Friendship

Sanna vänner är bland det bästa jag vet. Sådana där som man kan lita på i alla väder, sådana där som alltid ställer upp oavsett vad, och sådana där som vet hur man ska förlåta och gå vidare efter ett onödigt gräl. Jag har inte fattat hur svårt det egentligen är att hitta sådana vänner. Riktigt riktiga vänner. Kanske för att jag har haft turen att ha sådana vänner?


Ibland undrar jag var jag hade varit nu om jag aldrig hade träffat dig. Vem jag hade varit, hur jag hade varit.
Jag minns första gången vi träffades, och jag kan helt ärligt säga att jag visste redan då att det var något speciellt med dig. Vi hade inte ens pratat med varandra då, bara setts på håll. Men på något sätt räckte det, det känns som om vi redan där började vår gemensamma resa.
När vi sen någon månad senare träffades igen och faktiskt fick kontakt så visste jag helt säkert att jag hade rätt.
   Visst har vi som alla andra haft våra tråkiga stunder, men dem suddas ut av allt det bra vi har gjort. Och jag vet att oavsett vad så finns du alltid där för mig, som ett stort stöd. Jag vill bara tacka dig för allt. För att du får mig att vara en bättre person än den jag var förut, för att du får mig att se saker jag inte såg, och framför allt för alla fina minnen du ger mig. Du betyder så mycket för mig, och jag älskar dig



"Trots att vi är långt ifrån varandra är du ändå alltid med mig.
du är bland det bästa jag vet <3"


Då var man hemma igen..

och ska faktiskt gå och soooova gott och länge nu. Väldigt mysig kväll med grymma filmval: Baksmällan och Drag me to hell. Dock funkade inte skivan som den skulle på Drag me to hell, så efter halva filmen la den av :s Synd, för det var en grymt bra film, hade velat se hela.. Men men, det får bli en annan gång helt enkelt.

Nu ska jag sova, så godnatt på er!




Once upon a time I was falling in love,
now I'm only falling apart.
 

Fet stil..?

Fredag igen, äntligen..!
Ikväll blir det lugnt, ska hem till J och kolla skräckfilm. Drar väl om ett litet tag, måste bara fixa mig lite. Sent kommer det nog inte bli, måste helst hinna med sista bussen som går där uppe (om det inte blir för tidigt). Ska ju upp imorgon också, matchsamling kl. 14:00 ute på Tyresö någonstans. Ska köra dit, så lär väl ta en liten omväg dit, så man får köra runt lite mer.

Nåja, får se om det blir mer bloggande ikväll, och om det blir något förrän imorgon kväll. Ska ju på bio och middag imorgon så kommer hem sådär lite små sent. Yeah yeah, vi hörs go vänner! ♥


Dagens goda gärning

Efter skolan gick jag och fia till jakan och kollade runt lite, sen när vi skulle gå till bussarna så såg vi ett busskort ligga på marken. Vi tog upp det och såg att det fortfarande gällde. Dock stod det namn och födelsedatum, och pojken som tappat busskortet var bara 8-9 år gammal. Jag tyckte så fruktansvärt synd om honom så jag tog busskortet och åkte hem, sedan ringde jag till hans pappa så att lilla pojken kan få tillbaka sitt busskort. 
Ibland är man allt bra snäll! 0:)

Hundar!

Nu var datalektionen slut, väldigt lugn lektion. Vi gjorde typ ingenting. Det mest givande med denna lektion var mitt och Bigge's hundprat, då jag även fick se hur hennes nuvarande hund ser ut. Haha, hon är för rar.


Jag och Fia funderar på att skaffa hund, något i den här stilen vore inte helt fel. Alla vill vi väl ha en söt liten hundpojke att vakna upp bredvid. (No way in hell att han skulle få slagga i min säng!)

Bussig morgon

Usch usch usch, vad kaos det blir så fort det blir mycket snö. 551:an var sen, 553:an var ÄNNU senare och 552:an var lika sen som 551. Wtf? Den resan som skulle tagit mig 25 minuter tog idag 40 minuter. Kul! Dock var min lärare sen också, och ute och sprang i korridorerna när jag anlände 20 minuter sen, så ingen större skada skedd. Men ändå, fruktansvärt dåligt att allt ska kaosa så fort det blir minusgrader och snö på vägar och spår. Vi borde väl ha bättre teknologi än så, eller?

Jaja, jag kom fram iallfall, och nu sitter jag i datasalen som ni kanske märker, och ska ha Info&Layout. Skönaste lektionen på hela dagen. Har rättskunskapsprov idag också, håll en tumme var för mig!!

Jag är INTE redo

Hallå hallå, onsdag igen då. Och välkommen tillbaka, odrägliga snöstorm..

Idag har jag verkligen försökt plugga, men ta mig tusan jag orkar inte!! Jag vet att det måste göras men jag förmår mig verkligen inte att ta mig an det. Det funkar inte för mig just nu, skolan+jennifer=no match at all. Sorgligt men sant. Får försöka ändå.

Skulle egentligen åkt till Bosön idag och gjort fystester, men hals och knän pallar inte det just nu. Känns fortfarande inte bra, så sparar mig till viktigare grejer - som exempelvis stadslagsuttagningen nästa fredag(?). Men jag hörde att det var fler som inte åkte ut dit - fast pga av stormen. Förståeligt faktiskt..

Åter till Rättskunskapens magiska värld. Om en timme planerar jag att släcka lampan och sova. Börjar 8:20 imorgon, så kan vara bra att få lite sömn, eller hur?


Puss och kram på er! <3

Mina godnatt håller aldrig..

Jag var så sjukt trött, höll på att somna. Sen kom det där j*vla Pandoras ask på PH, och tjejerna skulle rösta ut en kille. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Cimon skulle f*n inte ha åkt ut, jag blir vansinnig på det där spelet asså. Först Catja sen Cimon.. Jaja, bara hoppas att Greta och Patrik håller sig kvar bara. Börjar även kära ner mig lite i Andreas igen, så honom får det gärna gå bra med. Vi kan väl till 95% säga bye bye till Jackie nu iallafall!



Godnatt nu folket!


Trötter

Jag är huuur trött som helst, så nu säger jag (redan) god natt och lägger mig i min säng och pluggar och väntar på paradise hotel. Vi får se om jag klarar av att hålla mig vaken så länge, haha.. ^^

Imorgon är det eventuellt (?) Bosön och fystester. Jag får se om min hals och mina knän pallar det, idag har de inte varit mina vänner. Jaja, det är bara att hoppas på det bästa. För ärligt talat: jag vill vara med. Det är skönt att ha fys igen..

Anyway, vi hörs antagligen imorgon. Puss och kram, sov sött senare!




På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Hej allihopa!

Så där, nu har ni vilat tillräckligt från mina tråkiga meningar, eller hur? Jag har fått tid för mig själv att tänka och vila upp mig, inte så jätteskönt men behövligt. Har inte kommit fram till något direkt svar, men jag hoppas med hela mitt hjärta att jag har varit tillräckligt tydlig iallafall. Jag själv märkar iallafall en liten liten förändring. Hoppas jag inte misstar mig nu bara, då blir det hus i helvete..

Men men, några dagar gångna och några upplevelser och erfarenheter rikare. Jag och fia var i måndags iväg på ett *pip* för att *pip* ett *pip*. Ni fattar? Såklart, det vet jag att ni gör, hahah.. Nej men det kan jag inte avslöja riktigt än, men som man säger; den som väntar på något gott..

Idag var vi också iväg, men denna gång till Welcome Hotel i Barkarby. Vi tänkte kolla om de ville ge två rara och (mycket) fattiga flickor ett varsit sommarjobb, men personen vi sökte var inte där för tillfället, så vi fick nummer m.m. så det blir till att ringa på fredag eller så. Ser fram emot det, jag håller verkligen tummarna för att man ska kunna tjinga en plats redan nu! Snäll-Anders skjutsade dit oss samtidigt som han skjutsade hem Johan Palm till Spånga, och sen hämtade han upp oss. Eftersom vi hade en timmes rast så åkte vi runt och latjade i hans bil, suuuper kul hade vi! Och vi hann driva runt i Viksjö och sen hela vägen ut till bro och tillbaka, det är inte illa pinkat. Vi fick även skjuts hem sen efter sista lektionen, är han värd guld eller vad?!

Finns mycket jag vill skriva och så, har ju varit borta ett tag nu, men jag vill inte trötta ut er. Så det får räcka här, vi kanske hörs mer senare. Kanske?



If the world stops turning or my legs stop working
Then I'll still feel alright
If the photos fading or my memory keeps erasing
Then I'll still feel alright

gud hjälp mig

För första gången på så länge jag kan minnas rinner tårarna. Jga lovade mig själv att inte gråta så här igen, men nu gör jag det. Jag hatar att vara ledsen, att känna mig så hjälplös. Varför göra så här mot mig, om och om och om igen? varför?!
Det har brytit ner mig förr och håller på att bryta ner mig igen. Jag är så fruktansvärt arg, besviken och ledsen. Jag rent ut sagt skäms, jag tycker det är så enormt dåligt!! Vad har jag gjort för att behöva stå ut med detta?

Jag är trött på den här skiten, trött för att kämpa för ingenting. Blir det ingen ändring snart så tar jag saken i egna händer och gör något. Jag vill inte, men jag gör det om jag tvingas till det. Dock kommer det få enorma konsekvenser.. Men jag gör vad som krävs för att äntligen få bli fri.
Det jag har fått se är mer än tillräckligt. Låt mig vara nu.

Tack!

Och tillslut kom vi hem, men ej tack vare SL, utan snälla Anders. Kvällens hjälte, kom och hämtade oss hos farmor och farfar så vi kom hem hela :) Tack så jättemycket!!

Nu ligger jag i sängen med Carros bärbara på maggen och lyssnar på musik. Majs! Ska nog sätta på en film snart, om jag orkar. Annars knoppar jag kanske direkt. Vore i och för sig ganska skönt, får se hur jag gör. Jag kommer iallafall somna mätt och belåten efter all god mat och dryck som har serverats hos mina kära farföräldrar. Tack till er också för en trevlig kväll!

Mycket tackande, mer än någonsin i denna blogg, haha.. yehyeh, nu är det dags för mig att göra något bra av de sista 31 minutrarna av denna underbara lördag. Puss på er, sov gott!!




All I Wanna Do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one

F*uck Sl

Gaaah! Jag blir tokig på SL alltså.. Ska försöka ta mig hem från farmor och farfar i Kallhäll, en resa som med bil tar 10 minuter. Med buss kommer jag åka kl. 22:13 och komma hem 22:50. Wtf?! Så himla dåligt att bussar och tåg inte kan matcha varandra..

Kvällen här har iallafall varit trevlig. Stort grattis till farmor och farfar som har varit gifta i 50 år idag. Enormt bra jobbat!
Nu ska jag på uppdrag av Fio kolla upp en sak till imorgon, kan inte säga vad det handlar om! (a) höhöhö..!


Dax för fix

Guuuud vad har hänt med mig egentligen? Jag är så lat hela tiden! Från att jag kom hem har jag bara suttit vid datan en liten stund, och sen legat framför TV:n och myst. Jag har bättre saker att göra, jag har viktigare saker för mig. Men jag orkar bara inte ta tag i det! Nä, snart får det till att bli ändring på det.

Nu tänkte jag börja fixa mig inför farmor och farfars guldbröllopsfirande som är ikväll. Vi har planerat att åka 17:40, så siktar på att vara helt klar 17:30. Låter bra va?
Ska hoppa in i duschen, fixa naglarna, välja kläder,snygga till sig lite m.m. Var enda liten grej tar sin lilla  tid, så lika bra att börja tidigt så man slipper stressa i slutet. Hörs vi senare eller? Klart vi gör det! Puss&Kram!


It's now and again,
the ground is white sky is grey
I'm kissing you this afternoon.
So lay your hands in mine,
your hands in mine..

vilken härlig dag!

Tjenis! En otroligt fin dag idag, tycker ni inte? Lagom temperatur, alldeles vitt och fint och solen skiner. Kan det bli bättre än så?
Har varit ute och övningskört med morfar nu i drygt 2½ timme. Det gick bra och det var väldigt kul. Vi började med att ta en burgare på nybyggda Sibylla (mumma!) och sen macken och tanka, och tillslut drog vi ut på riktiga resan: ut till Vassunda. Hade ingen aning om att det var så långt dit, liksom utanför länsgränsen till och med. Men roligt var det. Jag och morfar har ju en liten egen tour och tourar runt mellan hans arbetskamraters stora och ståtliga hus. Idag var vi och tittade på ett stort 1900-tals hus som de höll på att bygga på. Men fasen, man såg redan nu hur snyggt det skulle vara när allt var klart. Så skulle man bo. 

Hem vägen gick fortare än ditvägen av någon konstig anledning (?). Jaja. Men jag säger så här iallafall. Jennifer är ett stort fan av innerfilen! :)


Omkörning tillåten :)


En trött malin, haha..!

En inte riktigt vaken malin har minsann ingen kontroll eller sammarbete mellan hjärna och tunga:
"Nicklashocker.word.press"

Den tackar vi för!

live från malin!

Nu sitter jag och Malin och spionerar och snokar vid datorn. Säger inte på vad, hehehe..!
Let's dance ikväll var bra, alla mina favoriter gick vidare tidigt så jag är nöjder. Toppklass! Min och Malins kväll har varit väldigt härlig: TV, godis&glass och mycket skratt och prat. Plus på det!!

Ska snart börja dra mig hemåt, när jag känner att det är dags. Snart, inte nu. Snart.. ^^ Tänker nog sätta mig på bussen hem härifrån. Lat? Nej. (eller..?)



What it all comes down to
Is that I haven't got it all figured out just yet
I've got one hand in my pocket
And the other is giving the peace sign.

så där ja..

.. nu är det dags för på med varma kläder och traska ner till Malin och Let's dance. Käkade kinamat till middag, och den satte sig där den skulle. Fint!
Tittade på handbollen samtidigt också, tragiskt vill jag bara säga. Sverige hade inget dåligt lag, men varför i h*lvete kan de inte vinna sina matcher?!? Det jag tycker var lite dumt gjort var att man ställde sig i media och sa att Sverige hamnade i en ganska enkel grupp och hade stora chanser. Snacka om att underskatta de andra, och det fick dem betala för också. Nästan skrattretande när man tänker efter. Jaja, nog med negativitet..

Let's dance om 10, kommer missa inledningen men det skiter jag i. Så länge jag inte missar Klingen!


 


det måste vara dagen liknelse också!

HAHA, någon mer än jag som ser likheter?! Saknar dig Pippo, lycka till ikväll


 

 




She seems to have
An invisible touch
Yeah
She reaches in
Grabs right hold of your heart


toppen fredag!

Och så kom äntligen det vi alla här väntat på - fredag! Så himla skönt, och bra saker står på listan:
kinamat, myskväll med malin, godis&glass tills det sprutar ur öronen! Låter bra va? :)

Slutade 13:05 idag, hade bara tre bra och sköna lektioner, så det tycker jag om..! Efter skolan följde jag och Fio med lustig-kurren till Francs och rusta, och efter det åkte vi iväg på hemligt uppdrag. Mission failed. Haha.. men men, det gör inkentinken!

Nu sitter jag bara här, och vet inte vad jag ska göra. Plugga? Titta på TV? Blogga? Ja ni, det finns lycket man kan göra. Måste bara komma på vad just jag ska hitta på.. Hmm..

kvällens sista blogginlägg?

Nu har jag hunnit trycka i mig lite (sen) middag, ska gå och byta om till träningsoverallen om cirka 1,5 sekunder. Hanna kommer och plockar upp mig 19:35, så ska vara i tid tänkte jag. Bra tanke va?

Jag är inte helt hundra, men skulle tippa på att det här blir kvällens sista inlägg, eftersom jag kommer hem cirka 22:30 och måste duscha och sova m.m. Börjar 8:30 imorgon, så vill gärna få lite sömn iallafall. Om det blir sista för kvällen eller inte märker vi, den som lever får se.. ^^



Though your lonely
Hey, don't let that feelin' fool ya

latmaskarnas latmask!

Pust och stånk, nu var man hemma igen. Och trots de där knäckemackorna hos dig fia så är jag faktiskt lite hungrig igen, matvrak? En " stor eloge" till Fia också som för första gången vågat sig in på banken. Duktig flicka, nästan så man vill tjura.. ^^

Nu tänkte jag antingen:
1, slappa lite, eller
2, plugga svenska
får se vad jag väljer. Mata magen ska jag göra också, om jag orkar haha. Latmask (;


live från skolan

Sådär ja, magen är mätt och info&layout är slut. Satt och gjorde fyra uppgifter, lätt som en köttbulle!

Nästa lektion på schemat heter Rättskunskap med Bengan. Den börjar om 15 minuter, så vi sitter väl här och tar det lugnt framför datorn en stund till. Ganska skönt faktiskt, är väldigt trött.


14 minuter till lunch

Känner att magen börjar prata med mig lite. Lunch om en kvart: blodpuddigt och potatisbullar m. lingonsylt. Goodie!

Nu står Birgitta och förespråkar om "horungar", vad tror ni det handlar om? haha..!

Tre pinnar och ett nytt ställ

Yes yes yes, vinst!! Jag kom till matchen, stressad och nervös och gick därifrån riktigt nöjd med ett nytt målvaktsställ och tre poäng. Kunde inte blivit bättre. Det var en grymt spännande match, som slutade 10-7 till oss. Trots att det blev så många mål åt båda hållen så kände jag ändå att vi skulle taw hem det hela. Vi spelade riktigt bra och kämpade till sista hundradelen av matchen. Grymt tjejer!




Nya målvaktskläderna


Nu ska vi ha info&layout med BM, sweet! Vi hörs senare :)


pirr

Jag får ingen kinamat ikväll, men jag får något liknande iallafall. Close enough, I hope. Spelar jag bra ikväll så lovar pappa mig Kinamat på fredag iallafall, höhöh 8)

Nu är det bara 1 timme och 15 minuter kvar till matchsamling. Nervöst? Oh ja!

  VS. 


Önska oss lycka till!


pippi är hos mig!!!!!!!!!

Hej hopp allihopa, mår ni bra? :)
Jag gör, fick sluta tidigare i skolan idag, har match mot gamla laget och bäst av allt: Pippi är här och hälsar på! Det var ganska länge sen vi umgicks, men idag blev det iallafall och det tackar vi för.
Just nu gör vi inte så mycket, sitter med varsin dator och lyssnar på Amy Diamond. Haha wtf?! Kul är det att umgås igen iallafall :)



I'm feeling good about myself
And you've got something to do with it
But I'm not in it for my health
I think we're on to something else

Jag kommer inte tillbaka mer ikväll

Jag känner redn hur trött jag är, så kommer inte skriva mer ikväll faktiskt. Men jag har ju faktiskt skött mig ganska bra nu ett tag, så två inlägg idag är väl inte för lite?

PH om 1½ timme, jag ser fram emot det!! Nu ska jag ta en dusch och måla naglarna. Hejs!



I would've given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart,
and he's taken just all that I had.
But if you want I'll try to love again,
but I know the first cut is the deepest

Lagom slapp tisdag

Nu var det tisdag igen då, och den har spenderats mycket i en bil, eller vad säger du A? ;)

Sitter och lyssnar på Sheryl Crow just nu, den kvinnan vet hur man levererar. Grymma låtar!
Men innan detta satt jag vid matbordet, och ni kan aldrig gissa vad jag käkade: VEGOMAT!! Jag äta vegetariskt liksom, hallååå?!

Ikväll är det Paradise hotel igen, så tänkte sätta mig med läxorna om en stund så man är klar tills dess. Parceremoni ikväll, och dags för en kille att lämna paradiset. Jag tänker inte säga vilka jag vill ha kvar, det brukar ge en jäklarns otur för mig, då jag aldrig får som jag vill och det är ju inge bra! Så idag tänker jag knipa - så mina boys kanske har en chans att hålla sig kvar. Heja heja!



I've been long, a long way from here
Put on a poncho, played for mosquitos,
And drank til I was thirsty again

Okej, jag ljög när jag sa kvällens sista..

.. men jag kunde inte låta bli att komma in och skriva av mig. Jag är så arrrrrg på Franscesca som tog ut Catja. Gaaah! :@ Alltså jag h*tar henne, hoppas hon åker som nästa tjej.. 

 
Så där, nu ska jag fan gå och lägga mig. Har fått så lite sömn nu senaste 10 dagarna, så nu är det dags att försöka ta tag i sovandet och fånga upp sömntimmarna igen. Godnatt folket!

Kvällens sista

Ja ni, vad ska man säga? Träningen gick som alla andra träningar, åt pipsvängen. Vette sjutton vad jag ska ta mig till alltså, det suger ordentligt iallafall..

Om 5 minuter är det paradise hotel, så ska rusa in i duschen nu så jag inte missar något. Detta är då sista inlägget för kvällen, så sussa sött och vakna pigga imorgon. Godnattpussar!!



Come on and we'll sing like we were free
Push the pedal down
Watch the world around fly by us

Nu kan jag andas ut ordentligt igen

Yes, pappa hinner hem så jag kan få skjuts till träningen ikväll! Och inte nog med det, när han kommer hem har han med sig pizza till oss, heheh..

Stackas Kurre gjorde sin hjärtopereration idag, men vad jag har hört så har det gått bra. Hon ligger säkert och myser i sin sjukhussäng och trycker i sig mat. Kan tänka mig att hon är hungrig vid det här laget. Hur som helst, det känns väldigt sjönt att operationen är överspelad nu, så man kan andas ut och slippa vara orolig över operationen och så fort hon ska anstränga sig osv. Hua!!

Träning om en timme, har faktiskt ett litet pirr i magen. kan dock inte avgöra om det är inför kvällen eller provet under morgondagen. Men det lär vi märka ikväll, om jag höjer mig spelmässigt eller ej. Håll en tumme, jag behöver det för mitt självförtroende!



I needed something to show me,
what it's like be me
I needed yet another sign
to know what's right.

då var det måndag igen..

Halloj, en litten rättning från gårdagens inlägg. Vi vann inte med 13-1, utan med 14-1. Fel av mig!

Nu har jag ganska precis kommit hem från skolan. Nytt schema, och jag är redan superslut på det. Faaan, hur i helskotta ska jag orka?! Kära gode gud, låt denna termin flyga fram!
   Inte hjälpre det att vi får tusen och åter tusen läxor heller: FeB, RäA, EnB, MaB, NkB, SvB. vet inte om jag har glömt något nu, det skulle inte förvåna mig om det vae ännu mer..

Träning ikväll, sista innan min egen lilla derbymatch (JIBK-VIK). Nu måste jag börja göra bra ifrån mig igen och spela som jag gjorde innan jag tog uppehåll från innebandyn, annars är jag körd..



Now maybe I have to choose between
what I want and what you think I need
Cause I'll always be a little girl
But even little girls still got to dream

godnatt

godkväll. Hade två matcher idag, två vinster (13-1, 4-2) och därmed 6 poäng. Skönt! Jag stod första matchen och Hanna stod andra. Hanna gjorde ett skitbra jobb i målet, jag däremot hade mest ingenting att göra min match..

Nu sitter jag här och fixar och trixar lite med sommarjobb. Har fått respons från Stadium, så ska skicka in CV och personligt brev till dem och sen får vi se. Håll tummen för att det nappar någonstans!



I have spoke with the tongue of angels
I have held the hand of a devil
It was warm in the night
I was cold as a stone


God natt och sov gott

Match(er) imorgon, så nu är det dags att börja tagga. Sova ordentligt, käka och dricka bra imorgon så kommer det här att gå vägen. Full fart framåt, nu kör vi!




Tonight I'm gonna start a fire
I'm gonna lose my selfcontrol
Yeah I know what I want,
nothing's gonna stop me now


Paradise Hotel XL

Mätt och belåten sitter jag nu och bara väntar på att Paradise Hotel XL ska börja. Bara drygt 5 minuter kvar, så behöver inte vänta länge till - skönt!

Matchenslirare

Tjenis, hemma igen efter en lång tur. Dock var det inte jag som körde. 
Pappa och jag gick ut och övningskörde en liten stund, dock var inte clion hemma så jag fick köra utan skylt och så. Men det gick bra iallafall, vi körde varken långt eller länge så.. Väl hemma var det bara in genom dörren och ut igen. Jag bestämde mig för att åka med och titta på Isabelles match med Järfällas B-juniorer i Skärholmen. Matchen slutade 7-4 till Älvsjö, men Isabelle var grym. Hon tog en straff och räddade laget många gånger. Det var bara jävligt taskigt att hon inte fick någon hjälp från utespelarna, men men. Superbra match av Isa iallafall! 
   Innan matchen gick jag, mamma och pappa in i Skhlm centrum, och jag köpte mig ett par nya kärlekar :) Hittade ett par skor på Wedins för 500 kr, och jag föll som en fura vid första anblicken. Jag tror att skorna kände samma sak, för snabt gick det och nu sitter vi här hemma hos mig och gosar. Love at first sight, det existerar.



Even when you're gone
Somehow you come along
Just like a flower poking through the sidewalk crack
and just like that, you steal away the rain

yes

Vad säger du min lilla clio, ska vi gå ut och göra vägen till en osäker plats?


lördag

Hallå! Hoppas alla vaknade pigga idag, denna sköna lördag. Jag har varit uppe i cirka 30-45 minuter nu, käkat frukost och tittat lite på skidtjejerna på TV. Brutala damer det där.. 

Ska inte sitta här mycket länge till, ska istället gå och plocka lite på rummet och sen övningsköra med pappa. Vad händer annars idag? Ingen aning. Vi får se vad som händer när jag kommer hem igen. See you then!


 

sovdags för de trötta (mig)

Oj oj oj, det blev inte bara supergod förrätt och varmrätt, det blev mammas kladdkaka med vaniljglass till efterrätt också. Nu är magen riktigt mätt, och så glad den bara kan bli.
   Jag för min del är också väldigt glad, tack vare att Elin Kling lyckades hålla sig kvar i let's dance i en vecka till. Wiho! Så nu har man någonting att titta på nästa fredag också ;) Fast det är i och för sig lungan, ifall Elin skulle åka ut nästa gång har jag en back up i Agneta Sjödin. Gryyymt, haha!

Vet ni vad, jag är supertrött nu efter en vecka utan tillräckligt med sömn, så jag tänker låta dator och TV vila och faktiskt gå och lägga mig. Behöver ta ikapp några timmars sömn känner jag, så lika bra att göra det nu när man kan. Fortsätt njuta av fredagkvällen, så hörs vi igen imorgon runt lunch eller så. Puss och kram!



Except for cigarettes and wine where there should be a life
You've been watching me for a while and you like what you see
It's in the eyes of the beholder
Now give them to me

Latmask!

Hungrig, trött och ont i ryggen. Tjaba, hur mår ni?

Jag känner att tristessen börjar smyga sig på mig nu, sitter fortfarande i soffan med Kurres dator på magen och The City på TV. Mamma mia, måste börja aktivera mig snart, så jag inte växer fast här.. kanske hjälpa mamma med maten? Kanske det ja.
Hon tänke lyxa till det ikväll, räk-smörgås m.m. till förrätt och potatisgratäng och kyckling m. någon ost till rvarmrätt. Gott, det ser jag verkligen fram emot!



The lover of life's not a sinner
The ending is just a beginner
The closer you get to the meaning
The sooner you'll know that you're dreaming

Live från hemmet

Hemma igen efter skolan och min och malins lilla shoppingrunda. Det blev inte vad jag hade tänkt kolla på/köpa, men det blev iallafall en fin tröja från MQ. malin köpte ett par snygga jeans från Riot, och sen smällde vi i oss två munkar var så nu är vi nöjda haha!

Nu sitter jag i soffan och myser med en kopp te, riktigt skönt. Får se vad jag hittar på för roligt, men men vi får se. Tjing så länge!



Now the time is here
for Iron Man to spread fear
Vengeance from the grave
Kills the people he once saved

Freeday!

Goddagens, har lunchrast och sitter just nu i datasalen med fia och väntar på att sara ska sluta sin NkB-lektion. Vi har precis varit och käkat tacos, mumma!
Så otroligt skönt, äntligen fredag igen. Vi har bara en lektion kvar - en timmes svenska, och sen slutar vi. Då ska jag möta malin som ni vet och dra iväg och shoppa lite. Hatar att göra av med pengar, men älskar att få nya saker! Däför känns det rätt skönt att jag vet att jag inte behöver betala det jag köper idag själv :) Tack mamma!

Vad är planerna för kvällen då? Själv har jag faktiskt inte riktigt bestämt mig än, men när jag vet får väl antagligen ni också veta. Jag blrukar ju vara så vänlig så jag slänger över all fakta på er, hehehe..

Nog för nu, Shalom!

Inte lika mycket anda

Hemma igen efter träningen. Det gick käpprätt åt skogen. Hej och hå, så nu är man lite bitter. Så förbannat trött på allt som har med innebandy och göra, f*n f*n f*n. Och att jag har känningar i knät gör inte min situation någe bättre heller. F*n igen. Ska sluta klaga nu, tack för att ni lyssnar.

Imorgon är det fredag igen, det däremot ska bli himla skönt. Börjar 08:40 och slutar 13:05, och efter skolan ska jag och Mooni gå till jakan på en minshopping. Mys :)

Nu ska jag gå in i duschen, ta en ordentlig funderare och sen bädda ner mig och släcka. Orkar inte vara uppe, blir på sämre och sämre humör bara. Synd på en sån här bra dag. Typiskt torsdagar, det kan aldrig vara riktigt hundra procent bra.

Sweet dreams!


I want your drama
The touch of your hand
I want your leather studded
Kiss in the sand

I'm dressed for success

Här går det fort fram, fyra inlägg på en och samma dag. Säger som Ted här nedan: succé!
Nu väntar middagen, och det blir tacos. Underbart!! Något som är mindre underbart är nya schemat. Ett exempel: tisdagar 8:20-16:55. Majs? NEJ!
Dock får vi ny lärare i historia, SUCCÈ!

Fika!

Nu har vi smält lunchen, så nu är det fika tajm. Så nu sitter vi här, två väldigt bekväma ladies med en varsin kopp te och lite annat gott. Mysigt mysigt :)


Jag och Caroline fikar :)


Sann Lunchanda!

SKÖN DAG! Jag är redan hemma, wiho!
Eftersom jag har lovat många inlägg idag så ska jag försöka komma på kul grejer att skriva om också, lite intressant måste det väl ändå vara.
Står iallafall i köket nu med Kurre, vi ska laga mat. Eller "laga", värma på fryst mat, haha. Latmat.

Puss!


Sann torsdagsanda!

Goddagens!
Sitter i datasalen i skolan, info&layout. Skön lektion, rar lärare. Me like :) Hade spanska nu på morgonen också, can you believe it? Faktiskt väldigt skön lektion, vi satt bara och lyssnade på låtar osv på youtube och skrev tio meningar om mig själv i presens och imperfekt. Svårt va? haha! Skolan är pain.. ^^

Är det någon som ska på Peace & Love i sommar?! Jag ska, ifall MaryJet, The Cardigans och Sheryl Crow och Lily Allen ska dit. Fy fan vad awesome det vore va? Alla samlade på samma ställe. Majs!



Put on my blue suede shoes and I
Boarded the plane

Jag ska bli bättre på detta fr.o.m nu!!

Howdy!
Första och även sista inlägget för dagen, påbörjas 22:08. Bad.. Men till mitt försvar så kan jag säga att jag faktiskt inte har haft tid förrän nu. Slutade skolan 16:20 och gick direkt till jakan sporthall och träning. Sedan kom jag hem igen kl. 19:30, då var det middag. Sedan fortsatte jag med lätt styrka, dvs lite mage och ben. Efter det dusch och nu sitter jag här. Interesting day huh?
Men lugn, jag ska bli bättre!

Frågan är vad man ska göra ikväll. Ska man:
1, Försöka sig på den enormt tråkiga svenska-romanen, som är skriven på ett språk som passar min farfars farmors mamma?
2, Slänga sig framför TV:n, njuta av att man är fri och problem fri
eller
3, Sova

Vad tycker ni, kanske blanda lite? Först sätta på TV:n, slappa och älska min situation i livet lite, efter en stund läsa en sida ur boken för att sedan falla in i koma av tristess. Knepigt, jag får se hur det blir.




I have a face I cannot show
I make the rules up as I go
So try and love me if you can
Are you strong enough to be my man?


Scarf flower print

Hejsan hejsan, vad f*n ska man skriva egentligen?! Jag tror mig ha en liten mini-bloggtorka. Illa..

Det känns som om jag har jättelite tid över just nu, men har jag det? Nej. Jag har ganska mycket tid egentligen, men jag är så fruktansvärt lat bara. Mitt största problem, skärpning nu 2010!
   Var iallafall i jakan idag och köpte en underbar scarf från MQ. Lovely, jag är så tråkigt nöjd. Det är majs!
Något som är mindre majs är att jag kämpade mig upp i morse klockan 08:00, trött som ett as. Krigade för att hinna med bussen som gick 09:05 och första lektionen som i vanliga fall börjar 09:40. Men, vår kära engelskalärare dyker inte upp, så där står vi och vet inte vad vi ska göra för att underhålla oss själva i drygt 1½ timme. Hur som helst så får vi tiden att gå genom att bara sitta och snacka och äta lunch. 11:35 går vi till nästa lektion - som skulle ha varit mentorstid. Men, även dfen var inställd. Så där står vi återigen, tre smått irriterade tjejer. Tänk vad onödigt allt blev va, att vi kom till skolan 09:30 när vi kunde ha kommit 12.30. Om man ändå hade fått veta det..

Men vi överlevde iallafall dagen, och jag gjorde ett klipp så ska trots allt trams inte klaga. Nu däremot ska jag gå och.. ja vad ska jag göra? någonting annat än det jag gör nu iallafall. Måste bara säga, dagens artist: Sheryl Crow.


Girls don't like boys,
girls like cars and money

som en bang, en boomerang..

Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag hamnade här, men på något vänster dras jag ju alltid hit. Dels för att uppdatera bloggen för er skull, och dels för att hålla mig själv uppdaterad.

Funderar starkt på att borsta tänderna, tvätta ansiktet och fixa sig klar med allt och bädda ner mig i sängen och:
alt. 1, mysa ner mig framför en film
alt. 2, mysa ner mig och läsa en bok
Vad säger ni, låter ganska skönt va? Får se vilket av alternativen det blir, troligtvis det sistnämnda..

Sov gott på er kära vänner, vi ses imorgon. Puss! :)


Enlighten me with visions made of love
on an ordinary day I'll die in your arms


....

Gah, mitt liv är såå hektiskt. haha..
Nu har iallafall julen åkt ut, så nu blickar vi framåt och börjar räkna dagarna till min 18 års dag, okej?





Satrrrdag

Hemma igen, men får man ro och rast för det? Åh nej, nu ska julpyntet ner.. -.- haha.
Vaknade upp hos Fia, åt frukost, och gick sen till farmor och farfar för att skjutsa dem till några vänner i Täby. Kul att få köra igen :)

Ska gå och lära min 19 år gamla storasyster hur man bäddar sängen nu. Man tycker ju att hon ska ha lärt sig det redan, men vad ska man göra? Man får ha tålamot, vad gör man inte för familjen..? 

Sovdags

Frukt, glass, let's dance, skratt och massage. Kvällen har varit skön, men nu är jag trött som attan, så godnatt på er finingar.


Godnattkram!

tonight's gonna be an exotic night

Häj, nu sitter jag hos fia med mina frussna fossingar. Vi har varit på Konsum och införskaffat lite frukter till kvällen. Den ska ju som sagt spenderas framför tvn med Elin och Let's Dance, taggar(!!!).

Om 33 minuter är det dags för apelsin, banan, physalis (Syfilis), honungsmelon, äpple, glass osv osv.. Ser fram emot lite puss och kram i fias röda kärlekssoffa. Fia har lovat mig rygg- och axelmasse också, myyyyyyys, haha.. :)



Do you find it strange to se me
after all this time?

MEEEEEEEEEEEH :'(



MaryJet kommer till Stockholm och spelar den 23 januari, MEN det är åldersgräns 18 år. Så typsikt, jag har sån otur otur otur! En månad, bara en månad innan jag fyller 18, hur jävla mycket otur får man ha?


FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖCK IIIIT!


Äntligen fredag!

Pust och stånk, nu var den jobbiga skolveckan (dagen) över och äntligen helg igen! Som jag har längtat, hahaha..


Idag fick jag veta resultatet på mitt tal och min uppsats, och jag vart väldigt nöjd. MVG på talet och VG+ på min text. Hon ville sätta MVG på den med, men jag hade glömt ha med källhänvisning i själva texten, så där blev detg ett avdrag tyvärr. But still, en riktigt bra första dag på året! (y)

Ikväll smäller det, och som jag har längtat. Elin Kling i Let's dance, nu har vi en ny fredagsdrog och en "ny favorit" att slösa pengar på, haha! det blir troligtvis övernattning hos fia ikväll också. Jag, fia, let's dance och massa goda frukter. Kärringmys? Ja för fan!

 

 


buuuuuäääääääääh!!!

Imorgon börjar skolan igen, buuuuu! Har ingen lust att gå tillbaka dit, stannar hellre i den mysiga ledigheten med mina tjejer. Får jag det?

Vi fyra nötter utnyttjade lovets sista dag till fullo: Träffades hemma hos mig & käkade frukost, kastade oss ner i soffan och snackade massa skit, blev hungriga, gick till ica och handlade mat och kladdkaka, gick hem till twinsen och käkade och käkade och käkade. Sedan rörde vi oss inte från bordet förrän 18:45, dvs 3½ timme efter att vi satt oss. Haha! Awesome :)

Nä ni, skola och nkB imorgon första lektionen, och vill vara snyggare än Inger i håret då så... nattis <3



One mistake can hardly break us down
for eternity you're in the air I breathe

RUBRIK RUBRIK RUBRIK...

Se, det börjar redan bli bättre med bloggandet! Inte lika långt mellan gångerna, haha..

Filmen igår då, jag var inte sugen alls att gå och se den, men jag är ändå lite glad att jag gjorde det, det känns som en film man måste se en gång i sitt liv. Var alltså och såg Avatar, en riktigt snygg film faktiskt. Man förstod ganska snabbt varför den var så kostsam att göra. Snyggt gjord, bra skådespelare och ändå en ganska härlig story. Dock tror jag inte att jag kommer se den igen faktiskt. Men som sagt, det var inte bortkastat att gå och se den.

Ikväll blir det minsann andra bullar, då vägrar jag betala något. Jag och tjejerna ska gå och se herrarna spela match. Hoppas de kan ta poäng!



I'm tired of being thrown around, I lock the door
Don't believe I'll ever tolerate your behaviour
again..
And I blame this on you, I'm letting out
the warrior in me.

MU!

Goddagens! Det har kommit lite klagomål på att jag är så dålig på att blogga just nu. Alltså, jag vet. Men vad ska man skriva, vad ska jag berätta? Jag är så fruktansvärt lat just nu så jag orkar aldrig sätta mig och engagera mig. Sorry, jag ska försöka bättra mig.

Kom precis ut ur duchen, så nu är jag otroligt ren och fräsch, haha :) Ansiktsmasken är på också, skönt! Sitter här och lyssnar på några gamla godbitar, samt gör mig redo för att ta mig an rummet. Buäh, hatar att städa.. Well well, det måste göras. Blev medlurad på bio ikväll också, helvetes. Vi ska se Avatar, och jag kan inte säga att jag är direkt sugen på att se den, den lockar inte mig. Men jag följer med iallafall, så ingen annan ska hoppa av. Osjälviskt va? Haha..

Näej, Carro har godis på rummet så nu flyr jag för att inte frestas! Puss!

Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry.
Happiness I cannot feel like love to me is so unreal...


So not worth it

Nyårsafton började bra men slutade sååå mycket sämre! "Festen" (om man får kalla den så) vi skulle på var minst sagt lam. Så för mig blev det en nykter nyårsafton. Minns ni att jag sa att jag inte avlägger nyårslöften? Här är ett iallafall:
Jag ska aldrig mer lyssna på Fia i sådanna här sammanhang.

Grattis Uppsala, ni är sämst hittills.


Jag har inte orkat blogga någonting de här dagarna, vet inte varför. Lite lat just nu tror jag. Börjar redan få ont i magen, pga att det bara är fem dagar kvar tills skolan startar igen. Åh nej!

RSS 2.0