time for..

GODNATT! Sov gott och dröm söta drömmar, det är precis vad jag ska gå och göra nu. Hoppas att morgondagen blir lika bra som jag hoppas. Pusssss! <3


I'M BACK!!

Hej hopp, nu är jag hemma igen. Ska lägga mig till rätta i min himmelska säng och sova. Eller vänta, plugga var det ja.. -.- Jaja, vad gör man inte liksom, eller något sånt.
By the way, jag glömde ju att tacka Ted för sin "otroliga stand-in-pappa-insats", utan den hade mitt tal aldrig blivit klart, och då hade jag aldrig blivit nöjd som jag blev - eller haft så roliga fem minutrar som jag hade under redovisningen. Tack Ted! Eller ska jag säga pappa? :) haha

Och nu - äntligen så är det officiellt: Jag är tillbaka! Ser verkligen fram emot att få börja lira med er igen, har saknat det. Men nu tjejer, nu kommer jag hem igen :)


Count me in!


You feed my heart you keep me breathing
'Cuz you're the storm that I believed in

i'm free

Idag smällde det, idag tog jag det stora steget. Jag har givit det min själ och gjort mitt bästa, men det är dags att släppa efter nu och gå vidare. Nu är det bara att glida med i nästa ström. Känns bra, känns lugnt, känns jättetryggt. Jag gjorde mitt val, och jag känner verkligen att jag gjorde rätt.

Hej folket, haft en bra dag? Min har varit riktigt bra faktiskt. Hade mitt tal idag, 5 minuters argumenterande tal om övervakningssamhället. Det gick som en dans, hade riktigt riktigt kul de där 5 minuterna jag stod där uppe. Och så skönt att kunna putta svenskan åt sidan, delvis. Ska se till att skriva klart min debattartikel i veckan också, sen har jag jullov i svenska B. Sweet eller vad?

Min sötnos till lillasyster sitter just nu och städar mitt rum, så ska gå och titta till henne och se hur det går. Haha, det är allt bra underbart med syskon (;  
Vi hörs senare, puss på er! 

veckans sista

Hejsan hejsan, Real förlorade med 1-0, bara för att jag hejade på dem. Surt.

Jag är trött, väldigt trött. Så nu är det dags för mig att säga adjö till verkligheten och välkomna John Blund. Sov gott och vakna pigga imorgon. Det ska jag göra. Ny vecka, nya tag! Hoppas denna vecka har varit bra för er, och att nästa blir minst lika skön. Puss & Kram, godnatt!



I'm an angel bored like hell
and you're a devil meaning well
You steal my lines and you strike me down
Come raise your flag upon me


El clásico

Ledsen för dålig uppdatering, men jaa, jag har inte orkat, haft lust eller tid. Kommer bli ett kortis nu också, ska gå ner igen och se El clásico 2009! Inte ens jag kan missa det tydligen, haha.
Har äntligen skrivit klart mitt tal, måste bara försöka öva in det så gott det går. Wish me luck!

See yah! ♥


idol tappade mig

Jag är rent ut sagt förkrossad, Mariette förtjänade inte att åka ur idol. Den med störst begåvning, störst vilja - störst allt tvingas lämna och sluta på en fjärdeplats. Visst, det är inte heller dåligt, men åååååh vad är idol utan Mariette helt ärligt? Ingenting, ett fett zero!! Nu tappade idol mig som tittare..



<3


Nu är jag trött och pissed off, Godnatt.

fredag

Hejsan hejsan, nu sitter jag här igen! Har försökt pluggat lite, kommit en bit på vägen iallafall. Dock ska jag sluta med det nu och plocka lite på rummet. Pålle kommer hit vilken minut som helst, ska bli kul :)

har inget kul att skriva faktiskt, förutom att intervjun med Arla gick toppenbra. Ni hade visst att berätta! Dock fick han ta till "ring en vän" två gånger, haha gullig ^^

Puss på er, har inte tid att skriva mer nu ♥

adjökens!

Hej, jag är trött och irriterad. Kommer inte så mycket framåt i mitt arbete, så nu är jag jävligt less på detta. Möte på Arla imorgon klockan 09:00, så ska befinna mig i Kallhäll 08:30 imorgon. En jävla massa möten den här veckan, men den här gången är det av ett annat slag. Det ska bli väldigt kul, ser fram emot morgondagen, minus den tidiga morgonen. 

Ska gå och lägga mig nu, så jag är pigg och fresh imorgon. Puss på er och sov sött.. för det ska jag göra!




Imorgon ska man hälsa på hemma hos denna goding.
Glöm inte, en för alla, alla för en yalla! 


HJÄLP SÖKES!

Jag är i akut behov av hjälp! Är det någon som har ett argumenterande tal som ligger och skräpar någonstans, eller vill dela med sig av lite tips på vad jag kan prata om?


lalala

Hej igen! En aning piggare nu, dock är jag även en aning hungrigare. Men det kan jag leva med iallafall :)
Sitter i datasalen igen som ni kanske har räknat ut, och ska ha info&layout. Skönt ämne, mycket skönt.

Har ni börjat tagga inför IDOL imorgon då? Tema arena ju, kan nog bli riktigt intressant. Och jag är skitglad, för en av idolerna ska sjunga The Cardigans "You're the storm", suuuperbra låt! Jag tror hon kommer göra den skitbra också, den passar henne perfekt. Och nej, jag sitter inte och pratar om Tove.. Go Mariette!!

Nu är det full fokus i 35 minuter, sen ska jag gå och äta lunch och kanske titta på hockeymatch: Järfälla-Atletica. Heja heja!    

Torsdagmorgon är det värsta jag vet

Godmorgon, sitter i datasalen och leker lite med spanska övningar. Egentligen vill jag bara sova!

Träning ikväll då, förhoppningsvis. Får se om jag blir tvungen att stå över så jag hinner med skolan, fett mycket just nu.. Jobbigt jobbigt.

Nåja, ska väl koncentrera mig lite. Hörs sen, puss på er!

dags att vända blad

Man lyckas aldrig sitta lagom länge vid datorn. lagom, vad f*n är det liksom? Vem kom på ordet lagom?!

Nu ska jag gå och lägga mig, sluta tänka för en stund. Bara skaka av mig allt och alla med åsikter och sova. Tackar för mig med en riktigt bra låt, jag kan itne sluta lyssna. Och så får jag känna mig skön en stund också, eftersom jag iallafall inte behöver piller för att kunna sova.




Njut av låten, och sov gott. Och tack till Er som stöttar mig.



/Eran Jennifer


Tema: tvångsäktenskap

Goder afton, nu var man hemma igen. har varit det i cirka 45 minuter, men har febrilt försökt komma på ett ämne att prata om på mitt argumenterande tal jag ska ha på måndag, och äntligen kom jag på det. Någonting hemskt motbjudande som säkert händer över hela världen: barn som tvingas gifta sig. Jag tycker att det är ett väldigt intressant ämne, det är så hemskt och får faktiskt för lite uppmärksamhet. Ska stå och prata i 4-6 minuter, så ska se hur mycket fakta jag kan få tag på, annars blir det väl att trycka rejält på lyssnarnas känslor. Gäller bara att få ihop en text snabbt, har endast 5 dagar på mig att skriva och lära in det. Wish me luck! Det är okej att komma med konkreta förslag osv, tar emot med glädje och tacksamhet :)

Ikväll då, mötet tog 40 minuter den här gången - WOUSH! Kändes inte alls som om det var så länge, men ja iallafall. Har inte blivit så mycket klokare, dock spelar jag schysst och med helt öppna kort och det är alltid skönt. Nu får jag grubbla på, mycket och noga. Svårt är det, mycket svårt.

Tänker inte sitta här längre, ska sova nu så jag orkar med helvetes spanskan och helvetes Stan imorgon klockan 08:20. Någon som har lust att ta min plats?!
Sov gott alla fina, puss och kram!


dags för scrubs

Se där, jag hann få iväg ett inlägg till, haha :) Det satt riktigt fint med lite mat vill jag lova, och nu håller jag på att fixa till mig. Orkar inte byta kläder eller så (trots att det kan vara kallt) så det får bli en varmare jacka och ett par torra stövlar istället. Det funkar lika fint! Sitter på tåget om 55 minuter, wiho.. :O

Scrubs på tv nu, så jag tror jag måste slita mig från datorn och parkera mig framför tv:n istället. Det är så jag jobbar, vi hörs senare!


Lektion i hur man använder tiden effektivt

Nu har jag suttit här och bara kollat runt på internet, gjort skitsaker helt enkelt. Någon som vet en kurs jag kan gå så jag lär mig använda tiden på ett bättre sätt? Jag tror fan jag behöver gå i terapi, haha!

Nej men skämt och sido, så överdrivna ska vi inte vara. Nu tänkte jag däremot lyfta på mitt lata arsle och gå ner och äta middag. Ska åka om cirka 1 timme, så bör snygga till mig lite också. Blir troligtvis inge mer skriva förrän jag kommer hem igen, men man vet aldrig, det kanske dyker upp ett litet inlägg om en stund iallafall.

Maten ropar på mig, puss!

Ge mig ert tålamod så ger jag er svar

Idag blir det ytterligare ett möte, det som kommer vara mitt jobbigaste. Och svåraste, utan tvekan. Jag är inte helt säker på vilken sida jag står på än, men jag vill inte vänta mycket länge till med ett beslut. Det är jobbigt att vara mitt emellan, och jag kommer bara vela ännu mer och tänka för mycket tills det tillslut blir försent. Så på så sätt känns det bättre att få ta ett riktigt beslut, hålla fast vid det och hoppas att jag gjorde rätt i mitt val. Var det rätt så är ju det bra, och är det fel så får jag väl leva med det. Mer finns det inte att göra, tyvärr.

Jag vet att det är många som vill veta vad det är som pågår, men jag kan tyvärr inte avslöja. Endast ett fåtal olika personer (ett antal som går att räkna på en hand) har fått mitt förtroende än så länge, nu när det är såhär rörigt. När jag är klar med vad som kommer att hända, först då får ni veta. Ha tålamod, jag vet att ni förstår. Tack.


/Jennifer Öhlin


frågetecknet

Åh gud, jag vet faktiskt inte om jag somnade vid elva och sen vaknade till vid halv tre, eller om jag halvsov/var vaken och borta i tankar och sen tittade på klockan som visade 02:30, oavsett vad så jag känner mig inte helt utvilad. Pirr i magen, ångset och panikkänsla nästan. Har jag bestämt mig?Är det här verkligen vad jag vill? Tänk om jag ändrar mig sen och det är försent att göra någonting åt..
Usch usch usch, vill inte tänka på det!

Naturkunskap nu på morgonen, och tror ni jag har gjort läxan? Halva, faktiskt. Men det är ju inte tillräckligt mycket, så får väl sitta med ännu större ångest över två saker den lektonen. Bita i det sura äpplet, det är bara mitt fel.

Nä, bussen går om 50 minuter och här sitter jag i pyamas. Tror nog att det är dags att börja göra något vettigt istället för att sitta här som ett frågetecken. Inte läge att grubbla nu, måste fokusera rätt en stund.
För mycket snack utan verkstad! Puss


goodnight

Då så, time to sleep. Måste klara mig igenom dagen imorgon, har matte läxförhör som jag inte har gjort ett skit på, kul va? :s Nej nu måste jag ta tag i detta, för mycket som bara ligger på hög. Jaja, skolan får jag ta tag i snart.

Sov gott, ses igen imorgon. Puss ♥



I hope my smile can distract you
I hope my fists can fight for two
So it never has to show, and you’ll never know..


kvällen lider mot sitt slut, och nu ska jag gå och finnas till för en vän

godafton kära vänner. Nu har man kommit hem och hunnit käka osv efter skjutsningen till isas träning. Det blev jag och pappa som körde, så passade på att övningsköra där borta, kul! ^^

Det blev ingen Ugly betty för mig idag - GAAAAAAAAAAAAH! :'O Men det finns en lösning: kanal5.se, typ..
nu ska jag plugga, och sen sova tidigt. Imorgon blir en jobbig dag, så måste samla krafter redan nu. Fan alltså, vet inte riktigt hur jag ska säga det här.. Men men, det måste göras, och jag behöver dig och ditt stöd. Please?




desire is hunger is the fire i breathe
love is a banquet on which we feed
come on now, try and understand
the way i feel when i'm in your hands


trissdag!

Goddagens, hemma igen från skolan och ska alldeles snart hoppa in i duschen och ta en lång, skön och välförtjänt (?) dusch. Är lite frussen och längtar så ska fatta mig kort, haha. Denna tisdag var precis som en tisdag ska vara:
   » vakna klockan åtta av väckarklockan fia 
   » engelska redovisningar som första lektion, vilket betyder bara sitta och lyssna. 
   » lunch
   » mentorstiden inställd
   » behövde inte gå på feB-lektionen eftersom man redan var klar med allt, dvs ännu mer rast
   » slutligen en lugn spanska lektion som man fick sluta tidigare ifrån

Score! Säger bara ett ord: Köpenlott!


Ska skynda mig att duscha nu, och sen se om jag hinner plugga innan det är dags att dra igen. Mjamja, ha det så skönt denna tisdag afton så hörs vi igen om en stund. Puss!



I never really learned how to love you
But I know that I love you
through the hole in the sky
where I see you

Hemma igen

Pust och stånk, nu är jag hemma igen och allt har gått jättebra. Det gick precis som jag ville och hoppades, lite bättre till och med. Fick prata av mig lite, och fått ett hundra procentigt stöd så nu mår jag toppen, inga klumpar i magen eller så. Det vill jag tacka Dig jättemycket för!

Lyckades få ut ett ex av engelska grupparbetet nu, så ska kopiera upp ett till de andra muffinsarna i gruppen. Det här blir toppen det, eller vad säger ni tjejorna? (;
Tänkte inte skriva mycket mer nu, ska istället försöka gå och lägga mig och sova, med världens bästa humör och världens största leende. Feels pretty damn great, så puss på er sötnosar och sov gott! <3


Jag springer drottninggatan ner,
väskan är inte stängd och jag är sen.
De har väntat i en VAN uppe på kungsbron i en kvart
och det liknar ingenting, det har de sagt.

ny vecka, nya tag

Goder kväll, nu var det helt plötsligt måndag igen. Sitter och har lite "skype-måndag" med fia just nu, haha kill us! Väntar på att sara ska joina också, vi behöver diskutera engelska grupparbetet som ska redovisas på torsdag. Paniken och nervositeten börjar redan komma smygandes, haha.. Men men, det är väl bara att köra så får vi se sen hur bra eller dåligt det blir. Historiaredovisningen idag gick ganska bra för gruppen, men jag är väl inte så nöjd med min insats direkt. Jaja, vad ska man göra åt det nu liksom?

Om två timmar sitter jag någonstans i Jakobsberg/Viksjö på ett litet möte. Med vem? Det säger jag inte. ^^

Puss på er!

Matchdag

Goder dag! Match ikväll då, matchstart 17:30 om jag inte minns fel? Vi möter Västerås, hoppas alla är taggade!
Ska sätta mig i bilen och åka till matchsamlingen om cirka en timme, så nu ska jag bara ladda, dricka lagom mycket vatten och försöka stoppa i mig en frukt eller något annat bra.

Borde egentligen plugga, men orkar jag? Ja, det gör jag. Har ju som ni vet (eller vet ni?) historia-redovisning imorgon, det vore ju synd att sabba för sig. Nej, det är skärpning som gäller!
Men men, glöm inte hålla tummarna ikväll: en för Vendelsö och en för Järfälla IBK. Good luck girls!


   VS.  


CIAO!

vinst och lyckad kväll

Ojojoj, idag har jag minsann inte haft tid över till att skriva något, men dagen började iallafall klockan 10:10 (ja, jag försov mig) med en snabb frukost osv. innan det var dags att övningsköra med morfar. Det var en vecka sen sist, hade lite fullt upp i veckan så det blev inte av då, men det gick nog ändå ganska bra.
Sedan var det bara hem och ta det lugnt, käka lite och sen åka på match i Högdalen. Vi vann med 3-2, en skön seger. Jag var otaggad som fasen, väldigt tråkigt. Vet inte riktigt vad som håller på att hända, men vi får väl se och ta det som det kommer..

Efter matchen var det en snabbdusch som gällde, sedan in till centralen och vänta på malin. När även hon hade anlänt så promenerade vi bort till sergel och mötte upp killarna. Jag orkar inte skriva allt som hände, men det var kul som väntat och det blev en väldigt trevlig kväll. Tack för det :)

Nu mina kära vänner ska jag dra mig bort till sängen och dyka in i drömlandet. Har ytterligare en match imorgon, så man måste vara fräsch om det nu blir så att det är en själv som vaktar kassen imorgon. Det vet jag ju inte ännu, jobbigt nog. Men sov gott, dröm sött och ha det skönt. Puss!

Godnatt, med ett leende på läpparna

Åhåhå, så jäävla underbart att Mariette var den första att sitta säkert ikväll, välförtjänt! Vad lycklig jag blev, haha.. ^^
Ska övningsköra med morfar imorgon bitti, 10:30 på parkeringen är det som gäller. Det ryktas om att vi denna helg ska styra bort mot Vallentuna och en annan av morfars vänner. Vi får väl se, ni får veta när jag vet, höhö.
Tänkte göra mig redo för sängen nu, man vill ju vara pigg imorgon när det är så mycket som händer: övningskörning, plugg, match, bio. Tummen upp, hoppas det blir lyckat!

Puss nattugglor, sov gott!<3


rösta på mariette


Heja heja heja! Rösta på folket, rösta :)


dinner time

Nu börjar det bli dags att dra till mormor och morfar tycker jag, i'm starving! Måste vara hemma igen om en timme. Osocialt, jag vet, men jag har faktiskt planer, och jag kan inte ställa in. Men det blir nog bra iallafall. Ska gå ner och sparka ut mina päron genom dörren nu, så vi kommer iväg någongång. Vad gör man inte för magens skull? 

Vi hörs i långa IDOL-pausen, pussss! 

done and done

Nu har jag komponerat ihop en text om Wales och Channel islands, så grupparbetena är äntligen "klara"! Allt som behövs är bilder typ, sen är det 100% klart. Skönt!
Nu däremot vet jag inte vad jag ska göra, fick ju tid över helt plötsligt, något jag inte har haft på veckor. Ska man kanske kolla på tv? städa? ta en dusch? Vad vet jag, men får väl hitta på någonting iallafall.. Ska väl till mormor och morfar om cirka 1½ timme eller nåt, så ska gå och sysselsätta mig med någonting bra en stund nu.

Take care så länge!
*SMACK*


äntligen helg

Sådär, nu var man hemma igen. Ska bli riktigt skönt med ledighet, oj vad jag ska njuta. Båda grupparbetena kommer vara helt klara idag, lovely! Jag börjar helgen med att plugga (EnB - Wales), sen ska jag fira moster som har fyllt 27 år. Efter det är det hem och glo med blicken klistrad på TV-skärmen och IDOL! Det börjar bli riktigt spännande nu alltså, 5 stycken kvar bara. Egentligen vill man ju inte att någon ska åka ut (förutom Reza, som åker idag), men någon måste ju. Jag säger bara: GO MARIETTE!

Imorgon blir det väl till att övningsköra med morfar, sedan hem och plugga eller nåt liknande, för att sedan dra på match vid kvart över tre-halv fyra. Högdalen borta, önska oss lycka till! Efter matchen är det väl bio med malin och två till som gäller, blir nog kul. Troligtvis blir det 2012, hur mycket du än vill se skräckfilm Malin, haha :)

Time to study english. Stör ej, geniet arbetar! 

idag är en ny dag, en bra dag

Godmorgon! Försov mig lite dag, så har cirka 25 minuter på mig att bli klar. Men det gör ingenting alls idag, för idag kommer bli en bra dag. Jag känner det på mig.. (:

Bussen går om 30, så ska väl lägga på en rem. Puss på er!

i wanna give a little love


How come we're standing here,
just as close as two can be,
without being lovers?
Just as close as two can be..

Longing for your mind
when you're not here.


Godnattis inlägget

Nu har jag varit duktig. Hela Korea-arbetet är klart, och så har jag skrivit, strukturerat och dragit in S&F's fakta på en A4-sida. Wiho, nu börjar vi komma någonvart! Jag ska sätta mig imorgon igen efter skolan - sista dagen med den här skiten - och skriva klart resten. Sen är det bara att träna in allt. Det blir nog bra :)

Nu däremot, tänkte jag gå och plugga annan engelska - A farewell to Arms. Ska vara utläst på tisdag om två veckor, och jag har cirka 150-170 sidor kvar. eller något sånt. Håller planeringen bra, toppen!

Så of I go, som man kan säga. Sov gott, vi hörs imorgon va?

*SMACK*




  Jag har kommit på att jag saknar dig, det är inte samma sak utan dig. 
tro det eller ej, men du gjorde skillnad. Hoppas du har det bra i himlen.
Jag tänker på dig min ängel. ♥ 


Rubrikfältet tomt

Nu har jag tagit vaccinet, och fan vad skönt det var! Det gjorde inte minsta ont ju, så vad har jag gått och oroat mig för?! Tog sprutan klockan 15:30, och nu fem timmar senare har jag fortfarande inte märkt av några symptom. Dock börjar armen ömma lite, men va fn, hur farligt ont kan det göra?

Efter vaccineringen drog jag och Fia hem till mig och började skriva på Korea-grupparbetet. Efter en stund kom Sara, och så satte vi igång for real. Det gick bra, jag är nöjd med vårat arbete. Blev dock lite flummit stundtals, eller vad säger du Fia? Haha, tok.. Men men, klart blev det iallafall (nästan, ska bara finjusteras och delas upp mellan oss tre).

Nu är det musiiiiiik, och lite chill vid datan. Iallafall tills Fia har kommit hem och skickat Engelska-grupparbetet, då ska jag väl kolla lite på det också. Men nu ni, ska jag och Fia ha lite mobil-torsdag på hennes hemfärd, och gissa vad vi ska göra? Juste, plugga Korea.

Puss!

My life's back

Tjoho, spanskan är över och jag har överlevt och fått tillbaka humöret och livslusten. Nu är det äntligen torsdag och datasal, info&layout med Bigge-Mange. Riktigt najs, hade dock varit bättre om jag hade haft min musik nu - beroendeframkallande (underbara) skit (;

Jag har aboslut nada vettigt att säga till er, förutom att jag typ har tredje gradens brännskada på tummen efter att jag råkade hälla tevattnet utanför termosen xS Okej, kanske en mindre överdrift, men iallafall första gradens.

Nu ni, nu är det dags för fullt fikus (?). Puss på er!

zzzzZZZZZzzz..

Godmorgon, god morgon, god morgon .. Hur många gånger jag än säger det så kommer det fortfarande förbli en ogod morgon. Spanska klockan 8:20, yey -.-

Ska snart gå, håller på att koka mitt take-away te där nere. Bussen går om en kvart, kan vara värt att tänka på att göra sig klar? Jag vet inte.

Puss på er nötter!

Onsdag, dags att sussa!

Hejsan hoppsan. Idag har det varit full rulle från klockan 8 till klockan halv elva. Skola, hem och käka och sen åka till Haninge på träning. Gick av planen lite tidigare för att hinna duscha efter träningen utan att missa tåget. Det lyckades, och så blev jag upphämtad på Jakobsberg stn av Ted för att åka och titta på matchen mellan Järfälla-Huddinge IK. Det gick inte så jättebra, men kom hem vid halv elva iallafall, och nu sitter jag här. Illa va? Haha, men kunde inte låta bli faktiskt, dumt nog. Har skrivit ut hälsodeklaration till imorgon också, då jag ska göra ett till försök på att vaccinera mig mot grissjukan. Håll en tumme för att jag kan lyckas få i mig lite virus den här gången! 

Nu jävlar guys, nu ska jag dyka i säng! Puss på näsorna så hörs vi. Godnatt <3




Man gör nog rätt i att vaccinera sig, vem vill se ut såhär liksom?


blääääää

  1. Jag fryser ihjäl
  2. Det är pissdåligt väder ute
  3. Jag är galet trött
  4. Min buss går om 45 minuter

Bra dag va? Mitt humör är på topp! -.- Hade det inte varit engelska så hade jag fan inte rört mig en meter från sängen nu, jag är så himla trött. Vaknade för tre minuter sen, bussen går 5 över, känner på mig att det blir en löprunda till bussen idag, kuul! ;S 

En sak har jag iallafall kommit fram till - ikväll går jag och lägger mig klockan nio!!


mer sömn åt folket

Hej. Kort kommentar om min dag: Mina dag var bra. Hur var din?
Sitter och lyssnar på alldeles underbar musik just nu. Jesus.. Jaja, ska dra och säga hej till mina för tillfälligt bästa vänner: sängen, kudden och täcket. Får inte sova tillräckligt, mer sömn åt folket! Godnatt.

Matchdag

Godmorgon! Sitter just nu och äter mammas goda pannkakes med äpplen i - mumma! Om cirka en timme ska jag åka upp till Uppsala och Allianshallen. Hoppas ni är taggade idag tjejer, för nu är det dags för tre pinnar!
 


   VS.  


..

Nu är det klippt..


Körd lördag

Hejsan! Denna lördagförmiddag var verkligen körd, på ett bra sätt. Det är nämligen jag som har kört bil ända sedan halv elva. Riktigt roligt var det. Jag och morfar drog iväg cirka 10:30, då åkte vi gamla vägen till Bro och hämtade thai take-away och åkte hem till morfars kamrat Johan och hans lilla dotter. Vi käkade och gick sedan på en liten rundvandrlig i hans hus. Han hade ett stort vitt hus från 1930-talet, och topprenoverat på insidan. Faaaarligt fint var det! De hade allt jag drömmer om att ha: tre våningar, ett smutstvätt-rör från sovrummet rakt ner i tvättkorgen på nedervåningen, bastu och ett eget litet biorum. Morfar och jag fick en liten visning, och det fick toppbetyg. Riktigt sköna fåtöljer, stor och härlig skärm och grymt ljud. Väldigt impad blev jag.
   När det var dags att dra igen åkte vi långa vägen hem, mot sigtuna och märsta. Så det blev en ordentlig resa, alla tummar upp! (y)

Nu när jag är hemma igen ska jag väl kanske plugga lite. Det måste ju göra, jag och arbetet blir ju skjutet åt sidan hela tiden så det är långt efter planeringen just nu. Skärpning på oss, vi måste ju bli klara!



hejdå eddie. Och sen vill jag bara säga..

Tack för att du finns Patrik. Godnatt!


Bästa duon ever

Jag gillar dem starkt när de sjunger solo, men fan jag tror jag är kär! Tillsammans var det ju bättre än bäst. sitter och tittar på idol nu och jag säger bara Mariette och Calle, rysningar! Otroooligt bra, verkligen grymma ihop!


Vem åker idag då? Jag röstar på Eddie.


det var ju inte vilken fredag som helst idag!

Ingen bio ikväll, vi var för sent ute. Tydligen många som vill se den filmen, men det är ju inte så konstigt heller. Det får bli en annan kväll helt enkelt, snart! Istället ska jag nog bara vara med patte-potatis.

Jag märkte för en timma sen att det är fredag den 13:e idag, woooow! kanske därför jag fick ett skrämmande ryck och städade hela huset, vem vet. Paranormalt beteende av mig, haha..


uppdatering

Hallå igen! Nu ligger jag i soffan med en tekopp på magen och bara myser. Huset är städat, så mamma blev glad när hon kom hem :) Vet fortfarande inte planerna för kvällen, antingen blir det bio - paranormal activity - eller så blir det bara att ta det lugnt med någon eller några. Vad det än blir så blir det nog jättebra. Är fortfarande hostig och snuvig, så det blir inget vilt för mig. Match i Uppsala på söndag, så måste vara på topp tills dess!

Fläskfilé, pommes och sås till middag, jag skulle inte ha ätit den där mellis-toasten!




På TV just nu: Family Guy


fortfarande hemma..

.. och det kommer jag troligtvis fortsätta att vara. Mina planer för dagen krackelerade pga att Fia valde att göra annat istället..

Har städat huset och bäddat om alla sängar nu, så nu är det fint igen. Nu ska man väl gå ner och ta sig en kopp te och sätta sig i soffan och ta det lugnt en stund. Orkar inte plugga just nu, speciellt inte ensam. Vi får se vad som händer ikväll, har inga fasta planer än, bara olika alternativ. Hörs igen senare, puss!

i♥dumlekakor

God morgon. Är ledig från skolan idag idag, ett sånt underbart sätt att avsluta skolveckan på! Idag var min plan att sova länge, vakna pigg och åka till farmor&farfar med Fia, men jag vaknade tidigt och inte allför pigg och har ytterst lite luft- och smaksinne pga förkylningen, och då är det ju inge vidare att äta sina absoluta favoriter - farmors dumlekakor :/ Men jag ska jobba på att få tillbaks mina sjunde och åttonde sinnen (då kan ni ju undra vilka som är mina sex första, hahah!), så kan man kanske få sig en dumlekaka iallafall :)

Har iallafall tänkt så här, att jag går in i duschen och blir lite ren(are), pollerar ansiktet och sätter på mig ett par schyssta paltor, och sen ska jag försöka plugga lite. Sen får vi se om Fia hör av sig när hon vaknar, vill inte störe henne och Bänkman om de sover. Gulligt av mig, hihihi.. ^^ Puss och kräm!
  

härliga onsdag

Tjillevippen! Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli fyra så man kan få gå på "Peters närvarokontroll" och visa upp sig. Vi har projektarbete, så har suttit och kommit på frågor till ett företag i Järfälla som vi ska en intervju med senare. Vi har kommit på det företag vi vill fråga i första hand, det borde inte vara något problem att få en intervju med dom, men tills vidare så får det vara en  liiiten hemlis. ^^

Vi har tre veckors fördjupning på idrotten, så nu är det gymmet som gäller i (minst) tre veckan framöver - wiho! Det var faktiskt ganska skönt, speciellt för mig som inte ska använda vikter, haha. Nu jäklar ska jag försöka komma igång med mitt länge efterlängtade hälso-leverne. Ska ta hjälp av Fia och Patrik också, hoppas det lyckas!
Nog för nu, nu ska jag träna på att hålla andan så jag inte dör hos Peter. GOSH mannen, vet du vad en tandkräm är? Tur att man är täppt i näsan..



Ps. Vi ska intervjua Arla Ds.

15 kvar

nu är det en kvart kvar till fias samtal, hoppas jag får vara med på hennes, och hon på mitt. Mycket smidigare, enklare och snabbare. Det är ju liksom inget privat samtal, så varför skulle vi inte få kan man ju tycka.. Men men, det är ju Peter så vi får väl se.
Det går inte fort, men det går iallafall framåt med arbetet. Nu ska vi intensivskriva i några minuter till, sen gå på möten. Ciao! <3

dagens pucko

Goddagens!
Fick börja dagen med att åka hem till Fia och sparka henne i arslet så hon kom igång och iväg. Klanten försov sig till kvart i elva. Tur att hon inte hade tidigt samtal, eller otur snarare. Fia förstår varför, haha!

Nu sitter jag och Fia iallafall i skolans dagasal, den grymma datasalen, och ska börja skriva på båda grupparbetena. Varsitt ämne, varsin dator, det här kommer gå bra! (y)
Så nu gott folk ska vi slå våra kloka huvuden ihop och se till att börja komma någonvart. Pusshej!


godnatt-dags!


felet åtgärdat

Yes, finally! Nu funkar alla filmer, alltid. så jävla skönt!

Sitter och kollar på fotbollsgalan, eller ah tittar och tittar, men iallafall. Hänger med litegrann, alltid något. Nu kollade jag med riktigt fokuserad blick: nya landslaget, RAWR! Toivonen är såå snygg! (a) Fan alltså..
Kommer nog lägga mig och plugga spanska eller engelska snart, och sen sova. Ska försöka vara i skolan vid typ 11 eller nåt, så vi hinner plugga lite på hi/eng-grupparbetet.

Vet inte vad jag ska skriva faktiskt, har inget intressant att säga.. Så puss och hej!



måndag

Godkväll, har fått svar av en viss Tobias från Samsung Support så nu jävlar ska jag fixa ljudet. ÄNTLIGEN!

Försov mig i morse, missade matten så jag började 11:35 istället. Dagen har varit lugn, bara film, genomgång och redovisningar så har inte öppnat en enda bok idag. fia försov sig också, och vi trodde vi skulle få frågan varför vi inte kom på lektionen i morse när vi mötte läraren i trappen på eftermiddagen, men Urban såg bara förvånad ut och sa något i stil med:
Urban: Men! Var ni här i morse?
Fia: Jaa, vi satt längst bak.
Urban: Vad hemskt, att jag inte såg er..
Hahah, sweet Urban (;


Ingen träning ikväll heller, fan fan.. Men har hosta och lite ont i halsen och huvudet, så lika bra att vila och komma tillbaks frisk och kry nästa träning istället.
Har ingen skola imorgon heller, utvecklingssamtal hela dagen och mitt börjar 14:20, så det blir sovmorgon (imorgon igen). Skönt ska det bli. Dock måste vi jobba med grupparbetet i morgon, men hellre det än lektioner, visst?

helvete, inte igen..

Jag kände på mig att det inte var över, det tog bara en lång paus för att sedan slå tillbaka på mig igen. Oron och smärtan äter upp mig inifrån, precis som det gjorde då. Men den här gången ska det inte få bryta ner mig, jag ska göra allt för att lösa det här innan det händer. hoppas jag lyckas bara, är så vilsen just nu..
Fanfanfan!

Lyyyyyycka!

Heeey! Gårdagen var helt okej, tror Fia blev lite glad av gesten iallafall :)
Men nu vill jag bara säga FAN VAD SKÖNT DJURGÅRDEN!!! Så jävla bra, jag visste det!




 Ingen allsvenskan utan DIF, den saken är ju klar iallafall ♥


grym start på en grym dag

Hallå!
Somnade ungefär klockan 01 igår, och vaknade en timma innan klockan ringde - klockan 10! Duktigt av mig va?
Men det var toppen, för då hade jag gott om tid på mig att hoppa in i duschen och så. Innan jag hinner det så ringde pappa och sa att morfar ville övningsköra med mig klockan 11, så det vart ju perfekt. Hoppade snabbt in i duschen, käkade lite frulle och sen åkte ut med morfar. Det var kul, och det gick ganska bra också :)
Nu ska jag snart fixa lite lunch, och sen åka och titta på carros och twinsens match i Högdalen. Och gissa vem som eventuellt ska köra? ^^

Ikväll smäller det för fia, som sagt. Ska gå och lägga fram lite grejer nu som jag ska ha med mig, hoppas allt blir lyckat!



Samsung support

Är galet angelägen att få felet fixat. Gick så långt att jag t.o.m. kontaktade samsung support. håll tummarna för att jag får ett snabbt - och possitivt - svar.

HITTAR INTE FELET PÅ LJUDANLÄGGNINGEN!

JAG ÄR DESPERAT!
ÄR DET NÅGON SOM ÄR TEKNISK OCH KAN KOMMA OCH HJÄLPA EN FLICKA I NÖD?! JAG BLIR TOKIG PÅ DET HÄR!


spikat!

sådär ja, nu har man fått i sig  middag - kall gröt med mandarin & cola (haha), och så har man bemästrat ljudfelet som vi har haft på ljudanläggningen i cirka 8 månader, samt löst alla frågetecken inför morgondagen. Nu känns allt mycket bättre! Och morgondagen blir nog skojskoj, du ska få se Fia :)

Ska gå och se på film och känna mig oerhört stolt för att man var så grymt teknisk för en gångs skull! Eller okej då, det är inte helt perfekt, felet är inte åtgärdat på korrekt sätt, men det är en nödlödning om man är i desperat behov av att se en viss film, sådär som jag kan vara ibland. Men men, får tugga vidare. Hittar jag inte en lösning så tänker jag se till så att någon - eller jag själv personligen - ringer och frågar en expert eller nåt, så ljudet kan funka perfekt på alla filmer igen. Aja, för tillfället får jag väl vara nöjd med det jag har lyckats åstadkomma. Jag kan ju iallafall se filmen! Haha jag är verkligen lyckligast änfast jag failade, tråkigt fag man är.. ^^

Pusssss!

blö..

What's up!
Blev ingen vaccinering igår, när jag och pappa kom dit så var det slut. Men det var nog bra att jag inte vaccinernade mig, eftersom jag inte mådde nå bra igår. magen, huvudet och halsen, + att kroppstemperaturen ökade med ≈ 0.6 grader, dock ingen feber, precis på gränsen. Idag mådde jag bättre, känner bara av halsen och huvudet. Stannade dock hemma från morfar och Berith, känner mig lite trött för att åka och äta och vara social. Men mamma sa att vi ev kommer träffa dem om en vecka igen, och då känns det bra iallafall, att det inte dröjer så länge till nästa gång.
Så ikväll blir det bara vara hemma, ta det lugnt och sova tidigt så man orkar imorgon. Då ska vi ut på lite födelsedagsfirande med fia, men hon vet inte vad som kommer att hända än. Det är inget stooort, men jag skulle bli väldigt glad av det :) Nu säger jag inget mer, för säkerhetsskull. Berättar mer imorgon eller på söndag. Just nu kaosar det totalt dock.. -.-

Hörs senare, måste ringa Fia. Puss!


smärtsamma biverkningar är inget för mig

Jaha, då var man hemma från skolan, men vad hjälper det? Måste iallafall ner med näsan i böckerna, eftersom jag har prov i naturkunskap imorgon. Provtiden ligger dessutom efter skoltid, så blir extra lång skoldag imorgon (slutar egentligen 13:05, provet börjar 14:40). Så mycket lyx ska jag ha!

Ingen träning ikväll, pga vaccinering. Man får inte träna efter man har vaccinerat sig, så det var ju tur att man inte hade någon match i helgen. (y) Börjar även få ont i halsen, men har läst på och så länge jag inte har feber eller kroppen håller på att brottas med infektion av något slag så ska det inte vara några problem att ta sprutan. Fast är faktiskt lite nervös inför de där symptomen, jag vill inte få ont eller liknande, aj ju! :o haha jag vet, jag är en riktig hare, men iallafall. Håll tummen för att jag klarar mig utan smärtsamma biverkningar, snälla!

Pappa kommerhem snart, så då ska vi åka ner han och jag. Men innan det tänkte jag passa på att äta något (vet inte om jag är hungrig eller bara har en konstig påväg-att-bli-sjuk-känsla i magen) och sen plugga.


*SMACK!*


HEJ!

Hej! Info&layout nu, i den grymma datasalen. Så himla skönt med bra datorer, tom bättre och snabbare än dom hemma haha x)

Idag tänkte jag vara aktiv, så inget internet den här lektionen. Pusshej!


Spanska

Godmorgon!
Sitter på spanskalektion nu, och thank goodness så är den i datasalen, så man slipper dö idag också!
Tillbaka till spanskans vackra språk (..?), ¡Hasta luego! 

Sovgott!

Sådär, nu har man insett att man komer totalfloppa på det här provet. Läraren har lärt ut fel, vi har inte fått tillräckligt med tid (eftersom vi gick igenom det sista idag när det är prov imorgon) och han är galet otydlig i frågehäftena. Tack liksom, tack.. UB here I come!

Patrik var här ikväll, väldigt trevligt. Han hjälpte mig plugga, sen fick jag massage och så kollade vi på tv (Ugly Betty kl. 20:00 - döbra avsnitt!!) och så. Hade saknat dig väldgt mycket gubben! 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig i ordning för att sova. Skööönt ska det bli.. :)
puss och godnatt!


Ps. slutligen så vill jag bara säga: Welcome home Fia! :D Ds.



You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met


Äntligen hemma igen

Fia är snart påväg hem från USA, finally! Det har gått så lång tid att jag knappt kommer ihåg hur det är att vara med henne, förstår ni då vilken evighet det har gått? :|
Och så fyller stumpen år imorgon också, hoppas hon blir glad för presenten!

Nu har jag precis kommit hem, var först hemma hos twinsen och sen ute och övningskörde. Först var det bara jag och Sara, och vi fikade och pluggade lite, och sne kom malin hem så då attackerade vi även henne. Det vart inte bara plugg som planerat, lite bus har vi hunnit med också, det var bra jobbat!
Vid 17:00 hämtade pappa mig, så åkte vi hem och lastade av alla ICA-varor han hade handlat, och sen åkte vi ut och övningskörde. Börjar kännas lite tryggare nu med mig bakom ratten, hoppas jag iallafall, haha.

Just nu håller jag på att dö, sitter och väntar på att middagen ska bli klar. De bygger om matsalen i skolan nu också, och allt serveras på papptallrikar så man käkar ju mindre än man gör annars. Maten får ju inte plats på tallriken, och vem orkar hämta två gånger? Inte jag iallafall.. Menmen, så är fallet, så det kommer att serveras fil&flingor och pastasallad till lunch nu i 1½ vecka till. Sweet..
Fast ska gå och plugga nu, gäller att klara provet bra imorgon, betyget i feA hänger på detta prov. Puss!


Läggdags

Godkväll folket. Gissa vad? Jennifer ska gå och lägga sig nu, och fan vad skönt det ska bli alltså. Är riktigt sovsugen..
Börjar 09:50 imorgon igen, och har engelska första lektionen, jippi.. Men men, slutar 14:10 så det blir en rätt kort dag. Dock ska jag och Sara hem och hårdplugga historia imorgon efter skolan, men det är verkligen dags att ta tag i det på riktigt nu, så det är bara att köra. Full fart, standard.

Nej, nu ni ropar sängen på mig, så ska dyka ner bland kuddarna och sova gott och länge. Ciao!


Plugg plugg plugg ..

Jaha, fortare än man hann förstå så var man tillbaka i skolbänken igen. Kommer bli en ganska intensiv vecka också; ett maB-läxförhör, prov på hela kursen i feA, hiA grupparbete, enB grupparbete, svB bokarbete m.m..
Mellan skolan och pluggandet ska man ju hinna med äta-sova-träna också, good luck till mig!

Blir till att plugga ordentligt idag, imorgon är det Patrik och Ugly Betty som gäller! Har längtat en hel vecka på att söta betty ska dyka upp i tvrutan igen, så 20:00 är det där jag sitter, bänkad framför tvn (;
Nog för nu för fan, hörs igen sen eventuellt. Puss!

Kungliga Djurgården

Djurgårdens IF, Stockholms stolthet. Ja, det var jävligt nära superettan, men var det någon som tvivlade en sekund på att de skulle klara att ta en kvalplats? Inte jag iallafall. Så jävla skönt, underbart!




Dags att slita sig, ska orka upp imorgon också, och måste plugga lite innan jag går och lägger mig. Så ja ni, sov gott. Puss!




Rött för blodet genom hjärta och ven
Gult för solens värmande sken
Blått för himmel regn och hav
Stockholms stolthet vårat lag

vidare i sm

Hann aldrig skriva mer igår, men första matchen som skulle spelas mot Täby FC blev inställd. Täby fick tydligen inte ihop tillräckligt med folk, så de lämnade WO, och 5-0 till oss haha.. Fast det var väl lite surt att åka dit och sen inte få spela, det var bara att åka hem igen och övningsköra lite till, och sen åka tillbaks till 16:45 för att spela match mot Hammarby. Den förlorade vi tyvärr med 2-1, så allt hängde på matchen mot Älvsjö (som var idag). Ett poäng var allt som behövdes för att vi skulle gå vidare, vi hade bättre målskillnad än Älvsjö.
Och idag spelade vi som sagt vinna-eller-försvinna-matchen mot Älvsjö. Jag fick dock sitta på bänken, jävligt tråkigt tyckte jag att det var... Men poäng tog vi iallafall, och var därmed vidare. Det var en väldigt kul match, med mycket vilja inblandat. Matchen slutade 6-6, men som jag ser det hade vi lika gärna kunnat vinna..

Skola imorgon, bläää, så nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa klart svenska-boken som ska vara utläst imorgon. Har väl cirka 40 sidor kvar, så det är inte så farligt, ligger rätt bra till ändå. Har matte-läxförhör imorgon också, men har ingen aning om vad det är på :s Det kommer nog gå bra.. Host..



Tack och hej, leverpastej! ♥ 
/Glasspastej


RSS 2.0