten, lagra era minnen och stig in i ett nytt kapitel fyllt med nya härliga upplevelser

Jag är väldigt snål med inläggen just nu, tycker ni inte det? Jag vet inte vad som händer, år 2010 ska det bli det skärpning på mig! Vill dock klargöra det där var inget nyårslöfe, jag har som princip att aldrig anlägga några, då de ändå alltid spricker. Så nej, jag langar dissen till nyårslöften.

Morgondagen då, kan komma att bli något stressig och hektisk, mitt i sin lilla charm. Jag som tidspessimist kan tycka att det ser ut att bli lite tight med tiden på sina ställen, men men, inte mycket att göra. Det löser sig säkerligen. Det mesta talar för att det kommer bli mycket minnesvärt och ett helfestligt dygn, spänningen finns här, det vill jag lova.

Nog om det, jag får berätta mer efter upplevelsen istället. Nu tänkte jag slita mig från datorn och packa min lilla bag med småkrafs, lägga fram skolådan så jag inte missar att ta med den imorgon igen, då blir det kaos (!), sedan fixa mina naglar och dra mig mot sängen. Behöver tanka på och unna mig så mycket sömn som det är möjligt att få i natt. Känner jag oss rätt lär vi inte sova på nyårsnatten i första taget.

Och om vi inte hörs innan 1 januari, så vill jag säga att jag har haft ett grymt år med er! Njut ordentligt av årets sista timmar. Vi går ju faktiskt in på ett nytt decenium nu också, så se för guds skull till att ha extra kul!!

Som sagt, om vi inte hörs nå mer förrän 2010 så..


 - GOTT NYTT ÅR!!!

Planering och sömn

Sådär ja, nu var allt planerat i detalj inför morgondagen. Och den börjar tidigt vill jag lova, Sara kommer förbi redan klockan kvart i tio ungefär, så ikväll blir det inte sent för min del. Hoppas bara ingen av oss försover sig, då är vi k-ö-r-d-a. Men nej, det kommer gå bra. Allt annat flyter ju på hur bra som helst, så varför skulle detta ske annorlunda? Allt är så bra som det kan bli, skål!

Nu vill jag bara säga godnatt, sov gott och dröm sött. Ha det så skönt så hörs vi imorgon. Nu är det nästan bara ett dygn kvar på år 2009, can you believe it? I can :)
Puuuuuuuuuss..



Through a fractal on a breaking wall
I see you my friend, and touch your face again
Miracles will happen as we dream.

Jag är redo

Heej! Igår var jag som ni vet i stan, på jakt efter min nyårsutstyrsel. Med mig på jakten hade jag Palin, Pontus och Pippi - supertrevligt var det :) Och efter mycket krigande lyckades jag hitta allt jag behövde. 1000 kr fattigare, men totally worth it!

Idag drog jag, sara, malin, fia, carro, jossan, isa, jennifer och ted in och spelade lasergame på cybertown vid S:t eriksplan. Fem andra grabbar joinade oss i spelet och fyllde ut lagen lite, och vi hade riktigt kul. Och denna gång komjag faktiskt inte sist heller - hör och häpna! Tog en fin fin 9:e plats, haha! ;)

Nu är det preparation så det bara skriker om det. Aniktsmask, fotbad och naglar. Imorgon är det full rulle igen: färga Fias hår, kolla smycken/kläder till s&m, åka till twinsen på lilla essingen och lämna av lite kläder och stuff, sen hem och fixa resten. Rush rush, men det är roligt med tanke på vad resultatet av allt blir. Nyårsafton och allt skoj som tillkommer. Jag är så redo som man bara kan bli.




I see right through you  
I know right through you
I feel right through you
I walk right through you


MORGONDAGEN

Då var morgondagen planerad. Den kommer börja runt 9-10 någongång, då jag ska dra med mig Pålle in till stan och jaga skor och allt vad man ska ha på sig på torsdag. Väl inne ska vi även möta upp Pippi, så hon ska få sin julklapp, och sen ska väl vi tre göra stan osäker :) Det är bra att ha med mig dem, perfekta smakråd ju!
   Måndag kväll kommer spenderas hemma, måste pyssla med lite sminkning, fotbad och naglar. Allt ska vara perfekt!

På tisdag kommer twinsen och ska titta på smycken och kläder hos mig, så måste leta fram lite kul grejsaker där också så man har något att erbjuda fröknarna. Fio kommer också förbi, så ska jag färga hennes hår - brownïe. Som resten av oss, haha :) Då kan jag förhoppningsvis lägga fram lite förslag som de kan hjälpa mig välja ut också, det gäller bara att hålla tummen för att jag hittar massa imorgon! Har en hel del att införskaffa, så lär kännas lite i plånboken om allt går rätt till ^^

Nyduschad och fresch tänker jag nu ta och lägga mig, det är en viktig dag imorgon så måste verkligen vara pigg. Godnattpuss på er, sov gott ♥

Vad ska jag ha på mig på nyår?

En fråga som återkommer i mitt huvud flera gånger varje dag. jag vet, det är några dagar kvar, men det är ju skönt att ha allt klart för sig så tidigt som möjligt. Är just nu ute på jakt efter ett par nya boots, känns fräscht att inviga nya året i ett par skor man kan sväva i :) haha fag!

Planerna blir iallafall allt mer klara för oss annars så vilsna tjejer, och det känns toppen! Matplats och middag, resväg och tider är helt spikade - om ingen gud eller någon annan där uppe helt plötsligt får för sig att jävlas med oss och totalsabba vårt gemensamma nyårsfirande. Blir ingenting med familjen i år, ingenting i Stockholm över huvudtaget, vilket i sig känns lite tråkigt. Men men, dags att testa sina vingar lite känner jag, det här kommer bli minst lika bra!

Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, ska skrubba och vårda huden lite extra i några dagar. Känner att det börjar bli bättre i mitt äckliga fejs, toppen braaa, fortsätt så! (y)

Nä, puss på er, hörs senare!



GOD JUL!!


blaha blaha

Hej folk, kom aldrig hem igår efter julshoppingen i Kista. Drog hem till Fia och sov där, myyyyyys. Tänkte snart gå och knyta mig, ska upp klockan tio och fixa i ordning lite frukost till tjejorna som kommer hit vid 11:00. Vi har planerat in "jul"frukost, paketutdelning, julklappslek och sen pulka-åkning. Det kommer nog bli helt toppen, haha! :)
Handlade även klart mina sista julklappar idag, så nu ska jag bara glida på ledighetsvågen.. Lovely!

Nu funderar jag på om jag ska titta på något avsnitt av någon serie innan jag går och knoppar, vad tycker ni? I vilket fall som helst säger jag godnatt nu. Hörs imorgon, soooooov gott på er! ♥

Godnattis

Och så var man hemma igen efter den mycket mysiga promenaden - viksjö runt ungefär. Niclas var snäll idag, så jag slapp bli mulad. Dock har min granne en stor grop i sin rabatt........

Nu ska jag fortsätta med det jag tänkte göra innan promenaden planerades in: titta på en bra film och sen soooova. Filmval: Knocked up.


Ska bli så skönt att vara ledig imorgon, trots att jag måste upp rätt tidigt. Ska åka och julhandla med Pat när han har slutat skolan, men innan det tänkte jag hinna med att träffa sötnosen Pontus en stund. Länge sen nu, miss you 0:) 

Iallafall, sov gott allihopa, så hörs vi. Puss på er!

Kvällspromenad

Nu är det påpälsningsdags! Ska våga mig ut på en liten promenix med Pållen min, och hoppas på att jag inte blir mulad, det är jag för trött för haha..

See y'all later!


(Såhär ser Pålle ut sekunden innan han anfaller mig..)


Söndag

Tjo!
Hemma igen från en fartfylld dag. Den började redan kl. 08:00, match mot Älta klockan 11:00. Och det gick väl ganska bra skulle jag vilja säga, 16-1 till oss. Haha..

Därefter tog jag en dusch, och sen skjutsade jag och pappa hem tvillingarna till lilla essingen. Vi var vrålhungriga, så det blev McDonalds på hemvägen, sweeeeet (a) Har handlat, övningskört och gjort lite andra ointressanta saker också, men nu sitter jag här. Igen.

Ikväll kanske det blir att vara med Pålle, trevlans va? Puss!

Laaaaaaaazy

Jag har typ varit hemma hela dagen utan att skriva något, dåligt av mig. Jag är laaat!

Dock hinner jag inte skriva så mycket nu heller, ska gå och lägga mig faktiskt haha. Match imorgon så vill vara pigg! Ska bli kul att stå på plan med goa Järfälla igen :)

Anyway, som jag sa så är det dags att sova. Så ta hand om er och sov gott så hörs vi imorgon. Godnattkram!




JÄSP

Nu.. Är.. Jag.. *Jäsp* .. Trött!


GODNATT!


Fridag night

Puuuh, vad kallt det börjar bli ute nu! I och för sig ganska bra på ett sätt: snön försvinner inte. Vi hoppas fortfarande på en vit jul, här tar vi ej ut segern i förskott!

Jullov, äntligen! Har varit och handlat julklappar idag också, så nu har jag cirka tre paket kvar att köpa bara och fleeera dagar till godo. Skönt, det har aldrig hänt mig förut! Har så länge jag kan minnas behövt stressat runt dagen innan och plocka på mig slumpmässigt valda julklappar. Taskigt, jag vet, så i år blev det ändring. Alla klappar har en noga genomtänkt tanke bakom, speciellt din ena klapp Jossan, mohaha..

Har precis ätit en utsökt middag, (tack mamma) och om en liten stund ska jag träffa Pat. Kul, exakt 5 veckor sen sist! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, jag hoppas på boatloads av masse. Har till och med laddat upp med ryggvärk :)

Nog för nu, see you <3


Hej mitt vinterland..

Klockan är 08:00, jag är vaken och ska snart gå och tvätta ansiktet och sen gå ner och äta en mysig skolavslutningsfrukost. Snön ligger kvar på marken, vit och underbar. Det ryktas om att det ska kolla ytterligare två dec snö idag, det återstrå att se. Iallafall, today's the day, äntligen. Som jag har längtat. Man har ju gått lite på autopilot nu i en vecka redan, så detta lov kommer som en välsignelse!

Börjar om 2 timmar, men råkade ställa klockan fel så har 1½ timme på min innan bussen går. Det gör inte så mycket, har ju haft lite missar i kommunikationen med bussarna tidigare i vecka, så nu har jag ju iallafall gott om tid till att hinna med den.

Slutar skolan vid ungefär halv 12, och efter det ska jag och mina fina ladies direkt åka till Kista och äta lunch tillsammans. Vi får se om vi stannar kvar en stund, eller om vi direkt ger oss av mot Sollentuna centrum. Man har ju inte varit där sedan de gjorde om, så ska bli väldigt intressant att se hur de har förvandlat det där enligt mig tidigare förfallna centrumet. Blir iallafall lite julshopping och sånt mys idag, kul!

Nu tänkte jag runda av och göra mig färdig för Peter's breath, min värsta fiende (efter maskar och Peter själv). Vi får se, kanske hinner jag med ett litet inlägg innan jag går. Annars får ni höra allting ikväll när jag kommer hem. Ha en skön dag, puss på er!



Jag lever!

HEEJ!
Länge sen nu, hur mår ni? Datorn hemma har krånglat en del, så har inte orkat kriga till mig ett inlägg. Men nu har jag tid, så tänkte bara höra av mig så ni får se att jag lever ;)

Matsalen öppnar om 10 minuter, så då är det en rush ner så man hinner få lite mat innan alla andra dumma barn (haha) invaderar och proppar för oss hungriga stackars Krakar (<-- haha Pålle (;)

Snart är det lov, är det någon mer än jag som längtar? :)

måndag

Godmorgon, ny vecka - sista veckan innan jullovet faktiskt. Känns ganska skönt och behövligt med lite ledighet att se fram emot. Vaknade lite senare än jag skulle (haha, chock) men har 15 minuter på mig innan jag måste vara klar så det är nog lugnt. I värsta fall är mor min hemma, men det kommer inte behöva utnyttjas. jag kan själv!

Idag händer det väl inte så mycket, ska gå runt och hålla tummarna för att Tomas (historieläraren) har fått min text denna gång. Annars kommer jag få lite lätt panik.. ^^

Ha en bra dag, hörs igen senare. Puss!


Imorgon är det ny vecka, nya tag

GODNATT, SOV GOTT!
♥ ♥ ♥ ♥


fade out

Nu har jag varit dålig på att blogga igen, så trots att jag inte har någon större lust eller något vettigt att skriva så kände jag mig lite illa tvungen.

Har haft en skön helg, väldigt lugn. Jag har sett till så jag har fått massor med tid med/för mig själv - välbehövligt!
Har mest varit hemma och tagit det lugnt, några turer hit eller dit med jämna mellanrum. Så därför har jag inte så mycket att prata om. Var och tittade på Isabelles luciaföreställning i fredags, och det var lika fint som vanligt. Om det är någonting Viksjöskolan kan så är det att ordna bra föreställningar. Isabelle gick t.o.m. och sjöng en låt tillsammans med en anna tjej, men frågar man mig så stal hon showen. She sang beautifully, så himla duktig. Undrar var hon har fått det ifrån..

En sista sak jag vill uppmärksamma innan jag slutar, och det är supersnygga Robin Bengtssons supersnygga ben!


Child abuse

Hade engelska prov idag - hör & läsförståelse. Hörförståelsen var om en organisation som fanns till för att hjälpa barn som är utsatta för misshandel m.m. och jag började liksom tänka vidare på det när jag var på väg hem. Förstår folk hur hemskt och allvarligt det egentligen är? Jag tycker inte att det talas så mycket om barnamisshandel, men det är ändå inte så ovanligt som man kan tro. Det är ytterst sällan man hör något om det, och oftast får det ingen uppmärksamhet förrän barnet redan har dött, och då är det ju försent. 

Vad tänker en människa som gör sånt? Och kanske ännu värre - vad tänker en människa som vet att ett barn blir utsatt för våld men inte gör något för att hjälpa? För mig är det nästan värre, att bara stå som åskådare och se på när en människa slår ihjäl ett oskyldigt barn. Ofta också sitt eget lilla barn.

Titta på den här, så förstår ni troligtvis vilka känslor jag känner just nu.


..

One may think
We’re alright
But we need pills
To sleep at night
We need lies
To make it through the day
We’re not ok



Dags att gå till skolan


???????????????????????

Varför ger jag upp så f*cking lätt hela tiden?!



Nu orkar jag inte kriga längre.. 


alla dessa fucking rubriker..

Sov dåligt inatt igen, chocking? Fick ingen väckning heller som utlovats, den tackar vi för.
   Ska springa till bussen om drygt en kvart, så bör gå och äta frukost och göra mig klar nu. Hörs ikväll eller senare troligtvis, puss så länge.

Just keep trying

Ojoj, nu var det ett tag sen man skrev här. Ska bättra mig, men har lite knep att ta hand om så var beredd på att det eventuellt blir mer sällan en det har varit nu på senaste tiden.

 Soooovmorgon imorgon, och det ska jag försöka utnyttja på bästa sätt. Så tänkte att jag skulle mysa ner mig om en liten liten stund redan, så jag kommer i stämning och kan somna. Haha jag vet att det låter lite konstigt, men alltså har haft lite jobbiga problem med sovandet på sista tiden, och det tar som f*n på krafterna kan jag lova. Känns som om jag har sovit cirka tre timmar/natt denna vecka, så trött är jag hela tiden pga detta. yeah yeah, finns inte mycket att göra än att fortsätta försöka sova som jag har gjort.

Vi hörs mer imorgon sötnosar, ta hand om er. Puss!

Hejhej

Så skööönt det var att vakna imorse efter 11 timmars sömn. Försov mig dock till halv tio, men jag hörde att de ändå inte gjorde något på sin 20 minuter långa lektion, så det gjorde absolut ingenting.

Nu är det snart dags för träning, men mina papper är fortfarande inte klara än ;s jobbit lång tid det ska ta, tur att det inte är någon match i helgen. Har i och för sig inga kläder än heller, haha.. Det går bra det här (y)


Carros dator har inga batterier kvar, så ska inte sitta och skriva här mer. Vi får se om jag skriver efter träningen men ah, annars hörs vi imorgon. Puss!

Godnatt allihopa

Nu står John Blund bredvid mig, så vi ska gå och lägga oss nu :) ♥

jag är helt slut

Godkväll, jag är helt slut.. Det vart inte mycket sömn igår alltså, gosh!

Kom nästan precis hem från Täby och innebandymatch, kollade på TIS-JIBK. Den slutade 5-2, men trots det så tycker jag att Järfälla var det bättre laget. Så det var lite synd, men bra kämpat!

Om en stund blir det pizza - mums! Efter et ska jag omedelbart göra matteläxan, och sen lägga mig och bokstavligt talat däcka i min säng. Ska försöka komma i säng lite tidigare än vanligt, så jag kan sova ikapp litegrann.

Hörs vänner, puss!

Time to roll!

Tja! Ska lägga på en rem och göra mig klar nu. Har vilat en stund och varvat ner, skönt som fanken. Tänkte vara lite fresh och hoppa in i duschen, sen bär det av till stan. Ytterst tveksamt om det blir några fler inlägg idag, så ifall att vi inte förs igen förrän i morgon så önskar jag er en trevlig lördagkväll. Ta det lugnt, PUSS!

den länge efterlängtade lördagen

Wiho, nu är lördagen här - finally! Har precis kommit hem från övningskörningen med morfar. Det gick helt okej bra, jag är nöjd. Det blev som vanligt en lång runda: Hässelby, Vällingby, Blackeberg, Brommaplan, Drottningholm, Troxhammar, Stenhamra, och sen tillbaka hem via Hässelby strand. Kuuul!

Pappa står ute på baksidan och grillar korv nu, så om ett tag blir det korv med bröd. Perfekt uppladdning, haha. Nämnde jag att det blev en burgare med morfar som frukost? Japp, här kör vi stenhårt på kostcirkeln ;)
Ska snart göra mig i ordning för att åka till stan och träffa Fia och dem, men först lite korv och vila. Måste powernapa tror jag, lite trött efter natten. Hahaha sjuuuk dröm säger jag bara!

Korvfest på baksidan, alla är bjudna! Puss


Dags för lite smaskiga hotdogs!


Godnatt!

Usch usch usch, nu börjar tröttheten slå till mot mig rejält. Börjar bli dags att säga hejdå till medvetandet för några timmar framöver, ska ju upp relativt tidigt imorgon också och övningsköra den vanliga helgsrutten med morfar. Då vill man vara någorlunda pigg iallafall. Ska ju iväg och busa lite i Nacka imorgon också, så måste verkligen börja tagga redan nu under natten om ja ska orka med morgondagen, haha!
I och med det så kommer det inte bli lika mycket bloggande imorgon, men jag ska försöka skriva något/några inlägg iallafall, för eran skull :)

Nej, dags att krypa till krogs nu. Sov gott, dröm sött och vakna pigga. See you tomorrow, puss och hej! 




















skönt!

Debatten börjar ta form nu, har bara slutet kvar. Kan inte påstå att jag är nöjd, men bara den kommer in är jag glad. det betyder att jag inte har någonting kvar att göra i svenska nu innan jullovet. Skööönt!

En annan glad nyhet jag fick nu är att det äntligen var Tove som fick lämna idol. Det var dags för länge sen egentligen, men bättre sent än aldrig. Skönt!

Nej ni, nu tänker jag fasiken skriva klart den här skiten och sen gå upp och lägga mig. ska övningsköra imorgon bitti vid 10:30, sen hem och fixa mig, packa och åka till stan och möta Fia & c:o. Skönt!

*SMACK*


dags att lägga på en rem

Sitter och gör pappa sällskap när han tittar på skavlan. Kvällens gäster är: Dolph Lundgren, Shakira, Björn Kjellman och Bodil Malmsten. Jag rekomenderar! .. inte.

Läget med debattartikeln: z.e.r.o. har inte kommit någonvart. 02:57:30 kvar innan den ska skickas. Dags att göra en konsekvensanalys nu kanske? Yes yes.

Hoppas idol är bra, och att folket vet hur man röstar denna vecka. Har hållit mitt ord och inte ens skymtat programmet. Rösta ut Tove!!


Pusss..

No motivation

Jag har inte riktigt hittat motivation till att skriva, tror jag är för rastlös. Väntar nog ett tag och gör något annat en stund, och sätter mig med detta igen när jag har lugnat mig lite. Var är pappa Ted när man behöver honom?!


Mmmmm...

Mjaaou.. Hemma nu efter en ovanligt låååång fredag. Var kvar i skolan och jobbade med rapporten till cirka 15:00, sen åkte Malin och jag hem till mig för att hämta pengar, och sen tog vi första bästa buss ner till Viksjö centrum. Jag var så extremt sugen på naturgodis, och eftersom M&S ändå skulle dit och köpa godis till ikväll så fanns det ingen bra orsak för mig att inte åka ner och stilla mitt begär. Kom hem med en Coca-Cola Vanilla också, mmmmm.. 

Nåja, nu ska jag skriva min debattartikel. Hörs igen om en stund. Kommer troligtvis bli en del blogginlägg ikväll, sitter här hela kvällen. Tänker ju som sagt inte se Idol nå mer, så ska göra allt för att undvika att se eller höra minsta lilla. Jag är inte bitter, haha.. Eller? ^^

Puuuuuuuss


Helg!

Äntligen friiiiiidag! :)
Sitter i datasalen nu, har precis slutat för veckan och ni kan nog gissa hur jag ska fira. Precis, med näsan i läxböckerna.

 




Nu är det fokus, Fia och jag ska jobba på projektrapporten. Puss på er!

Nattis

Godkväll, blir ett mycket kortfattat inlägg nu, har lite brådis i säng. Ska vara i skolan 08:30 imorgon, =08:10 bussen hemifrån. Pain!

Träningen gick som förväntat: ganska tokigt åt helvete. Men men, efter två veckor utan träning kan det bli så antar jag. Skönt att vara tillbaka dock.
Nu står det en jude på trösken och gapar, säger inte vem. Sov gott och vakna glada. Puss

gammal kärlek rostar aldrig

Hej, om 30 minuter bär det av till träning - första innebandy träningen på två veckor (!). Vi får väl så hur det går, lär ju vara lite sisådär med allt möjligt. Men men, så kan det gå när det skiter sig, bara att börja om och fokusera så ska det nog gå hela träningen. Kul blir det iallafall.

Den här gamla godingen är tillbaka på tillfälligt besök också, trevligt! Lite slitet, men gott om kärlek, trots allt.
Jaja, dags att packa sprillans nya trunken och börja byta om till lämplig klädsel. Önska mig lycka till!


Julkänslan börjar komma nu

Brrr, hemma igen och gud vad kyligt det börjar bli ute nu! Och trots att det inte riktigt är snö ännu så tycker jag att det är fantastiskt mysigt med det vita överallt, mörkret och alla lampor och julpynt som lyser upp. Gud vilken julkänsla jag fick nu, synd att pepparkakorna är slut.

Om cirka två timmar blir det middag för min del, och sen åka ner och prova ut ett tillfälligt målvaktsställ, så jag kan träna iallafall trots att övergången + mitt matchställ inte är fixat än. Har inte tränat på två veckor, så kommer vara nådigt ringrostig.. Men men, det ska bli skönt att komma igång igen iallafall.

Halka inte på isen när ni är ute och går, och se upp för hala trappor (caroline!). Puss!


info&layout

Nu börjar tröttheten komma efter att ha suttit stilla framför en dataskärm i 1½ timme. Men men, jag får stå ut. Fia är hungrig som en hel indianstam så vi lär väl hänga på låstet till matsalen vid halv elva.

Jaja, iallafall. Full fokus nu, antar jag. Puss sockertoppar, hörs om en stund. <3


Skrewdiver AB


happyface!

godmooooorgon!!
Today's a happy day :D har egentligen ingen bra anledning till att vara så här glad och framåt, men det är jag iallafall, och det känns bra. 
    Sitter just i datasalen i skolan och ska ha spanska egentligen. Ska leta på fakta på El Greco, som jag berättade igår. Men jag måste ju bara få säga hej till er innan jag börjar med någonting annat, eller hur? :)

Slutar vid 15 eller något sånt idag, men funderar på att inte åka hem. Måste ändå vara tillbaka vid JIBK:s kansli klockan 18:00 för att prova ut tillfälliga träningskläder, måste ha något att träna i tills mitt riktiga ställ kommer. Tröjan jag provade igår satt som en smäck, hoppas bara att byxorna passar minst lika bra! Vi som inte riktigt når upp till senior-storlekar får ju fortfarande gå runt på junior-avdelningen. haha.. men men, inget fel med det. Jag har ju mina stolta 164 cm över jorden iallafall!

Ska inte skriva så ni får läsa ihjäl er för att komma till slutet, utan jag ska vara snäll. Måste nog plugga nu iallafall, försöka få någonting gjort. Vi hörs senare, om si sådär någon timme. Puss!

El Greco

Godkväll, har precis kommit hem från träningen och käkat en liten macka. Sitter just nu och väntar på duschen, carro hann före. Men det gör mig ingenting alls, jag har ju min härliga musik. Gah blir så glad av den, så grym (;

Börjar tidigt imorgon som vanligt, spanska 8:20. Fast det blir nog rätt tjill, tror vi kommer jobba med våra konstnärer, förtydligat ska jag och Fia leta fakta om El Greco. Det ska vara på svenska dessutom, haha, lätt som en plätt!

Ikväll blir det inte sent, så tänkte att om jag går från datorn NU så fastnar jag inte, då sitter jag inte för länge och då får jag mer sömn. Hur låter det? Pretty damn clever va?
Så gör vi, puss på er och sov gott!

jag vill bara skrika..

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!


A farewell to arms

Nej  hörni, svenskan blev jag inte mycket klokare på. Det är svårt, riktigt svårt. Och man vill ju inte underprestera nu när svenskaläraren kom in i en glaskub i skolan där jag och fia satt i morse, bara för att säga hur bra vi var i måndags när vi höll våra tal. Det är inte ofta det händer vill jag lova, hoppas bara hon satte ett HÖGT betyg nu också när hon blev sådär nöjd med oss..

Yeah yeah, nu har jag haft en fika rast: en lingongrova med ost, skinka, paprika och gurka, tre små pepparkakor och en kopp te. Mums! Tror till och med att jag ska vara så fräck att jag tar några pepparkakor till.. ^^ 

Nu blir det engelska streckläsning, wish me luck pals! ♥


Ljuvliga onsdag

Hejsan, kort dag i skolan idag, såå skönt!
Åkte dit till naturkunskapslektionen som började 09:50, och efter den äkade jag lunch och sen hem. Myys..
Ska sätta igång med pluggandet nu direkt, så jag inte blir för slapp och inte gör någonting alls. Smart drag, Jennifer.

Ikväll ska jag prova ut kläder, målvaktskläder. Får se om något av ställen passar, annars får jag problem. Tror jag ska hoppa in och köra fys med resten sen också efter jag har provat ut, om jag hittar mina gympadojjer. Var kan de vara? Jag får leta. 

Nej ni, nu blir det svenska debattartikel en stund. Take care, hörs snart igen. Puss!   



I've practiced this for hours, gone round and round
And now I think that I've got it all down
And as I say it louder I love how it sounds
'Cause I'm not taking the easy way out
Not wrapping this in ribbons
Shouldn't have to give a reason why

GODNATT!♥


You feed my heart you keep me breathing
'Cuz you're the storm that I believed in..


Mental confusion

Ena sekunden vill du inte ens se åt mitt håll,
och andra sekunden vill du ha det som förut.
Dina ord kan lyfta mig till de högsta höjderna,
men de kan också svida mer än allt annat.
Du gör det svårt för mig med alla dessa blandade budskap.
Att du vände mig ryggen känns som ett svek.
Vänner, inte vänner, någonstans emellan? Hur ska du ha det?
Jag väntar på ditt drag. Bestäm dig för var du står gentemot mig.
Sen är det upp till dig att bevisa det för mig..


RSS 2.0