Till 14-åringen

Grattis på födelsedagen kära lillasyster!



Love,


bloggtorka!

jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva. Jag har tid, dock ingen större lust. Har ju inget kul att dela med mig av!!
Ni får stå ut, jag kommer tillbaka.



me and you what's going on?
all we seem to know is how to show the feelings that are wrong


Pust, stånk & stön

Fy fan vad man får slita alltså. Nu har jag iallafall bockat av en uppgift i den alldeles fööör långa "att-göra-innan-sommarlovslistan". Man får nästan kramp i fingrarna bara av att berätta allt jag har kvar att göra på två veckor:

- Svenska prov
- Företagsekonomiprov
- Naturkunskapsprov
- Matteprov
- Aktiekunskapsprov
- Engelskaläxa (?)
- Spanskaredovisning
- Naturkunskapsredovisning
- Info&layout powerpoint-presentation
- Enskild rapport i info&layout

Har jag missat något? Ingen aning. Men liksom kom igen, det är 8½ skoldagar kvar. Hur sak vi hinna med allt detta på nio dagar utan dubbleringar? Jag trodde man skulle få slappa sista tiden, men det vart ju helt tvärt om. Dumt av mig att tro något sånt..

iallafall, nu har jag som ni kanske förstår inte tid att sitta här längre, ska gå och plugga svenska till provet imorgon.. *ig*.. ibland måste man göra uppoffringar. Puss på er och sussa sött!

It keeps leaving me needing you

Would you dance
If I asked you to dance?
Would you run
And never look back?
Would you cry
If you saw me cryin'
Would you save my soul tonight?


Would you tremble
If I touched your lips?
Would you laugh?
Oh please tell me this.
Now would you die
For the one you love?
Hold me in your arms tonight.


Would you swear
That you'll always be mine?
Would you lie?
Would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care, you're here tonight.

...

..dary! Yes, där satt den!

Sitter i datasalen nu, har nyss haft info&layout, prov på tabeller. Lätt som en pannkaka. Halv elva är det lunch, jag undrar vad vår läckra matsal har att erbjuda.

Busy busy!

Vi sitter och planerar Carolines 20-årsfirande. It's gonna be legen...

freeeeeedag!

Ojojoj, som man har längtat! Ikväll blir nog en grym kväll, med avslutningsmiddag på O'learys och därefter utgång. Jag bestämde mig för att "screw this, det här kan jag inte missa". Så nu jävlar Emelie, haha :) Vi vet inte riktigt vart vi hamnar än, vi har lite olika ställen att välja på. Kan det bli metro, eller nype..? Det återstår att se, bra som f*n blir det nog i vilket fall som helst :)

Nu är det dags för frukost, sen är det ut och plugga i solen som gäller! Happy Friday, indeed.


























Godnatt bloggen!

Usch, jag mår iiiinge bra.. men det är inte läge för att bli sjuk nu, när det är middag och utgång med laget på fredag. Nej, något sånt tillåter jag inte, vore lite för jobbigt -.-'

Jag är trött, borde egentligen sova. Men har (som vanligt) suttit vid datorn lite längre än vad som var tänkt. Fast man måste ju passa på när den äntligen funkar normalt(!!). Det är inte ofta det händer, haha..
Nu blir det mycket svammel på liten yta, så bäst att säga godnatt innan det spårar. Godnatt!

Hej

Sitter hemma hos Ted nu vid hans tuffa MacBook och leker lite. Väntar på att pappa ska ha hjälpt honom färdigt med diskmaskinen, vilket borde vara nu snart. Carro gick på toa, så jag har inget sällskap längre. Förutom the macbook.
Helgen i Falun var världsbäst, ni kan nog inte fatta utan att ha varit där med oss. Underbara Järfällatjejer.. Tyvärr gick det inte hela vägen, som vi förtjänade. Vi åkte ut i semin. Dock förtjänade vi att vinna. Som liten tröst torskade Bele finalen med 8-3 mot Pixbo. Vi spelade 2-2 mot dem, haha! Nä men vi är så bra när vi vill. Bättre lag går inte att hitta.
Dax att dra hemåt. ska åka en liten omväg så jag får köra lite, hehe. See yah!

tisdag

Nu sitter jag, Sara och Fia i datasalen för andra gången idag. Jag och Fia började dagen kl. 8:30 med att sätta oss och skriva Naturkunskapsgrupparbetet om genmodifierade mikroorganismer. Två timmar senare gick jag och Fia på lunch, tunnbrödrulle! Gott. 8) Nu sitter vi som sagt här igen, och ska försöka snygga till artikeln vi skriver tillsammans med två andra. Det går la sådär.

Idag var det egentligen match, men igår på träningen gjorde jag något dumt så jag har ont i häger lår/rumpa. Så det blir ingen match för mig ikväll, buhuuu!! Ska istället fixa en skiva med malle till Falunresan samt plugga lite. Det blir nog bra det med. inte lika bra, men bra.

Ska få Fia att slita blicken från en viss bild nu, höhö. Puss!

Myx-fredag!

Nu gick det nästan en vecka igen utan en endaste rad, men sånt händer. Har inte riktigt haft tid till bloggen faktiskt.. Man trodde ju att nu när det bara är 5 veckor kvar till sommarlov och när innebandysäsongen är över så skulle man få mycket mer tid. Jag kan lova er, den tanken har jag fått käka upp. Okej, det är väl liiite mindre läxor nu (mer stora arbeten och Nationella prov) men jag tränar nästan mer nu än jag gjorde förut. Träningar med egna laget och lite provträningar. Men det är kul, jättekul. Jag trodde att jag hade klart för mig hur jag skulle göra nästa säsong, men nu är det inte lika solklart längre. Visst lutar det fortfarande mer åt ena hållet, men jag kan dock inte sätta min signatur på papper riktigt än. 

Nationellt prov i engelska imorgon, reading&listening. Hoppas det går bra! Fick MVG på senaste provet, skrivdelen, så det skulle sitta perfekt med ett högt betyg imorgon med. Vågar dock inte hoppas för mycket, vad som helst kan hända och det kan vara hur svårt som helst. Det får vi se imorgon. Skönt är iallafall att jag slutar direkt efter provet, runt 10:30-11:00 eller något sånt tror jag. Därefter blir det en myxig lunchdejt med Fia. Härligt! :) Kan ni gissa från vilken del av världen maten kommer ifrån om jag får bestämma? 


För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig


RSS 2.0