Äntligen helg!

Godeftermiddag! :)
Äntligen härliga fredag och nu sitter vi här i datasalen och ska försöka komma någonvart på vårt grupparbete i naturkunskapen. Det går segt som fasiken kan jag lova.. jaja, nu ska jag väl koncentrera mig mer på det istället för att sitta och göra annat. Någon måste ju hålla ställningarna i gruppen, haha.. ^^

Puss&kram!

Nu blir det längre mellan gångerna igen..

eftersom min dator inte har kommit hem från lagningen än. Den har iallafall äntligen blivit klar, nu måste bara någon få tid till att åka och hämta den.. Hoppas det inte dröjer fdör länge, I miss it!

Idag är det bara en vecka kvar tills stadslaget packar trunkarna och drar ner till Nyköping för att äga alla andra distrikt i innebandy-sm. Gud vad jag längtar, ska bli så kul! Hoppas bara att jag lyckas knipa förstaplatsen så jag får spela. Match med stadslaget ikväll mot Vändelsö, så vi får hoppas att det går bra. Alla håller en tumme :)
Vi fick sluta cirka en timme tidigare idag, så nu sitter jag och väntar på att Caroline ska bli klar med något skolarbete så vi kan åka hem. Jag har så fasligt ont i ryggen, så jag tror att jag måste sätta mig och få lite ljuvlig massage av massagedynan vi har där hemma, hihi..

Hoppas på att jag kommer hinna uppdatera mig lite efter skolan och promenaden med fia, och innan stadslagsträningen imorgon. men det tror jag, så ha det så bra tills vidare så hörs vi troligtvis imorgon igen. Puss! :)

söndagkväll, bästa på hela veckan

pjuuh, äntligen klar med svenska uppsatsen. Jag hoppas att den blev bra, jag är väl rätt nöjd med den iallafall ^^
Nu ska jag bara ta det jättelugnt hela kvällen (det som är kvar av den, haha). Jag gillar inte söndagkvällar, då vet man att man måste gå upp och gå till skolan så tidigt dagen efter. usch usch usch, inte coolt..

Jaja, bara en kort uppdatering, nu ska jag återgå till att bara finnas :) puss på er!

A few stolen moments, is all that we shared..

fredag den 13:e, min turdag

nu har det gått en tid igen, men har ännu en gång varit utan dator och tiden har helt enkelt inte räckt till i skolan. menmen, jag hoppas kunna börja blogga normalt igen snart, när datorn kommer tillbaka från lagningen.

Min helg har varit väldigt bra, fick en skön start i fredags när vi vann våran viktiga match med 12-2 mot Råsunda, och när jag senare på kvällen fick beskedet att jag är en av två ordinarie målvakter i distriktslaget, så om tre veckor bär det av mot Nyköping för att slåss om guldet i distrikts-sm. Det känns riktigt bra faktiskt, längtar redan.. frdag den 13:e visade sig bli min turdag denna månad.

Och igår, lördag, var det ju melodifestivalen. Jag och Fia dukade upp med hemagjord sorbet, godis och läsk och bänkade oss framför tv:n. Jag kan ju säga att jag faktiskt är lättad att Måns inte vann, ärligt talat så vet jag faktiskt inte riktigt varför jag är så lättad att det inte blev hans låt som fick åka till Moskva. Han hade ju ingen dålig låt, men det känns som att han skulle ha floppat ordentligt om det vore han som åkt. Men kul för Malena iallafall, haha vilken skräll..
Var det rätt låt som vann i år?

Nu sitter jag och skriver på min Svenska uppsats - Att vara ung idag. inte så lätt som man kan tro..

jaja, kanske hinner med ett inlägg till innan datorn skall återlämnas, men ha det bra så länge!

Aerosmith - cryin'

Ojojoj, vad jag är duktig. Nu har jag suttit och gjort samhällsläxan ett tag, och det gick riktigt bra, väldigt nöjd blev jag. Nu får du något att bita i Fia, håll med om att jag är helt galen (haha)..

Tror att jag ska ta mig igenom lite svenska nu också, när jag ändå är igång och inne i pluggandet. Nu är det "bara" 5 timmar kvar tills man sitter nervös som en donkey i Hässelby sporthall och väntar på att få gå ut på innebandyplanen. Usch vad jag är nervös..

Nä nu ska jag återgå till pluggandet, peace out

Ps. Lyssna på Aerosmith - Cryin'. Den fastnar kan jag lova.. Ds.

8 mars, söndag

God eftermiddag!
Sitter här idag igen, tänker nog göra det till en vana, haha :) jag vaknade upp utvilad och fick chansen att retas med rasmus, så min morgon började oroligt bra och jag är fortfarande på bra humör trots att det är söndag. Märkligt.. Nu gick sista nöten hemifrån också så man har hela huset själv och kan göra vad man vill ett tag, skönt!
   Ikväll är troligtvis sista stadslagsträningen innan de tar ut smtruppen som kommer åka till Nyköping/Oxelösund och representera Stockholm. Håll tummarna för mig!

återkommer senare när jag får för tråkigt med pluggandet, puss!

You're my world

tycker ni det var rätt låtar som gick från andra chansen till finalen i melodifestivalen nu då? Jag måste säga att jag faktiskt längtar lite till nästa vecka, många av låtarna är faktiskt bra och det ska bli väldigt spännande att se vem som åker till Moskva. Jag tror jag har fått lite Emilia-sjuka, tycker hon är så himla duktig. Hon är så gullig, sjunger så bra och jag gillar hennes låt. Tror dock inte att hon kommer vinna allt, men det är iallafall en låt jag inte kommer glömma efter det här.



I'm back (for now..)

Har ni saknat mig?! :D Jag har saknat bloggen iallafall, och eftersom min dator hemma fortfarande är på lagning så kommer det nog dröja innan jag börjar skriva som förut igen. Men jag ska försöka skriva lite mer, det lovar jag (;
   tänkte bara uppdatera mig lite, har egentligen inte tid för att skriva nu men vad gör man inte liksom ^^
Jaja, nog för nu och jag hoppas att jag åtminstone kan uppdatera mig någongång i helgen igen. Puss på er!

RSS 2.0